frau_pranajtis 01.02.07, 23:29 Troche zalatana jestem i nie wiem. Ma lepsze kwalifikacje i doswiadczenie niz niejaki Leszek B. czy Hanna G., ktorzy poza profesurami nie mieli zbyt wielkiego doswiadczenia by zasiasc na stolcu NBP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pg20 Re: Czy moj premier zostal prezesem? 01.02.07, 23:36 Nie. Natomiast po 216 dniach wybierania nowego prezesa PIS zrobił krok naprzód. Zdekompletował Radę Nadzorczą. I z wyboru nici. Twój premier jeszcze się trochę pomęczy na odpowiedzialnym stanowisku doradcy prezesa, którego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Czy moj premier zostal prezesem? 01.02.07, 23:39 Do 10 kwietnia mają czas. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 zostal prezesem! 01.02.07, 23:39 szaletów miejskich w swoim zadupiu. Zgodnie z kwalifikacjami Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: Czy moj premier zostal prezesem? 01.02.07, 23:46 Rozczaruję Cięęęęę, ale nie. Póki co licznik bije i nalicza diety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Prezesem - jeszcze nie, prezydentem - juz ni 01.02.07, 23:50 Ale może w Lotosie mu miejsce znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I ty, Zyto, przeciwko Pajacykiewiczowi?! 01.02.07, 23:57 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3891621.html daktylek napisał: > Ale może w Lotosie mu miejsce znajdą Albo "przesuną" go na odcinek Fotygi (o ile Kobylański się zgodzi....): serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69906,3888822.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby frau_paranoja,czytaj gazety i nie zasmiecaj GW 01.02.07, 23:54 Kaziuk bedzie dluuugo bezrobotny. Jezeli nadal bedzie jedzdzil rzadowa limuzyna skonczy za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Jeszcze nie. Startuje na prezesa 01.02.07, 23:57 w Gminnej Spółdzielni "Samopomoc Pisowska " w Sulęcinie, powiat Gorzów Wielkopolski. Jest 16 kanydatów, rozpoczęcie konkursu w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: Prezesem - jeszcze nie, prezydentem - juz ni 02.02.07, 00:01 ofiara.spelniona napisała: Czy to zdjęcie jest autoryzowane, jeśli nie to zostaniesz oskarżony i do kozy! Tak, tak, .. PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe wszystko wskazuje na to, że skonczy jako 02.02.07, 00:06 np frau blada na forum. im więcej bzdur naklepie tym większa iskierka nadziei że prezes znów go wyciągnie czeluści Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wszystko wskazuje na to, że skonczy jako 02.02.07, 00:12 Kazio jest lepszym specjalistą w dziedzinie bankowości od Leszka B???? Jutro idę do okulisty bo chyba mam problemy z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: wszystko wskazuje na to, że skonczy jako 02.02.07, 00:13 ariadna-enta napisała: > Kazio jest lepszym specjalistą w dziedzinie bankowości od Leszka B???? > Jutro idę do okulisty bo chyba mam problemy z czytaniem. > Nie musisz, to kto inny ma kłopoty z logicznym myśleniem. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wszystko wskazuje na to, że skonczy jako 02.02.07, 00:27 no tak zapomniałam,że miłość jest ślepa i rozum odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy moj premier zostal prezesem ? 02.02.07, 00:11 Tak ! Młodzieżowej Spółdzielni Pracy "Wytrysk". Odpowiedz Link Zgłoś
pawian_oktawian Re: Czy moj premier zostal prezesem? 02.02.07, 00:16 Twój premier nadaje się jedynie na odpowiedzialną funkcję clowna w cyrku, to robota, do której ma talent, predyspozycje i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy moj premier zostal prezesem ? 02.02.07, 00:45 Nie wiem kto jest twoim premierem ale przy okazji przedstawię ci nowego kandydata z ramienia PiS-u na wojewodę mazowieckiego. www.per.ry.pl/fotki/terazpolska4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak twoj premier niedlugo bedzie mogl zostac 02.02.07, 01:00 twoim korepetytorem z fizyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Kaziu-Bladzi. Szczerze mówi, a co ma ukrywać facet 02.02.07, 01:18 Otrzymałem dwie propozycje zagraniczne i dwie propozycje krajowe. Te propozycje krajowe są z prywatnego biznesu - powiedział Marcinkiewicz w programie "Z refleksem" w TVP1. Zaznaczył, że wśród propozycji nie ma przejścia do Grupy Lotos - a takie spekulacje rozważane były w mediach. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3891762.html Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Kaziu dla sie Jarkowi osmieszyc do konca. 02.02.07, 04:56 milosc katolickich bylych koalicjantow. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Nie stety nie został, bo obawiali się ,ze po kilku 02.02.07, 06:40 miesiącach dobrowolnie poda się do dymisji, a oni potrzebują prezesa na kilka miesięcy. Poza tym teraz Jarek ma inny kłopot .WojewÓdę i nie ma czasu zajmować się jakimś marionetkowiczem.Premierem na cztery lata. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Nie kilka miesięcy tylko całą kadencję powinno być 02.02.07, 06:42 zapijaczonyryj napisał: > miesiącach dobrowolnie poda się do dymisji, a oni potrzebują prezesa na kilka > miesięcy. > Poza tym teraz Jarek ma inny kłopot .WojewÓdę i nie ma czasu zajmować się > jakimś marionetkowiczem.Premierem na cztery lata. > > "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie kilka miesięcy tylko całą kadencję powinn 02.02.07, 07:38 zapijaczonyryj napisał: > zapijaczonyryj napisał: > > > miesiącach dobrowolnie poda się do dymisji, a oni potrzebują prezesa na k > ilka > > miesięcy. > > Poza tym teraz Jarek ma inny kłopot .WojewÓdę i nie ma czasu zajmować się > > > jakimś marionetkowiczem.Premierem na cztery lata. > > > > "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikow > ana na > > > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Dobrze, że się poprawiłeś, wszak: "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę" > J. Kaczyński :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zniechęcił się, krzywousty pajac ! ;))))))))) 02.02.07, 11:22 ... Zniechęciłem się do ubiegania się o prezesurę PKO BP. Wokół całej tej sprawy wytworzyła się zła atmosfera ... tiny.pl/w6d4 i.wp.pl/a/f/pjpeg/10733/marcinkiewicz_usmiech_mina_450.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zniechęcił się, krzywousty pajac ! ;)))))))) 02.02.07, 11:24 ave.duce napisała: > ... Zniechęciłem się do ubiegania się o prezesurę PKO BP. Wokół całej tej spraw > y > wytworzyła się zła atmosfera ... o matko, jak szybko sie biedaczek zniechecil..... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zniechęcił się, krzywousty pajac ! ;)))))))) 02.02.07, 14:59 scoutek napisała: > o matko, jak szybko sie biedaczek zniechecil..... Ale jeśli mu je dadzą, to z łaski przyjmie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zniechęcił się, krzywousty pajac ! ;)))))))) 03.02.07, 06:42 scoutek napisała: > ave.duce napisała: > > > ... Zniechęciłem się do ubiegania się o prezesurę PKO BP. Wokół całej tej > > spraw > > y > > wytworzyła się zła atmosfera ... > > o matko, jak szybko sie biedaczek zniechecil..... A miało być JUŻ tak pięknie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Czy moj premier zostal prezesem? 02.02.07, 15:17 frau_pranajtis napisała: > Ma lepsze kwalifikacje i doswiadczenie niz niejaki Leszek B. czy Hanna G., > ktorzy poza profesurami nie mieli zbyt wielkiego doswiadczenia by zasiasc na > stolcu NBP. > Już zwątpiłem. Czy ty tak głupio prowokujesz, czy jesteś naprawdę trochę ociężała umysłowo? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zostaw Misia-Rysia w spokoju !!! :)))))))))))) 03.02.07, 06:59 ... Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ... > z wyjątkiem europOSŁA Czarneckiego, of koz! goniacy.pielegniarz napisał: > Prezesem klubu "Tęcza" n/t ;) Odpowiedz Link Zgłoś