masiej1987 10.07.07, 13:12 jest dobry dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:19 Jesteś już przekonany że jest zły? Wiec jak przekonywać przekonanego!Lecz niech ci będzie - ewidentny wzrost gospodarczy - złodzieje dobra publicznego zaprzestali przechadzać się po salonach w blasku purpury lecz coraz częściej przechadzają się w kajdanach - Polska podnosi się z kolan w europejskiej polityce - sukces w Brukseli - wysokie standardy moralne w PiSie- co ewidentnie widać na tle PO czy PSL o SLD nie będę wspominał - malejąca korupcja a co za tym idzie malejący tzw podatek korupcyjny - obniżenie podatków każdy pracodawca i pracownik to odczuwa to są moje przesłanki o jakie prosiłeś! Zapewne będziesz je obalał to jest dobre prawo przeciwnika politycznego pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:29 a więc: -wzrost gospodarczy to zasługa jeszcze poprzednich rządów -złodzieje dobra publicznego obejmuja funkcje ministrów i wicepremierów -polska kompromituje się w europejskiej polityce -sukces w brukseli to pojęcie względne bo był on chwilowy i jak widać niezrozumiany przez stronę polską - moralność to sprawa kazdego człowieka i nikt nie bedzie mi wmawial poglądow ze aborcja i antykoncepcja to mordertwo -korupcja wciąż ogromna - afera z euro, kaminski czy nawet lepper nie mowiać o tasmach begerowej -prace dopiero zaczynam wiec o otatnim punkcie nie mowie na razie :) poprosze o inne argumenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:33 Widzisz masieju jak dyskutować z przekonanym!? miłego dnia kecaw- może ty dasz radę choć jeden argument za odszukać!? Takie ćwiczenie intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:35 jeden za mowisz?? mozna posmiac sie codziennie z gwiazd typu Kuchcinski, Cymanski, Hojarska czy Lewandowska... ale proboj moze mnie jeszcze rpzekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:36 rozumiem że diler w otoczeniu premiera to właśnie ta rewolucja moralna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:38 o tak to na pewno...a jeszcze niedawno wojewodzkiego i kore chcieli w dragi wrobic :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Diler jak diler, ale 10.07.07, 13:39 zatrudnienie oszusta na stanowisku ministra sportu to dopiero standard :) Oszusta, który za pomocą środków dopingujących oszukiwał kolegów sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Diler jak diler, ale 10.07.07, 13:40 a zatrudnienie kryminalisty i nieuka ktory nie wie jakie lektury były w kanonie za jego ministrowania na stanowiska wicepremierow to tez takie moralne Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Kto z otoczenia premiera został 10.07.07, 13:48 PRAWOMOCNIE skazany za rozprowadzanie narkotyków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 10.07.07, 13:43 Wzrost gospodarczy, jak Ci już wykazałem, jest dwukrotnie niższy niż powinien być. Teraz tracimy do Niemiec dystans... Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir dawno sie tak nie ubawilem 12.07.07, 00:17 kecawa napisał: > Jesteś już przekonany że jest zły? Wiec jak przekonywać przekonanego!Lecz niech > ci będzie > - ewidentny wzrost gospodarczy > - złodzieje dobra publicznego zaprzestali przechadzać się po salonach w blasku > purpury lecz coraz częściej przechadzają się w kajdanach > - Polska podnosi się z kolan w europejskiej polityce > - sukces w Brukseli > - wysokie standardy moralne w PiSie- co ewidentnie widać na tle PO czy PSL o SL > D > nie będę wspominał > - malejąca korupcja a co za tym idzie malejący tzw podatek korupcyjny > - obniżenie podatków każdy pracodawca i pracownik to odczuwa > > to są moje przesłanki o jakie prosiłeś! Zapewne będziesz je obalał to jest > dobre prawo przeciwnika politycznego > > pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta dawno sie tak nie ubawilem co jeden argument to smieszniejszy :D dodalbym jeszcze na miejscu kecawa: ograniczenie emisji spalin przez nowoczesne samoloty ewidentne sukcesy kubicy lepper przestal blokowac drogi w zimie nie jest tak zimno - kazdy to odczul! Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra A po co? 10.07.07, 13:21 To tak, jakby Maleszkę przekonywać do lustracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zwolennicy PiS-u przekonajcie mnie że ten rzą 12.07.07, 00:42 1. Finansowanie służba zdrowia leży a właściwie spada. 2. Dróg i autostrad nie widać 3. Pakiet Kluski to jak dotąd kolejne ograniczenia dla przedsiębiorców 4. Kompromitacja za kompromitacją w polityce zagranicznej i pozbycie się jakichkolwiek sojuszników w UE. 5. Upolitycznienie edukacji. 6. Poddanie sądownictwa kontroli Ziobry (ale też za parę lat następców Jaskierni) 7. Zepsucie systemu prawnego 8. Kitowanie afer: oczyszczalnia w Białymstoku, Blida, nieumyślne zabójstwo we Wrocławiu, Telegraf (pozwolenie na ucieczkę Przywieczerskiego) 9. Zero realnego postępu w bezpieczeństwie energetycznym 10. Posadki i posady w spółkach Skarbu Państwa dla niewykwalifikowanych kolesiów 11. Odgrzanie hucpy wokół aborcji 12. Konsekwentne budowanie państwa policyjnego przez niszczenie jednej po drugiej instytucji demokratycznych pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja_totalitarna 13. Marnotrawienie coraz większych pieniędzy przez nieudolne "organa władzy" 14. Rozhuśtywanie prymitywnego nacjonalizmu i nazywanie go patriotyzmem. itd. itp. Wygląda na to, że Polacy mają wreszcie to, na co w opinii PiSu zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś