ofiara.spelniona sawa.com odzyskana , melduję Panie Prezesie! 13.02.07, 23:45 sawa.com napisała: > Nie będe tutaj młócić tej czerwonej sieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 "nie bedę płakał po sawa.com" 13.02.07, 23:51 :) -- "8334 księży zakonników ,zakonnic i aktywistów kościelnych - tyle liczyła agentura antykościelnego pionu SB w szczytowym pod tym względem roku 1984. Oznaczałoby to ,że po stanie wojennym prawie co trzecia osoba duchowna w tej lub innej formie współpracowała z SB" - IPN "Metody pracy operacyjnej aparatu bezpieczeństwa wobec kościołów i związków wyznaniowych 1945-1989" ,Warszawa 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona ja wprost przeciwnie, zaryczę się po "sawa.com"? 13.02.07, 23:59 była niegdyś, zdawało mi się, rozsądniejszą z PiS Kobiet;-( Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 13.02.07, 23:53 Dzielna z Ciebie Kobieta, Sawo. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakohana.rumunka Prawda. FK oblepiły koMUCHY. 14.02.07, 07:50 W realu jest na to skuteczny środek. Lekko wstrząsnąć, namierzyć i PiSSSSSSSSSS :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen1 Re: Prawda. FK oblepiły koMUCHY. 22.05.07, 07:54 zakohana.rumunka napisała: > W realu jest na to skuteczny środek. > Lekko wstrząsnąć, namierzyć i PiSSSSSSSSSS :) he he he he dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo46 Re: Brawo sawo! Ja też postanowiłam opuścić to 22.05.07, 00:54 esbeckie forum! Niech Żyje Pan Jarosław Kaczyński i PiS!! sawa.com napisała: > Chyba się stąd będę zabierać. Spojrzałam na dzisiejsze wątki. To przestaje > być zabawne a staje się niestrawne. > > Wyglada na to, że forum stało się ostatnim szańcem obrony esbecji i ubecji. > Szkoda mojego czasu. Nie będe tutaj młócić tej czerwonej sieczki. > > Forum stalo się jałowe intelektualnie. Nie wyraża opinii zwykłych obywateli. > Obsiadła je chmara bezrobotna esbecja (wywalonej z policji przez > Bieńkowskiego) i pozostających w dyspozycji MON zdemobilizowanych oficerów > WSI. Do widzenia Państwu! > Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 22.05.07, 00:59 cassidy_i napisała: > Do zobaczenia . Jaka jest Twoja najbardziej ulubiona telewizja? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Jaką Hamerykę i jakie trzy lata temu...? 22.05.07, 07:42 kcg napisała: > A chcesz Ameryke... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen1 Re: Piranie zdobyły forum kraj!:(((myśliszosobie 22.05.07, 07:50 masz dzis "dyzur" na FK????? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 22.05.07, 07:53 Lewsctwo zawsze bylo takie. Wystarczy przypomniec marzec 1968 i histerie jaka zorganizowali. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 22.05.07, 19:31 cr00t napisał: > Lewsctwo zawsze bylo takie. Wystarczy przypomniec marzec 1968 i histerie jaka > zorganizowali. ? "Chyba się stąd będę zabierać. Spojrzałam na dzisiejsze wątki. To przestaje być zabawne a staje się niestrawne. Wyglada na to, że forum stało się ostatnim szańcem obrony esbecji i ubecji. Szkoda mojego czasu. Nie będe tutaj młócić tej czerwonej sieczki. Forum stalo się jałowe intelektualnie. Nie wyraża opinii zwykłych obywateli. Obsiadła je chmara bezrobotna esbecja (wywalonej z policji przez Bieńkowskiego) i pozostających w dyspozycji MON zdemobilizowanych oficerów WSI. Do widzenia Państwu!" Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 22.05.07, 19:35 Spojrzałam na datę wątku... Luty.... A Ty, Sawo, nadal z nami? Święta kobieta - tak się umartwiać... sawa.com napisała: > Chyba się stąd będę zabierać. Spojrzałam na dzisiejsze wątki. To przestaje > być zabawne a staje się niestrawne. > > Wyglada na to, że forum stało się ostatnim szańcem obrony esbecji i ubecji. > Szkoda mojego czasu. Nie będe tutaj młócić tej czerwonej sieczki. > > Forum stalo się jałowe intelektualnie. Nie wyraża opinii zwykłych obywateli. > Obsiadła je chmara bezrobotna esbecja (wywalonej z policji przez > Bieńkowskiego) i pozostających w dyspozycji MON zdemobilizowanych oficerów > WSI. Do widzenia Państwu! > Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 12.07.07, 02:22 Taa,szara maść i czerwony układ.Kto to jeszcze łyka? Odpowiedz Link Zgłoś
jasny.piorun Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 12.07.07, 02:32 Dokladnie tak jest. Pytanie, czy esbecy zakladali GW i nia kieruja? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Załóż sobie forum "Propaganda sukcesu" 12.07.07, 10:21 skoro krytyka PiSu przyprawia cię o alergię Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska sawa.com - masz płoty! 12.07.07, 10:37 sawa.com - dziwię się, bo jeszcze niedawno myślałam krańcowo inaczej niż Ty. Ale nie ma obowiązku, by istniec na forum. Pisac mozna i na płotach. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: sawa.com - masz płoty! 12.07.07, 10:46 No,no,nno...nie zwróciłam uwagi,ze wątek ten załozyła sawa jeszcze w lutym. Medal za cierpliwośc, a drugi za męczeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: sawa.com - masz płoty! 12.07.07, 10:48 joannabarska napisała: > sawa.com - dziwię się, bo jeszcze niedawno myślałam krańcowo inaczej niż Ty. > Ale nie ma obowiązku, by istniec na forum. Pisac mozna i na płotach. Wiesz, odpowiem ci bardzo poważnie na twoją ironię. Polemika rozwija. Tam gdzie panuje jednośc poglądów wkrada sie najpierw stagnacja a potem marazm. Tworzy sie klimat nie do zniesienia. Na forum ND panuje cos takiego. A RM nie czułoby sie tak rzeźko gdyby nie GW! Czarownice... itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: sawa.com - masz płoty! 12.07.07, 22:17 Pisać można i w 00 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazar [...] 12.07.07, 21:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar [...] 12.07.07, 21:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Poza tym wiadomo... 12.07.07, 21:52 ...że najprzyjemniej jest wtedy,kiedy nikt z nikim się nie zgadza:) Ponadto,będąc na FK od 2005 roku nie zauważyłam totalnej zmiany poglądów. Od dłuższego juz czasu wiemy kto,kogo broni a kto jest przeciw:) Z ubolewaniem też stwierdzam,że kilku wspaniałych ,np 'homosovietikus' już nie pisuje i nie indoktrynuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz a teraz pisbecja rzadzi 12.07.07, 21:46 lepperowi dala milion, lyzwie swieze cialo, i jakos sie kreci, ta odnowa moralna IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
blazar [...] 12.07.07, 22:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Re: a teraz pisbecja rzadzi 12.07.07, 22:04 pewnie, ze zazdroszcze, takich glupot jak pisiory, nawet komuna nie potrafila wymyslec, Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 12.07.07, 22:08 jeszcze jedna ? Q a ,co tu jeszcze robisz,forum dziennika na ciebie czeka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir czy i sie wydaje? 19.07.07, 22:44 sawa.com napisała: > Chyba się stąd będę zabierać. Spojrzałam na dzisiejsze wątki. To przestaje > być zabawne a staje się niestrawne. > > Wyglada na to, że forum stało się ostatnim szańcem obrony esbecji i ubecji. > Szkoda mojego czasu. Nie będe tutaj młócić tej czerwonej sieczki. > > Forum stalo się jałowe intelektualnie. Nie wyraża opinii zwykłych obywateli. > Obsiadła je chmara bezrobotna esbecja (wywalonej z policji przez > Bieńkowskiego) i pozostających w dyspozycji MON zdemobilizowanych oficerów > WSI. Do widzenia Państwu! czy mi sie wydaje czy z tego zabierania najmocniej sprawdzilo sie "chyba"? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Dobrze ci się wydaje. 19.07.07, 23:01 ezomir napisał: > czy mi sie wydaje czy z tego zabierania najmocniej sprawdzilo sie "chyba"? Zmieniłam zdanie. Problemem tego forum, nie jest róznorodnośc poglądów. To jest zaleta - i dlatego tu zostałam. Problemem tego forum jest kilku chamów, którzy znają kilka słów na krzyż. Z tego połowa to sa wulgaryzmy. I za pomocą tych kilku słów usiłują coś wydukać. Zazwyczaj są to obsceniczne złośliwości - usuwane oczywiście przez administratorów. Ale to tak jak z pieniędzmi "zły pieniądz wypiera dobry (pieniądz)" Najbardziej zdumiewające jest to, ze owi "dżentelmeni i damy", kiedy usuwane sa ich wulgarne posty, są przekonani, ze to z powodu ich poglądów sa prześladowani. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: Dobrze ci się wydaje. 20.07.07, 08:41 kilku chamow? a nie wiecej niestety? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 no niestety masz racje... wielu ma bana na nowe 19.07.07, 22:47 wątki, ja również...;((( dziwnym trafem to plujące jadem lewactwo nie jest banowane, albo jak jest to nie maja honoru i zakładaja nowe konta... to i dlatego tyle ich wpisów... Szkoda, że na forum szaleje cenzura polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski 'Szkoda, że na forum szaleje cenzura polityczna'.. 20.07.07, 08:48 ...raczej zapachowa, pierdq...do Nocnnika na forum - tam się ze swoimi smrodami schowaj... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: no niestety masz racje... wielu ma bana na no 20.07.07, 08:52 bard333 napisał: > wątki, ja również...;((( dziwnym trafem to plujące jadem lewactwo nie jest > banowane, albo jak jest to nie maja honoru i zakładaja nowe konta... to i > dlatego tyle ich wpisów... > > Szkoda, że na forum szaleje cenzura polityczna... i podobno niezle pieniadze za to maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Piranie zdobyły forum kraj!:((( 20.07.07, 08:46 To forumm stalo sie jednym z najbardziej parszywych jakie widzialem. Ludzie tacy jak pisujesz je wlasnie od dawna juz je opanowali. Antykaczyzm rzucil na fk wszystko najbardziej podle co mial do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski hola hola!... 20.07.07, 08:55 jack20 napisał: > Ludzie tacy jak pisujesz uważaj kogo obrażasz...bo się pis zdenerwuje i cię z Podstawowej Organizacji Pisdzioszej (POP) usunie... ps. '-jeż' się chyba pisze? Odpowiedz Link Zgłoś