abstrakt2003 16.12.06, 09:04 PAMIĘTAMY! ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek6665 Re: KWK Wujek 16.12.06, 09:27 latarka pokazywana w telewizji mnie nie interesuje , bo takiego kłamstwa to świat nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: KWK Wujek 16.12.06, 09:27 Tylko glupiec atakuje uzbrojonego w kalacha zelaznym pretem lub rzuca w niego sruba Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: KWK Wujek 16.12.06, 09:28 wina leży po stronie tych, którzy górników podburzali do walki Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 winy jest ten kto zdecydował siewyprowadzić wojsko 16.12.06, 09:31 na ulice! Cała krew i wszelkie ofiary jego sumienie obciążają! ============ Ty pewnie nalezy do tych co ofiarę gwałtu winią za to że miała zbyt ktrótką sukienkę, zbyt odważny makijaż i szła zbyt ciemną ulicą! Typowa ubecko-kołtuńska mentalność! Spieprzaj dziadu z tego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: winy jest ten kto zdecydował siewyprowadzić w 16.12.06, 09:44 abstrakt2003 napisał: > na ulice! > Cała krew i wszelkie ofiary jego sumienie obciążają! > ============ > Ty pewnie nalezy do tych co ofiarę gwałtu winią za to że miała zbyt ktrótką > sukienkę, zbyt odważny makijaż i szła zbyt ciemną ulicą! > Typowa ubecko-kołtuńska mentalność! >Krotkie spudniczki nie przeszkadzaja mnie Spio. Rydzyk: - Popatrzcie na te kobiety na ulicach. Tak chodzą i się ubierają, jak gdyby były prostytutkami. Popatrzcie, ile mamy w Polsce prostytutek. Ulice pełne prostytutek... na każdym kroku... eprzaj dziadu z tego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 sanitarny 16.12.06, 09:48 a co mnie obchodzi ten sekciarz z Torunia, agent moskiewski!? =========== Wysil łepetyną! Albo spadaj stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: KWK Wujek 16.12.06, 09:32 Tylko zbrodniarz wyprowadza wojsko na ulicę przeciwko własnewmu narodowi! Odpowiedz Link Zgłoś