marcus_crassus 27.08.07, 23:27 fakty.interia.pl/news/kwasniewski-nie-chce-wyborow,966979 Boi sie boi wyborow. Bo wygra je PO, a nie komuchy z LiD. Wybory w pazdzierniku komuchy. PO wam kola ratunkowego nie rzuci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin To co innego: 27.08.07, 23:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68112279 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jolancie bezie to bym lyzwe zaproponowal :) 27.08.07, 23:29 mam wrazenie ze pisk bylby taki ze w TVN meteo by slyszeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hardcore w czystej postaci ;) Hmm, ale diabli wie- 27.08.07, 23:40 dza jak tam moze byc ? Pamietasz "Mlodego Frankensteina" Mela Brooksa ? Jak to bylo - o slodka tajemnico zycia nareszcie cie poznalam. Chyba jakos tak - i Beza wyszlaby taka rozczochrana z balaganem w oczach a Lyzwa za nia ;) marcus_crassus napisał: > mam wrazenie ze pisk bylby taki ze w TVN meteo by slyszeli :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mi tam sie raczej wizualizuje inna scena... 27.08.07, 23:47 biega kwas po kolejnych pokojach i szuka... wpada do lyzwy... lyzwa siedzi za solidnym debowym biurkiem... siema, widziales beze? lyzwa sie glupio patrzy i cedzi: nnnnniiee...niiieeee....nieiiieeeee..niieee.... OOOOOOOOOO BOZEEEEEE! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A "magister" na to jak Al Bundy "I'm blind' hehehe 27.08.07, 23:52 a wizualizacja niezla usmialem sie :) marcus_crassus napisał: > biega kwas po kolejnych pokojach i szuka... > > wpada do lyzwy... > > > lyzwa siedzi za solidnym debowym biurkiem... > > > siema, widziales beze? > > lyzwa sie glupio patrzy i cedzi: > > nnnnniiee...niiieeee....nieiiieeeee..niieee.... OOOOOOOOOO > BOZEEEEEE! :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: jolancie bezie to bym lyzwe zaproponowal :) 27.08.07, 23:47 marcus_crassus napisał: > mam wrazenie ze pisk bylby taki ze w TVN meteo by slyszeli :) A TVN Turbo prowadziloby realcje na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wpada kwas a beza: 27.08.07, 23:49 Olek! ty nie krzycz tylko sie ucz! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: wpada kwas a beza: 27.08.07, 23:50 marcus_crassus napisał: > Olek! ty nie krzycz tylko sie ucz! Ale czy ta akcja dzieje sie w zakladzie karnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: zaglada peczak 27.08.07, 23:57 marcus_crassus napisał: > a czy ja chociaz moge popatrzec? Straznik odpowiada: NIE Na twoim poziomie mozesz popatrzec tylko na lwice lewicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś