Dodaj do ulubionych

Lepper nie zerwie koalicji

15.07.07, 13:10
Gdyby to zrobił mógłby nie dotrwać do wznowienia sejmu. Proszę pamiętać, że
przed policją Kaczyńskich zwiał właśnie do sejmu. Wyłonił się, gdy
bezpośrednie zagrożenie już zniknęło.

Sejm ostatnio przypomina bardziej miejsce azylu niż parlament. Jest tu
analogia do kościołów w czasach, gdy ZOMO pałowało demostracje. CBA jeszcze
do sejmu nie wkroczy, jeszcze się boją.

Dlatego nie należy się spodziewać żadnych decyzji politycznych przed
wznowieniem obrad sejmu. Panika i strach przed Kaczorami skutecznie wyleczą
koalicjantów z jakichkolwiek prób odzyskania niezależności.
Obserwuj wątek
    • stary_z_lichenia Re: Lepper nie zerwie koalicji 15.07.07, 13:17
      haen1950 napisał:

> Gdyby to zrobił mógłby nie dotrwać do wznowienia sejmu. Proszę pamiętać, że
      > przed policją Kaczyńskich zwiał właśnie do sejmu. Wyłonił się, gdy
      > bezpośrednie zagrożenie już zniknęło.
      >
      > Sejm ostatnio przypomina bardziej miejsce azylu niż parlament. Jest tu
      > analogia do kościołów w czasach, gdy ZOMO pałowało demostracje. CBA jeszcze
      > do sejmu nie wkroczy, jeszcze się boją.
      >
      > Dlatego nie należy się spodziewać żadnych decyzji politycznych przed
      > wznowieniem obrad sejmu. Panika i strach przed Kaczorami skutecznie wyleczą
      > koalicjantów z jakichkolwiek prób odzyskania niezależności.

Moze jednak nie , oni sie wszyscy boja ze sa podsluchiwani , a to ze podsluchy
      sa , to nikt trzezwy w Polsce nie ma watpliwosci .
      Mam nadzieje ze Lech Kaczynski zostanie i poprosi o azyl polityczny w USA ,
      moze nawet po to leci i bratu juz miejsce zalatwi .
    • 440417mz Re: Lepper nie zerwie koalicji 15.07.07, 17:24
      Co taki burak pieprzy o prawie.Gdy pytano się go dlaczego nie stawił się na
      wezwanie sądu,odpowiedział że nie mógł bo pił kawę!!!W cywilizowanym państwie
      prawa premier powinien go natychmiast wyrzucić z rządu.Ale czy tzw IV rp jest
      państwem prawa?Lepra wie że gdy przestanie być posłem,trafi do pudła.Teraz żali
      się na CBA bo myślał że będzie to bat na innych,nie na niego.Jako prostacki
      cwaniak ukręcil na siebie ten bat.Grozi wyjściem z koalicji?Kit dla
      naiwnych:Złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma.Lepra(trąd)out!
      • haen1950 Re: Lepper nie zerwie koalicji 15.07.07, 17:27
        Hmm, Lepper jest świnia, ale to nasza, polska świnia. Ale pisałem to przed jego
        konferencją, gdzie twardo mówił, że zwiewają z koalicji wspólnie z Giertychem.
        Coś się wydarzyło wczoraj, może poparcie Rydzyka dla nich, może rozmowy z
        opozycją w sejmie? Wkrótce się dowiemy.
    • marek_siurek W pape kaczorów potraktuje 15.07.07, 17:26
      A H..arska mu pomoze lewym sierpowym w te zapasione...
    • rydzyk_smigly No przecież pisałem o tym kilka dni temu 15.07.07, 17:33
      w odpowiedzi na Twój post.

Nie zerwie, bo już porządził, wieś wie w jaki sposób i nie da mu kolejnego
      kredytu. Duch Balcerowicza nie odszedł do końca, więc kredytu nie dadzą mu
      mieszkańcy małomiasteczkowej, popegeerowskiej Polski B, uzależnionej od "Arizony".

Nie zerwie, bo zostałby sam, opuszczony przez pretorianów, albowiem sejmowe
      koryto jest czarodziejskim zaklęciem dla lumpów.

Sądzę, że próbuje wywrzeć presję na drobiu, żeby ten go całkowicie nie olał.
      • haen1950 Re: No przecież pisałem o tym kilka dni temu 15.07.07, 17:45
        Myślę, że naprawdę jest przerażony. Na cholerę mu panienki, fury, rancho i
        kawior z perspektywy Rakowieckiej.
    • 440417mz Re: Lepper nie zerwie koalicji 15.07.07, 17:47
      Dewiza Samoobrony to:Coryto ergo sum!Już widzę jak cwaniacy poświęcą swoje
      synekury dla obrony Leppera.Będąc z kaczorami mają stołki zapewnione,a wyjście z
      koalicji to dla tysięcy królików i ich znajomych wypad ze stołków.Np Filipek z
      ministra na dozorcostwo z powrotem.A inni to nawet na bezrobocie.
      • pisuarro Paradoksalnie - decydujące bedzie stanowisko... 15.07.07, 20:09
        ...Giertycha; bez LPR-u bunt w Samoobronie nie ma sensu - sami "renegaci" i tak
        nie zapewnią koalicji większości... ;)
        • 440417mz Re: Paradoksalnie - decydujące bedzie stanowisko 15.07.07, 20:23
          Właśnie,co Roman wybierze?Trwanie w koalicji z kaczorami i wypad ze sceny
          całkowicie,po wyborach.Czy zryzykowanie terażniejszej wegetacji i pójście z
          Lepperem razem z duż szansą na kilkuletnie życie.Kto rydzykuje ten w rządzie nie
          siedzi.Dla mnie osobiście te dwa warianty mało obchodzą,ale będzie to świadczyć
          o Giertychu:Czy jest krótko czy dalekowzroczny.Czy ma jaja czy tylko pisanki
          wielkanocne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka