1normalnyczlowiek Zyta is the best :))) 08.09.06, 20:31 nielubiegazety2 napisał: > ---> Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 20:33 Zyta jest jak najbardziej w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 20:35 tez tak uwazam...na pohybel esbecji... nie udala sie koronkowa robota elit... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 20:43 tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol napisał: > > tez tak uwazam...na pohybel esbecji... > nie udala sie koronkowa robota elit... Czy do koronkowo robiących elit zaliczasz sędzię Mojkowską? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 20:36 Ja też tak uważam, ale czy coś się szczególnego stało, ze taki entuzjazm na tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra była w dawnej formie 08.09.06, 20:40 kura56 napisała: > Ja też tak uważam, ale czy coś się szczególnego stało, ze taki entuzjazm na ty > m > wątku? szybko regeneruje siły, bardzo dobrze, przekonująco wypadła w rozmowie z Pohanke, która ciągle wcchodziła jej w słowo, a gdy sama miała coś powiedzieć, tak stękała jakby byla ważniejsza od Geremka desygnowanego na premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: była w dawnej formie 08.09.06, 20:46 bo to jest bardzo inteligentna i elokwentna kobieta. Poza tym wierzę, że jest szczera i prawdziwa. Bardzo ją lubię. Poza tym jest z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: była w dawnej formie 08.09.06, 20:49 kura56 napisała: > Poza tym jest z Lublina. też tak uważam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: była w dawnej formie 08.09.06, 20:52 kura56 napisała: > Poza tym jest z Lublina. To tak jak sędzia Rodzik? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra skąd wiesz ?? 08.09.06, 20:54 ayran napisał: > To tak jak sędzia Rodzik? skąd wiesz, że jest z Lublina ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 20:56 rekontra napisał: > > To tak jak sędzia Rodzik? > > skąd wiesz, że jest z Lublina ?? Z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:01 ayran napisał: > > skąd wiesz, że jest z Lublina ?? > > Z IPN. sędzia z Lublina to nie znaczy, że jest z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:03 Zaręczam ci, że bardziej z Lublina niż jedna pani z Nowego Miasta Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:00 Bo ja tez jestem z Lublina. Sędzia Rodzik przypadkiem także. Poza tym Palikot jest z Lublina. A takpoważnie, to Zyta mieszka w Świdniku pod Lublinem. Jej syn wyrzucony z PO prawdopodobnie będzie startował na prezydenta Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:01 kura56 napisała: > Bo ja tez jestem z Lublina. Sędzia Rodzik przypadkiem także. Poza tym Palikot > jest z Lublina. A takpoważnie, to Zyta mieszka w Świdniku pod Lublinem. Jej syn > wyrzucony z PO prawdopodobnie będzie startował na prezydenta Lublina. A tak poważnie to Palikot jest z Biłgoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:05 Jest z Biłgoraja ale teraz mieszka w Lublinie w kamienicy na Starym Mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:06 kura56 napisała: > Jest z Biłgoraja ale teraz mieszka w Lublinie w kamienicy na Starym Mieście. Musisz przyjąć jakieś czytelne kryteria. Zyta jest według twojej wiedzy z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: skąd wiesz ?? 08.09.06, 21:02 kura56 napisała: > Bo ja tez jestem z Lublina. Sędzia Rodzik przypadkiem także. pochodzi z Lublina ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 21:02 kataryna.kataryna napisała: > A co zrobiła? Forowala swego syna w lubelskiej struktrze Platformy, Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 21:08 Oj szfajcuś , szfajcuś. Jakiś ty naiwny, jak dzieco. Przecież to był tylko pretekst aby się jej z PO pozbyć . W Lublinie już ludzie dawno przestali w te bajki o nepotyźmie wierzyć. Po tym co pokazał Palikot "nepotyzm" Zyty to przyszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Dla kogo ty robisz. Nie widzisz , ze to nawiedzona 08.09.06, 21:06 baba. Gorsza od tej co to ją Duch Święty inspiruje. Ta Gronkiewicz, znaczy się. Czy ten Jarek to rozumu nie ma, a ma tylko chuć? Spadj nawiedzona babo i wara od moich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Dla kogo ty robisz. Nie widzisz , ze to nawie 08.09.06, 21:11 Z całym szacunkiem , dla Zyty ale ona chuci to już nawet chyba we własnym męzu nie wzbudza. A HAnki Od Ducha Świętego nic nie przebije i tu masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Kura, weź rusz rozumem. W co my baby dajemy się 08.09.06, 21:21 wpuszczać. Ta Gilowska dziobem kłapie bez opamiętania i tyle. Niech ta dama odpieprzy sie od moich pieniedzy, które do budżetu z mojej domowej kasy płyną. Ja np. mam pod obserwacją w Kielcowie artystę, który zdobi Politechnikę Świetokrzyską. I ten babsztyl chce tego, co by nie gadać artystę dodatkowwym podatkiem obciążyć. Balcerowicz to mi dał lat temu 15 w dupę finansowo. Ale w jego działaniu jakaś myśl jest. trzyma inflację na właściwym poziomie. A co Bizon Lepper, geniusz ma wyznaczać moje obciązenia na rzecz państaw ? No co ty kura, do cholery babo! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Jak to Zyta powiedziała ? 08.09.06, 20:35 że 'walka idzie na całego' ? Ten fragment rozmowy z Pochanke był cholernie on time... I to, co mówiła O J.Kaczyńskim, jako o człowieku. Budujące. Szczególnie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: A ja nie wierzę 08.09.06, 20:41 Masz takie prawo. A ja wierzę i też je mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gest_kozakiewicza Ja nie lubię piwa. I go nie piję. 08.09.06, 20:49 A ty jednak kochasz się w Gazecie, bo ciagle się do niej ślinisz?. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log I to, co mówiła O J.Kaczyńskim, jako o człowieku. 08.09.06, 20:52 Wielkim Człowieku ! O qrna, Zyta is the best :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: I to, co mówiła O J.Kaczyńskim, jako o człowi 08.09.06, 20:55 Takie inteligentene komentarze z pewnością spodobają się na blogu Senyszyn. Tam jest twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log kura, dobra postaram się :-) 08.09.06, 21:10 O qrna, Zyta is the best :))) Budujące. Szczególnie teraz...I to, co mówiła O J.Kaczyńskim, jako o człowieku. - Wielkim Człowieku!:-) kura56 napisała: > Takie inteligentene komentarze z pewnością spodobają się .. Autor: wan4 "O rany, biedny Wildstein...ze takie fanatyczne obrończynie ma;)" Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 21:01 Racja. Mogłaby tylko mniej histeryzować. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Bo to ZytA, nie Zyt :) 08.09.06, 21:16 Jako kobieta, nie-feministka, stwierdzam, ze to skądinąd słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Bo to ZytA, nie Zyt :) 08.09.06, 21:17 Chociaż to oczywiste, to nie zmienia to faktu, że mnie to jakoś strasznie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Bo to ZytA, nie Zyt :) 08.09.06, 21:20 Cóż cię tak irytuje? Że Zyta to kobita? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Bo to ZytA, nie Zyt :) 08.09.06, 21:37 kura56 napisała: > Cóż cię tak irytuje? Że Zyta to kobita? Nie, irytuje mnie ta jej jedna kobieca cecha, jako osoby o takiej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kundelpolski Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 21:11 Niewątpliwie posiada bardzo ważną cechę: świetne samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Zyta is the best :))) 08.09.06, 21:17 Nie sądzę żeby miała " świetne samopoczucie". Stawałeś kiedyś przed sądem? Odpowiedz Link Zgłoś