bio.mum 22.04.07, 21:30 Zawsze chciałam wystapić w Jurek-Sick Parku teraz moje marzenie stało się realne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: Zapisałam się do partii Marii Józefiny Jurka 22.04.07, 21:33 Jak już się usadowisz to załatw mi tam pozycję Głównego Inkwizytora:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zapisałam się do partii Marii Józefiny Jurka 22.04.07, 21:37 socjalliberal napisał: > Jak już się usadowisz to załatw mi tam pozycję Głównego Inkwizytora:) cześć. stęskniłam się:-) nie sądzę, żebym zdązyła osiąść na stałe w strukturach, szybciej mnie zdemaskują. zrobią mi test windy- jak się nie zmieszczę na szóstą, odpadam;-))) mam za duże piersi, mogłabym kogoś przydusić.:-))) no chyba, że na wniosek byłego marszałka, zrobią windy koedukacyjne:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Zapisałam się do partii Marii Józefiny Jurka 22.04.07, 21:39 Ok, to najpierw ja się tam usadowię a później załatwię Tobie jakiś ciepły stołek:) 55kg i lepiej-nie-pytaj-jaka-talia:P się zawsze zmieszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum 55 kilo???? 22.04.07, 21:40 socjalliberal napisał: > Ok, to najpierw ja się tam usadowię a później załatwię Tobie jakiś ciepły stołe > k:) > 55kg i lepiej-nie-pytaj-jaka-talia:P się zawsze zmieszczą:) wezmę Cię na ręce:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: 55 kilo???? 22.04.07, 21:41 Ja to się boję jak w przyszłości pannę młodą na ręce wziąć : P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Jak si.ę złamiesz, i weźmiesz 22.04.07, 21:46 socjalliberal napisał: > Ja to się boję jak w przyszłości pannę młodą na ręce wziąć : P > jakąś pannę 9chociażby była to tyra Banks) na ręce, żeby przenieśc ją przez próg to cię dekomunizuję:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal A to niekomunistyczny obyczaj:)? 22.04.07, 21:51 Równouprawnienie równouprawnieniem, ale te tradycje ;> Swoją drogą, ciekawie pod tym względem musiał wyglądać ślub Leszka Kaczyńskiego : > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum jeśli nie jesteś prawica pospita(rzecz) 22.04.07, 21:55 socjalliberal napisał: >to jesteś komunistą nawet gdybyś był samym Jarosławem kaczyńskim:-))))))))))) ale fajnie:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: jeśli nie jesteś prawica pospita(rzecz) 22.04.07, 21:58 youtube.com/watch?v=cU84fFhLl0c Ten to mi nawet kaczyńskiego przypomina jakoś, nie wiedzieć czemu :>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum mój ukochany zespół 22.04.07, 22:09 niestety wokalista mark sandman zmarł kilka lat temu na scenie. grali koncert we Włoszech..ale muzyka została. www.youtube.com/watch?v=dn8n4nLEYIw www.youtube.com/watch?v=fXnGxASoXn0 www.youtube.com/watch?v=985JGeGq_tc wiem, ze to ie to samo co Ich Trokje, ulubniony zespół sasienki/feministki inaczej:-=( Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: mój ukochany zespół 22.04.07, 22:18 Ja zaściankowy, nie umiem zrozumieć najczęściej co ci zagraniczni wokaliści śpiewają;( A w Polsce mamy Ich Troje i takie tam, więc zostaje mi tylko paru ludzi jak Kazik itp... Ale teraz wiem że może u nas nie jest tak najgorzej ;) --> kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,4076149.html Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: mój ukochany zespół 22.04.07, 22:21 socjalliberal napisał: > Ja zaściankowy, nie umiem zrozumieć najczęściej co ci zagraniczni wokaliści > śpiewają;( przestań tak mówić bo się spakuję o do ciebie przyjadę ze swoimi płytami. a potem juz nie bedziesz miał czasu na dziewczyny, bedziesz pochłaniał piekne dźwięki... wierzyć mi się nie chce ze masz 19 lat..wiesz z kim cię mogę jedynie porównać?? z rafaelem nadalem... > >pie***lić Ich troje i ich fanów..szkoda na nich czasu Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Zapisałam się do partii Marii Józefiny Jurka 22.04.07, 21:36 bio.mum napisała: > Zawsze chciałam wystapić w Jurek-Sick Parku > > teraz moje marzenie stało się realne:-))) Czy sa jeszcze miejsca na kanapie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na kolanach M.J. Jurka 22.04.07, 21:38 allspice napisała: > > Czy sa jeszcze miejsca na kanapie? Ale musisz mieć boga w sercu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Za kolana dziekuję...boję się klapsa:))) 22.04.07, 21:41 bio.mum napisała: > allspice napisała: > > > > > Czy sa jeszcze miejsca na kanapie? > > Ale musisz mieć boga w sercu:-) A oni mają,czy tylko tak mowią? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Im się często serce myli, z tym 22.04.07, 21:42 allspice napisała: > > > > Ale musisz mieć boga w sercu:-) > > A oni mają,czy tylko tak mowią? co nazywa się dolną czescią ciała, a tak naprawdę panbuk umiescił to pośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Nie ma się czego bać ;) 22.04.07, 21:42 Dzięki klapsom wyrośniesz na bardzo porządnego człowieka;))) Jej, teraz się przestraszyłem... co taki Jurek musiał przeżyć w młodości:) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nie ma się czego bać ;) 22.04.07, 21:49 socjalliberal napisał: > Dzięki klapsom wyrośniesz na bardzo porządnego człowieka;))) > > Jej, teraz się przestraszyłem... co taki Jurek musiał przeżyć w młodości:) No,chyba mu nie 'współczuwasz' za bardzo. Do partii musza nalezec ludzie dzielni,odwazni i M.Jurek do takich nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Nie ma się czego bać ;) 22.04.07, 21:56 No, trzeba być odważnym by mordę w kaczy kuper ten tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum cześć Franek:-)) 22.04.07, 21:43 frank_drebin napisał: > tęskniłeś? tylko nie kłam;-)) Jak skłamiesz obrazę się śmiertelnie na kolejny tydzień. Tak - to szantaż emocjonalny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: cześć Franek:-)) 22.04.07, 21:44 Wlosy sobie rwalem z lysej glowy i z zarosnietej klaty z tesknoty ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > > tęskniłeś? tylko nie kłam;-)) Jak skłamiesz obrazę się śmiertelnie na kolejny > tydzień. Tak - to szantaż emocjonalny;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum przysiegnij na głowę 22.04.07, 21:47 frank_drebin napisał: > Wlosy sobie rwalem z lysej glowy i z zarosnietej klaty z tesknoty ;) Anne Nicole Jurek, z domu Jones Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: przysiegnij na głowę 22.04.07, 21:57 Tam na glowe - wiesz jak boli rwanie wlosow z klaty ???? ;) ;PPP bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > Wlosy sobie rwalem z lysej glowy i z zarosnietej klaty z tesknoty ;) > > > Anne Nicole Jurek, z domu Jones Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Przyznaj 22.04.07, 22:12 frank_drebin napisał: Tylko szczerze. Którą z nas wolałbys widziec martwą? pytam smiertelnie powaznie :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: A to juz sa zapisy ? I po ile skladka ? ;) 22.04.07, 21:44 Co łaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: co łaska:-))))))))))))))) nt 22.04.07, 21:51 belkot_belkot_belkot napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Twoje wątki to jak magnes coś działają 22.04.07, 21:48 Się stęskniliśmy całe towarzystwo :) - a poza tym to jestem ciekaw, skoro ma powstać Liga Prawicy Rzeczypospolitej, to jak się Giertych z Jurkiem w tej windzie zmieszczą i czy jakakolwiek kobieta się odważy być w promieniu 10km od nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum a ja byłabym dumna i szczesliwa 22.04.07, 21:54 socjalliberal napisał: > Się stęskniliśmy całe towarzystwo :) - a poza tym to jestem ciekaw, skoro ma > powstać Liga Prawicy Rzeczypospolitej, to jak się Giertych z Jurkiem w tej > windzie zmieszczą i czy jakakolwiek kobieta się odważy być w promieniu 10km od > nich:) gdybym miała modszego brata podobnego do Ciebie:-) Niestety mam tylko siostrę, a one tak maja ze zamiast słuchac rad starszych i tym samym madrzejszych popełniają te same błędy, i zakochują się w heteroseksualistach:-)) zaraz kura/kikoo zagdacze hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: a ja byłabym dumna i szczesliwa 22.04.07, 22:03 Dziękuję za dobre słowo, ale tak nie zniechęcaj znajomych do hetero, bo mnie samotność czeka, albo ewentualnie romans z kotkiem Leszka Kaczyńskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Zajęty? Chryste, całe szczęscie 22.04.07, 22:19 nie natknę się przynajmniej na taką desperatkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Hmm, obawiam sie, ze rzeczywiscie niezle sobie 22.04.07, 22:27 golnelas; moze lepiej pojsc spac w takim stanie, droga bio.mum? inaczej szybko staniesz sie heniusiem w spodnicy bio.mum napisała: > silesius.monachijski001 napisał: > > wiem, ze najchetniej potraktowałbyś mnie napalmem Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum wiem wiem 22.04.07, 22:33 otrzasnęła się z letargu i wykastrowała mój wątek od razu się z wami pozegnam, ban wisi w powietrzu juz dawno straciłam serce to tego cenzora, wiec nawet nie zamierzam się kłócić ona ma guziki, a ja waszą sympatię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum jestem juz po teście na macierzyństwo 22.04.07, 22:33 moje chwile sa policzone Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum chwilami się zastanawiam czy kikoo to giwi 22.04.07, 22:34 bio.mum napisała: > moje chwile sa policzone Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum nienawidzi mnie 22.04.07, 22:35 socjalliberal napisał: > Zero wrażliwości;) sama przyznała Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Oj tam nie poddawaj się 22.04.07, 22:36 póki co to więcej w Twoich wątkach postów przybywa niż ona kasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum nie mam zamiaru rywalizować 22.04.07, 22:39 socjalliberal napisał: > póki co to więcej w Twoich wątkach postów przybywa niż ona kasuje:) z cenzurą, którą kieruje zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: nienawidzi mnie 22.04.07, 22:38 bio.mum napisała: > > > > sama przyznała Giwi jest twoim przeciwieństwem. Wiec ma powody zeby cie nie lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum szkoda, ze nie mamy tyle samo guzików 22.04.07, 22:41 cr00t napisał: > bio.mum napisała: > jest moim przciwinstwem, ale to ona mnie wypier.dala ze swojego portalu bo ma za sobą guziki, chęć, i lenistwo innych cenzorów więc nas nie porównuj, bo to nierówna walka zresztą ja kilkakrotnie proponowałam jej zgodę Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: szkoda, ze nie mamy tyle samo guzików 22.04.07, 22:48 bio.mum napisała: > cr00t napisał: > > > bio.mum napisała: > > > jest moim przciwinstwem, ale to ona mnie wypier.dala ze swojego portalu > > bo ma za sobą guziki, chęć, i lenistwo innych cenzorów > > więc nas nie porównuj, bo to nierówna walka Hm.. dlaczego tak sadzisz ? Jestes mlodsza, ladniejsza i masz ciekawa osobowosc. > > zresztą ja kilkakrotnie proponowałam jej zgodę Po co ? zmien slownictwo a bedzie mogla ci skoczyc na.... tutaj sie domysl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum mam zmienić słownictwo? 22.04.07, 22:50 cr00t napisał: >na jakie? komunijne? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: mam zmienić słownictwo? 22.04.07, 22:51 bio.mum napisała: > cr00t napisał: > > >na jakie? komunijne? Nie ma takiej potrzeby. Jest wiele slow ktore znacza to samo ale mieszcza sie w netykiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum dziekuję za dobre rady 22.04.07, 22:54 cr00t napisał: > > Nie ma takiej potrzeby. Jest wiele slow ktore znacza to samo ale mieszcza sie w > netykiecie. Pochlebiłeś mi. A teraz idź dzieragać sweterek dla kikoo. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: dziekuję za dobre rady 22.04.07, 23:03 bio.mum napisała: > cr00t napisał: > > > > > Nie ma takiej potrzeby. Jest wiele slow ktore znacza to samo ale mieszcza > sie > w > > netykiecie. > > Pochlebiłeś mi. A teraz idź dzieragać sweterek dla kikoo. > Kwaheri. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dziekuję za dobre rady 22.04.07, 23:17 cr00t napisał: www.youtube.com/watch?v=cERRPRAu4VU Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Giwi chyba zabrakło insuliny vel glukozy 22.04.07, 23:02 i nie zdazyła mnie zabanowac przed snem. jako wierna swojej tradycji i kulturze ateistka mogę tylko wspolczuć jej i jej całej rodzinie... oby igły z zyciodajną substancją jej się nie imały../. Odpowiedz Link Zgłoś