Gość: xxx Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 11:21 Hucpa. Najsztuba uważałem za inteligentniejszego. Ale - widać - taka moda - równamy do głupich i prostaków. Trend rozpoczęła Gazeta Wyborcza, bawiąc się aferą Rywina, kręcąc własne lody z ustawą o mediach, a potem się dziwiąc, że jej pozycja na rynku bierze w łeb, tak jak pozycja jej najgłośniejszych nazwisk. Najsztub już nie płynie pod prąd, tylko z prądem i nie rzeki ale kloaki. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Kto chce zabić Najsztuba? 16.05.03, 11:28 Napewno Jassir Arafat albo Al Fatah !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.devs.futuro.pl 16.05.03, 11:48 Historia porywająca. Może niech Pan Najsztub napisze na tej podstawie scenariusz do telenoweli. Na pewno bedzi mogła smiało konkurować z tym z Barazylii, a może nawet z Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenard tani chwyt IP: *.dozamel.ssk.pl 16.05.03, 11:57 nic nie rozumiem.I za to Wlk Stefan chce zabić Najsztuba?! Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota Re: Kto chce zabić Najsztuba? Za ile punktów? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.05.03, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo PRZEPRASZAM,ZE PYTAM.... IP: 218.80.71.* 16.05.03, 12:22 Gość portalu: Wacuś napisał(a): > Doprawdy, interesujące. Że tez na ten temat nie ma nic do > pwoiedzenia Gabriela Casey?! Koniec świata! ...ale czy trafilem na strone "ECHA SRACZA", czy "POLISH MAGIEL News"? Jesli tak, to gdzie sa slynne felietony Gabi Casey, redaktorki naczelnej???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: 217.33.214.* 16.05.03, 12:26 Czyzby chodzilo o firme MES, zalozona przez Stefana Bukowskiego i Ewe Maksysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Kto chce zabić Najsztuba? 16.05.03, 12:47 Artykul napisany beznadziejnie, to prawda. Niemniej sama sprawa sie chyba z nieba nie wziela. ie chcialo mi sie wierzyc w wersje z tatkiem-psycholem, ale jesli koles faktycznie porywa corke i wiezi ja, to w umie i taki pomysl mu do lba mogl przzyjsc. Czy to jest podkrecone, ptrzekoloryzowan, bo ze w jakis sposob promuje Najsztuba to pewnik, to nie wiem. Ale sokor potwiwerdz to policja... Policje monz skorumpowac, ale pchyba nie do akcji promocyjnej... Roody _______ ... nie martw sie chuopaku, dostaniesz dziauke w iraku... PVEK.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Filutek chce zabić Najsztuba IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 13:09 Panie Najsztub ! Tak reklamy sobie Pan nie zrobisz. Może jaki romans z Prezydentową, albo co. Ale to Żydy prima sort, gdzie tam do nich takiemu obdartusowi. Bo taki gansgsteryzujący góral-biznesmen, to mało ciekawy wątek. Patrz Pan na Edytkę Górniak, popisali o romansie z Prezydentem i płytka zaczęła się sprzedawać. Pan możesz umrzeć, nie mówię nie, ale raczej z przepukliny po wymyślaniu tej new-Kern-story. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno,dno Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.sulzer.com 16.05.03, 13:23 nic dodac ............ Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Re: A czy to nie bylo przypadkiem w Przyjaciolce 16.05.03, 13:53 A czy ta historia nie byla przypadkiem w Przyjaciolce,ten sam koncern prasowy,szkoda ze tak kiedys dobry Przekroj zajmuje sie ostatnio takimi sprawami to dobre dla jakiegos szmatlawca dla pan a nie dla powaznego tygodnika.Szwajcarzy przyszli i ze wszystkiego zrobili brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir To są kurde jakieś jaja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 13:53 Poważny biznesmen wpada w szał? Porywa i więzi córkę? płaci 400tyś za zabicie człowieka skoro podobno można zapłacić ok 30tyś - zwłaszcza że ten kochać córki to nie żaden mafiozo. I zamiast na kochasia porywa się na Najsztuba? Znanego, z koneksjami. Ogłupiał czy co? Czy na żonę Najsztuba też jest zlecenie? A co robi policja - jeżeli gość porwał córkę i uwięził i jest takie podejrzenie to już powinien zostać przesłuchany bo za pozbawianie wolności innych osób jest kara w Kodeksie Karnym - kiedyś było do 3 lat, ile jest teraz nie wiem. Coś mi się to kupy nie trzyma. I do tego ten zbieg okoliczności że Najsztub właśnie kończy kampanię reklamowa "przekroju". To wszystko brzmi jak kiepska kampania medialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.energopomiar.com.pl 16.05.03, 13:56 Bzdura do n-tej potęgi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAG GRAFOMANIA! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 13:59 Boże, co to za tekst?! Rozumiem, że nie każdy musi umieć pisać, ale czy Gazeta naprawde musi drukowac grafomanów? Abstrahując od treści ten tekst jest na poziomie harlekina. I nie mówcie mi że to stylizacja, bo żeby pisać pastisze trzeba miec niezły warsztat. A tutaj "pieszcząc kierownicę" i inne cudeńka, atrakcyjne jak kwiatki z masła na torcie. Czy nikt z prowadzacych tego tekstu nie czytal przed puszczeniem do druku? Poziom literacki niektórych działów Gazety obniża sie dramatycznie, zwłaszcza w reportażach tzw. "młodych". Zróbcie coś z tym! Jak ktoś chce tandety to ma w kiosku szeroki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko TA STADNINA PACHNIE POSLANKA BEGER ... IP: *.de.ibm.com 16.05.03, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blal CO to IP: Przymorze:* 16.05.03, 19:03 czytalam to w GW papierowym i wygladalo to lepiej tu sa jakies dziwne skroty A swoja droga dlaczego nie wierzycie w ta historie? Wiem ,ze to jak z marnego romansu ale takie rzeczy sie zdarzaja w tym chorym kraju ! Wierzycie tylko w afery polityczne czy finansowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re:GW robi z siebie "Chrystusa wolności" IP: *.krakow.pl 16.05.03, 19:21 Gość portalu: blal napisał(a): > czytalam to w GW papierowym i wygladalo to lepiej tu sa jakies > dziwne skroty > A swoja droga dlaczego nie wierzycie w ta historie? > Wiem ,ze to jak z marnego romansu ale takie rzeczy sie zdarzaja > w tym chorym kraju ! > Wierzycie tylko w afery polityczne czy finansowe ? > Na początku, kiedy komisja sejmowa przesłuchiwała Michnika, przez moment uwierzyłem w jego idealizm. Potem okazało się, że "zapomniał" o wódeczce z Urbanem, który natychmiast podreptał do Rywina. Pan Redaktor "zapomniał" też o rozmowie z Jaruzelskim i czort wie jeszcze z kim. Teraz "martyrologia" dziennikarzy... Zaraz rozpoczną w swoich lokalnych rozgłośniach (mają ich kilka) prowadzić publiczne modły (wzorem Rydzyka) w intencji wybawienia "perły dziennikarstwa i ostoi uczciwości prasowej" (tfu!) P.S To ja się podszywałem pod Osamę - ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBY OLO Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 20:14 A MOŻE TO UKRYTA REKLAMA BOLIXA ?? ALBO MIASTO K - CZYLI ŻYWIEC ROBI SOBIE PRZEDWAKACYJNĄ REKLAMĘ ?? Napisali i co z tego ?? Po co sie tak wszyscy podniecacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBALEK Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 20:18 Szkoda, że "uprzejmi" koledzy z redakcji z tej prawdziwej niestety historii zrobili sobie prześmiewczy artykuł. WSTYD , PANOWIE I PANIE Z TYCHÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto chce zabić Najsztuba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 10:07 Prawda jest taka - młody fotoreporter Gazety w Katowicach (mutacja wyborczej) Robert K. zaczął kręcic z atrakcyjna mężatką. Dalej było tak jak to opisali koledzy K. z Katowic w tym łzawym tekściku - romans i groźba zemsty. No i K. z dupencja musieli uciekać ze Śląska do Warszawy, a tam gościny udzielił im Najsztub... Finał jest taki - kochanka K. juz daje innemu, on - szuka roboty i sie stacza - ostatnio było jego zdjęcia w Vivie a Najsztub - ma darmową reklame. Żeby było ciekawiej - redakcja katowickiego oddziału GW mieści sie w Tychach, gdzie ponoc złapano "killera". Odpowiedz Link Zgłoś