hummer 17.08.07, 01:12 Jak to jest, że Amerykanie rozważają podpisanie umowy odnośnie bazy chroniącej li tylko USA w roku 2009, a piewcy patriotyzmu i suwerenności Polski (a la PiS) chcą oddać kawałek Polski im już teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sodoma4 Re: No to masz już wirtualny pożar. 17.08.07, 01:20 Możesz siusiać wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki do kogo? 17.08.07, 01:16 równie dobrze mógłbys zatytułować: Do dziewic z burdelu! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To taka licentia poetica :) 17.08.07, 01:18 mmikki napisał: > równie dobrze mógłbys zatytułować: Do dziewic z burdelu! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Goldenwomen są Oksymoronem! 17.08.07, 01:23 jaa_ga napisała: Prawią dużo rzeczy, o których nie mają pojęcia. Niby patriotka a jednak inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Oksymoron 17.08.07, 01:26 Oksymoron Włosy złote miała jak najlepsze piwo z kija oczy blaskiem zachodziły promienistym długie nogi wystawały z kusej spódniczki zgrabne cała z resztą doskonała w każdym zapewne calu i milimetrze piękność w butach od Diora www.spojrzenia.com/zycie/oksymoron-w26913.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ja juz ich nawolywalem ich imieniem.. 17.08.07, 01:21 ...wlasnym, mowilem do nich delikatnie, przez "PiSdziacy" i tez mi nie odpowiedzieli na proste pytania:( Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Do patriotów z PiS 17.08.07, 01:33 No właśnie , a co z tą tarczą. Myślałam że już jej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Cisną choć nie wiadomo czy będą rządzić 17.08.07, 01:38 cassidy_i napisała: > No właśnie , a co z tą tarczą. > Myślałam że już jej nie będzie. Demokraci w USA planują podpisać wstępne umowy w 2009. Kaczory już teraz. Tak przy okazji, bo o tym nie ma w mediach polskich. Rosja odzyskała wpływy na Bałkanach, gdyż po rozpadzie Jugosławii stany zostawiły sieroty samym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do patriotów z PiS 17.08.07, 01:41 starosta powiatu słupskiego gdzie ma być ewentualnie umieszczona tarcza nie uzyskawszy odpowiedzi od polskiego rządu na temat tarczy zapytał Amerykanów i uzyskał odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Z Fotygą się nie dogadał? 17.08.07, 01:44 ariadna-enta napisała: > starosta powiatu słupskiego gdzie ma być ewentualnie umieszczona > tarcza nie uzyskawszy odpowiedzi od polskiego rządu na temat tarczy > zapytał Amerykanów i uzyskał odpowiedż. Wolskiego nie znał? Może nie jestem patriotą, ale według mnie terytorium Polski powinno być suwerenne poza ambasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Z Fotygą się nie dogadał? 17.08.07, 01:47 nie wiem taką wiadomość dzisiaj usłyszałam w TV. może zadawał niewygodne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer PiS ma problem z samorządem. 17.08.07, 01:52 ariadna-enta napisała: > nie wiem taką wiadomość dzisiaj usłyszałam w TV. > może zadawał niewygodne pytania. Wpierw wójt koło Mrągowa doniósł, że mu dokumenty CBA podrabia. Teraz kolejny, ma problem z władzami centralnymi. A chłop chce wiedzieć, by powiedzieć ludziom, którzy go wybrali, jaki cyrk im planują postawić, na jakich warunkach (Kaszubi są dumni i przywiązani do ziemi) i jakie małpy będą w nim występować, oraz co z tego będą mieć, prócz zadowolenia Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś