Dodaj do ulubionych

posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 11:16
Z wywiadu dla Superekspresu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dresiarz Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 11:52
      Gość portalu: waldi napisał(a):

> Z wywiadu dla Superekspresu.

- gites! zajebiste porwónanie kocham Renate B!~!!
      • Gość: Xionc Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: 213.77.7.* 14.05.03, 14:52
        z wczorajszej komisji śledczej:

Beger: czy ta kompromitacja była już zawarta?
        Sellin: Kompromis pani poseł...
        • douglasmclloyd Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies 14.05.03, 15:17
          Gość portalu: Xionc napisał(a):

> z wczorajszej komisji śledczej:
          >
          > Beger: czy ta kompromitacja była już zawarta?
          > Sellin: Kompromis pani poseł...

Gdy zadawała pytanie myślała o seksie.
    • zbychooo I ma ...czach - tak mówią jej koledzy ;-) 14.05.03, 13:24
      I koledzy jej mówią że ma kurwiki w oczach ;-)
      • Gość: Towarzysz Szmaciak Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: 195.205.230.* 14.05.03, 14:08
        • Gość: Owies. Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:13
          Nie róbcie sobie jaj.Któż by na nią miał ochotę?.Może koń,jak nażre się owsa.
          • douglasmclloyd Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. 14.05.03, 15:32
            Gość portalu: Owies. napisał(a):

> Nie róbcie sobie jaj.Któż by na nią miał ochotę?.Może koń,jak nażre się owsa.

Nie żartuj. Koń wolałby dalej jeść owies.
            • Gość: jolek a co z koniem? IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 18:56
              proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w
              komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy
              żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p)
              osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies.
              • douglasmclloyd Re: a co z koniem? 14.05.03, 21:11
                Koń na samą myśl o posłance od owsa wziął i uciekł.
              • Gość: yellow Re: a co z koniem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 15:52
                Gość portalu: jolek napisał(a):

> proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w
                > komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy
                > żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p)
                > osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies.

ona juz jest przy żłobie
              • Gość: yellow Re: a co z koniem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 20:25
                Gość portalu: jolek napisał(a):

> proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w
                > komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy
                > żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p)
                > osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies.

ona już jest przy żłobie
            • Gość: KIBIC Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:28
              E... TAM - DOBRY "CZŁONEK NIGDY NIE JEST ZŁY" SZCZEGÓLNIE TERAZ.
    • ada1 To też jest niezłe! 14.05.03, 15:26
      Po sejmowych korytarzach, krąży z rąk do rąk list autorstwa pani poseł Renaty
      Beger. W liście tym, skierowanym do marszałka sejmu J. Wojciechowskiego
      napisała:

"Uprzejmnie proszę o zaliczenie mi usprawiedliwienia nie wzięcia udziału w
      głosowaniu, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, iż sprzęt do
      głosowania był niesprawny. Intensywnym krokiem zmierzałam przez mównicę do
      pana marszałka, ażeby poinformować, iż jest konieczność wykonania czynności
      konserwacyjno-naprawczej mojego urządzenia, ale czas nieubłaganie płynął i
      nie dotarłam do sekcji obsługi".
    • Gość: jan Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.multicon.pl 14.05.03, 17:13
      Az sie boje o Zbyszka Ziobre :)
      • Gość: zgred Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 17:40
        > Az sie boje o Zbyszka Ziobre :)

Nie bój nic. Pan Zbyszek jest wierny swoim szefom.
    • Gość: ooo Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 19:09
      • Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:05
        Ile razy dziennie koń (w)pieprza owies?
      • Gość: aśka Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.icpnet.pl 14.05.03, 21:07
        ja tam widzę Nałęcza na posłance Begier...
        • Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:25
          • Koń zapytany o posłankę Beger stwierdził że posłanka bezprawnie porównuje
          jego gusta kulinarne do swojego życia płciowego. "Będę domagał się przeprosin"
          stwierdził
          • Gość: jolek Re: konferencja prasowa konia IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 23:53
            podczas wieczornej konferencji prasowej koń oświadczył:- Zawarta w wywiadzie
            dla Super Expresu wypowiedź (p)osłanki Beger, upoważnia mnie do stwierdzenia,
            że jest Ona ZEREM!
            • Gość: fila Re: konferencja prasowa konia IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 08:15
              Czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie można przeczytac cały omawiany tutaj wywiad?
              Mam na myśli dostęp w internecie. Na stronach Super Expresu nie ma nawet
              wzmianki...
              • Gość: waldi Re: konferencja prasowa konia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:05
                Gość portalu: fila napisał(a):
                > Czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie można przeczytac cały omawiany tutaj
                wywiad?
                > Mam na myśli dostęp w internecie. Na stronach Super Expresu nie ma nawet
                > wzmianki...

Dziwne, bo ja o nim usłyszałem w Tok a ma się niby ukazać w piątek (dod.
                Wekeend). Tak mi odmailowała redakcja na identyczne pytanie.
    • Gość: Koń Polski Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 10:48
      kiedy ja za owsem wcale nie przepadam...
      • Gość: kibic Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:51
        Gość portalu: Koń Polski napisał(a):

> kiedy ja za owsem wcale nie przepadam...
        Ale koń (Renata-habeta) przepada poniała sabaka ?

• Gość: Koń Polski Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 20:25
          Gość portalu: kibic napisał(a):

> Gość portalu: Koń Polski napisał(a):
          >
          > > kiedy ja za owsem wcale nie przepadam...
          > Ale koń (Renata-habeta) przepada poniała sabaka ?
          >
          - Ta biegierowa to zwyczajna rechlata kobyła!
    • Gość: Towarzysz Szmaciak Zbliżenie z towarzyszem Millerem jest nieuniknione IP: 195.205.230.* 15.05.03, 10:52
      Będziemy mieć koalicję wiekszościową.
    • Gość: Oszołom z RM Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 19:33
      za chwilę w TVPw wiadomościach będzie mowa o tej pani..
      • Gość: Oszołom z RM Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 19:57
        Kobieto! ty się zastanów po co ty żyjesz!! głupia babo!
    • Gość: ks Największa sensacja III RP IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:38
      Głupawi dziennikarze i inne miernoty znalazły temat. Największą sensację. Że
      jakaś Pani lubi sex. Gdyby to była Zyta Gilowska pisaliby o tym z
      życzliwością , albo nie pisali wcale. Posłankę z Samoobrony należy zgnoić żeby
      jej sie sexu odechciało.
      • Gość: jolek Re: Największa sensacja III RP IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 08:18
        bez przesady, jej ani innych z Samoobrony gnoic nie trzeba, sami sie zgnoili,
        sczegolnie bylo to widac jak pierwszy raz w zyciu ubrani w garnitury i
        garsonki weszli na polityczne salony....
    • Gość: ''' Tropem k***ika R. Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 07:02
      Gość portalu: waldi napisał(a):

> Z wywiadu dla Superekspresu.

Ruszyliśmy tropem kurwika
      "Mam kurwiki w oczach" - powiedziała o sobie posłanka Samoobrony Renata Beger
      w udzielonym nam wywiadzie, który jeszcze przed publikacją wzbudził ogromne
      emocje
      "Kurwik" zaskoczył wszystkich. Wygadany Janusz Korwin-Mikke próbuje zgadnąć,
      co oznacza: - To zdrobniałe określenie kogoś, kto jest bardzo malutki i
      bardzo niegrzeczny?

Znany z krasomówstwa prezydent Lech Wałęsa prosi, żeby mu słowo
      przeliterować. Po minucie wykrzykuje zdumiony: - "Kurwik"!!! Co to takiego?
      Tłumaczymy. Po chwili zastanowienia Wałęsa demaskuje pana, który opowiedział
      Renacie Beger, co ma w oczach: - Pewnie chciał ją wykorzystać.

Sam Wałęsa na "kurwiki" się nie zdecyduje:

- Poza wiekiem grzeszności jestem. Z męskich spraw pozostało mi golenie. Poza
      tym takich słów nie używam, bo jestem po prawej stronie.

Damski czy męski?

Językoznawca, prof. Jerzy Bralczyk, dopytuje, czy "kurwik" padł z damskich
      ust: - Prędzej spodziewałbym się tego od nieprzyzwoitego mężczyzny przy
      kielichu niż od posłanki.

Bralczykowi "kurwik" kojarzy się nie najlepiej: - To zachęta do pewnych
      zachowań erotycznych płynąca ze strony pań lekkich obyczajów. Bardziej pasuje
      na pobocze szosy katowickiej niż do Sejmu.

- A mnie się podoba! - entuzjazmuje się Bohdan Łazuka, aktor. - Soczyste to i
      nowe. Ludzie to lubią. Po roli w filmie "Chłopaki nie płaczą" dostałem
      mnóstwo pochwał od widzów. Podchodziły do mnie nawet starsze panie i mówiły,
      że pięknie przeklinałem. Renacie Beger też pięknie wyszło.

Seksapil lepszy

Seksuolog, prof. Lew-Starowicz, rozbawiony smakuje "kurwika": - Dosadne.
      Wulgarne. Oddaje, na co kobieta ma w danym momencie ochotę. A ma zdecydowanie
      ochotę na seks. Gdyby tłumaczyć z polskiego na nasze, znaczy tyle co: wabik
      kobiety erotycznie rozbudzonej.

Prof. Starowicz słowo akceptuje, ale w rozmowach z kobietami, które mu się
      podobają, nie będzie go używał:

- No, jak to zabrzmi: ma pani piękne "kurwiki" w oczach! Kobieta może poczuć
      się obrażona. Pomyśli, że jest łatwa i szybka. Podczas terapii małżeńskiej
      też nie zapytam pacjentki: Kiedy pani miała ostatnio "kurwiki" w oczach?

- "Kurwik"? - oburza się Michalina Wisłocka, autorka "Sztuki kochania". -
      Takich słów używają ludzie, którzy na co dzień "kurwują". Ja nie używam
      wyrazów, w mojej poradni też nikt nie mógł. Pielęgniarki, którym zdarzyło się
      przekląć, wysyłałam na zieloną trawkę.

Michalina Wisłocka uważa, że "kurwik" wyważa już otwarte drzwi: - Na ten
      specyficzny błysk w oczach mamy określenie: seksapil.

Satyryk, Krzysztof Jaroszyński, jest za "kurwikiem": - To dobrze, że
      polszczyzna się rozwija, powstają nowe wyrazy. Profesorom to się może nie
      podobać, najważniejsze, żeby się przyjęło w potocznym języku. Sam stworzyłem
      ostatnio nowy wyraz: kurwis. To określenie młodej, rozrywkowej kobiety.
      Skrzyżowanie k...y i urwisa. Przyjęło się.

Czy Renata Beger zmieni oblicze polszczyzny?

Socjolog Paweł Śpiewak, nie ma złudzeń: - Absolutnie nie. "Kurwik" to nic
      nowego, to jeden z wielu wulgaryzmów. Dobrze, że pani Beger użyła tego słowa
      w wywiadzie. To świadczy o tym, kim ona jest. Patrzcie, drodzy wyborcy, na
      kogo głosowaliście - na "kurwiki".
      Super Express
      • Gość: waldi Re: Tropem k***ika R. Beger IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 12:32
        pełny tekst wywiadu w piątek. Narazie dyskutujemy o zajawkach.
        śmiech śmiechem ale
        1. Posłow SAmoobrony nie wybrali ludzie. Ludzie walczą o inną ordynację by
        dostawali się do parlamentu ludzie na których głosowali a nie "członek z
        ramienia wysunięty na czoło"
        2. tychże posłów wybrał Lepper i SLD, UW, AWS. To fałsz polityków i w politykę
        zaangażowanych pcha ludzi do głosowania na ekstremę. A że od ekstremy
        politycznej do politycznych ekstrementów niedaleko to przekonujemy się coraz
        częściej
    • Gość: badacz głos ludu w sprawie - Lubie sex jak koń owies ? IP: *.IOd.krakow.pl 16.05.03, 12:50

kurwiki ???

2003-05-16 12:21:20 149.156.29....
      ta kobita jest totalnie wyprana z sexu, nawet stan nieważkości nie podniesie do
      góry Józia na jej widok !!

gaduła

2003-05-16 12:04:06 213.25.86....
      Te swoje diety posłanka wydaje chyba na wibratory, aby przeżywać te swoje super
      i nieudawane orgazmy. Mąż by chciał ?? Wystarczy spojrzeć.

r

2003-05-16 12:02:53 213.25.86....
      Te swoje diety posłanka wydaje chyba na wibratory, aby przeżywać te swoje super
      i nieudawane orgazmy. Wystarczy spojrzeć.

r

Wsiowe spasione półanalfabetyczne brzydactwo

2003-05-16 11:40:47 192.168.5....
      Boże czy ten jej mąż jest ślepy? Chyba,że jak tej "pięknisi" nie ma to on
      korzysta z tych diet i 200 ha w salonach masażu.

PI(O)LSKI CIEMNOGRÓD

2003-05-16 11:14:37 213.216.80....
      Z kim my mamy przystępować do UE, z Panią Beger ?? Wyobrażmy sobie panią Beger
      w parlamencie europejskim jak opowiada o swoich dewiacjach seksualnych. Ta pani
      to poprostu nieporozumienie. Ja się wypisuje z tego kraju !!!!!!

Conti

2003-05-16 11:04:54 213.25.86....
      Jestem za ... a nawet przeciw. Nie mogę doczekać się wyznań z sypialni np.
      panów Oleksego, Rokity, Ziobro a nawet p. Niesiołowskiego. Jednak najważniejszy
      wywiad powinien być przeprowadzony z parą prezydencką. Skoro jest biednie i
      szaro, to choć niech będzie WESOŁO !!! Smiejmy się z tego..

Robins

2003-05-16 11:04:10 213.25.86....
      Jestem za ... a nawet przeciw. Nie mogę doczekać się wyznań z sypialni np.
      panów Oleksego, Rokity, Ziobro a nawet p. Niesiołowskiego. Jednak najważniejszy
      wywiad powinien być przeprowadzony z parą prezydencką. Skoro jest biednie i
      szaro, to choć niech będzie WESOŁO !!! Smiejmy się z tego..

Robins

Kurwiki i Kurwy

2003-05-16 10:40:20 212.2.96....
      Najeżdżacie teraz wszyscy na swoich reprezentantów. A kto ich do kurwy nędzy
      wybrał Wy wszyscy!! Nawet jeżeli nie głosowaliście na nich to Ci wszyscy,
      którzy w ogóle nie głosowali niech się teraz wstydzą mają takich reprezentantów
      na jakich zasłużyli. Czy to ćwierćinteligencka Samoobrona "od dojenia krów do
      sejmu" czy pierdolnięci dewoci z LPR (mafia klerykalna) czy wreszcie największe
      ugrupowanie w parlamencie SLD najbardziej skorumpowana banda w tym kraju,
      największe cwaniaki i złodzieje to cały przekrój polskiego społeczeństwa
      wybierając ich sami przyznaliście że tacy jesteście (dodam tylko że głosowałem
      na PO). A Założę się że Pershing gdyby żył głosowałby na SLD. A teraz przez
      takich pierdolniętych dewotów możemy do Unii nie wejść i wtedy już w ogóle
      dupa. I tak cały świat się z nas śmieje. A jak światowe gazety jak przedrukują
      ten wywiad to już w ogóle będziemy mocarstwem.... sami bo wszyscy poumierają ze
      śmiechu. Mam pewien postulat: Rozpędzić to towarzystwo !!!!!

zatroskany

co tu mowic

2003-05-16 09:56:07 213.77.212....
      mamy takich posłow jakie mamy społeczenstwo niech cały naród sie wstydzi..a kto
      ich wybrał????ja nie!!ty? ci co ich wybierali nie czytaja tego..mam nadzieje ze
      w nastepnej kadencji ich juz nie bedizie .twarzystwo z sld jest bardzo podobne
      do samoobrony......!!!!!!!!!!!!

jahu

Ad. .'Nieudana próba kompromitacji.'

2003-05-16 09:22:44 62.233.231....
      Szanowny panie dziennikarzu, pisząc o nieudolnej próbie kompromitacji,
      krytykuje Pan swoją własną gazetę - bueheheh. Skąd wiem ? Numer IP 192.168.1 -
      to klasa C numerów IP zarezerwowana dla sieci lokalnych, więc wpis pochodzi z
      reakcji superexpresu. Gratuluje :DDD

Jaś Fasola

Co dalej ?

2003-05-16 09:03:36 62.233.231....
      Równie dobrze pani berger mogła by mówić publicznie o swoich przeżyciach
      podczas oddawania kału - przecież to też taka naturalna czynność... Jako
      przewodniczący tajnego związku odbytologów nie moge się doczekać :D

Jaś Fasola

Nieudana próba kompromitacji

2003-05-16 08:59:06 192.168.1....
      Obawiam się, że założony przez was plan kompromitacji posłanki Beger nie
      powiódł się. Nie dlatego, że zrobiliście to nieudolnie. Dlatego, że dla
      większości Polaków wypowiedzi w stylu Renaty to norma, codzienność, tak po
      prostu mówi plebs, czyli 90 procent społeczeństwa.

Dziennikarz

Oczy Posłanki Begier

2003-05-16 08:47:29 150.254.27....
      A mnie te kurwiki od rana rozbawiły i wprowadziły w dobry humor - mało tego,
      uśmiałam sie do łez nad filuternością pani Begier i humorem naszego języka.
      Ludzie... mniej wulgarności a więcej humoru!!!!!

Marta

"Czy te oczy mogą kłamać..."

2003-05-16 08:28:31 217.96.186....
      No i znowu nam dziennikarze narozrabiali! Za szybko artykół się ukazał! A tyle
      ciekawych rzeczy moglibyśmy się jeszcze o posłance dowiedzieć.To że ma kurwiki
      w oczach to wiemy ale nie wiemy np. czy cipkę ma w poprzek? czy tu i ówdzie
      posiada silikon? Skoro lubi seks jak koń owies, to może lubi też miłość jak
      Caryca z ogierem? A jeśli tak, to co rpbi najpierw czy dupci czy buzi? I co
      reszta posłanek i posłów z "Samoobrony"??? Bo to że dzięki nim (Samoobrona)
      mamy CYRK w Sejmie to wiem od dawna, ale żeby zarazburdel???Socjolog

Socjolog z Krosna

Ta góra mięcha to robi?

2003-05-16 08:17:24 149.156.142....
      Z kim? Chyba z wibratorem przerobionym z ,,Ursusa".

Rolnik pomysłowy

Renata B.

2003-05-16 07:39:48 149.156.142....
      Szczególny rodzaj ścierwa samoobronnego: jeszcze nie k...a, a już nie święta...
      Jeden z mutantów ,,społeczności postagrarnej" (cyt. z Kisiela). Ludzie nie
      dajcie się zwariować! Durna ,,warszawka" może się tym ekscytować w podobny
      sposób jak onegdaj niejaką Potocką, która będąc pospolitą k...ą, szlajała się z
      naszymi-pożal się Boże- reprezentantami narodu.

Alphons - 26 - wyższe - Kraków

SZCZES BOZE

2003-05-16 05:38:15 149.99.126....
      Z tych wypowiedzi wynika ze; poslami powinny byc zakonnice i klechy.

pogol

2003-05-16 06:03:08 64.7.4....
      nie... skąd...lepiej żeby byłe jakieś rozpustne baby z odpustu o ilorazie
      inteligencji azora na łańcuchu, nie?

Alex

kurwik

2003-05-16 05:21:28 68.81.50....
      kurwik w oczach to malowniczo siarczysta metafora swiadczaca o bystrosci i
      nonszalancji ewentualnie o rozbudzeniu seksualnym. Ale tylko kurwik oczny ma
      swoj urok, stwierdzenie obecnosci kurwika w uchu lub odbytnicy calkowicie
      zmienia sytuacje jego posiadacza. Polskie obyczaje pozwalaja na rodosna zabawe
      polskim jezykiem i byc moze dzieki temu nasz jezyk jest tak bogaty.

kurwikolog

Oczy p.BEGER

2003-05-16 04:52:20 80.50.242....
      CYTUJĘ : "Kończ Waść -wstydu oszczędź" Tylko kto /nie-tylko to/.

RAWICZ,60,W-wa.
      następna strona
      • zbychooo Każdy parlament ma swoją Ciciolinę! 16.05.03, 12:52
        Naszą została posłanka Pegeer!
        • Gość: Towarzysz Szmaciak Ostatnio mamy przejściowe kłopoty na rynku owsa. IP: 195.205.230.* 16.05.03, 18:35
          • douglasmclloyd Re: Ostatnio mamy przejściowe kłopoty na rynku ow 16.05.03, 19:45
            Wszystko przez to, że posłanka Beger uprawiała seks na okrągło.
    • Gość: blix Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:13
      poniewaz najseksowniejsza poslanka zdradzila w tv, ze tak zostala wychowana -
      jest szczera i zaden temat nie ejst dla niej wstydliwy, czekamy na wywiad o
      szczegolach załatwiania potrzeb fizjologicznych.
      • Gość: Rusałka Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.dedicate.pl 17.05.03, 10:20
        W wywiadzie napisała ze lubi żubry. Carycy Katarzynie koń wystarczył. Ta się
        juz za żubry bierze. Na ale sama w wywiadzie powiedziała że "mąż jest mięki" .
        Cały wywiad na stronie www.superexpress.pl
        • Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 11:59
          opublikowali
          Lubię seks jak koń owies
          O Bezczelności, odchudzaniu i orgazmach rozmawiamy z posłanką Samoobrony Renatą
          Beger

- Jaka naprawdę jest Renata Beger: nieśmiała czy bezczelna?
          - Bezczelna. Potrafię powiedzieć prawdę w oczy z najgorszymi określeniami.

- Kto ostatnio usłyszał od Pani coś takiego?

- Słowo prawdy rzuciłam premierowi. Banalna sytuacja: stoimy w kuluarach, są
          kanapki. "Proszę się poczęstować" - mówię. Odmówił. To ja od razu: "Niech pan
          się nie martwi, jeśli będzie potrzebna pomadka, to służę swoją". Bo premier
          akurat był w makijażu, przed wywiadem.

- Coś odpowiedział?

- Podziękował i się... hi, hi, hi, oddalił.

- Czy pod przykrywką bezczelności nie próbuje Pani ukryć lęku przed
          kompromitacją, że wyjdą na jaw luki w wykształceniu?

- Jawnym uczyniłam powiedzenie o moim wykształceniu. Ja nie prezydent, żeby
          ukrywać cokolwiek.

- A jak reaguje Pani na docinki typu "Renata Pegeer"?

- Osobom, którymi się nikt nie interesuje, nie nadaje się takich ksywek. Mną
          się interesują, znaczy - dostrzegają we mnie pewne wartości.

- Nie czuje się Pani zagubiona wśród wykształconych dam w wytwornych kreacjach
          tu, w parlamencie?

- Nigdy w życiu nie czułam się gorsza. Ani wśród rodzeństwa, a było nas
          pięcioro. Ja po prostu nie mam kompleksów. Jestem bardzo kontaktowa, bynajmniej
          za taką się uważam. Zahamowań nie mam żadnych.

- Próbowała Pani ostatnio trochę schudnąć?

- Kiedyś się odchudzałam. Bez sensu, przynosiło odwrotny skutek, czyli jo-jo.
          Gdyby pani zjadła tyle słodyczy co ja! Uwielbiałam trufle, nasze prawdziwe,
          polskie! Aż mi ślinka leci. Zjadałam dwa kilogramy naraz, za jednym zamachem.

- Czy po zostaniu posłanką zmieniła Pani kosmetyczkę, fryzjera?

- Zostałam tą samą Renatą, jaką byłam. A nawet zaniedbałam się. Kiedyś
          chodziłam do kosmetyczki. Teraz, przy takiej biedzie, w jakiej ludzie żyją,
          wstyd rozczulać się nad własnym ciałem. Wolę oddać parę groszy innym. Może to
          zbyt banalne, zbyt patriotyczne. Na kosmetyczkę nie dam, na chleb - tak. Bardzo
          wielu ludziom pomagam.

- Rozdaje Pani pieniądze?

- Na co mi one? Majątek już mam, więcej nie chcę, co zostaje, to odda ję. I
          jeszcze fanty w postaci kiełbasek przywożę na wszystkie imprezy.

- Podobno na kiełbasę złapała Pani sympatię Leppera.

- Czysta złośliwość! Jeśli ktoś sobie zażyczy, na każdą imprezę kiełbasę
          zabiorę, bo wiadomo, na imprezie żywność potrzebna. Nie ukrywam, koledzy
          oczekują, żebym świniaka przywiozła 15 czerwca, bo robimy spotkanie na łonie
          natury.

- Mówiła Pani, że otoczona jest samymi mężczyznami. Podrywają Panią?

- W życiu nie zostałam poderwana. Nawet z mężem - to ja jego musiałam. Nie
          lubię, jeśli ktoś samczym sposobem próbuje poderwać mnie.

- Jaki sposób miała Pani na męża?

- Ściągnęłam go wzrokiem. Mówią, że mam specyficzny. Kolega twierdzi nawet, że
          mam kurwiki w oczach.

- Kurwiki?!

- To coś, co przyciąga męskie oko.

- Jakich mężczyzn Pani lubi?

- Silnych, konkretnych, słownych, punktualnych. Prócz marszałka Leppera takie
          cechy ma jeszcze mój syn. Mąż jest zbyt miękki.

- Poszłaby Pani na randkę z posłem Ziobro?

- Gdybym już miała oszaleć, to nie w tym typie. Zawsze żartuję, że
          skorzystałabym z towarzystwa młodego mężczyzny. A poseł Ziobro ma 33 lata.

- No tak, za stary. Ale żoną Leppera to pewno chciałaby Pani być?

- Stanowczo nie. Byłoby to bardzo krótkie małżeństwo. Mamy charaktery, które
          się nie przyciągają, a wręcz przeciwnie.

- Lubi Pani seks?

- Jak koń owies.

- Z odrobiną perwersji?

- Ja tu mówię o zdrowym seksie. Takim, który uprawia mężczyzna z kobietą i
          kobieta z mężczyzną. Nie wymuszony, udawany, co często przydarza się kobietom.

- Pani nie udaje orgazmów?

- Nigdy. Jeśli jestem zmęczona, to po prostu orgazmu nie przeżywam. Jedni lubią
          seks wieczorny, inni poranny. Mnie bez różnicy, choć wolę wieczorem. Oj,
          tydzień nie byłam w domu, aż mi się krew burzy przy takich tematach.

- Porozmawiajmy o innych Pani pasjach.

- Uwielbiam czytać. Papier pisany musi być przeze mnie przeczytany. Czytam
          wszędzie, nawet w gościnie. Uciekam wtedy do kibla, bo muszę skończyć. Czasem
          się dziwią, co ja tak często do toalety latam. A ja klapę na dół i czytam.

- A z innych dziedzin sztuki? Interesuje Panią malarstwo?

- Obrazów nie mam, nie lubię ścian dziurawić. Ale uwielbiam Kossaka, bo kocham
          konie. I płaskorzeźby lubię. Mam taką - z dwoma żubrami. Gdyby to było możliwe,
          otoczyłabym się końmi i żubrami. Ale w domu mam koty i psy. Odbijają mój
          charakter. Bo ja jak kot muszę miauknąć ostatnia i czasem też muszę szczeknąć.

- Poważnie myśli Pani o tece wiceministra finansów?

- To media myślą. Ja - gdzieś blisko ministra chciałabym być. Niekoniecznie
          wiceminister. Ale podsekretarz. Nie jestem pazerna na władzę.

- O co zapyta pani premiera Millera na komisji śledczej?

- No, dobrze, powiem. O billingi. I o księgi wejść i wyjść. Myślę, że go
          zaskoczę.

Renata Beger

Ma 45 lat, mężatka, 26-letnia córka Anita, 28-letni syn Robert, troje wnucząt
          Za rok planuje podejść do matury
          Była kierownikiem punktu skupu mleka, postawiła pieczarkarnię, szklarnię,
          masarnię
          Prowadzi z mężem 200-hektarowe gospodarstwo

Rozmawiała Anita Czupryn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka