1normalnyczlowiek11 18.07.07, 10:42 Dorn zadaje niewygodne pytania trybunałowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: TK na cenzurowanym 18.07.07, 10:44 Indolent w kwestiach prawa to sobie może gębę ocenzurować a nie zadawać "niewygodne" pytania TK:))) Najpierw trzeba mieć wiedzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: TK na cenzurowanym 18.07.07, 10:48 socjalliberal napisał: > Indolent w kwestiach prawa to sobie może gębę ocenzurować a nie zadawać > "niewygodne" pytania TK:))) > > Najpierw trzeba mieć wiedzę;) ---> Życzyłbym sobie i każdemu "indolencję" taką samą jaką ma Dorn. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiiiko Re: TK na cenzurowanym 18.07.07, 10:50 Zdaje się, że bardzo niewygodne - wątpliwości dot. wyroku ws. lustracji wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Tylko po co ta konferencja? 18.07.07, 10:52 Ma pytania ,zada, dostanie odpowiedż. Dorn szopkę urządza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Tylko po co ta konferencja? 18.07.07, 10:53 Promocja partyjna po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Tylko po co ta konferencja? 18.07.07, 10:57 mike.recz napisał: > Promocja partyjna po prostu. jaka promocja? Elektorat PiSdzielców nie pojmie ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiiko Re: Tylko po co ta konferencja? 18.07.07, 10:59 sądzisz wszystkich wg siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Porażający argument TK:Nie bo nie, jest tak trudny 18.07.07, 11:05 jola_iza napisała: Tylko po co ta konferencja? > Elektorat PiSdzielców nie pojmie ani słowa. > ... do pojęcia, że chyba tylko ty i salonowe elitki jesteście w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Nie przeżywaj 18.07.07, 11:12 wiemy i rozumiemy więcej od Ciebie,zaślepienie i nienawiść nie przesłania nam obrazu. jola_iza napisała: > mike.recz napisał: > > > Promocja partyjna po prostu. > > jaka promocja? Elektorat PiSdzielców nie pojmie ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nie przeżywaj 18.07.07, 11:14 off_nick napisała: > wiemy i rozumiemy więcej od Ciebie,zaślepienie i nienawiść nie przesłania nam > obrazu. Tia, nie przesłania, a ja jestem zakonnica. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Tylko po co ta konferencja? 18.07.07, 11:16 Ale mordę w TV pokazał i mówi o lustracji, to się liczy. jola_iza napisała: > mike.recz napisał: > > > Promocja partyjna po prostu. > > jaka promocja? Elektorat PiSdzielców nie pojmie ani słowa. > Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 A Stępień na konferencji,którą partię promował?:) 18.07.07, 11:01 mike.recz napisał: Tylko po co ta konferencja? > Promocja partyjna po prostu. ---> ... i po co? Chciał sie podzielić "tylko" swoimi Doświadczeniami i wizją Przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A Stępień na konferencji,którą partię promowa 18.07.07, 11:19 Ty mi powiedz. W przypadku Dorna sprawa jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Gratuluję plecaka!Życzę,żeby był z"zawartością" :) 18.07.07, 11:46 mike.recz napisał: > Ty mi powiedz. W przypadku Dorna sprawa jest prosta. ---> Wcześniej już zasugerowałem. Ogólnie biorąc promuje on ludzi skupionych wokół reaktywowanego stowarzyszenia Doświadczenie i Przyszłość - a kto się z tym ruchem utożsamia jest wielce wymowne, Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:Po głębszej analizie można 18.07.07, 11:10 te wątpliwości uznać za bezzasadne " i to by było na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Zarzuty TK są "oczywiście bezzasadne" - racja 18.07.07, 11:14 jola_iza napisała: :Po głębszej analizie można > te wątpliwości uznać za bezzasadne " i to by było na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A mówisz, że rozumiesz :) 18.07.07, 11:22 Nie przekręcaj słów pana Ludwika Marszałka Dorna. Zacytowałam dokładnie. Ty nawet nie słuchasz, ważne że jest , pokazał się w telewizji to ma rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 A mówisz, że rozumiesz :) 18.07.07, 11:41 jola_iza napisała: > Nie przekręcaj słów pana Ludwika Marszałka Dorna. Zacytowałam dokładnie. > Ty nawet nie słuchasz, ważne że jest , pokazał się w telewizji to ma rację:) ---> Mówię ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66086913&a=66089832 Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Przygotowania do EURO 2012 18.07.07, 11:21 Ogłaszanie, że nic się nie dzieje jest niepoważne według Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 joleczka tez ma taka sygnaturke czyzby......... 18.07.07, 11:44 alistair-p napisał: > miłośc to tego samego kwiatu, koloru? czy..........? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Czy pytanie o Marianne Rokite jest dla Marszałka 18.07.07, 11:43 wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk16 Na które to pytanie ci towarzysze z TK, którzy 18.07.07, 11:46 uwalili lustrację pewnie nie odpowiedzą, bo mniemam, że sami sobie zdają sprawę z tego, że owo "uzasadnienie" to niespójny, czasem wręcz przeczący sobie bubel, przy którym sama ustawa to ideał. Wystarczy pomyślunek jakiegoś studenciaka pierwszego roku prawa, co by im te niekonsekwencje wyciągnąć i zauważyć ponadto, że towarzysze z kliki Stępnia daleko wyszli poza swoje ustawowe kompetencje, nie tylko pozbawiając ustawodawcy w temacie lustracji znacznego zakresu normatywnej kreatywności, ale wchodząc wręcz w rolę raz to przyzwoitek, a raz propagandzistów, których kunsztu nie posłużyłby się sam tow. Susłow. Ale jaka republika bananowa, takie standardy i tacy sędziowie. Komuna im z czaszek raczej już nie wywietrzeje, więc trza czekać aż wymrą ;) Odpowiedz Link Zgłoś