Dodaj do ulubionych

"Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej

18.05.07, 18:05
powiedział.
Ale trafił facet w sedno

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)

Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:08
      To jest sytuacja kiedy banda żuli opanowała klatkę schodową, a pozostali
      mieszkańcy zebrali się , zeby temy zaradzić.

Chodzi oczywiście o zebranie obywalskie na UW.
      Było przed chwila w TVN24 i teraz na ten temat filozuje kilku mundrali
    • off_nick żule tak mają n/t 18.05.07, 18:09
      a co on robił jako doradca d/s młodzieży przy kc pzpr ?
      • woda.woda A był nim ? 18.05.07, 18:11
      • uzdek98 pewno z tow. jasinskim chcieli cos dobrego zrobic 22.05.07, 13:40
        dla kraju...
    • cat8 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:09
      Kto to jest Hołdys?....:)))))
      • pies_na_czarnych Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:13
        Holota, zule :o) Reszta na emigracji :o)
        • tadeusz542 Pedały i Sodomici , Instytucja Półgłówków Nieulecz 18.05.07, 20:40
          Nieuleczalnych .
          Takie skróty funkcjonują w społeczeństwie.
      • zapijaczony_ryj Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:15
        cat8 napisał:

> Kto to jest Hołdys?....:)))))

www.google.pl/search?hl=pl&q=Ho%C5%82dys&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
        Taki mało znany gościu
    • kika113 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:15
      Mafia ze złotymi zegarkami tak patrzy na uczciwych ludzi.
      • woda.woda Hołdys był a mafii? 18.05.07, 18:17
        Której ?
      • pies_na_czarnych Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:18
        kika113 napisała:

> Mafia ze złotymi zegarkami tak patrzy na uczciwych ludzi.

B16 ma taki lanny za 350000 Euro. On tez mafijny?
    • goniacy.pielegniarz Brzydzi się żulami i przyjmuje zaproszenie 18.05.07, 18:24
      cmentarnego żula. To dopiero ciekawe.
    • t-800 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 18:27
      A prospos żuli: youtube.com/watch?v=gpPTPsRNCA0 <lol2>
    • tomek_bg Każdy ma swojego żula. Ci mają Hołdysa. 18.05.07, 18:31
      • 440417mz Re: Każdy ma swojego żula. Ci mają Hołdysa. 23.05.07, 16:37
        A pisuary mają lepszych żulików:Leprę i Romana no i ich komiltonów ze wsi i z
        miasta.
    • palnick [...] 18.05.07, 18:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • woda.woda Powtarzasz się, 18.05.07, 18:43
        czy mi się wydaje ?
        • palnick Musiałaś już o tym słyszeć w TVN24 :-) 18.05.07, 20:27
          .
      • zapijaczony_ryj Re: Idole szarpidruta Hołdysa uczestnika sabatu n 18.05.07, 18:46
        palnick napisał:
        2. Prymitywny cham, prostak nieroztropnie wyniesiony na stanowisko szefa
        Solidarności, pazerny materialista, który wbrew prawu nie zapłacił podatku od
        1 mln USD honorarium. Bufon bez mózgu seryjnie kompromitujący Polskę za
        granicą. Agent SB - Bolek.

Co racja to racja nawet bezdomny z Centralnego się na nim poznał.
        I na dodatek na prawie się nie zna .Ma w dupie prawomocne wyroki sadowe

• t-800 Wycięli Palnika! Nie po linii napisał! 19.05.07, 00:08
        A mnie to już nawet na Forum Humorum tną! :-DDD ROTFL!
    • buffalo_bill Krótko i zwięźle 18.05.07, 18:39
      może tylko zbyt łagodnie.
    • marek.zegarek Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:00
      Tak, Hołdys szarpidrut kolejny "autorytet"... Śmiechu warte.
      • c.rayback Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 23.05.07, 17:37
        Za to Kaczynski z Giertychem i Lepperem - TO sa autorytety,prawda?
    • i.ja.tesz "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:01
      zapijaczony_ryj napisał: trafił facet w sedno

Ciebie też miał na myśli?
      A o fasziźmie plótł?
      • zapijaczony_ryj Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:23
        i.ja.tesz napisał:

> Ciebie też miał na myśli?
        > A o fasziźmie plótł?

Błąd, Ja nie jestem i nidgy nie byłem tzw żulem i nawet mój nick na to nie
        wskazuje, co najwyżej na to zelubię biesiadować, czyli zalewac ryja.
        Poza tym ja nie mam wspólnej klatki schodowej.
        Reasumujac; PUDŁO

I ja teSz nie mam nic wspólnego z faszIzmem i nawet do FaszIzującej MW i LPR nie

NIe i jeszce raz nie

• i.ja.tesz Reasumujac, excusez-moi! 18.05.07, 21:25
          To fakt, nie możesz być żulem, bo nie masz wspólnej schodowej.
          Ale z kim dzielisz klatkę?
          • ls.524 Re: Reasumujac, excusez-moi! 18.05.07, 22:33
            i.ja.tesz napisał:

> To fakt, nie możesz być żulem, bo nie masz wspólnej schodowej.
            > Ale z kim dzielisz klatkę?
            .
          • zapijaczony_ryj Re: Reasumujac, excusez-moi! 19.05.07, 11:44
            i.ja.tesz napisał:

> To fakt, nie możesz być żulem, bo nie masz wspólnej schodowej.
            > Ale z kim dzielisz klatkę?

Z kotem. Czasami mnie bydle drapie nawet

• zapijaczony_ryj MOze i ma sz ra cjEM 18.05.07, 19:30
        i.ja.tesz napisał:

> zapijaczony_ryj napisał: trafił facet w sedno
        >
        > Ciebie też miał na myśli?
        > A o fasziźmie plótł?

MOze i masz rację. czy UnI wyglONdajOM na zuli??

youtube.com/watch?v=DuvjKr4mias
    • adam81w Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:17
      bardzo celnie
      • cr00t Przestal juz krasc oprogramowanie ? he he he 18.05.07, 19:19
        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8254892&rfbawp=1144154726.291&ticaid=115e6&_ticrsn=3
        Jak to milo czytac o kims kto kradl a dzis jest autorytetem dla takich ludzi jak
        bajoro.bajoro.
        • i.ja.tesz Re: Przestal juz krasc oprogramowanie ? he he he 18.05.07, 19:25
          Bo to jak w pysk strzelił potwierdza regułę, że najciemniej jest pod latarnią.

cr00t napisał:
      • i.ja.tesz Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:21
        Spluwa też pewnie celnie.

Czy to nie on właśnie był jako pierwszy z tego towarzystwa przez dziennikarzy
        wymieniany? Wysoki zapewne kapelusz miał.
    • pla_cebo Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 19:36
      O swoich perfekcyjnych kolegach mowil podobnie. Znowu sie najaral?
    • frank_drebin Chce dostac kanal w tvn jak Owsiak ? Na to sobie 18.05.07, 19:44
      trzeba jak widac zasluzyc ;) Sklep z gitarami chyba mu slabo prosperuje.
    • zg13 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 20:07
      Holdys to imbecyl
      • alistair-p Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 20:09
        Ale jak potrafi obserwować i oceniać!!!!! Trafił w 10 !!!
    • ossey Re: Hodysowi na stare lata ..odbija 18.05.07, 20:11
      i to jedyny komentarz do jego wypowiedzi.
    • harboebeergold Hołdys to doradca KC PZPR w latach 80-tych . 18.05.07, 20:49
      jw.
      • lepszejutro Re: Hołdys to doradca KC PZPR w latach 80-tych . 18.05.07, 21:25
        A kaczory to krew z komuszej krwi. No i co- stracileś dla nich uwielbienie?
        Potomkowie komucha twoimi idolami?- widać żeś sprawny umysłowo inaczej.
      • janie_funiette Gorzej: byl w SS. 18.05.07, 23:47
        Cymbale.
    • t-800 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 22:01
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8254892
      • ls.524 Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 22:03
        t-800 napisał:

> Brawo Hołdys !

O !
      • camille_pissarro Re: "Banda żuli" Hołdys o koalicji rządzacej 18.05.07, 22:39
        pamietam, jak się tłumaczył z tego ;)))
        Dobre, autorytet ;)))
    • banmex [...] 18.05.07, 23:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • os_rooj "Banda żuli"...w kolorowych rajstopach? n/t 18.05.07, 23:46

• loppe słabo 19.05.07, 00:11
      no słabo, stereotypowo

nie trudno zauważyć ze od poczatku to tym żulom po chamsku sie przerywało w
      debatach tv i radiowych i prowokowało ich po żulsku
      • stan.borys Re: słabo 19.05.07, 11:53
        Faktem jest że słabo wypadają te wypierdki w konfrontacji z Polakami.
    • adalberto3 A kto to jest ten Hołdys ? 19.05.07, 13:03
      Czy to jakis autorytet ? Czy to ten muzyk co mial problemy z alkoholem (jak
      Kuron), jak rowniez z narkotykami ?
    • pisdzioch ja bym raczej swoich pobratyńców 20.05.07, 18:55
      menelami nazwał.
      ew.awanturujacymi się kurduplami, co wyzej srają niz dupe mają
      • eu_gieniek Re: ja bym raczej swoich pobratyńców 20.05.07, 19:11
        No prosze jak nie złlodziej to jakas poetka stalinowska szmata.
    • gniewko_syn_ryba Hołdys - ten kombatant 20.05.07, 20:01
      co z Borysewiczem z komuną walczył w stanie w(skazującym)ojemmym ???
      ;)))))))))))))))))
      • karol.kowalik5 To i tak zbyt delikatnie o władzach PiSdziochy ! 20.05.07, 20:40
        O !
        • gniewko_syn_ryba Re: To i tak zbyt delikatnie o władzach PiSdzioch 20.05.07, 20:50
          "Hołdys gniewa się i pieniążków chce"

WC "Młoda Generacja" 1982
      • chilum Re: Hołdys - ten kombatant 22.05.07, 13:00
        (...) Sam artysta stał się obiektem dyskusji, artykułów prasowych, prac magisterskich i zainteresowania władz. Wkrótce zespół zaczął mieć problemy i pojawiły się pierwsze zakazy występowania. Zmęczony popularnością i życiem wypełnionym całkowicie pracą: intensywnym koncertowaniem, za które honorarium wynosiło mniej niż 3 bilety na dany koncert, pracą organizacyjną, do której należały uzgodnienia z cenzurą i milicją, pogróżkami SB.(...)

W czasie poprzedzającym pierwsze wolne wybory w 1989 roku Zbigniew Hołdys został szefem kampanii wyborczej warszawskiej "Solidarności".

pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Hołdys

so what?? ... szybcy w ocenianiu i posumowywyaniu,oparyym na stereotypach i osobistych uprzedzeniach???

Nie byłem i nie jestem fanem Hołdysa,nigdy,ale jak czytam takie farmazony to i motywacja do klikniecia większa.
        • gniewko_syn_ryba Re: Hołdys - ten kombatant 22.05.07, 15:04
          chilum napisał:

> (...) Sam artysta stał się obiektem dyskusji, artykułów prasowych, prac
          magisterskich i zainteresowania władz. Wkrótce zespół zaczął mieć problemy i
          pojawiły się pierwsze zakazy występowania. Zmęczony popularnością i życiem
          wypełnionym całkowicie pracą: intensywnym koncertowaniem, za które honorarium
          wynosiło mniej niż 3 bilety na dany koncert, pracą organizacyjną, do której
          należały uzgodnie nia z cenzurą i milicją, pogróżkami SB.(...)

Hehehe, a do najbardziej uciążliwych szykan należało puszczanie na okrągło "Nie
          płacz Ewka", "Autobiografii", "Pepe" i innych "hitów" Perfektu we wszystkich
          programach Polskiego Radia z "trójką" na czele, czy niezliczone wywiady z
          ARTYSTĄ, w których żalił sie na swój biedny los... Oczywiście szykany dla
          słuchaczy... ;-PPP

>
          > W czasie poprzedzającym pierwsze wolne wybory w 1989 roku Zbigniew Hołdys
          został szefem kampanii wyborczej warszawskiej "Solidarności".

So what ?...
          >
          > pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Hołdys

Ja doskonale pamiętam tamte czasy i te "boje" Hołdysa z komuną z autopsji, i nie
          muszę posiłkować się wikipedią...
          >
          > so what??

Wiesz chociaż co ten zwrot znaczy ?... Bo obawiam się, że używasz go w
          niewłaściwym znaczeniu... ;-PP

... szybcy w ocenianiu i posumowywyaniu,oparyym na stereotypach i oso
          > bistych uprzedzeniach???

WC: "Hołdys gniewa się i pieniążków chce" (1982)
          SS-20 (później DEZERTER): "Pająk rozpiął sieć na tym miejscu gdzie król zasiada
          sam... a ja na to sram" (1981)

Jak widać nie tylko ja tak WIELKIEGO ARTYSTĘ Hołdysa oceniam... ;-PPP

> Nie byłem i nie jestem fanem Hołdysa,nigdy,ale jak czytam takie farmazony to i
          > motywacja do klikniecia większa.

Klikaj, klikaj, obrońco demokracji i wolności słowa z Mysiej...:-PPP Dla mnie to
          nie nowizna bo za komuny też boje z takimi toczyłem...
          • wilk_podhalanski Co nie przeszkodziło... 22.05.07, 15:44
            ...zespolowi Dezerter wystąpić u Hołdysa w MTV ze dwa lata temu, gdzie
            Dezerterzy naśmiewali się z tego tekstu. I mówili, że po prostu punkowcy nie
            znali osobiście Holdysa i mieli go za buca. A potem Dezerterzy przypomnieli że
            Perfect w 1981 czy 82 brał na tournee punkowe kapele, np. Kryzys grał w
            pierwszej części koncertu Perectu, na wyraźnie życzenie Hołdysa. To ostanie
            wielokrotnie potwierdzal Brylewski.

Piszesz więc brednie, ale wolno ci, bo demokracja daje szanse wszystkim, także
            tym, co nie piszą prawdy, a także ludziom pelnym obsesji :)

Pozdr.
            Wilk
            • gniewko_syn_ryba Re: Co nie przeszkodziło... 23.05.07, 15:40
              wilk_podhalanski napisał:

> ...zespolowi Dezerter wystąpić u Hołdysa w MTV ze dwa lata temu, gdzie
              > Dezerterzy naśmiewali się z tego tekstu.

Przypomnę, że również 2 lata temu Dezerter zagrał na akademii z okazji 25-lecia
              Solidarności pod portretem papieża (!!!) i u boku Pietzaka... I dla mnie
              osobiście wtedy się skończył. Nie porównuj więc Dezertera sprzed 2 lat do tego
              sprzed 26 lat bo to dwa różne zespoły...

I mówili, że po prostu punkowcy nie
              > znali osobiście Holdysa i mieli go za buca. A potem Dezerterzy przypomnieli że
              > Perfect w 1981 czy 82 brał na tournee punkowe kapele, np. Kryzys grał w
              > pierwszej części koncertu Perectu, na wyraźnie życzenie Hołdysa. To ostanie
              > wielokrotnie potwierdzal Brylewski.

Ależ ja doskonale o tym wiem od lat tyle tylko, że to POTWIERDZA moją tezę, iż
              Perfect miał w tamtych latach FORY i dzięki temu mógł "promować" młode zespoły.
              Nie zapominaj, że cały ruch tzw. Muzyki Młodej Generacji, którego Perfect był
              jedną ze sztandarowych grup, został sztucznie wykreowany przez władze...
              >
              > Piszesz więc brednie, ale wolno ci, bo demokracja daje szanse wszystkim, także
              > tym, co nie piszą prawdy, a także ludziom pelnym obsesji :)

Spawdź sobie playlisty "trójki" z tamtych czasów i wtedy przekonasz się, czy
              rzeczywiście piszę brednie....
              • wilk_podhalanski Myślę, że wystarczy... 23.05.07, 16:33
                Odpowiadam Ci po raz ostatni. Piszesz takie brednie i kłamstwa, że nie ma sensu
                ich więcej prostować, póki nie dasz dowodu, że po zapoznaniu się z faktami
                zaczniesz o nich myśleć.

Ad twój ostatni wpis.
                Ruch Muzyka Młodej Generacji został wymyślony przez Waltera Chełstwoeskiego i
                Jacka Sylwina (dziennikarzy muzycznych, a nie władze) bodajże w roku 1978 (o
                ile pamiętam na okolicznośc festiwalu w Sopocie, gdzie się odbył ns scenie off
                pierwszy koncert tego typu). Perfect nigdy nie brał udziału ani w tym ruchu,
                ani w jego koncertach.

MMG to były zespoły Kasa Chorych, Kombi, Bank, Krzak i Exodus, czyli ciut
                poprzednia generacja artystów. I nie były to kapele "władz".

Perfect zaczął grać już po debiucie Maanamu w 1980 roku. Oba te zespoły nigdy
                nie miały udziału w MMG. W trójce nie istniały wtedy playlisty, nie istniało w
                ogóle takie pojęcie, o czym mówił Marek Niedźwiecki. Każdy dziennikarz puszczał
                co chciał.
                Na listach przebojów "Trójki", które możesz sprawdzić bo wiszą w internecie,
                widać wyraźnie, że Perfect toczył tam boje z innymi kapelami tamtych czasów:
                Republiką, Maanamem, TSA, Martyną Jakubowicz czy Turbo. Wówczas ruch Muzyka
                Młodej Generacji chyba już nie istniał, bo jego pomysłodawcy powołali do życia
                Festiwal Młodych Muzyków w Jarocinie. (Nie mów że na zlecenie Jaruzelskiego)

Hołdys był w jednym roku jurorem/kwalifikatorem do Festiwalu Jarocińskiego
                (byli wtedy też Ciechowski, Irek Dudek, Chelstowski) i m.in. spowodował, aby
                zespoły w rodzaju WC albo Piersi z Kukizem wystąpiły na głównej scenie w
                Jarocinie. Temu jury zawdzięczamy też udział w festiwalu jarocińskim Siekiery
                czy SS20 (spadkobiercy Dezertera), o czym wszyscy wiedzieli.

Twoje usilne próby tworzenia nowej historii na każdym polu są smutne.
                Na szczęście są jeszcze tacy, ktorzy byli świadkami zdarzeń w Jarocinie i
                pamiętają kto wszczął straszną awanturę z organizatorami, kiedy ci chcieli
                wygonic punkowców z amfiteatru. Był to osobiście Hołdys, na twoje nieszczęście.

Pozr.
                Wilk
                • gniewko_syn_ryba No nie, uśmiałem się do rozpuku... 23.05.07, 19:30
                  wilk_podhalanski napisał:

> Odpowiadam Ci po raz ostatni. Piszesz takie brednie i kłamstwa, że nie ma
                  sensu ich więcej prostować, póki nie dasz dowodu, że po zapoznaniu się z faktami
                  > zaczniesz o nich myśleć.

Bez komentarza...
                  >
                  > Ad twój ostatni wpis.
                  > Ruch Muzyka Młodej Generacji został wymyślony przez Waltera Chełstwoeskiego i
                  > Jacka Sylwina (dziennikarzy muzycznych, a nie władze)

Z ich własnej inicjatywy ???... ;-PPP

> bodajże w roku 1978

A nie przypadkiem dopiero ok. 1980 roku ?... ;-P

> Perfect nigdy nie brał udziału ani w tym ruchu, ani w jego koncertach.

ROTFL !!! Wiesz, gdybym mial teraz 20 lat, to może bym uwierzył (podobnie jak w
                  kombatancką przeszłośc Hołdysa) ale mam ponad 2 razy tyle i "nie ze mną te
                  numery, Brunner"... ;-PPP
                  >
                  > MMG to były zespoły Kasa Chorych, Kombi, Bank, Krzak i Exodus, czyli ciut
                  > poprzednia generacja artystów.

ROTFL po raz wtóry !!! ;)))))))) Po pierwsze w 1978 roku (w którym wg ciebie
                  narodziła się MMG) Kombi był nieznanym szerzej zespołem jazz-rockowym, a po
                  wtóre relacje generacyjne pomiędzy Perfectem, a wymienionymi przez ciebie
                  zespołami były dokładnie odwrotne - w tym towarzystwie (nazywanym przez SS-20
                  "to jest młoda generacja, tylko trochę wyłysiała") Hołdys był weteranem !

I nie były to kapele "władz".

Oczywiście to nie władze je zakładały ale mocno lansowały...
                  >
                  > Perfect zaczął grać już po debiucie Maanamu w 1980 roku.

No i kto tu pisze brednie ??? Sprawdź sobie kiedy powstał Maanam... ;-PPP

Oba te zespoły nigdy
                  > nie miały udziału w MMG.

Bez komentarza...

> W trójce nie istniały wtedy playlisty

Napisałem o nich z przekąsem (!)... ;-P

> Każdy dziennikarz puszczał co chciał.

ROTFL po raz trzeci !!! Naprawdę musisz być bardzo młody, żeby pisac takie
                  bzdety...

> Na listach przebojów "Trójki", które możesz sprawdzić bo wiszą w internecie,
                  > widać wyraźnie, że Perfect toczył tam boje z innymi kapelami tamtych czasów:
                  > Republiką, Maanamem, TSA, Martyną Jakubowicz czy Turbo.

I to jest wg ciebie przykład szykanowana tego zespołu ???

> Hołdys był w jednym roku jurorem/kwalifikatorem do Festiwalu Jarocińskiego
                  > (byli wtedy też Ciechowski, Irek Dudek, Chelstowski) i m.in. spowodował, aby
                  > zespoły w rodzaju WC albo Piersi z Kukizem wystąpiły na głównej scenie w
                  > Jarocinie.

Kolejna bzdura - WC i Piersi NIGDY nie występowały w Jarocinie w tym samym roku.
                  WC grało w "82, a Piersi w "84...

Temu jury zawdzięczamy też udział w festiwalu jarocińskim Siekiery
                  > czy SS20 (spadkobiercy Dezertera), o czym wszyscy wiedzieli.

Patrz wyżej - SS-20 - '82, Siekera - '84
                  >
                  > Twoje usilne próby tworzenia nowej historii na każdym polu są smutne.
                  > Na szczęście są jeszcze tacy, ktorzy byli świadkami zdarzeń w Jarocinie i
                  > pamiętają kto wszczął straszną awanturę z organizatorami, kiedy ci chcieli
                  > wygonic punkowców z amfiteatru. Był to osobiście Hołdys, na twoje nieszczęście.

Na twoje nieszczęście byłem w Jarocinie w '84 roku podczas przesłuchań
                  konkursowych i nigdzie Hołdysa nie zauważyłem. Może chodzi ci o '82 rok ale tak
                  czy owak, fakt, że Hołdys wstawiał się za punkowcami w żadnym razie nie stoi w
                  sprzeczności z tezą, iż był on artystą przez komunę akceptowanym i w komunie
                  zrobił karierę.
          • chilum Re: Hołdys - ten kombatant 23.05.07, 17:51
            Protekcjonalny ton,tylko wskazuje na Twoje IMO niskie poczucie wartości.
            Wikipedia,tylko dlatego,aby był lin.(dla takich jak Ty,którzy szybko mogliby sie czepiać źródeł).
            Nie wiesz ile mam lat,ale za to wiesz,że masz racje i próbujesz obrażać.
            "so what"
            • gniewko_syn_ryba Re: Hołdys - ten kombatant 23.05.07, 19:42
              chilum napisał:

> Protekcjonalny ton,tylko wskazuje na Twoje IMO niskie poczucie wartości.

Domorosłych psychologów i psychiatrów nigdy na tym forum nie brakowało...
              zwłaszcza, gdy nie starczało merytorycznych argumentów... ;-P

> Nie wiesz ile mam lat,ale za to wiesz,że masz racje i próbujesz obrażać.

??? Czym cię obraziłem ???...

> "so what"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka