ossey 22.10.06, 22:44 A gamon z GW i ta co przypomina mi roztrzepana ciotke...Paradowska...siedzieli jak barany...i musieli przyznac racje ...Macierewiczowi o wplywie sluzb na zycie w III RP. Milo bylo patrzec na ich glupie miny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.zegarek Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 22:51 Faktycznie mieli głupie miny. Paradowską przytkało ! Jutro z rana w TOK FM oczywiście będzie wydziwiać. A ten Wroński Z GW niech sobie zgoli tę głupią bródkę. Głaskał się po niej obrzydliwie, fuj ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: bródka Macierewicza jest za to podniecająca 22.10.06, 23:08 Przynajmniej normalna a nie jakiś włochaty pypeć ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: coś u Antka jest normalne? 22.10.06, 23:24 pandada napisał: > nie psuj człowiekowi opini Antoni Macierewicz to GOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 22:56 ossey napisał: > A gamon z GW i ta co przypomina mi roztrzepana ciotke...Paradowska...siedzieli > jak barany...i musieli przyznac racje ...Macierewiczowi o wplywie sluzb na > zycie w III RP. > Milo bylo patrzec na ich glupie miny. Jesli ty miałeś mądrą minę,jak ten niby minister bełkotał , to tylko o tobie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 22:57 ossey napisał: Zapytali Macierewicza ilu bylo obcych szpiegow w komisji weryfikujacej agentow WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
estete Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 22:57 To prawdziwa przyjemnośc widziec Paradowską pokonana przez Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n kiedy i gdzie powtarzaja ten program (czy wogole?) 22.10.06, 23:00 dzieki za ew info Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: kiedy i gdzie powtarzaja ten program (czy wog 22.10.06, 23:02 Popatrz w TVPolonia.Ja ogladalam na zywo w internecie , za pare dni bedzie mozna sciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
estete Re: kiedy i gdzie powtarzaja ten program (czy wog 22.10.06, 23:03 leci właśnie na Polonii, ale nie wiem, czy nie dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 23:01 I posluchalam sobie jeszcze , przed snem Zioberka (mojego aniolka) , mam nadzieje , ze juz smacznie spi.Jutro czeka go moc pracy , jak myslicie -Jolka , konta numeryczne , czy osocze? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 23:02 estete napisał: > To prawdziwa przyjemnośc widziec Paradowską pokonana przez Macierewicza. Jestem ciekaw czego sie dowiedziałes ,z wypowiedzi "zwycięzscy" Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brawo Pospieszalski 22.10.06, 23:09 Najkrotsza recenzja,jak zwykle trafna Mleczki www.polityka.pl/_gAllery/34/32/34328.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n zaraz bedzie zajawka o WSI u Pospiesz. na Polonii 22.10.06, 23:18 moze teraz bedzie Maciarewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Brawo Pospieszalski; zgadzam sie 22.10.06, 23:20 Ten Michnikowy szczyl, Pawel Wronski, pokazal dzisiaj, jak bardzo GW irytuja wszelkie informacje na temat "dziwnych" kontaktow ich bossa; po prstu zrobil z siebie blazna; Paradowska tez nie bardzo kumala, co ma powiedziec; po prostu: i jeden i drugi "dali ciala"; ale sie ubawilem; hehehe ossey napisał: > A gamon z GW i ta co przypomina mi roztrzepana ciotke...Paradowska...siedzieli > jak barany...i musieli przyznac racje ...Macierewiczowi o wplywie sluzb na > zycie w III RP. > Milo bylo patrzec na ich glupie miny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n Maciarewicz TERAZ na Polonii 22.10.06, 23:24 ciekaiwe jak bedzie wygladac konfrontacja z Wroskim i SA.... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Maciarewicz TERAZ na Polonii 22.10.06, 23:33 Moczopijcy z Pisuaru moga dokazywac do woli.Tylko oni ogladaja Pospieszalskiego.A wiec nikt ich nie wyprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś