dr_bez_hab 17.09.07, 18:41 Niezle jaja! Prawie jak Putin. No, no, niezle sie Jarek sprawdza, niezle! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Kulczyk, Krauze, Mazur, Stoklosa na wygnaniu! 17.09.07, 18:42 No tak. Motłoch podskakuje z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dziwne! 17.09.07, 18:45 Gdzie to wyczytałaś, krynico mądrości? Z litości nie zapytam, gdzie uczyłaś się ortografii, dr_bez_hab (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
dr_bez_hab Spelling mistake! 17.09.07, 18:49 A to twoje (sic) to choiciaz wiesz co znaczy i po co je wstawilas? Bo sic to zwykle wstawia sie po cytacie z bledem (spelling incorrect). A tak w ogole to odpie*dol sie od mojej ortografii, bo bys sie mogla uczyc ode mnie pisania. Excuse foul language! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Spelling mistake! 17.09.07, 18:53 uehehehehe, dyplom kupiłaś na bazarze? Co do reszty, ujawniła się prawdziwa natura i mentalność kucharki. Nie po raz pierwszy i nie ostatni, jak sądzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_bez_hab Cos ci sie nie podoba w kucharkach? 17.09.07, 18:55 A co niby? Wstyd byc kucharka? To idź to powiedz kucharkom. Co to jest ta mentalnosc kucharki? Ze cie bluzga obrzucilem? Bo zaslugujesz qr twa mać! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Cos ci sie nie podoba w kucharkach? 17.09.07, 18:57 Kończ już waćpanna, wstydu sobie oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Spelling mistake! 17.09.07, 19:07 dr_bez_hab napisała: A tak w ogole to odpie*dol sie od mojej ortografii, bo > bys sie mogla uczyc ode mnie pisania. Excuse foul language! Ożesz ty kaczy bucu z bałaganem w pustej głowie. Tak to się mendo do zony odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulczyk, Krauze, Mazur, Stoklosa na wygnaniu! 17.09.07, 18:45 :o)) Wszystko zalezy od punktu widzenia. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Brawo, Kaczorki za wyczyszczenie Polski z maf 17.09.07, 18:49 Brawo, brawo. Nie trzeba teraz przynajmniej szukać już dowodów, starać się o zarzuty. Motłoch skaże bez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Brawo, Kaczorki za wyczyszczenie Polski z maf 17.09.07, 18:52 mietowe_loczki napisała: > Brawo, brawo. Nie trzeba teraz przynajmniej szukać już dowodów, > starać się o zarzuty. Motłoch skaże bez tego. ===================================================================== Kogo określasz pojęciem "motłoch"? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Brawo, Kaczorki za wyczyszczenie Polski z maf 17.09.07, 18:55 Tych, którzy mają w głębokim poważaniu domniemanie niewinności i którzy na każdym kroku okazują swoją pogardę względem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Brawo, Kaczorki za wyczyszczenie Polski z maf 17.09.07, 19:02 off_nick napisała: ===================================================================== > Kogo określasz pojęciem "motłoch"? > Mysle, ze golodupcow z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Brawo, Kaczorki za wyczyszczenie Polski z maf 17.09.07, 19:16 pies_na_czarnych napisała: > Mysle, ze golodupcow z PiS. ===================================================================== Myślę,że źle myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kulczyk, Krauze, Mazur, Stoklosa na wygnaniu! 17.09.07, 18:47 Dr./wyksztalciuchu/ :o sukcesach pisze sie duzymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kulczyk, Krauze, Mazur, Stoklosa na wygnaniu! 17.09.07, 18:47 Program PiS - zniszczyc wszystkich pracodawcow, a potem wszystkich bezrobotnych wyslac na emigracje.W kraju zostanie sam moher wielbiacy piS i rydzola. Zamiast emerytur i zarcia bedą mieli RM I Tv Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon Ich KApital tez bedzie na wygnaniu! 17.09.07, 19:20 po co polakom kapital, jak nie szanuja go? Odpowiedz Link Zgłoś