Dodaj do ulubionych

kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP

02.01.07, 17:34
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070102/swiat/swiat_a_3.html
Czy po ww. artykule ktoś rozsądny broni jeszcze tezy o przewadze moralnej i
ekonomiznej Polski nad państwem Władimira Putina?
Sama bym się z chęcią załapała na te 30 tys. złotych mimo własnych
antynatalistycznych i nihilistycznych przekonań...
Obserwuj wątek
    • artsg Możesz emigrować 02.01.07, 17:35

• emerytka2006 chcesz powórzyć rok 1968? 02.01.07, 18:25
        No dalej, śmiało...
    • s-k-i-n Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 02.01.07, 17:42
      ja już od dawna mówiłem ze Putin jest władcą bliskim doskonałości i przez to
      wart nasladowania
      • alistair-p Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 02.01.07, 23:09
        Putin to drań i morderca.Nazywanie go władcą doskonałym to albo prowokacja albo
        głupota a napewno nieznajomość rosyjskich realiów.
    • frank_drebin Emerytka ty ze wzgledu na wiek sie nie 02.01.07, 17:52
      kwalifikujesz na ten zasilek a nie ze wzgledu na poglady ;)
      • mak67 Re: Emerytka ty ze wzgledu na wiek sie nie 02.01.07, 17:56
        Ruskich i tak wykończą wóda, narkotyki, i choroby. Za 50 lat muzułmanie nakryją
        ich czapkami. Już dziś armia czerwona ma kłopoty z naborem bo młodzierz jest
        cherlawa. Emerytko radzę szybko jechać może się załapiesz
        • emerytka2006 o, "młodzierz", gratuluję ortografii 02.01.07, 22:36
          Jeśli intelekt tak słabiutki jak wiedza ortograficzna to gratuluję podwójnie...
          • pis_blues Re: o, "młodzierz", gratuluję ortografii 03.01.07, 19:17
            O! za co poleciałem..
        • daktylek Re: Emerytka ty ze wzgledu na wiek sie nie 02.01.07, 23:06
          Nie muzułmanie, a Chińczycy. Cały Daleki Wschód powoli opanowują.
      • emerytka2006 Frank, wypominanie kobiecie wieku 02.01.07, 18:27
        ... podobno nie przystoi kulturalnemu człowiekowi...
        Argument poniżej pasa i niże wsiakoj krytyki...
    • aurora.una o wyzszosci inteligencji i odwagi Putina nad 02.01.07, 17:57
      wszystkimi bez wyjatku wlodarzami IIIRP najlepiej swiadczy pond 80% spoleczne
      poparcie dla Putina. On bedzie mial miejsce w historii Rosji takie jak Piotr
      Wielki. Kiedy Putin skutecznie odbieral zachodnim mafiom majatek ukradziony
      Rosji, nasi politycy z zapalem ten majatke rozkradali i pozwalali rozkradac
      globalnym mafiom. Kiedy Putin odzyskiwal suwerennosc, polscy politycy
      sprzedawali Polske w niewole etc.
      • mak67 Re: o wyzszosci inteligencji i odwagi Putina nad 02.01.07, 17:59
        No tu się mylisz Stalin miał 100% a w porywach nawet i 120% poparcia narodu.
        Putin to taka marna miniaturka Stalina niby chęci podobne ale realizacja
        • aurora.una Re: o wyzszosci inteligencji i odwagi Putina nad 02.01.07, 18:06
          zalosny jestes albo totalny ignorant. w Rosji jest dzis wiecej demokracji niz w
          IIIRP, moze ty nie wiesz, ale Rosjanie WYBIERAJA sobie prezydenta i chca Putina
          na 3 kadencje, podczas gdy kazdy polski polityk konczy w infamie, kiedy narod
          sie dowie o jego przekretach.
          • mak67 Re: o wyzszosci inteligencji i odwagi Putina nad 02.01.07, 18:12
            Kto ci takich głupot nakład do głowy (to już nawet nie jest poziom GW)Ja byłem
            tam ostatnio i widziałem Moskwa w centrum to prawie Europa ale wyjedź na 100 km
            to takiej nędzy nie zobaczysz chyba, że w Bangladeszu. Ruscy po ponad 400
            latach zamordyzmu są chorzy jak ktos ich nie leje. Najśmieszniejsze to ich
            zapędy mocarstwowe, które Putin podtrzymuje.
    • qqazz Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 02.01.07, 18:17
      I dobrze im tak, podobnu juz maja problemy z produkcja spirytu, wiec po takim
      zastrzyku pieniedzy ani chybi zaczna importować ciekawe od kogo.
      P.s. Żeby komus dac trzeba komus zabrac prawda? Niemcy sa bogaci i tolerancyjni
      to ich jeszcze rozumiem ze chca zwiększac u siebie ilosc Turków, Arabów i
      Cyganów, ale ciekawym skad Ruskie wezma tyle pieniedzy, z podwyzek gazu? A jak
      zabraknie to pewnie czym predzej zamkna i znacjonalizuja paru biznesmenów.

pozdrawiam

pozdrawiam
    • s-k-i-n Putin Wladca doskonaly! oto wzór dla kaczorów! 02.01.07, 22:51
    • wolomin_w_nocy tu jest kolejny dowód na wyższość moralną Putina.. 02.01.07, 22:54
      pl.wikipedia.org/wiki/Polon
    • andrzejzb Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 02.01.07, 23:03
      Naprawdę uważasz to za przewagę?
      Gdyby to ode mnie zależało polikwidowałbym wszystkie zasiłki...
      • emerytka2006 przewaga? 03.01.07, 12:23
        Oczywiście - zasiłki putinowskie są w stanie zachęcić do rodzenia więcej
        rebionków niż polskie symboliczne becikowe...
        Choć są osooby, które z chęcia polikwidowałyby wszelkie wydatki socjalne...
        Ja do nich nie należę!
        • s-k-i-n Re: przewaga? 03.01.07, 13:32
          dobrze gadacie towarzyszko szkoda że nie we wszystkich sprawach mogę się z wami
          zgadzać ale tu macie moje poparcie. Nasze becikowe jest faktycznie male ale to
          efekt zniszcenia gospodarki polskiej przez lze elity które rządzily Polską po
          89 niestety wśód nich sa też politycy z SLD którzy zamienili książeczki
          czerwone na czekowe a komitety partyjne na banki a szturmówkę czerwona na
          tęczową
    • frau_pranajtis Likwidacja dobroczynnych fundacji Sorosa w Rosji 03.01.07, 12:27
      To bylo wspaniale osiagniecie i za to Putina cenie.
      :-)
      • karbat Re: brawo Putin 03.01.07, 13:17
        w Rosji nie debatuja o wyzszosci kalendarzyka nad prezerwatywami jak w kaczym
        katolandzie ,nie pieprza o aborcji ,dzialaja pragmatycznie i skutecznie

Rosjanie adoptuja sieroty ,genialne posuniecie

• s-k-i-n Re: brawo Putin 03.01.07, 13:34
          w zakresie antykoncepcji faktycznie sa skuteczni..Liczba ludności w Rosji spada
          najszybciej na świecie
          • karbat Re: brawo Putin 03.01.07, 13:44
            s-k-i-n napisał:

> w zakresie antykoncepcji faktycznie sa skuteczni..Liczba ludności w Rosji
            spada najszybciej na świecie

za kaczych rzadow ludnosc rosnie w Polsce hehehe a ja myslalem ,ze w
            Irlandii ,Anglii
            ruski potrzebuja wlasnych wyksztalconych kadr , robole beda wyjezdzac z Polski
            za chlebem do Rosji ;
            placa niezle w hutach i kopalniach na Syberii 2000 $ mozna wyciagnac na
            miesiac ( Norylsk)
            • s-k-i-n Re: brawo Putin 03.01.07, 13:49
              GUS podal że w ub roku za pierwsze 9 misięcy minionego roku poraz pierwszy
              liczba urodzin byla wyższa niż w roku poprzednim..coś takiego zadrzylo się po
              89 roku poraz pierwszy
              • karbat Re: brawo Putin 03.01.07, 14:02
                GUS podal ,skin nie pomyslal ,wyz demograficzny - zasluga kaczek !!!

rosyjski najpopularniejszym jezykiem w Polsce po angielskim i niemieckim
                mlodzi ludzie wiedza gdzie szukac perspektyw zawodowych w przyszlosci

mohery i kaczysci widza przyszlosc Polski w kosciele (sam sie zlustruje
                hehehe )
              • joannabarska Pomniki dla Generała! 03.01.07, 18:27
                s-k-i-n ... Nie wiesz, ze w stanie wojennym była godzina milicyjna i mężowie
                zapładniali małzonki na potęgę? Był z tego cholerny wyż demograficzny. Teraz
                wowczas spłodzone dzieci dorosły i płodzą z kolei nastepne! Juz za to pomniki
                trzeba stawiac Generałowi - wy od "becikowego"!
    • aron2004 Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 03.01.07, 14:26
      to jakaś anyrosyjska propaganda. W Rosji zarabia się miesięcznie tylko 400
      dolarów? Może 4000 dolarów tylko korekta się rąbnęła?
      • karbat Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 03.01.07, 14:39
        30 000 ,Putin madrze inwestuje

kaczki i wielebni w wciskaja narodkowi kalendarzyki malzenskie + termometr
        • karbat Re: kolejny dowód wyższości Rosji nad IV RP 03.01.07, 15:58
          za polskie becikowe mozna zobic pepkowek i kupic wozek

za ruskie becikowe mozna wychowywyc dziecko 30 000 : 500 tj teoretycznie przez
          60 miesiecy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka