uriel1 25.04.03, 09:10 Następny, który ze sprawą "nie ma nic wspólnego"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: es_ka Re: Solorz-Żak przed komisją IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 25.04.03, 10:10 Solorz- człowiek mało skomplikowany intelektualnie z małym zasobem słów; często używa pojęć, których wyrażnie nie rozumie. Potwierdza to moje przypuszczenie, że do założenia i animowania biznesem wysoki poziom kultury ( szeroko rozumianej)jest zbędny. Ciekawe dla mnie - czy ma jakieś wykształcenie; chyba nie humanistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanalia Re: Solorz-Żak przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 14:00 Gość portalu: es_ka napisał(a): > Solorz- człowiek mało skomplikowany intelektualnie z małym zasobem słów; często > > używa pojęć, których wyrażnie nie rozumie. Potwierdza to moje przypuszczenie, > że do założenia i animowania biznesem wysoki poziom kultury ( szeroko > rozumianej)jest zbędny. Ciekawe dla mnie - czy ma jakieś wykształcenie; chyba > nie humanistyczne. animowania biznesem - to też piękny dziwoląg językowy>proponuję:moze najpierw zadbaj o własny poziom wypowiedzi(szeroko rozumianej)a potem martw sie o biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś