a.blochowiak 18.05.03, 21:33 Nie wiecie może, gdzie mogłabym zdobyć testy do Mensy, bo wydaje mi się, że się nadam? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frndjooooooo0ooooo Re: Cześć, to ja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:37 zacznij od krzyżówek lepiej, żeby się upewnić czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Cześć, to ja. 18.05.03, 21:46 a.blochowiak napisała: > Nie wiecie może, gdzie mogłabym zdobyć testy do Mensy, bo wydaje mi się, że > się nadam? > Z góry dziękuję Cześć Anita! Miło, że wpadłaś. Co do tej Mensy, ty rzeczywiście mieścisz się w 2% populacji ale chyba w trochę innej kategorii. Fajnie, że cię Nałęcz przesadził, teraz cię częściej kamera łapie a o to chyba ci chodzi w tej całej komisji. Jak już tu jesteś, powiedz jak wyłoniono tych szczęśliwców co koło ciebie teraz siedzą - zapałki ciągnęli czy jak. Bo ochotników pewnie nie było. Ten pomysł z wstawieniem cię do komisji - prima sort. Po filmie "Zawód-posłanka" i twoich występach w komisji SLD może z czystym sumieniem oddać kobietom połowę miejsc na listach a i tak ma gwarancję, że żadna nie przejdzie. Pozdrawiam i wpadaj częściej, bez ciebie ta komisja to by były nudy na pudy. A jak już poweźmiesz formalną wiedzę jak było z tym Rywinem to się z nami podziel. PS. Damska toaleta na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.blochowiak Re: Cześć, to ja. 18.05.03, 22:20 kataryna.kataryna napisała: > Cześć Anita! > > Miło, że wpadłaś. Co do tej Mensy, ty rzeczywiście > mieścisz się w 2% populacji ale chyba w trochę innej > kategorii. Dziękuję, odbieram to, jako komplement. Fajnie, że cię Nałęcz przesadził, teraz cię > częściej kamera łapie a o to chyba ci chodzi w tej > całej komisji. Jak już tu jesteś, powiedz jak wyłoniono > tych szczęśliwców co koło ciebie teraz siedzą - zapałki > ciągnęli czy jak. Bo ochotników pewnie nie było. Ten > pomysł z wstawieniem cię do komisji - prima sort. Ja siedzę na swoim miejscu. To pan Zbyszek poleciał na koniec stołu. Ja chciałam usiąść obok pana Jana, ale pan Jan się mocno zapierał i nic się nie dało zrobić. Ale w sumie nie mogę marudzić, bo nadal siedzę obok pana Bohdana. Pewnie widziałaś, że często rozmawiam z panem Bohdanem w czasie przesłuchań. Są to po prostu merytoryczne dyskusje na tematy prawne i nie będę Cię nimi zanudzać. Po > filmie "Zawód-posłanka" i twoich występach w komisji > SLD może z czystym sumieniem oddać kobietom połowę > miejsc na listach a i tak ma gwarancję, że żadna nie > przejdzie. Pozdrawiam i wpadaj częściej, bez ciebie ta > komisja to by były nudy na pudy. A jak już poweźmiesz > formalną wiedzę jak było z tym Rywinem to się z nami > podziel. Wolne żarty droga pani!!! Ja nie komentuję zeznań na zewnątrz komisji tak, jak to robią "niektórzy" członkowie komisji. To samo się tyczy moich podejrzeń. A muszę przyznać, że mogłabym, biorąc pod uwagę ilość zaproszeń do programów telewizyjnych. > PS. Damska toaleta na lewo. Dziękuję, skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Cześć, to ja. 18.05.03, 22:37 a.blochowiak napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Cześć Anita! > > > > Miło, że wpadłaś. Co do tej Mensy, ty rzeczywiście > > mieścisz się w 2% populacji ale chyba w trochę innej > > kategorii. > > Dziękuję, odbieram to, jako komplement. Dlaczego mnie to nie dziwi? > Fajnie, że cię Nałęcz przesadził, teraz cię > > częściej kamera łapie a o to chyba ci chodzi w tej > > całej komisji. Jak już tu jesteś, powiedz jak wyłoniono > > tych szczęśliwców co koło ciebie teraz siedzą - zapałki > > ciągnęli czy jak. Bo ochotników pewnie nie było. Ten > > pomysł z wstawieniem cię do komisji - prima sort. > > Ja siedzę na swoim miejscu. To pan Zbyszek poleciał na koniec stołu. Ja > chciałam usiąść obok pana Jana, ale pan Jan się mocno zapierał i nic się nie > dało zrobić. Ale w sumie nie mogę marudzić, bo nadal siedzę obok pana Bohdana. > Pewnie widziałaś, że często rozmawiam z panem Bohdanem w czasie przesłuchań. Są > > to po prostu merytoryczne dyskusje na tematy prawne Nie śmiałabym wątpić. Ale musisz uważać bo już tu o was niejaki Witek plotkuje, że niby podejrzanie często mówisz ostatnio "de facto" i ma to rzekomo związek z robieniem czegoś co koń lubi jak posłanka Beger owies. Pozostań raczej przy swoich manieryzmach językowych, takie twórcze podejście do języka polskiego mocno ożywia te nudne przesłuchania. A jak już tak siedzisz koło Lwa, szepnij mu, że padalce z TVN-u znowu źle pokazały jego słuszne wystąpienie, chyba bez skargi go Włodka się nie obejdzie. No i może moglibyście wezwać na dosłuchanie Niemczyckiego bo ten kibel wcale nie jest tak blisko windy jak mówił. > Po > > filmie "Zawód-posłanka" i twoich występach w komisji > > SLD może z czystym sumieniem oddać kobietom połowę > > miejsc na listach a i tak ma gwarancję, że żadna nie > > przejdzie. Pozdrawiam i wpadaj częściej, bez ciebie ta > > komisja to by były nudy na pudy. A jak już poweźmiesz > > formalną wiedzę jak było z tym Rywinem to się z nami > > podziel. > > Wolne żarty droga pani!!! Ja nie komentuję zeznań na zewnątrz komisji tak, > jak to robią "niektórzy" członkowie komisji. To samo się tyczy moich podejrzeń. > > A muszę przyznać, że mogłabym, biorąc pod uwagę ilość zaproszeń do programów > telewizyjnych. Wiem, wiem, też słyszałam, że cię do "Różowej landrynki" zapraszali. Podobno nawet Nikolski pytał "co możemy dla ciebie zrobić, żebyś się nie sprzedała Polsatowi?". Ale w TVN-ie cię widziałam i to u agresorki Olejnik. Musisz uważać bo jak jej Łapiński ten zamach stanu udowodni mogą cię skarżyć o współudział. Wiesz Anita, fajnie się z tobą gada, ciekawa jestem twojej hipotezy o Rywinie, tu nikt nie podsłuchuje, może uchylisz rąbka. Bo ja mam taki pomysł, że Rywinowi ten tekst napisał ten sam co Ziobro pytania podsuwa - żeby was skompromitować. Co ty o tym sądzisz? > > PS. Damska toaleta na lewo. > > Dziękuję, skorzystam. Tylko uważaj bo słyszałam, że Rokita coś przy zamku majstrował, to sabotaż przeciwko tobie i Renacie (dlatego jej wczoraj nie było - zatrzasnęła się). Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Ty oszukujesz Ty nie jestes Błochowiak 18.05.03, 22:42 po bardzo szczegółowej analizie Twojego tekstu nie natrafiłem na żadne "iż" wszędzie "że". Nie z nami te numery Bruner. mimo wszystko pozdrawiam Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ty oszukujesz Ty nie jestes Błochowiak 18.05.03, 22:58 nowytor napisał: > po bardzo szczegółowej analizie Twojego tekstu nie > natrafiłem na żadne "iż" wszędzie "że". Nie z nami te > numery Bruner. > mimo wszystko pozdrawiam > Nowy Anita Anitą ale powiedz mi Nowytor czy ten cytat o intelektualnych wydmuszkach jest prawdziwy. Magister tak naprawdę powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Mnie przy tym nie było, ale sądząc z zadymy.. 19.05.03, 00:01 na forum UE coś jest na rzeczy (skąd ja to wzięłem 'coś jest na rzeczy' - jakieś takie zakręcone). forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=6070884 Podający temat wydaje się dość rzetelny Pozdr. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
a.blochowiak Re: Ty oszukujesz Ty nie jestes Błochowiak 18.05.03, 23:09 Wyrazu "iż" używam wyłącznie w wystąpieniach oficjalnych i stanowi on element kreowania własnego wizerunku, tzw. public relations. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Tej ~! Anita, a czemu ty jesteś taka głupia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 23:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Tej ~! Anita, a czemu ty jesteś taka głupia? IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 00:32 A ty niby madrzejszy ? Przyganiał kocioł garnkowi . Odpowiedz Link Zgłoś