Gość: waldi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 11:16 Z wywiadu dla Superekspresu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dresiarz Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 11:52 Gość portalu: waldi napisał(a): > Z wywiadu dla Superekspresu. - gites! zajebiste porwónanie kocham Renate B!~!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: 213.77.7.* 14.05.03, 14:52 z wczorajszej komisji śledczej: Beger: czy ta kompromitacja była już zawarta? Sellin: Kompromis pani poseł... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies 14.05.03, 15:17 Gość portalu: Xionc napisał(a): > z wczorajszej komisji śledczej: > > Beger: czy ta kompromitacja była już zawarta? > Sellin: Kompromis pani poseł... Gdy zadawała pytanie myślała o seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo I ma ...czach - tak mówią jej koledzy ;-) 14.05.03, 13:24 I koledzy jej mówią że ma kurwiki w oczach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: 195.205.230.* 14.05.03, 14:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owies. Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:13 Nie róbcie sobie jaj.Któż by na nią miał ochotę?.Może koń,jak nażre się owsa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. 14.05.03, 15:32 Gość portalu: Owies. napisał(a): > Nie róbcie sobie jaj.Któż by na nią miał ochotę?.Może koń,jak nażre się owsa. Nie żartuj. Koń wolałby dalej jeść owies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek a co z koniem? IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 18:56 proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p) osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: a co z koniem? 14.05.03, 21:11 Koń na samą myśl o posłance od owsa wziął i uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: a co z koniem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 15:52 Gość portalu: jolek napisał(a): > proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w > komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy > żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p) > osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies. ona juz jest przy żłobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: a co z koniem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 20:25 Gość portalu: jolek napisał(a): > proponuję, by od natychmiast koń jak tylko skończy jeść owies, zasiadł w > komisji śledczej, a (p)osłanka Beger zajeła jego/konia/ miejsce przy > żłobie...A jak przewodniczący Nałęcz pozwoli, to koń w przerwie obrad do (p) > osłanki Beger na chwilę wpadnie na ...owies. ona już jest przy żłobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Towarzysz Miller wciągnie ją na członka SLD. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:28 E... TAM - DOBRY "CZŁONEK NIGDY NIE JEST ZŁY" SZCZEGÓLNIE TERAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 To też jest niezłe! 14.05.03, 15:26 Po sejmowych korytarzach, krąży z rąk do rąk list autorstwa pani poseł Renaty Beger. W liście tym, skierowanym do marszałka sejmu J. Wojciechowskiego napisała: "Uprzejmnie proszę o zaliczenie mi usprawiedliwienia nie wzięcia udziału w głosowaniu, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, iż sprzęt do głosowania był niesprawny. Intensywnym krokiem zmierzałam przez mównicę do pana marszałka, ażeby poinformować, iż jest konieczność wykonania czynności konserwacyjno-naprawczej mojego urządzenia, ale czas nieubłaganie płynął i nie dotarłam do sekcji obsługi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.multicon.pl 14.05.03, 17:13 Az sie boje o Zbyszka Ziobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 17:40 > Az sie boje o Zbyszka Ziobre :) Nie bój nic. Pan Zbyszek jest wierny swoim szefom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:05 Ile razy dziennie koń (w)pieprza owies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.icpnet.pl 14.05.03, 21:07 ja tam widzę Nałęcza na posłance Begier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie owies jak koń sex IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:25 • Koń zapytany o posłankę Beger stwierdził że posłanka bezprawnie porównuje jego gusta kulinarne do swojego życia płciowego. "Będę domagał się przeprosin" stwierdził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: konferencja prasowa konia IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 23:53 podczas wieczornej konferencji prasowej koń oświadczył:- Zawarta w wywiadzie dla Super Expresu wypowiedź (p)osłanki Beger, upoważnia mnie do stwierdzenia, że jest Ona ZEREM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fila Re: konferencja prasowa konia IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 08:15 Czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie można przeczytac cały omawiany tutaj wywiad? Mam na myśli dostęp w internecie. Na stronach Super Expresu nie ma nawet wzmianki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: konferencja prasowa konia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:05 Gość portalu: fila napisał(a): > Czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie można przeczytac cały omawiany tutaj wywiad? > Mam na myśli dostęp w internecie. Na stronach Super Expresu nie ma nawet > wzmianki... Dziwne, bo ja o nim usłyszałem w Tok a ma się niby ukazać w piątek (dod. Wekeend). Tak mi odmailowała redakcja na identyczne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Polski Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 10:48 kiedy ja za owsem wcale nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:51 Gość portalu: Koń Polski napisał(a): > kiedy ja za owsem wcale nie przepadam... Ale koń (Renata-habeta) przepada poniała sabaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Polski Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 20:25 Gość portalu: kibic napisał(a): > Gość portalu: Koń Polski napisał(a): > > > kiedy ja za owsem wcale nie przepadam... > Ale koń (Renata-habeta) przepada poniała sabaka ? > - Ta biegierowa to zwyczajna rechlata kobyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Zbliżenie z towarzyszem Millerem jest nieuniknione IP: 195.205.230.* 15.05.03, 10:52 Będziemy mieć koalicję wiekszościową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 19:33 za chwilę w TVPw wiadomościach będzie mowa o tej pani.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 19:57 Kobieto! ty się zastanów po co ty żyjesz!! głupia babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Największa sensacja III RP IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:38 Głupawi dziennikarze i inne miernoty znalazły temat. Największą sensację. Że jakaś Pani lubi sex. Gdyby to była Zyta Gilowska pisaliby o tym z życzliwością , albo nie pisali wcale. Posłankę z Samoobrony należy zgnoić żeby jej sie sexu odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Największa sensacja III RP IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 08:18 bez przesady, jej ani innych z Samoobrony gnoic nie trzeba, sami sie zgnoili, sczegolnie bylo to widac jak pierwszy raz w zyciu ubrani w garnitury i garsonki weszli na polityczne salony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Tropem k***ika R. Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 07:02 Gość portalu: waldi napisał(a): > Z wywiadu dla Superekspresu. Ruszyliśmy tropem kurwika "Mam kurwiki w oczach" - powiedziała o sobie posłanka Samoobrony Renata Beger w udzielonym nam wywiadzie, który jeszcze przed publikacją wzbudził ogromne emocje "Kurwik" zaskoczył wszystkich. Wygadany Janusz Korwin-Mikke próbuje zgadnąć, co oznacza: - To zdrobniałe określenie kogoś, kto jest bardzo malutki i bardzo niegrzeczny? Znany z krasomówstwa prezydent Lech Wałęsa prosi, żeby mu słowo przeliterować. Po minucie wykrzykuje zdumiony: - "Kurwik"!!! Co to takiego? Tłumaczymy. Po chwili zastanowienia Wałęsa demaskuje pana, który opowiedział Renacie Beger, co ma w oczach: - Pewnie chciał ją wykorzystać. Sam Wałęsa na "kurwiki" się nie zdecyduje: - Poza wiekiem grzeszności jestem. Z męskich spraw pozostało mi golenie. Poza tym takich słów nie używam, bo jestem po prawej stronie. Damski czy męski? Językoznawca, prof. Jerzy Bralczyk, dopytuje, czy "kurwik" padł z damskich ust: - Prędzej spodziewałbym się tego od nieprzyzwoitego mężczyzny przy kielichu niż od posłanki. Bralczykowi "kurwik" kojarzy się nie najlepiej: - To zachęta do pewnych zachowań erotycznych płynąca ze strony pań lekkich obyczajów. Bardziej pasuje na pobocze szosy katowickiej niż do Sejmu. - A mnie się podoba! - entuzjazmuje się Bohdan Łazuka, aktor. - Soczyste to i nowe. Ludzie to lubią. Po roli w filmie "Chłopaki nie płaczą" dostałem mnóstwo pochwał od widzów. Podchodziły do mnie nawet starsze panie i mówiły, że pięknie przeklinałem. Renacie Beger też pięknie wyszło. Seksapil lepszy Seksuolog, prof. Lew-Starowicz, rozbawiony smakuje "kurwika": - Dosadne. Wulgarne. Oddaje, na co kobieta ma w danym momencie ochotę. A ma zdecydowanie ochotę na seks. Gdyby tłumaczyć z polskiego na nasze, znaczy tyle co: wabik kobiety erotycznie rozbudzonej. Prof. Starowicz słowo akceptuje, ale w rozmowach z kobietami, które mu się podobają, nie będzie go używał: - No, jak to zabrzmi: ma pani piękne "kurwiki" w oczach! Kobieta może poczuć się obrażona. Pomyśli, że jest łatwa i szybka. Podczas terapii małżeńskiej też nie zapytam pacjentki: Kiedy pani miała ostatnio "kurwiki" w oczach? - "Kurwik"? - oburza się Michalina Wisłocka, autorka "Sztuki kochania". - Takich słów używają ludzie, którzy na co dzień "kurwują". Ja nie używam wyrazów, w mojej poradni też nikt nie mógł. Pielęgniarki, którym zdarzyło się przekląć, wysyłałam na zieloną trawkę. Michalina Wisłocka uważa, że "kurwik" wyważa już otwarte drzwi: - Na ten specyficzny błysk w oczach mamy określenie: seksapil. Satyryk, Krzysztof Jaroszyński, jest za "kurwikiem": - To dobrze, że polszczyzna się rozwija, powstają nowe wyrazy. Profesorom to się może nie podobać, najważniejsze, żeby się przyjęło w potocznym języku. Sam stworzyłem ostatnio nowy wyraz: kurwis. To określenie młodej, rozrywkowej kobiety. Skrzyżowanie k...y i urwisa. Przyjęło się. Czy Renata Beger zmieni oblicze polszczyzny? Socjolog Paweł Śpiewak, nie ma złudzeń: - Absolutnie nie. "Kurwik" to nic nowego, to jeden z wielu wulgaryzmów. Dobrze, że pani Beger użyła tego słowa w wywiadzie. To świadczy o tym, kim ona jest. Patrzcie, drodzy wyborcy, na kogo głosowaliście - na "kurwiki". Super Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Tropem k***ika R. Beger IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 12:32 pełny tekst wywiadu w piątek. Narazie dyskutujemy o zajawkach. śmiech śmiechem ale 1. Posłow SAmoobrony nie wybrali ludzie. Ludzie walczą o inną ordynację by dostawali się do parlamentu ludzie na których głosowali a nie "członek z ramienia wysunięty na czoło" 2. tychże posłów wybrał Lepper i SLD, UW, AWS. To fałsz polityków i w politykę zaangażowanych pcha ludzi do głosowania na ekstremę. A że od ekstremy politycznej do politycznych ekstrementów niedaleko to przekonujemy się coraz częściej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz głos ludu w sprawie - Lubie sex jak koń owies ? IP: *.IOd.krakow.pl 16.05.03, 12:50 kurwiki ??? 2003-05-16 12:21:20 149.156.29.... ta kobita jest totalnie wyprana z sexu, nawet stan nieważkości nie podniesie do góry Józia na jej widok !! gaduła 2003-05-16 12:04:06 213.25.86.... Te swoje diety posłanka wydaje chyba na wibratory, aby przeżywać te swoje super i nieudawane orgazmy. Mąż by chciał ?? Wystarczy spojrzeć. r 2003-05-16 12:02:53 213.25.86.... Te swoje diety posłanka wydaje chyba na wibratory, aby przeżywać te swoje super i nieudawane orgazmy. Wystarczy spojrzeć. r Wsiowe spasione półanalfabetyczne brzydactwo 2003-05-16 11:40:47 192.168.5.... Boże czy ten jej mąż jest ślepy? Chyba,że jak tej "pięknisi" nie ma to on korzysta z tych diet i 200 ha w salonach masażu. PI(O)LSKI CIEMNOGRÓD 2003-05-16 11:14:37 213.216.80.... Z kim my mamy przystępować do UE, z Panią Beger ?? Wyobrażmy sobie panią Beger w parlamencie europejskim jak opowiada o swoich dewiacjach seksualnych. Ta pani to poprostu nieporozumienie. Ja się wypisuje z tego kraju !!!!!! Conti 2003-05-16 11:04:54 213.25.86.... Jestem za ... a nawet przeciw. Nie mogę doczekać się wyznań z sypialni np. panów Oleksego, Rokity, Ziobro a nawet p. Niesiołowskiego. Jednak najważniejszy wywiad powinien być przeprowadzony z parą prezydencką. Skoro jest biednie i szaro, to choć niech będzie WESOŁO !!! Smiejmy się z tego.. Robins 2003-05-16 11:04:10 213.25.86.... Jestem za ... a nawet przeciw. Nie mogę doczekać się wyznań z sypialni np. panów Oleksego, Rokity, Ziobro a nawet p. Niesiołowskiego. Jednak najważniejszy wywiad powinien być przeprowadzony z parą prezydencką. Skoro jest biednie i szaro, to choć niech będzie WESOŁO !!! Smiejmy się z tego.. Robins Kurwiki i Kurwy 2003-05-16 10:40:20 212.2.96.... Najeżdżacie teraz wszyscy na swoich reprezentantów. A kto ich do kurwy nędzy wybrał Wy wszyscy!! Nawet jeżeli nie głosowaliście na nich to Ci wszyscy, którzy w ogóle nie głosowali niech się teraz wstydzą mają takich reprezentantów na jakich zasłużyli. Czy to ćwierćinteligencka Samoobrona "od dojenia krów do sejmu" czy pierdolnięci dewoci z LPR (mafia klerykalna) czy wreszcie największe ugrupowanie w parlamencie SLD najbardziej skorumpowana banda w tym kraju, największe cwaniaki i złodzieje to cały przekrój polskiego społeczeństwa wybierając ich sami przyznaliście że tacy jesteście (dodam tylko że głosowałem na PO). A Założę się że Pershing gdyby żył głosowałby na SLD. A teraz przez takich pierdolniętych dewotów możemy do Unii nie wejść i wtedy już w ogóle dupa. I tak cały świat się z nas śmieje. A jak światowe gazety jak przedrukują ten wywiad to już w ogóle będziemy mocarstwem.... sami bo wszyscy poumierają ze śmiechu. Mam pewien postulat: Rozpędzić to towarzystwo !!!!! zatroskany co tu mowic 2003-05-16 09:56:07 213.77.212.... mamy takich posłow jakie mamy społeczenstwo niech cały naród sie wstydzi..a kto ich wybrał????ja nie!!ty? ci co ich wybierali nie czytaja tego..mam nadzieje ze w nastepnej kadencji ich juz nie bedizie .twarzystwo z sld jest bardzo podobne do samoobrony......!!!!!!!!!!!! jahu Ad. .'Nieudana próba kompromitacji.' 2003-05-16 09:22:44 62.233.231.... Szanowny panie dziennikarzu, pisząc o nieudolnej próbie kompromitacji, krytykuje Pan swoją własną gazetę - bueheheh. Skąd wiem ? Numer IP 192.168.1 - to klasa C numerów IP zarezerwowana dla sieci lokalnych, więc wpis pochodzi z reakcji superexpresu. Gratuluje :DDD Jaś Fasola Co dalej ? 2003-05-16 09:03:36 62.233.231.... Równie dobrze pani berger mogła by mówić publicznie o swoich przeżyciach podczas oddawania kału - przecież to też taka naturalna czynność... Jako przewodniczący tajnego związku odbytologów nie moge się doczekać :D Jaś Fasola Nieudana próba kompromitacji 2003-05-16 08:59:06 192.168.1.... Obawiam się, że założony przez was plan kompromitacji posłanki Beger nie powiódł się. Nie dlatego, że zrobiliście to nieudolnie. Dlatego, że dla większości Polaków wypowiedzi w stylu Renaty to norma, codzienność, tak po prostu mówi plebs, czyli 90 procent społeczeństwa. Dziennikarz Oczy Posłanki Begier 2003-05-16 08:47:29 150.254.27.... A mnie te kurwiki od rana rozbawiły i wprowadziły w dobry humor - mało tego, uśmiałam sie do łez nad filuternością pani Begier i humorem naszego języka. Ludzie... mniej wulgarności a więcej humoru!!!!! Marta "Czy te oczy mogą kłamać..." 2003-05-16 08:28:31 217.96.186.... No i znowu nam dziennikarze narozrabiali! Za szybko artykół się ukazał! A tyle ciekawych rzeczy moglibyśmy się jeszcze o posłance dowiedzieć.To że ma kurwiki w oczach to wiemy ale nie wiemy np. czy cipkę ma w poprzek? czy tu i ówdzie posiada silikon? Skoro lubi seks jak koń owies, to może lubi też miłość jak Caryca z ogierem? A jeśli tak, to co rpbi najpierw czy dupci czy buzi? I co reszta posłanek i posłów z "Samoobrony"??? Bo to że dzięki nim (Samoobrona) mamy CYRK w Sejmie to wiem od dawna, ale żeby zarazburdel???Socjolog Socjolog z Krosna Ta góra mięcha to robi? 2003-05-16 08:17:24 149.156.142.... Z kim? Chyba z wibratorem przerobionym z ,,Ursusa". Rolnik pomysłowy Renata B. 2003-05-16 07:39:48 149.156.142.... Szczególny rodzaj ścierwa samoobronnego: jeszcze nie k...a, a już nie święta... Jeden z mutantów ,,społeczności postagrarnej" (cyt. z Kisiela). Ludzie nie dajcie się zwariować! Durna ,,warszawka" może się tym ekscytować w podobny sposób jak onegdaj niejaką Potocką, która będąc pospolitą k...ą, szlajała się z naszymi-pożal się Boże- reprezentantami narodu. Alphons - 26 - wyższe - Kraków SZCZES BOZE 2003-05-16 05:38:15 149.99.126.... Z tych wypowiedzi wynika ze; poslami powinny byc zakonnice i klechy. pogol 2003-05-16 06:03:08 64.7.4.... nie... skąd...lepiej żeby byłe jakieś rozpustne baby z odpustu o ilorazie inteligencji azora na łańcuchu, nie? Alex kurwik 2003-05-16 05:21:28 68.81.50.... kurwik w oczach to malowniczo siarczysta metafora swiadczaca o bystrosci i nonszalancji ewentualnie o rozbudzeniu seksualnym. Ale tylko kurwik oczny ma swoj urok, stwierdzenie obecnosci kurwika w uchu lub odbytnicy calkowicie zmienia sytuacje jego posiadacza. Polskie obyczaje pozwalaja na rodosna zabawe polskim jezykiem i byc moze dzieki temu nasz jezyk jest tak bogaty. kurwikolog Oczy p.BEGER 2003-05-16 04:52:20 80.50.242.... CYTUJĘ : "Kończ Waść -wstydu oszczędź" Tylko kto /nie-tylko to/. RAWICZ,60,W-wa. następna strona Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Każdy parlament ma swoją Ciciolinę! 16.05.03, 12:52 Naszą została posłanka Pegeer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Ostatnio mamy przejściowe kłopoty na rynku owsa. IP: 195.205.230.* 16.05.03, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ostatnio mamy przejściowe kłopoty na rynku ow 16.05.03, 19:45 Wszystko przez to, że posłanka Beger uprawiała seks na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blix Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:13 poniewaz najseksowniejsza poslanka zdradzila w tv, ze tak zostala wychowana - jest szczera i zaden temat nie ejst dla niej wstydliwy, czekamy na wywiad o szczegolach załatwiania potrzeb fizjologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusałka Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.dedicate.pl 17.05.03, 10:20 W wywiadzie napisała ze lubi żubry. Carycy Katarzynie koń wystarczył. Ta się juz za żubry bierze. Na ale sama w wywiadzie powiedziała że "mąż jest mięki" . Cały wywiad na stronie www.superexpress.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: posłanka Beger: Lubie sex jak koń owies IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 11:59 opublikowali Lubię seks jak koń owies O Bezczelności, odchudzaniu i orgazmach rozmawiamy z posłanką Samoobrony Renatą Beger - Jaka naprawdę jest Renata Beger: nieśmiała czy bezczelna? - Bezczelna. Potrafię powiedzieć prawdę w oczy z najgorszymi określeniami. - Kto ostatnio usłyszał od Pani coś takiego? - Słowo prawdy rzuciłam premierowi. Banalna sytuacja: stoimy w kuluarach, są kanapki. "Proszę się poczęstować" - mówię. Odmówił. To ja od razu: "Niech pan się nie martwi, jeśli będzie potrzebna pomadka, to służę swoją". Bo premier akurat był w makijażu, przed wywiadem. - Coś odpowiedział? - Podziękował i się... hi, hi, hi, oddalił. - Czy pod przykrywką bezczelności nie próbuje Pani ukryć lęku przed kompromitacją, że wyjdą na jaw luki w wykształceniu? - Jawnym uczyniłam powiedzenie o moim wykształceniu. Ja nie prezydent, żeby ukrywać cokolwiek. - A jak reaguje Pani na docinki typu "Renata Pegeer"? - Osobom, którymi się nikt nie interesuje, nie nadaje się takich ksywek. Mną się interesują, znaczy - dostrzegają we mnie pewne wartości. - Nie czuje się Pani zagubiona wśród wykształconych dam w wytwornych kreacjach tu, w parlamencie? - Nigdy w życiu nie czułam się gorsza. Ani wśród rodzeństwa, a było nas pięcioro. Ja po prostu nie mam kompleksów. Jestem bardzo kontaktowa, bynajmniej za taką się uważam. Zahamowań nie mam żadnych. - Próbowała Pani ostatnio trochę schudnąć? - Kiedyś się odchudzałam. Bez sensu, przynosiło odwrotny skutek, czyli jo-jo. Gdyby pani zjadła tyle słodyczy co ja! Uwielbiałam trufle, nasze prawdziwe, polskie! Aż mi ślinka leci. Zjadałam dwa kilogramy naraz, za jednym zamachem. - Czy po zostaniu posłanką zmieniła Pani kosmetyczkę, fryzjera? - Zostałam tą samą Renatą, jaką byłam. A nawet zaniedbałam się. Kiedyś chodziłam do kosmetyczki. Teraz, przy takiej biedzie, w jakiej ludzie żyją, wstyd rozczulać się nad własnym ciałem. Wolę oddać parę groszy innym. Może to zbyt banalne, zbyt patriotyczne. Na kosmetyczkę nie dam, na chleb - tak. Bardzo wielu ludziom pomagam. - Rozdaje Pani pieniądze? - Na co mi one? Majątek już mam, więcej nie chcę, co zostaje, to odda ję. I jeszcze fanty w postaci kiełbasek przywożę na wszystkie imprezy. - Podobno na kiełbasę złapała Pani sympatię Leppera. - Czysta złośliwość! Jeśli ktoś sobie zażyczy, na każdą imprezę kiełbasę zabiorę, bo wiadomo, na imprezie żywność potrzebna. Nie ukrywam, koledzy oczekują, żebym świniaka przywiozła 15 czerwca, bo robimy spotkanie na łonie natury. - Mówiła Pani, że otoczona jest samymi mężczyznami. Podrywają Panią? - W życiu nie zostałam poderwana. Nawet z mężem - to ja jego musiałam. Nie lubię, jeśli ktoś samczym sposobem próbuje poderwać mnie. - Jaki sposób miała Pani na męża? - Ściągnęłam go wzrokiem. Mówią, że mam specyficzny. Kolega twierdzi nawet, że mam kurwiki w oczach. - Kurwiki?! - To coś, co przyciąga męskie oko. - Jakich mężczyzn Pani lubi? - Silnych, konkretnych, słownych, punktualnych. Prócz marszałka Leppera takie cechy ma jeszcze mój syn. Mąż jest zbyt miękki. - Poszłaby Pani na randkę z posłem Ziobro? - Gdybym już miała oszaleć, to nie w tym typie. Zawsze żartuję, że skorzystałabym z towarzystwa młodego mężczyzny. A poseł Ziobro ma 33 lata. - No tak, za stary. Ale żoną Leppera to pewno chciałaby Pani być? - Stanowczo nie. Byłoby to bardzo krótkie małżeństwo. Mamy charaktery, które się nie przyciągają, a wręcz przeciwnie. - Lubi Pani seks? - Jak koń owies. - Z odrobiną perwersji? - Ja tu mówię o zdrowym seksie. Takim, który uprawia mężczyzna z kobietą i kobieta z mężczyzną. Nie wymuszony, udawany, co często przydarza się kobietom. - Pani nie udaje orgazmów? - Nigdy. Jeśli jestem zmęczona, to po prostu orgazmu nie przeżywam. Jedni lubią seks wieczorny, inni poranny. Mnie bez różnicy, choć wolę wieczorem. Oj, tydzień nie byłam w domu, aż mi się krew burzy przy takich tematach. - Porozmawiajmy o innych Pani pasjach. - Uwielbiam czytać. Papier pisany musi być przeze mnie przeczytany. Czytam wszędzie, nawet w gościnie. Uciekam wtedy do kibla, bo muszę skończyć. Czasem się dziwią, co ja tak często do toalety latam. A ja klapę na dół i czytam. - A z innych dziedzin sztuki? Interesuje Panią malarstwo? - Obrazów nie mam, nie lubię ścian dziurawić. Ale uwielbiam Kossaka, bo kocham konie. I płaskorzeźby lubię. Mam taką - z dwoma żubrami. Gdyby to było możliwe, otoczyłabym się końmi i żubrami. Ale w domu mam koty i psy. Odbijają mój charakter. Bo ja jak kot muszę miauknąć ostatnia i czasem też muszę szczeknąć. - Poważnie myśli Pani o tece wiceministra finansów? - To media myślą. Ja - gdzieś blisko ministra chciałabym być. Niekoniecznie wiceminister. Ale podsekretarz. Nie jestem pazerna na władzę. - O co zapyta pani premiera Millera na komisji śledczej? - No, dobrze, powiem. O billingi. I o księgi wejść i wyjść. Myślę, że go zaskoczę. Renata Beger Ma 45 lat, mężatka, 26-letnia córka Anita, 28-letni syn Robert, troje wnucząt Za rok planuje podejść do matury Była kierownikiem punktu skupu mleka, postawiła pieczarkarnię, szklarnię, masarnię Prowadzi z mężem 200-hektarowe gospodarstwo Rozmawiała Anita Czupryn Odpowiedz Link Zgłoś