Dodaj do ulubionych

Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki

• ayrten on tylko przygotowuje miejsce dla następcy 06.02.07, 11:29
      dla wielkiego ojca, który przyjdzie za nim.
      prawie jak w Ewangelii, historia się powtarza.
      Może to ten na którego przyjście tyle lat czekamy ??
      Taak to nasz ojciec - ojciec rydzyk :)
      musi mieć cieplutko i przytulnie, a helikopter musi być wypróbowany, gdy zmieni
      pałac toruński na prezydencki :)

niniejszym ogłaszam że od dnia dzisiejszego nie jestem prawie-prawicowcem -
      wybieram dziadka w werhmachcie i innych, wszystko zrobie, tylko wystrzelajcie
      ktoś kaczki....
    • saniba Re: Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodnik 06.02.07, 11:36
      Wobec tego jestem skretyniałą masochistką, która z uporem godnym największego
      maniaka wyśmiewała, wyśmiewa i wyśmiewać zamierza prezydenta (PiS) wybranego w
      wolnych wyborach - dotąd, dokąd prezydent (PiS) nie stanie sie prezydentem
      Polski, dokąd nie przestanie ośmieszać Polski i Polaków, dokąd będzie marinetką
      i nie będzie miał własnego zdania, dokąd będzie całował w d... kogoś takiego
      jak Rydzyk itd...
      Co do drugiej części - to chyba dość dużo jest w tym kraju "szmaciarzy", którzy
      do tej pory wolą Kwaśniewskiego (pomimo "bolącej" goleni) od (świetego)
      Kaczyńskiego i prędko się to nie zmieni. Dlaczego - patrz j.w.!
      Co do, jak to nazwałeś, chlania wódy z Urbanem - śmiem przypuszczać, że byłoby
      to dość ciekawe doświadczenie; a co do całowania się z Kiszczakiem - to masz
      wyobraźnię.
    • ozrabal Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 11:41
      To jest inwestycja w przyszłość i nie ma się z czego śmiać. W końcu jeśli brat
      Prezydenta, Premier Jarosław ma panować do 91 roku życia trzeba o niego dbać. A
      taki staruszek może sobie łatwo kostki połamać na śliskich chodniczku przed
      domkiem brata Zawsze Prezydenta. To jest przykład miłości braterskiej, Prezydent
      nie chce po prostu narażać rodzinki na skaleczenia. Nie zdziwiłbym się gdyby za
      jakiś czas kolumnadę przed pałacem wyłożono puchowymi poduchami...
    • kwakstrach Wyobrażacie sobie jak by to zrobił Kwaśniewski? 06.02.07, 11:43
      Został by chyba zlinczowany. A tu prosze cisza, modlitwa.
    • monika_04 Re: Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodnik 06.02.07, 11:44
      O wypraszam sobie, z żadnym Kiszczakiem się nie całowałam! Zdecydowanie nie jest
      on w moim typie ;)
    • photoreporter ja tez sie kiedys wywrocilem, i zlamalem reke 06.02.07, 11:44
      ja tez sie kiedys wywrocilem, i zlamalem reke, sadze ze w tym miejscu takze
      powinno sie zainstalowac podgrzewany chodnik.
    • battosai Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 11:56
      Tanie państwo!
    • wrozby tanie państwo- kpiny 06.02.07, 11:58
      Miało być tanie państwo, bo podobno za poprzedniej władzy było za drogie, a
      teraz... tanie państwo o wiele podrożało (od tego, które było podobno drogie).
    • elsibis Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 11:58
      A może taniej byłoby zamówic lektykę, a następnym razem wybrać kogoś
      sprawniejszego fizycznie albo w niezdartych butach???
    • kpaxxx A może zamówić dwa wózki inwalidzkie 06.02.07, 11:59
      i niech BOR wozi w nich Kaczuchy to sobie skrzydełka już nie złamią biedaczyska :-)
      • vitkabravo pod koniec kadencji,zaczną kopać dołki..dla innych 06.02.07, 12:03
        Zgodnie z charakterem !
        • hummer Re: pod koniec kadencji,zaczną kopać dołki..dla i 06.02.07, 12:59
          vitkabravo napisał:

> Zgodnie z charakterem !

Niezłe :) ale już sami w nie wpadli. Są śmieszni do bólu. Takich klaunów już dawno cały świat nie widział.
    • racy1 Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:00
      a solą sypać to źle?
      • c.rayback Re: Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodnik 06.02.07, 14:57
        No wlasnie!Za nowa banke to by pol Klodawy kupili i mogli by tam plaze solna
        zrobic :).
    • mamaq Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:00
      w ramach taniego państwa takie numery????????????
    • mamaq Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:06
      to na zimę,a latem schładzanie sztucznym śniegiem?
    • kpaxxx Czy dokumentacja przetargu określa temeraturę ?? 06.02.07, 12:08
      Czy dokumentacja przetargu określa temeraturę do jakiej mają być podgrzewane
      chodniczki ?? Może kilka tysięcy stopni by usmażyło Kaczki ??

• moher75 I co z tego ? 06.02.07, 12:08
      ...ja mam podgrzewany podjazd do garażu - może i mną zajmie się Gazeta ?
      Skandal - co na to autorytety moralne ?
      • r306 Za podgrzewany podjazd zaplaciles sam? 06.02.07, 12:16
        Czy z podatkow wszystich Polakow?

Tylko komunista nie rozroznia tak pryncypialnej zasady wydatkowania pieniedzy.
        • moher75 Re: Za podgrzewany podjazd zaplaciles sam? 06.02.07, 12:22
          r306 napisał:

> Czy z podatkow wszystich Polakow?
          >
          > Tylko komunista nie rozroznia tak pryncypialnej zasady wydatkowania pieniedzy.

Jest różnica - władza i jej siedziby muszą być reprezentacyjne - tak jest ten
          świat poukładany od tysięcy lat że kto rządził ten się wyróżniał - najczęściej
          kosztem rządzonych. Komuniści mieli natomiast to do siebie, że często ideowo,
          pozornie podważali rzeczy oczywiste lub nazywali je przewrotnie definiując na
          nowo...
          • r306 Heh 06.02.07, 12:30
            > Jest różnica - władza i jej siedziby muszą być reprezentacyjne
            Jak ladnie odwrocony kot ogonem :)
            Palac Prezydencki jest reprezentacyjny. Podgrzewane chodniki nie stanowia o
            jego reprezentacyjnosci.

PS
            Wladza i ich siedziby musza byc reprezentacyjne???? To dlaczego mamy obdarte i
            odrapane sidziby sadow, policji? Dlaczego podczas skladania zeznan na policji,
            uprzejmy pan oficer wiedzac, ze jestem informatykiem, zapytal po ciuchutku, czy
            nie moge mu odsprzedac licencjonowanego Win98, bo na komputerze ktory przyniosl
            na komende z domu ma nielegalny system??????

Myslenie na zasadzie ze reprezentacyjna musi byc tylko siedziba wladcy, a nie
            urzedy tej wladzy skierowane do ludnosci cechuje kacykow i komunistow.
          • vanilla.dream Re: Za podgrzewany podjazd zaplaciles sam? 06.02.07, 12:44
            ale władza kaczych wypierdów ma bardzo wiele wspólnego z komuną

moher75 napisał:

> r306 napisał:
            >
            > > Czy z podatkow wszystich Polakow?
            > >
            > > Tylko komunista nie rozroznia tak pryncypialnej zasady wydatkowania pieni
            > edzy.
            >
            > Jest różnica - władza i jej siedziby muszą być reprezentacyjne - tak jest ten
            > świat poukładany od tysięcy lat że kto rządził ten się wyróżniał - najczęściej
            > kosztem rządzonych. Komuniści mieli natomiast to do siebie, że często ideowo,
            > pozornie podważali rzeczy oczywiste lub nazywali je przewrotnie definiując na
            > nowo...
        • adam_l27 Akurat teraz ty mówisz jak komunista. 06.02.07, 13:31
          Słyszałeś o podgrzewanych murawach na stadionach ??
          To może pora zastanowić się co daje podgrzewany chodnik ??

Rozumiem że lepiej żeby Pałac Prezydencki zatrudniał ludzi do odśnieżania czy
          też najlepiej żeby Prezydent Polski sam sobie odśnieżał ?

Mamy XXI wiek.

Zaskoczyles mnie chłopie :)
          Mialem Cię za odrobinę bardziej rozwiniętego.
          • r306 Proponuje jednak udac sie na jakis kierunek... 06.02.07, 13:46
            gdzie wykladana jest polityka spoleczna, pozniej tam gdzie jest ekonomia i
            zapoznac sie z pojeciami:
            - redystrybucja srodkow
            - budzet
            - finanse publiczne

O roli panstwa mozesz sam poczytac - wystarczy uwazna lektura konstytucji.

> Słyszałeś o podgrzewanych murawach na stadionach ??
            Za murawy placi inwestor ktory posiada dany klub. Wiesz jeszcze co to jest
            prawo wlasnosci?

> Rozumiem że lepiej żeby Pałac Prezydencki zatrudniał ludzi do odśnieżania
            I tak ich zatrudnia. Sa zwyczajnie niezbedni. Kazdy obiekt ma dozorce. Nie
            wiedziales tego?

> Mamy XXI wiek.
            No i? W tym XXI wlasnie trwa zaciekla walka o rejestracje oscypka....
      • vanilla.dream Re: I co z tego ? 06.02.07, 12:42
        o .. kolejny mądrala. kogo obchodzi co masz u siebie? nikogo. ale jest subtelna różnica - twój podgrzewany podjazd nie został sfinansowany z publicznych pieniędzy

moher75 napisał:

> ...ja mam podgrzewany podjazd do garażu - może i mną zajmie się Gazeta ?
        > Skandal - co na to autorytety moralne ?
    • kfaker Re: Frustraci z GW 06.02.07, 12:22
      Kwach nie wywalał miliona złotych na zemstę na chodniku. Kwach nie latał 50x rocznie odrzutowcem do Sopotu. Kwach nie przyznał Krzyża Sybiraków Jaruzelowi. Kwach nie przytulał się w ławach sejmowych z Koniem i Burakiem. Wymieniać dalej, czy wystarczy: Olek, wróć?
    • lambert77 Re: Wyborcza SB i złodzieje. 06.02.07, 12:25
      Dziękować Bogu rozwój kraju nie jest wynikiem działalności obecnego rządu.
    • winiary2 Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:25
      Kiedyś ludzie po upadku komuny pisali na murach pisali: "Komuno wróć!!!!"

I wróciła w postaci IV RP. Niektóre przemówienia naszych wielkich, ich pomysły i
      czyny coraz bardziej mi przypominają dawną komunę w rozkwicie.
      Czyli koniec wolności. Szkoda, że znów potrzeba rewolucji, że znów będzie krew
      na ulicach. Ale prawie zawsze kończą się takie rządy ...
    • zibi1010 Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:31
      Tanie panstwo w wykonaniu pisdzielcow : Niech zyje, Niech zyje , Niech nam zyje
      po wsze czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • krzychoe Re: Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodnik 06.02.07, 12:31
      Proponuję, aby w ramach równości i solidarnego państwa wymieniać każdy chodnik,
      na którym ktoś się połamie. Chociaż chyba taniej było by wymienić ciecia???
    • africca Kłamali, że bvędzie tanie państwo! 06.02.07, 12:42
      To wstyd! Nie ma pieniędzy na śmiertelnie chorych ludzi i szpitale, a nasz
      pałac prezydencki trwoni pieniądze na takie wymysły! Brak słów!!!!!!!!!!!
    • exdziewica Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 12:52
      Kolejna sztuka mięcha do pożarcia dla forumowej gawiedzi żądnej kaczej krwi.

-----------------------------------------------------------------------------
      Ogrzewanie podłogowe jest bardziej ekonomiczne niż tradycyjne wie to każdy
      fachowiec z branży.
      • r306 Buahahaha 06.02.07, 13:03
        > Ogrzewanie podłogowe jest bardziej ekonomiczne niż tradycyjne wie to każdy
        > fachowiec z branży.
        Po piersze - co ma piernik do wiatraka? Te chodniki nie byly podgrzewane w
        zaden sposob.

Po drugie - nie szacuje sie kosztow ogrzewania w sensie rozprowadzeina ciepla w
        oderwaniu od zrodla zasilania. Powie Ci to kazdy fachowiec.
      • lesew Re: Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodnik 06.02.07, 16:30
        exdziewica napisała: ...> Ogrzewanie podłogowe jest bardziej ekonomiczne niż
        tradycyjne wie to każdy
        > fachowiec z branży.<

Haha...- A jakie jest "tradyxcyjne ogrzewanie" ... chodnika???!
    • rycho17 oburzające 06.02.07, 12:53
      jestem oburzona, to jest tanie kacze państwo.Miał ograniczyć "rozbuchane
      wydatki kwaśniewskich".Ciekawe jak nazwać to co teraz sam robi.
    • saniba Re: Frustraci z GW 06.02.07, 13:03
      Jak na razie to ty żałośnie popiskujesz, a i tak większość ma twoje
      popiskiwania w politowaniu... A żałosny to nie jest temacik, ale twoje ulubione
      bliźniaki, sorry, ale one nie są z mojej bajki. Owszem, prezydent i premier
      mogliby sobie odśnieżać sami chodniki, przecież to tacy ludzie jak każdy; a
      może ja czegoś nie zauważyłam; czyżby rogi im wyrosły, a może jeszcze ogony???
      A tak na poważnie, to nie przesadzaj, są naprawdę w tym kraju większe i
      poważniejsze potrzeby niż podgrzewany chodnik z m.in. mojej kasy.
    • yaroszka Pałac Prezydencki zamawia podgrzewane chodniki 06.02.07, 13:11

Niech żyje tanie państwo!! A dzieci we Wrocławiu nie mają leków na raka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka