torpeda.wulkaniczna 30.11.07, 07:29 się odbył. Jakie są Wasze wrażenia? Zwłaszcza dnośnie prowadzenia dysputy przez Panią Minister w dość luźnie prowadzonym programie, jej objaśnień swoich zamierzeń? Stylu pracy ( papiery dookoła biura i "rundki")? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: "Autograf "z Kopacz 30.11.07, 07:48 Przecież wyjasniła,że przede wszystkim jest lekarzem a potem ministrem,którym się 'bywa':). Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Allspice, 30.11.07, 07:56 allspice napisała: > Przecież wyjasniła,że przede wszystkim jest lekarzem a potem > ministrem,którym się 'bywa':). no tak, to przecież wszystko wyjaśnia. Teraz rozumiem, dlaczego należy usprawiedliwić Leppera. Przecież to rolnik. A wiceministrem się "bywa". Ale- generalnie -Twojego wpisu nie rozumiem. Ja zadałem PYTANIA, a Ty jakby odpowiadasz na jakieś tezy, coś usprawiedliwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Sam się nie 30.11.07, 07:52 określiłem w temacie. Otóż uważam Panią Kopacz po tym programie za zajadłego babola, przerywającego w sposób chamski wypowiedzi swoich rozmówców, klepiącego więcej o rządach PiS niż o swoich planach, unikającego odpowiedzi na proste pytanie tego PiSowca (nb.wkurzającego machaniem paluchem), ripostującego złośliwie - a nie odpowiadającego na uwagi związkówki. Związkówka próbowała się przebić z informacją o postępującej prywatyzacji dobrych szpitali - Babol zakrzyczał. Babol niezorganizowany, sprawiający wrażenie chaosu - w wypowiedziach i chyba też w pracy. Niektórzy mówią " taki porządek w głowie, jak i na biurku". Jeśli dorzucić do tego bezpośrednią i ostrą wypowiedź Religi do jakiegoś viceministra, który nagle znalazł wady prawne w ustawie ( za którą głosował i przy której pracował w komisji) i chce poł roku vacatio legis, jeśli dorzucić spokojne wypowiedzi Sośnierza o kasie, która poprzedni rząd przewidział --> to obrazek nowego kierownictwa resortu zaczyna się wyłaniać. Fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kopacz jest lekarzem? 30.11.07, 11:37 pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Dzięki, Scoutek. 30.11.07, 12:21 (Nie zdążyłem napisać, a już pomknęło.) Żyjesz :-). To fajnie. Kogo weźmiesz teraz na widelec,jak Mamrotobulgot już nie rządzi i ma problemy z pretorianami? Dołączysz do ataków na Lecha i deprecjonowania pozycji Prezydenta Polski? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dzięki, Scoutek. 30.11.07, 12:27 torpeda.wulkaniczna napisał: > Żyjesz :-). To fajnie. a dzieki, zyje fajnie:) > Kogo weźmiesz teraz na widelec,jak > Mamrotobulgot już nie rządzi i ma problemy z pretorianami? Dołączysz > do ataków na Lecha i deprecjonowania pozycji Prezydenta Polski? owszem, bardzo jestem zadowolona, ze prezes czyste dobro nie rzadzi, (przynajmniej oficjalnie) deprecjonowac prez..enta (to cytat z niego samego, nie moj wymysl) nie musze, bo sam to robi najlepiej osobiscie patrze na rece i Tuskowi i prez..entowi na razie Tusk narazil mi sie tylko tym, ze nie powiadomil prez...enta o tym co robi i robic zamierza ale moze po prostu nie zdarzyl, gdy LK mu wreczal nominacje w przedpokoju > Pozdrowienia. Rowniez, choc zdaje sobie sprawe, ze moje pozdrowienia moga Cie znudzic ale sam sie prosiles ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Nie zapomnisz mi tego, co? 30.11.07, 12:39 Bywam bardziej nudny od Ciebie. Scoutek, bój sie Boga1 Zaraz ktoś Ci przywali to "zdąrzenie" ;-) Płofesjonalizm połażający Donalda ( on tak mówi) też Cię śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie zapomnisz mi tego, co? 30.11.07, 12:42 torpeda.wulkaniczna napisał: > Bywam bardziej nudny od Ciebie. oooooooooooooooo co za wyznanie ;)) > Scoutek, bój sie Boga1 Zaraz ktoś Ci przywali to "zdąrzenie" ;-) juz przywalil:( sorry, to z pospiechu > Płofesjonalizm połażający Donalda ( on tak mówi) też Cię śmieszy? widzisz, jest roznica pomiedzy wada wymowy a niechlujstwem w mowie a prez..ent nie stara sie mowic lepiej, a moglby chyba, ze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Nie, nie mylisz się. 30.11.07, 12:46 Mamrotobulgoty to Mamrotobulgoty. Może dyslektyki gadane? Tyle, że mamroczą ze zwojów, a nie z celulozy. A ułomność fizyczna to ułomność. Można się śmiać, ale.. nie każdy jest tak nowoczesny, jak Szczuka Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek no to fajnie, ze sie nie myle 30.11.07, 12:50 z prez..entem to kiedys mialam dylemat, myslalam, ze jest madrzejszy a gadane ma beznadziejne.... a okazuje sie (coraz czesciej), ze Walesa mial racje i tyle... nie umiem zniesc tego faceta, ktory teraz jest gospodarzem w tzw. duzym palacu... Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Bywam bardziej nudny 30.11.07, 12:49 jak śpię i nie chrapię tudzież innych dźwieków głośniejszych nie wydaję ;) Poza tym to jeden wielki ubaw ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bywam bardziej nudny 30.11.07, 12:51 torpeda.wulkaniczna napisał: > jak śpię i nie chrapię tudzież innych dźwieków głośniejszych nie > wydaję ;) Poza tym to jeden wielki ubaw ze mną. co widac, slychac i czuc ;) a tak powaznie, to co Ci sie stalo, ze ze mna gadasz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Z nudów, Scoutek, z nudów. 30.11.07, 12:56 Tak, jak i Ty gadasz ze mną. Bo chyba nie ma innego powodu? A jak z nudów, to przynajmniej miło. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek nie z nudow 30.11.07, 13:14 zapytales o Kopacz,wiec wyszukalam (chcialam dorzucic cos zgryzliwie, ale sie ugryzlam) a potem zwrociles sie do mnie, wiec odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Sam się nie 30.11.07, 12:33 Kopacz jest chaotyczna, niekompetentna i agresywna. Mogłaby być w związku z tym córką Niesioła. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Sam się nie 30.11.07, 12:43 palnick napisał: > > Kopacz jest chaotyczna, niekompetentna i agresywna. Mogłaby być w > związku z tym córką Niesioła. A może... wyswatamy? Wszak Sawicka dała się opętać fircykowi, standard przetarła. A Stefan nobliwy łbem siwym, mocny akcją , reakcją i miłosny że hej! Odpowiedz Link Zgłoś