Gość: leszek m [...] IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupi Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.toya.net.pl 29.06.03, 15:36 Jezeli Miller jest jedynym kandydatem to poco ta cala farsa niczym z czasow PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk to jest to IP: 80.72.34.* 29.06.03, 15:40 Gość portalu: gupi napisał(a): > Jezeli Miller jest jedynym kandydatem to poco ta cala farsa > niczym z czasow PZPR? to jest zasadnicze pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: to jest to 29.06.03, 18:13 0rdzyk, a nie przeszkadzało Ci, kiedy jedynym kandydatem na szefa Platformy Obywatelskiej był Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orydzyk Re: to jest to IP: 80.72.34.* 29.06.03, 18:34 inaww napisała: > 0rdzyk, a nie przeszkadzało Ci, kiedy jedynym kandydatem na szefa Platformy > Obywatelskiej był Tusk? + ++Bardzo pszeskadzało tym bardziej że PO to partja karjerowiczów i zdrajców Piskorski,Tusk,Płażyński,Rokita,itd.itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik WRONA wraca! IP: *.ma.cx / 192.168.0.* 29.06.03, 15:43 Zeby gospodarka rosla w sile a ludzie zyli dostatniej. To juz bylo, prawda? Komunisci z Millerem smieja sie Tobie czytelniku bezczelnie a na zagryche maja Jaruzelskiego, glownego zbrodniarza stanu wojennego z 1981 roku. Jest gites!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putin Spokojnie Panowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 15:52 Najlepszy sposób żeby definitywnie zniknąć (oby jak najszybciej) LSD już wybrało. Będą dalej łupić co się da z Towarzyszem Millerem na przodzie pochodu. Aż głupie "poliaki" zrozumią co to jest SLD, bo jak dotąd to jeszcze za mało.Może tym razem sie uda wysłać ich tam gdzie ich miejsce. Niestety możliwe tez że LSD będzie jednak już wtedy nazywać Chadecja albo Partia Pracy albo Partia Ordynariuszy z Kwachem na czele. Bo sztandar i hasło jest po to by była kasa i władza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: WRONA wraca! IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 15:36 I jeszcze JAruzel, Kiszczak i Michnik twierdza, ze komunisci nie prosili o "bratnia pomoc" w czasie stanu wojennego. Skad o tym wiem? Od Timothy Garton Ash'a, gen. Kulikowa. A Michnik mowi o nich ludzie honoru, patrioci,. Moze sam byl ubeckim agentem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: *.it-net.pl 29.06.03, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.mnc.pl 29.06.03, 16:55 Popieram choc to nie ladnie o kims tak mowic ale masz dyspense jutro w pierwszym szeregu Kwach Urban i po cichu mowie sie ze bedezie miał przepustke z ancla Piotrowski Jakis kurwa matrix czy cos takw podobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Piekne wspomnienia z mlodosci IP: *.cinci.rr.com 29.06.03, 16:27 A wiec okres bledow i wypaczen maja juz poza soba i jedyny sluszny kandydat-zbawiciel wygrywa wybory. To zupelnie jak w czasach mojego dziecinstwa i mlodosci. Az lzy staja mi w oczach ze wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek but... IP: *.biaman.pl 29.06.03, 16:30 Chlopaki nie placza... chociaz i mnie bierze.. Gość portalu: Adam napisał(a): > A wiec okres bledow i wypaczen maja juz poza soba i jedyny > sluszny kandydat-zbawiciel wygrywa wybory. To zupelnie jak w > czasach mojego dziecinstwa i mlodosci. Az lzy staja mi w oczach > ze wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.rasserver.net 29.06.03, 16:44 a wsrod nich zdrajcy narodu "slepa wrona","swinki usmiech"-nowo wybrany wodz partii, i wielu ,wielu CZLONKOW tej skompromitowanej partii. czy ochrone tworzyli koledzy z "samoobrony"? SMIERC LSD ......... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.06.03, 16:45 a to dopiero sensacja!!!! Czy ktos spodziewal sie innego wyboru? I to entuzjastyczne przyjecie Jaruzelskiego i Rakowskiego... Czy ktos jeszcze ma watpliwosci, ze SLD to PZPR w nowym (i to juz tez nie zupelnie) opakowaniu? Mam tylko nadzieje, ze teraz statek z SLD zatonie szybciej niz sie powszechnie uwaza. Kapitanie Miller, na dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putin Kocham Cie Polska Lewico. Putin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: 80.72.34.* 29.06.03, 17:04 Gość portalu: niepoprawny napisał(a): > a to dopiero sensacja!!!! Czy ktos spodziewal sie innego wyboru? > I to entuzjastyczne przyjecie Jaruzelskiego i Rakowskiego... > Czy ktos jeszcze ma watpliwosci, ze SLD to PZPR w nowym (i to > juz tez nie zupelnie) opakowaniu? > Mam tylko nadzieje, ze teraz statek z SLD zatonie szybciej niz > sie powszechnie uwaza. Kapitanie Miller, na dno!!! masz rację! to było do przewidzenia nadzieja to.... ps cholera na tym statku też jesteśmy niestety a najbardziej wkużają mnie polonusi którzy pouczają nas skądtamś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek co znaczy..? IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:09 co znaczy "wkuzaja"? > > ps > cholera na tym statku też jesteśmy niestety > a najbardziej wkużają mnie polonusi którzy pouczają nas skądtamś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: co znaczy..? IP: *.net 29.06.03, 17:14 Gość portalu: bratek napisał(a): > co znaczy "wkuzaja"? > > > > ps > > cholera na tym statku też jesteśmy niestety > > a najbardziej wkużają mnie polonusi którzy pouczają nas skądtamś Baranie jeden - myśl nad sensem słów przedmówcy a nie czepiaj się lyterowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: co znaczy..? IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:16 To matolku zauwazyles tam jakas literowke? Ja nie zauwazylem. Gość portalu: MOSIEK napisał(a): > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > co znaczy "wkuzaja"? > > > > > > ps > > > cholera na tym statku też jesteśmy niestety > > > a najbardziej wkużają mnie polonusi którzy pouczają nas > skądtamś > > Baranie jeden - myśl nad sensem słów przedmówcy a nie czepiaj > się lyterowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stancki Re: co znaczy..? IP: *.limes.com.pl 29.06.03, 18:07 chciał zauważyć, że wkurzać piszemy przez "rz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek you're right IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:12 Gość portalu: stancki napisał(a): > chciał zauważyć, że wkurzać piszemy przez "rz" masz racje, do niektorych trzeba jak do krowy, inaczej nie pojma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.06.03, 20:29 Gość portalu: 0rdzyk napisał(a): > Gość portalu: niepoprawny napisał(a): > > > a to dopiero sensacja!!!! Czy ktos spodziewal sie innego wyboru? > > I to entuzjastyczne przyjecie Jaruzelskiego i Rakowskiego... > > Czy ktos jeszcze ma watpliwosci, ze SLD to PZPR w nowym (i to > > juz tez nie zupelnie) opakowaniu? > > Mam tylko nadzieje, ze teraz statek z SLD zatonie szybciej niz > > sie powszechnie uwaza. Kapitanie Miller, na dno!!! > > masz rację! to było do przewidzenia > nadzieja to.... > > ps > cholera na tym statku też jesteśmy niestety > a najbardziej wkużają mnie polonusi którzy pouczają nas skądtamś Rzeczywiscie, masz powazne klopoty z jezykiem polskim. Zatem, zanim zaczniesz zwracac uwage komukolwiek, siegnij po slownik ortograficzny. Co do toniecia, nie obawiaj sie, tylko czesciowo jestesmy na tym statku. Na szczescie, SLD (lub jak ktos trafnie nazwal- LSD) to nie Polska. Przez tyle lat tacy jak Miller i spolka probowali zatopic statek pn.Polska i im sie to nie udalo. Nie ma wiec obaw, ze tym razem moze sie to udac. Czas najwyzszy jednak zmiesc to g.... z pokladu i niech sobie dryfuje bezladnie. Lepiej byloby, gdyby zatonelo, ale -jak pewnie wiesz- g.... nie tonie, na nieszczescie. Nie jestem znawca, ale patrze na to "g" od ponad 40 lat i poczynilem pewne obserwacje. I jeszcze kwestia Polonusow, ktorzy cie tak denerwuja; to prawda, ze mieszkam poza Ojczyzna od kilkunastu lat, ale ja i tacy jak ja nigdy nie przestalismy byc Polakami i sprawy Kraju interesuja nas nie mniej niz Polakow mieszkajacych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: SLD - KGB IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:24 mysl przednia. I wyrafinowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Sondaż GW IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:15 Popatrzcie na sondaż GW. Większość buszujących w internecie twierdzi, że zjazd nic nie zmieni (63%), 29% że owszem zmieni, ale na gorsze, natomist niepoprawnych optymistów, że zmieni na lepsze, jest zaledwie 9%. A gdyby wybory odbyły się jutro czy za tydzień, to SLD znowu uplasuje się na pierwszym miejscu wśród startujących partii. To jak to jest z nami, wyborcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sondaż GW IP: *.it-net.pl 29.06.03, 17:24 tyle opinni i żadnej pochwały ? to kto głosował na SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stancki Re: Sondaż GW IP: *.limes.com.pl 29.06.03, 18:12 Macie racje, kto qrwamać głosował na LSD. Przyznać się bez bicia barany. Teraz to wszyscy mądrzy ale za 2 lata powtórzą ten sam scenariusz gdy im obieca LSD gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek w Trybunie IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:27 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Popatrzcie na sondaż GW. Większość buszujących w internecie > twierdzi, że zjazd nic nie zmieni (63%), 29% że owszem zmieni, > ale na gorsze, natomist niepoprawnych optymistów, że zmieni na > lepsze, jest zaledwie 9%. A gdyby wybory odbyły się jutro czy za > tydzień, to SLD znowu uplasuje się na pierwszym miejscu wśród > startujących partii. To jak to jest z nami, wyborcami? CI, CO POPIERAJA pzpr SWOJE GLOSOWANIA URZADZAJA W tRYBUNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: w Trybunie IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:32 Gość portalu: bratek napisał(a): > Gość portalu: sceptyk napisał(a): > > > Popatrzcie na sondaż GW. Większość buszujących w internecie > > twierdzi, że zjazd nic nie zmieni (63%), 29% że owszem zmieni, > > ale na gorsze, natomist niepoprawnych optymistów, że zmieni na > > lepsze, jest zaledwie 9%. A gdyby wybory odbyły się jutro czy za > > tydzień, to SLD znowu uplasuje się na pierwszym miejscu wśród > > startujących partii. To jak to jest z nami, wyborcami? > > CI, CO POPIERAJA pzpr SWOJE GLOSOWANIA URZADZAJA W tRYBUNIE Nie czytam Trybuny, ale przecież nie o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: w Trybunie IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:37 > > > > CI, CO POPIERAJA pzpr SWOJE GLOSOWANIA URZADZAJA W tRYBUNIE > > Nie czytam Trybuny, ale przecież nie o to chodziło. ja tez nie czytam, to byl tylko domysl. jesli nie o to ci chodzilo, to nie napisales, o co. Ja po prostu mysle, ze sondaz w GW nie jest miarodajny - ci, co wybieraja SLD chyba rzadko tu zagladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: w Trybunie IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:41 Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > > CI, CO POPIERAJA pzpr SWOJE GLOSOWANIA URZADZAJA W tRYBUNIE > > > > Nie czytam Trybuny, ale przecież nie o to chodziło. > > ja tez nie czytam, to byl tylko domysl. > jesli nie o to ci chodzilo, to nie napisales, o co. Ja po prostu mysle, ze > sondaz w GW nie jest miarodajny - ci, co wybieraja SLD chyba rzadko tu > zagladaja. Może masz rację, że tu nie zaglądają. Zastanawiam się nad tym, jak to jest: SLD nie cieszy się zaufaniem społeczeństwa, a jednak tylu potencjalnych wyborców deklaruje dla tej skompromitowanej partii poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek itd IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:44 Zastanawiam się nad tym, jak to jest: SLD > > nie cieszy się zaufaniem społeczeństwa, a jednak tylu potencjalnych wyborców > deklaruje dla tej skompromitowanej partii poparcie. tego nie rozbierosz. A dlaczego po mszach w kosciele ida masowo na wybory i glosuja na SLD? Dlaczego w kraju, gdzie 95 procent obywateli to katolicy, partia postkomunistyczna w ogole istnieje? Albo dlaczego w wyborach prezydenckich (nie tych ostatnich) jedna trzecia wyborcow Olszewskiego w drugiej turze glosowala na Walese? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: itd IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:50 Gość portalu: bratek napisał(a): > Zastanawiam się nad tym, jak to jest: SLD > > > > nie cieszy się zaufaniem społeczeństwa, a jednak tylu potencjalnych wyborc > ów > > deklaruje dla tej skompromitowanej partii poparcie. > > tego nie rozbierosz. A dlaczego po mszach w kosciele ida masowo na wybory i > glosuja na SLD? Dlaczego w kraju, gdzie 95 procent obywateli to katolicy, > partia postkomunistyczna w ogole istnieje? > Albo dlaczego w wyborach prezydenckich (nie tych ostatnich) jedna trzecia > wyborcow Olszewskiego w drugiej turze glosowala na Walese? > Nie stawiaj aż tylu pytań, lepiej poszukaj na część z nich odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek U2 IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:52 i vice versa :) To wszystko byly warianty Twojego pytania > Nie stawiaj aż tylu pytań, lepiej poszukaj na część z nich odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: itd IP: *.solnet.ch 29.06.03, 20:51 Gość portalu: bratek napisał(a): > Zastanawiam się nad tym, jak to jest: SLD > > > > nie cieszy się zaufaniem społeczeństwa, a jednak tylu potencjalnych wyborc > ów > > deklaruje dla tej skompromitowanej partii poparcie. > > tego nie rozbierosz. A dlaczego po mszach w kosciele ida masowo na wybory i > glosuja na SLD? ----------------------------- Klientela SLD wynosi okolo 25% spoleczenstwa. To czlonkowie (byli :) PZPR, armia i etc. ). Oni wszyscy ida gloswac. Przy calej frekwencji wynoszacej 50% te 25% daja 50% procent wszystkich glosow. I w tej relacji nic sie w ciagu najblizszych lat nie zmieni. Chyba, ze ludzie zaczna traktowac wybory jako prawdziawa mozliwosc na zmiane konstelacji politycznych. Dlaczego w kraju, gdzie 95 procent obywateli to katolicy, > partia postkomunistyczna w ogole istnieje? -------- Hej, jestes mlody. Poinformuj sie o okresie 1945-1990. > Albo dlaczego w wyborach prezydenckich (nie tych ostatnich) jedna trzecia > wyborcow Olszewskiego w drugiej turze glosowala na Walese? Bo nie chciala Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: itd IP: *.biaman.pl 29.06.03, 22:33 Matkloooo! Ale gafa. Myslalem" "Kwach", nap[isalem "Walesa". w tamtych wyborach jedna trzecia wyborcow Olszewskiego glosowala na Kwacha, i to mnie dopiero dziwilo. Sorryyy. > > > > Albo dlaczego w wyborach prezydenckich (nie tych ostatnich) jedna trzecia > > wyborcow Olszewskiego w drugiej turze glosowala na Walese? > > Bo nie chciala Kwacha. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stancki Re: w Trybunie IP: *.limes.com.pl 29.06.03, 18:16 Ci co głósują na LSD dopiero uczą się pisać i czytać. Podejrzewam, że nawet Trybuny nie czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek OK :) IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:19 Gość portalu: stancki napisał(a): > Ci co głósują na LSD dopiero uczą się pisać i czytać. > Podejrzewam, że nawet Trybuny nie czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Obrzydzenie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 22:18 Jak się tego słucha to trzeba b.dziękować rodzicom ,że mnie inaczej wychowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Gramatyka GW IP: *.range81-152.btcentralplus.com 29.06.03, 17:21 Moze sie czepiam, ale wybiera sie kogos NA cos/kogos, a nie czyms/kims, wiec 'Miller wybrany NA szefa SLD'. Ktos mial racje mowiac, ze poziom GW spada. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Wszyscy przyjaciele Michnika na sali, a jego niet? 29.06.03, 17:26 Dlaczego Adam nie przybył, kiedy przybyli ślepy Wojtek, Miecio Feliks Rakowski czy Olo "Leniu" Kwach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Wszyscy przyjaciele Michnika na sali, a jego IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:28 a jego niet. Rozczarowany? czemu ciebie tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: Wszyscy przyjaciele Michnika na sali, a jego IP: *.net 29.06.03, 17:29 unleashed napisał: > Dlaczego Adam nie przybył, kiedy przybyli ślepy Wojtek, Miecio > Feliks Rakowski czy Olo "Leniu" Kwach? -------------------------------------------------- Prosta odpowiedż - adaś udaje,że gra nie w tej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wszyscy przyjaciele Michnika na sali, a jego IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:30 unleashed napisał: > Dlaczego Adam nie przybył, kiedy przybyli ślepy Wojtek, Miecio > Feliks Rakowski czy Olo "Leniu" Kwach? Może się mylę, ale Rakowski na drugie ma chyba Franciszek, a Michnika na wszelki wypadek nie zaproszono podobnie jak Urbana, tylko obu z innych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Zapomniałem faktycznie o Urbanie. To ciekawe, że dwóch 29.06.03, 18:09 pismaków z dużymi wpływami nie zostało zaproszonych na ten różowy wiec. Przecież Michnik pasowałby tam, jak ulał - lewicowiec (tak to się teraz nazywa), pochodzący z rodziny komunistycznej, umiejący kłamać i konfabulować, dla władzy wbijał nóż w plecy niejednego z dawnych towarzyszy. By the way - LSD musi się poślizgnąć, bo: a)z Michnikiem i Rapacośtam nikt jeszcze nie wygrał b)odwrócenie się tyłem do Urbana to gorzej niż wrzucenie sobie piłki do siatki przez Jerzego Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. A Mazowiecki? IP: *.asm.bellsouth.net 29.06.03, 19:09 Michnik rozgrzeszał tylko komuchów pisząc słynny artykuł "Czerwoni i Czarni". Mazowiecki natomiast dał im dyspensę i pozwolił jawnie żyć z zakopanych pieniędzy i dotacji z KGB wprowadzając tzw. "Grubą Kreskę". Dwaj panowie M są Ojcami Chrzestnymi SLD, więc razem z Jaruzelskim i Rakowskim powinnin być na trybunie honorowej. Urban też, bo to on jest autorem PLANU (vide. List Urbana), aby nakraść się a potem zaproponować oddanie władzy w zamian za "zostawienie w spokoju" (i przy kasie). Niestety, co się stało to już się nie odstanie... Jan K. unleashed napisał: > pismaków z dużymi wpływami nie zostało zaproszonych na ten > różowy wiec. Przecież Michnik pasowałby tam, jak ulał - > lewicowiec (tak to się teraz nazywa), pochodzący z rodziny > komunistycznej, umiejący kłamać i konfabulować, dla władzy > wbijał nóż w plecy niejednego z dawnych towarzyszy. > By the way - LSD musi się poślizgnąć, bo: > a)z Michnikiem i Rapacośtam nikt jeszcze nie wygrał > b)odwrócenie się tyłem do Urbana to gorzej niż wrzucenie sobie > piłki do siatki przez Jerzego Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: A Mazowiecki? IP: *.net 29.06.03, 19:26 Gość portalu: Jan K. napisał(a): > Michnik rozgrzeszał tylko komuchów pisząc słynny artykuł "Czerwoni i Czarni". > Mazowiecki natomiast dał im dyspensę i pozwolił jawnie żyć z zakopanych > pieniędzy i dotacji z KGB wprowadzając tzw. "Grubą Kreskę". Dwaj panowie M są > Ojcami Chrzestnymi SLD, więc razem z Jaruzelskim i Rakowskim powinnin być na > trybunie honorowej. Urban też, bo to on jest autorem PLANU (vide. List > Urbana), aby nakraść się a potem zaproponować oddanie władzy w zamian > za "zostawienie w spokoju" (i przy kasie). > > Niestety, co się stało to już się nie odstanie... > > Jan K. ----------------------------------------------- Wiemy o tym panie Janku. Pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: A Mazowiecki? IP: *.biaman.pl 29.06.03, 20:45 Gość portalu: MOSIEK napisał(a): > Gość portalu: Jan K. napisał(a): > > > Michnik rozgrzeszał tylko komuchów pisząc słynny > artykuł "Czerwoni i Czarni". > > Mazowiecki natomiast dał im dyspensę i pozwolił jawnie żyć z > zakopanych > > pieniędzy i dotacji z KGB wprowadzając tzw. "Grubą Kreskę". > Dwaj panowie M są > > Ojcami Chrzestnymi SLD, więc razem z Jaruzelskim i Rakowskim > powinnin być na > > trybunie honorowej. Urban też, bo to on jest autorem PLANU > (vide. List > > Urbana), aby nakraść się a potem zaproponować oddanie władzy w > zamian > > za "zostawienie w spokoju" (i przy kasie). > > > > Niestety, co się stało to już się nie odstanie... > > > > Jan K. > ----------------------------------------------- > Wiemy o tym panie Janku. Pamiętamy. NO TO MACIE SWIETNA PAMIEC. POZAZDROSCIC. CZY PAMIETACIE TEZ, JAK MICHNIK Z MAZOWIECKIM PALOWALI ZOMOWCOW, KTORZY BRONILI LATAJACYCH UNIWERSYTETOW I WOLNOSCI SLOWA? Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Wasze wypowiedzi... eeh... 29.06.03, 17:38 Przeczytałam komentarze i jedyne co można o nich powiedzieć to to, że - nie macie nic do powiedzenia. I słusznie się pieklicie, bo gdybyście znali słownik ortograficzny, to mogłabym uwierzyć, że umiecie przynajmniej napisać po polsku to co Was tak złości. A tak - widzę, że bylejak napisane teksty świadczą o bylejakim sposobie myślenia. Nie warto dyskutować z (jak to ktoś tu napisał) "niedouczonymi 14-latkami", bo nie zrozumieją czytanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek dzieki, babciu IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:41 inaww napisała: > Przeczytałam komentarze i jedyne co można o nich powiedzieć to > to, że - nie macie nic do powiedzenia. I słusznie się pieklicie, > bo gdybyście znali słownik ortograficzny, to mogłabym uwierzyć, > że umiecie przynajmniej napisać po polsku to co Was tak złości. > A tak - widzę, że bylejak napisane teksty świadczą o bylejakim > sposobie myślenia. Nie warto dyskutować z (jak to ktoś tu > napisał) "niedouczonymi 14-latkami", bo nie zrozumieją czytanego > tekstu. SLUCHAJ, MASZ RACJE, IDZ GDZIE INDZIEJ. PRZY OKAZJI SPRAWDZ W SLOWNIKU, JAK SIE PISZE "bylejak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wasze wypowiedzi... eeh... IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:46 inaww napisała: > Przeczytałam komentarze i jedyne co można o nich powiedzieć to > to, że - nie macie nic do powiedzenia. I słusznie się pieklicie, > bo gdybyście znali słownik ortograficzny, to mogłabym uwierzyć, > że umiecie przynajmniej napisać po polsku to co Was tak złości. > A tak - widzę, że bylejak napisane teksty świadczą o bylejakim > sposobie myślenia. Nie warto dyskutować z (jak to ktoś tu > napisał) "niedouczonymi 14-latkami", bo nie zrozumieją czytanego > tekstu. Szanowna Internautko, jeśli chcesz strofować innych za błędną ortografię, sama daj dobry przykład. Byle jak i byle jakie pisze się chyba oddzielnie. Pozdrawiam i życzę więcej samokrytyzyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRATEK :) IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:48 > Szanowna Internautko, jeśli chcesz strofować innych za błędną ortografię, sama > daj dobry przykład. Byle jak i byle jakie pisze się chyba oddzielnie. > Pozdrawiam i życzę więcej samokrytyzyzmu. OCZYWISCIE MASZ RACJE, ALE PRZYZNAJ, ZE JA TO SAMO DO TEJ NIESZCZESNEJ NAPISALEM PIEC MINUT PRZED TOBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: :) IP: *.siec / 192.168.0.* 29.06.03, 17:54 Gość portalu: BRATEK napisał(a): > > > Szanowna Internautko, jeśli chcesz strofować innych za błędną ortografię, > sama > > daj dobry przykład. Byle jak i byle jakie pisze się chyba oddzielnie. > > Pozdrawiam i życzę więcej samokrytyzyzmu. > > OCZYWISCIE MASZ RACJE, ALE PRZYZNAJ, ZE JA TO SAMO DO TEJ NIESZCZESNEJ > NAPISALEM PIEC MINUT PRZED TOBA Prawda, prawda, ale nie znałem Twojej wcześniejszej wypowiedzi. Nic się nie stało, głos w sprawie został wzmocniony. A swoją drogą - niektórzy rzeczywiście mogliby zaprzyjaźnić się ze słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: :) IP: *.biaman.pl 29.06.03, 17:56 dzieki postom takich jak inaww, dowiadujemy sie, ze milosnicy Trybuny jednak tutaj zagladaja Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Gość portalu: BRATEK napisał(a): > > > > > > Szanowna Internautko, jeśli chcesz strofować innych za błędną ortogra > fię, > > sama > > > daj dobry przykład. Byle jak i byle jakie pisze się chyba oddzielnie. > > > > Pozdrawiam i życzę więcej samokrytyzyzmu. > > > > OCZYWISCIE MASZ RACJE, ALE PRZYZNAJ, ZE JA TO SAMO DO TEJ NIESZCZESNEJ > > NAPISALEM PIEC MINUT PRZED TOBA > > > Prawda, prawda, ale nie znałem Twojej wcześniejszej wypowiedzi. Nic się nie > stało, głos w sprawie został wzmocniony. A swoją drogą - niektórzy rzeczywiście > > mogliby zaprzyjaźnić się ze słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: Wasze wypowiedzi... eeh... IP: *.net 29.06.03, 17:56 inaww napisała: > Przeczytałam komentarze i jedyne co można o nich powiedzieć to > to, że - nie macie nic do powiedzenia. I słusznie się pieklicie, > bo gdybyście znali słownik ortograficzny, to mogłabym uwierzyć, > że umiecie przynajmniej napisać po polsku to co Was tak złości. > A tak - widzę, że bylejak napisane teksty świadczą o bylejakim > sposobie myślenia. Nie warto dyskutować z (jak to ktoś tu > napisał) "niedouczonymi 14-latkami", bo nie zrozumieją czytanego > tekstu. ----------------------------------------------------------- A o czym tu dyskutować.Jeden ma władzę, a drugi wielkie wpływy, które również pragnie przekształcić we władzę rzeczywistą. Od początku jest to układ konfliktogenny. Nic nie wnoszący dla dobra naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruk Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 18:08 No to przeżyliśmy istne trzesięnie ziemi i niezwykłe zmiany personalne w gremiach kierowniczych SLD. Jest to dzień historycznego przełomu w życiu partii. Nowymi szefami są dynamiczny Leszek Miller z genialnymi pomysłami i ideowo pryncypialny sekretarz Marek Dyduch ze świeżym spojrzeniem na sytuację polityczną. Nikt spośród delegatów nie zostawił suchej nitki na ustępujących przywódcach SLD, którzy zasłużyli na konstruktywną i pryncypialną krytykę za popełnianie wielkich błędów, kładących się ciężkim cieniem na wizerunku naszej demokratycznej partii o wielkich tradycjach - odsuniętych od stanowisk Leszku Millerze i Marku Dyduchu. Jestem pod ogromnym wrażeniem niezwykle dynamicznych i słusznych zmian w SLD. Poziom dyskusji wzniósł się na niebywałe wyżyny intelektualne. W tej sytuacji poczułem niebywały przypływ optymizmu. Będzie wspaniale. Czeka nas niezwykła przyszłość i dobrobyt w najbliższych latach. Z dumnie podniesionym czołem wejdziemy pod sztandarami SLD do wyśnionej po nocach Unii Europejskiej. Z pryncypialnym pozdrowieniem dla delegatów II Kongresu SLD, Mruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 18:17 Gość portalu: Mruk napisał(a): > No to przeżyliśmy istne trzesięnie ziemi i niezwykłe zmiany personalne w > gremiach kierowniczych SLD. > Jest to dzień historycznego przełomu w życiu partii. Nowymi szefami są > dynamiczny Leszek Miller z genialnymi pomysłami i ideowo pryncypialny > sekretarz Marek Dyduch ze świeżym spojrzeniem na sytuację polityczną. > Nikt spośród delegatów nie zostawił suchej nitki na ustępujących przywódcach > SLD, którzy zasłużyli na konstruktywną i pryncypialną krytykę za popełnianie > wielkich błędów, kładących się ciężkim cieniem na wizerunku naszej > demokratycznej partii o wielkich tradycjach - odsuniętych od stanowisk Leszku > Millerze i Marku Dyduchu. > Jestem pod ogromnym wrażeniem niezwykle dynamicznych i słusznych zmian w SLD. > Poziom dyskusji wzniósł się na niebywałe wyżyny intelektualne. W tej sytuacji > poczułem niebywały przypływ optymizmu. Będzie wspaniale. Czeka nas niezwykła > przyszłość i dobrobyt w najbliższych latach. Z dumnie podniesionym czołem > wejdziemy pod sztandarami SLD do wyśnionej po nocach Unii Europejskiej. Z > pryncypialnym pozdrowieniem dla delegatów II Kongresu SLD, Mruk. Świetna charakterystyka! A jaka uniwersalna! Wyśmienicie pasuje do odbytych już kongresów Samoobrony, PiS i Platformy. Tylko nazwiska zmienić. Nareszcie będzie wszystko inaczej! I to objetnie kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.net 29.06.03, 18:21 Jesienią premier pewnie stanie na schodach, które będą prowadziły w jednym kierunku... w dół. Wielość naszych gospodarczych problemów do rozwikłania nie rokuje dobrze Leszkowi Millerowi. Polska musi się bowiem zmierzyć z narastającym długiem wewnętrznym, z wpłatami do budżetu Unii, a także z napływem ogromnych funduszy pomocowych i poakcesyjnych z Brukseli. Równocześnie musi wzrastać w kraju PKB, bo bez tego - i bez nowych inwestycji, które trzeba umiejętnie pozyskać - nie ma szans na zmniejszenie w sposób znaczący bezrobocia. To wszystko, czeka premiera mającego przeciwko sobie nie tylko zblokowaną opozycję,lecz także prezydenta,nieżyczliwą prasę. Jest to zadanie na miarę niezwykłą. Tym bardziej że cały układ rządowy po ostatnich aferach i skandalach jest skorodowany i pozbawiony zaufania społecznego. I cóż my biedne "żuczki" - "głupie i leniwe Polaki" możemy za to. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 850 delegatów na kongresie SLD 29.06.03, 18:26 Gość portalu: MOSIEK napisał(a): > Jesienią premier pewnie stanie na schodach, które będą > prowadziły w jednym kierunku... w dół. > Wielość naszych gospodarczych problemów do rozwikłania nie > rokuje dobrze Leszkowi Millerowi. Polska musi się bowiem > zmierzyć z narastającym długiem wewnętrznym, z wpłatami do > budżetu Unii, a także z napływem ogromnych funduszy pomocowych i > poakcesyjnych z Brukseli. Równocześnie musi wzrastać w kraju > PKB, bo bez tego - i bez nowych inwestycji, które trzeba > umiejętnie pozyskać - nie ma szans na zmniejszenie w sposób > znaczący bezrobocia. To wszystko, czeka premiera mającego > przeciwko sobie nie tylko zblokowaną opozycję,lecz także > prezydenta,nieżyczliwą prasę. Jest to zadanie na miarę > niezwykłą. Tym bardziej że cały układ rządowy po ostatnich > aferach i skandalach jest skorodowany i pozbawiony zaufania > społecznego. > I cóż my biedne "żuczki" - "głupie i leniwe Polaki" możemy za to. Myślę, że Millera pogrzebie IACS. A w działkach, które wymieniłeś też nie daję mu wielkich szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 850 delegatów na kongresie SLD 29.06.03, 19:29 Gość portalu: Mruk napisał(a): > No to przeżyliśmy istne trzesięnie ziemi i niezwykłe zmiany personalne w > gremiach kierowniczych SLD. > Jest to dzień historycznego przełomu w życiu partii. Nowymi szefami są > dynamiczny Leszek Miller z genialnymi pomysłami i ideowo pryncypialny > sekretarz Marek Dyduch ze świeżym spojrzeniem na sytuację polityczną. > Nikt spośród delegatów nie zostawił suchej nitki na ustępujących przywódcach > SLD, którzy zasłużyli na konstruktywną i pryncypialną krytykę za popełnianie > wielkich błędów, kładących się ciężkim cieniem na wizerunku naszej > demokratycznej partii o wielkich tradycjach - odsuniętych od stanowisk Leszku > Millerze i Marku Dyduchu. > Jestem pod ogromnym wrażeniem niezwykle dynamicznych i słusznych zmian w SLD. > Poziom dyskusji wzniósł się na niebywałe wyżyny intelektualne. W tej sytuacji > poczułem niebywały przypływ optymizmu. Będzie wspaniale. Czeka nas niezwykła > przyszłość i dobrobyt w najbliższych latach. Z dumnie podniesionym czołem > wejdziemy pod sztandarami SLD do wyśnionej po nocach Unii Europejskiej. Z > pryncypialnym pozdrowieniem dla delegatów II Kongresu SLD, Mruk. Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 18:11 viii plenum i od nowa -towarzysze do szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 18:30 eee tam. nic nie jest w stanie zachwiać mojego optymizmu. po prostu NIC. od stycznia słowacja wprowadza 19% procentowy podatek liniowy, a powierzchnie biurowe w takim np. popradzie są tanie jak barszcz. za pół roku wynoszę się z firmą na słowację i już spokojnie, przez wiele lat, powolutku, ale i bezstresowo rozmnażam pieniążki. do polski będę wpadał raz na rok pojeździć sobie dla jaj chryslerem po dziurawych drogach. serdecznie, pozdrawiam i więcej luzu. jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Polskie drogi IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:32 trzymaj na zapas dwa lub trzy chryslery, bo na polskich drogach beda sie szybko niszczyc. Gość portalu: rob napisał(a): > eee tam. nic nie jest w stanie zachwiać mojego optymizmu. po prostu NIC. od > stycznia słowacja wprowadza 19% procentowy podatek liniowy, a powierzchnie > biurowe w takim np. popradzie są tanie jak barszcz. za pół roku wynoszę się z > firmą na słowację i już spokojnie, przez wiele lat, powolutku, ale i > bezstresowo rozmnażam pieniążki. > > do polski będę wpadał raz na rok pojeździć sobie dla jaj chryslerem po > dziurawych drogach. > > serdecznie, pozdrawiam i więcej luzu. jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zjazd SLD IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 18:42 Przy takiej demagogi tworzyly sie niebezpieczne partie totalitarnei faszystowskie, jak ktos, Miler, kto toleruje nepotyzm kronizm i falsz moze mowic o walce z tymi zjawisakmi.Hipokryzja polityczna nie ma granic. Ciekawy jestemj akie sa komentarze wolnej polskiej prasy na temat zjazdu. Entuzjazm przyjecia Jaruzelskiego i Rakowskiego, jako kogo? bohaterow narodowych, ktrzy uchronili POlske przez zalewem czerwonych , przepraszam bardzo , taki lepszy Pinochet prawda i gdzie ta Polska idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Czemu GW tak szybko usunęła artykuł o rocznicy 29.06.03, 18:35 poznańskiego czerwca 56 z portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Czemu GW tak szybko usunęła artykuł o rocznic IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:40 unleashed napisał: > poznańskiego czerwca 56 z portalu? TEN TEKST WCIAZ TAM JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Gdzie? IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:45 w dziale "kraj" Obchody 47. rocznicy poznańskiego Czerwca'56 Fot. Tomasz Kaminski / AG PAP 29-06-2003, ostatnia aktualizacja 29-06-2003 11:04 Kilkaset osób wzięło udział w obchodach 47. rocznicy protestów robotniczych w czerwcu 1956 r. w Poznaniu. Główne uroczystości odbyły się w sobotę pod pomnikiem poznańskiego Czerwca'56 i przed bramą Zakładów Cegielskiego, gdzie rozpoczął się protest. czytaj dalej » r e k l a m a Jak co roku uroczystości poprzedziło nabożeństwo celebrowane przez metropolitę poznańskiego. "Lud Poznania pouczył świat, że istnieją ideały, o które warto walczyć" - powiedział w kazaniu arcybiskup Stanisław Gądecki. Przemawiając do zgromadzonych pod pomnikiem poznańskiego Czerwca 1956 roku, szef wielkopolskiej "Solidarności" Bogdan Klepas podkreślił, że krzyczane przez poznańskich robotników w czerwcu 1956 roku hasło "Pracy i chleba!" jest ciągle aktualne. "Myślę, że jestem wyrazicielem wszystkich ludzi pracy w tym kraju. Poznań ma szczególne prawo do zawołania jeszcze raz +Pracy i chleba!+ (...) Wierzę jednak w to, że władze naszego kraju będą chciały być odpowiedzialne za Polskę i za społeczeństwo polskie" - powiedział Klepas. Uroczystości pod pomnikiem poznańskiego Czerwca'56 poprzedziły spotkania poznaniaków pod wieloma tablicami upamiętniającymi robotnicze zajścia. Obchody rozpoczęły się o szóstej rano przed bramą główną Zakładów Cegielskiego, gdzie pod tablicą upamiętniającą protest złożono kwiaty. Podobnie jak 47 lat temu zawyły syreny. "To i tak nic nie zmieni, ale chciałbym, żeby zakończyło się śledztwo i żebym mógł poznać cały mechanizm tego, kto jest winien za to, że zginęli ludzie, którzy upomnieli się o swoje" - powiedział jeden z uczestników wydarzeń. "Nieważne, jak się nazywam. Przeżyłem i jestem tu co roku, żeby pomyśleć o tych, z którymi szedłem ulicami Poznania i krzyczałem" - dodał. 28 czerwca 1956 r. poznańscy robotnicy Zakładów im. Stalina (tak wówczas nazywały się Zakłady Cegielskiego) podjęli strajk generalny i zorganizowali masową demonstrację uliczną. Protestowali pod hasłami: "Chcemy chleba i wolności!" "Precz z bolszewikami!", "Żądamy wolnych wyborów pod kontrola ONZ!" W wyniku dwudniowych starć na ulicach miasta zginęło ponad 70 osób, a kilkaset zostało rannych. Najmłodszą ofiarą zamieszek był 13-letni Romek Strzałkowski. Władze wprowadziły w Poznaniu godzinę milicyjną. Około 700 osób aresztowano. W związku z protestami robotniczymi do Poznania przybyli wysocy funkcjonariusze PZPR: premier Józef Cyrankiewicz, a także Edward Gierek i Jerzy Morawski. Kierowali oni akcją tłumienia protestów przez wojsko. Według szacunków historyków, w pacyfikacji robotniczego buntu wzięło udział 6-8 tys. żołnierzy, 300 czołgów, kilkadziesiąt transporterów opancerzonych i samolotów. Do akcji zostały skierowane: 19. Dywizja Pancerna, 4. Dywizja Zmotoryzowana i 10. Sudecka Dywizja Pancerna. Szef Instytutu Pamięci Narodowej Leon Kieres poinformował w piątek w Poznaniu, że "nie można mówić o przełomie w śledztwie w sprawie poznańskiego Czerwca 1956 roku". Zapewnił równocześnie, że śledztwo zostanie zakończone i że być może w najbliższym czasie prokuratorzy postawią zarzuty osobom odpowiedzialnym za łamanie prawa w tamtym czasie. Do tej pory prokuratorzy IPN przesłuchali w tej sprawie ponad 1000 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Mówię o innym artykule, z komentarzami. Jego już niema 29.06.03, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek first things first IP: *.biaman.pl 29.06.03, 18:51 sorry, nie wiedzialem.jest za to artykul o truskawkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Brawo panie Celiński !!! IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 18:51 Oczywiście, że nie ma sensu dochodzić winnych złodziejstwa i rozpieprzu, co tam, drobiazg. W końcu mętna woda jest żywiołem SLD-owców. A pan Dyduch niech będzie spokojny. Przejmiecie KRRiTV. Sprowadzi sie kilka holenderskich kutrów i cyrk jakoś dokolebie sie do kolejnych wyborów. Tylko, niech was SK...SYNY naród dopadnie w swoje ręce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Nie, on jest tylko niezbyt inteligentny, IP: *.chello.pl 29.06.03, 21:28 tak jak większość jego kolegów i koleżanek z partii. Uparcie chcą iść drogą na śmietnik, wytyczoną przez AWS. Szczęść im Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re:Inaww ty sie lecz bo Ty ze slownikiem chodzisz!!! IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 20:28 Inaww jest psychol taki sam co tow.Miller.Nic nie zrobia a innych krytykuja. Ludzie tacy jak inaww niszcza kraj swoim glupim gadaniem,a brakiem dzialania.Inaww jestes przyglup,i przypuszczam ze Twoim miejscem jest bibloteka.Tam siedz i nie podnos glosu.Bo nie potrafisz nic konkretnego powiedziec,bo nie jestes intelibentna osoba.A zaloze sie ze nalezysz do SLd. Tepi ludzie tylko tak gadaja.Nabierz zycia bo jestes nudny do bulu.Jesli tego nie zrozumiesz,to jedynym wyjsciem dla ciebie jst skok z mostu.Polska ma za duzo wariatow jak inaww. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek w obronie bibliotek IP: *.biaman.pl 29.06.03, 20:32 no nie, no mimo wszystko, oakarzaC kogos, ze jest glupi i niszczy Polske, bo siedzi w bibliotece, to szczyt perwersji. Ja nie lubia inaww, bo podejrzewam, ze on/ona za rzadko siedzi w bibliotece, a nie odwrotnie. Gość portalu: opolanin napisał(a): > Inaww jest psychol taki sam co tow.Miller.Nic nie zrobia a > innych krytykuja. Ludzie tacy jak inaww niszcza kraj swoim > glupim gadaniem,a brakiem dzialania.Inaww jestes przyglup,i > przypuszczam ze Twoim miejscem jest bibloteka.Tam siedz i nie > podnos glosu.Bo nie potrafisz nic konkretnego powiedziec,bo nie > jestes intelibentna osoba.A zaloze sie ze nalezysz do SLd. > Tepi ludzie tylko tak gadaja.Nabierz zycia bo jestes nudny do > bulu.Jesli tego nie zrozumiesz,to jedynym wyjsciem dla ciebie > jst skok z mostu.Polska ma za duzo wariatow jak inaww. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.06.03, 20:37 Ja to z ryb najbardziej filety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal tow. miller-SLD IP: *.dallas-16rh15rt-tx.dial-access.att.net 29.06.03, 20:44 teraz wiem ze wszyscy wyborcy sld mieli racje. Tylko tow. leszek wie co nalezy zrobic jutro, jestem wdzieczny wszystkim wyborca. tow. miller to jest to co ten kraj potrzebuje. byli przez 50 lat i bylo dobrze komu? niewiem wybrali ich znowu to chyba bylo komus dobrze. powodzenia polska choloto w najbliszych wyborach sld to przewodnia sila narodu pamietajcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek jednak zacznij od siebie IP: *.biaman.pl 29.06.03, 20:53 michal, prosze przeczytac swoj tekst jeszcze raz i zwrocic uwage na ortografie oraz na sposob uzycia slowa "polska". niewiem > wybrali ich znowu to chyba bylo komus dobrze. > powodzenia polska choloto w najbliszych wyborach > sld to przewodnia sila narodu pamietajcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: 850 czerwonych baronow,zjechalo ucztowac IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 20:50 Nic sie nie zmieni,po obietnicach Millera.Czerwonych baronow nikt nie ukruci,bo prawa nie ma w Polsce.Sld nadal bedzie obiec- ywalo,a dzialania brak.Towarzysz Miller niechce odpuscic posady bo za duzo by stracil.Sld tyle nakrado,ze nawet Senat USA nie ma w budzecie.Zeby SLd pozyskalo wyborcow musi oddac to co nakradli. Nikt juz im nie wierzy.Ci sami ludzie za czasow PRL-u kradli i teraz to samo robia.Nie ma na nich prawa.Kraj trzeba oczyscic ze zlodzieji i zdrajcow.Trzeba powolac niezalerzna instancje scigania TYCH co kradna i naduzywaja prawo dla swojej korzysci materjalnej.Miller sie nigdy nie zmieni bi jest aparatczyk z pozostalego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: *.nest.gliwice.pl 29.06.03, 21:02 Diabeł włożył ornat i ogonem na mszę dzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamięć narodowa Ratunku! Ja nie chcę Walendziaka & The Pampers IP: *.chello.pl 29.06.03, 21:09 Od stycznia tego roku prawie wcale nie oglądam TVP Kwiatkowskiego. Rozumiem, że to potrwa jeszcze przez 2 lata. Ale jakby potem mieli rządzić Kaczyńscy, a Walendziak lub ktoś jego pokroju był szefem TVP (i np. wrócił Cejrowski), to wychodzi na to, że do 2010 roku nie będę mógł oglądać telewizji publicznej. To ja chyba jestem na wewnętrznej emigracji i jeszcze długo będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 850 delegatów na kongresie SLD IP: 195.94.218.* 29.06.03, 21:11 Pani Waniek była na różowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbój SPAWACZ Re: 850 czerwonych świń na kongresie SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.03, 21:29 Sekretarz wyDYDUCH- nasza nadzieja na lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś