bu2m 29.04.07, 12:15 www.dailymotion.com/plakaplaka/video/x1rnh0_wojenki-prawicy Gryźli się kiedyś, gryzą się teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryziec Re: Wojenki prawicy 29.04.07, 12:52 Dooooooobre! Powinno być lekturą obowiązkową. Szkoda, że prawicowi wyborcy nie chcą tego zauważyć. www.dailymotion.com/plakaplaka/video/x1rnh0_wojenki-prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wojenki prawicy 29.04.07, 13:01 :))) „Z wilkami w owczej skórze, z farbowanymi lisami, trzeba rozmawiać twardo! Ich czas już minął!” Nie wiem dlaczego ale występ tow. Glapińskiego skojarzył mi się z tym: Scenograf: ... parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Grubas z sali: Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo zakupionych parówkach, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. Głos z tłumu: Trzydziestej pierwszej rocznicy! Grubas z sali: Tak jest! Trzydziestej pierwszej, okrągłej rocznicy! Kolega Grubasa (cicho do Grubasa): O musztardzie było wspomnieć... Grubas z sali (cicho do kolegi): Mam musztardę... Odpowiedz Link Zgłoś