1normalnyczlowiek11 11.12.07, 22:58 Stara się obrazić i sprowokować Kaczyńskiego. Ach, ci niezależni adwokaci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek11 Zmyślał, jak JK się zachowa wezwany na komisję 11.12.07, 23:13 trzymilionowy.post napisał: O tym mówi? "Dwa tygodnie przed akcją przyjaciel przestrzegł mnie, że prokuratura szykuje coś na mnie – przyznaje Baranowski." ---> A ten Baranowski niech powie kto jest tym znajomym i skąd miał te wieści. Jak nie poda to wyjdzie na kłamcę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Na razie Kaczyńsk ipali głupa, że mu się nie chce 11.12.07, 23:21 przychodzić bo uzasadnienie nie takie jak powinno być w jego opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Nie ty palisz,pisząc o uzasadnieniu,które nie jest 11.12.07, 23:27 trzymilionowy.post napisał: Na razie Kaczyńsk ipali głupa, że mu się nie przychodzić bo uzasadnienie nie takie jak powinno być w jego > opinii. ---> ... uzasadnieniem, lecz aktem oskarżenia a właściwie wyrokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Boisz sie o kaczysyna? 11.12.07, 23:41 Nawet slusznie reagujesz, jako jego wyznawca:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Własnych odruchów Pawłowa nie przypisuj innym! :) 11.12.07, 23:54 marouder.eu napisał: Boisz sie o kaczysyna? > Nawet slusznie reagujesz, jako jego wyznawca:) ---> Jak na janczara, nieźle próbujesz wmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Przecież sam mówił żeby byli szarmanccy 11.12.07, 23:52 To właśnie oni podczas nieformalnych spotkań zaplanowali przeprowadzenie zatrzymania w taki sposób, aby następnie rozprawić się z oponentami politycznymi. (...) Prowadzenie tej brudnej gry doprowadziło do śmierci człowieka" wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4750776.html i kajdanek nie zakładali, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: O tym mówi? 12.12.07, 00:20 trzymilionowy.post napisał: "Prokuratura w Katowicach nie znalazła żadnego innego dowodu na korupcję Barbary Blidy. W tej sytuacji wątpliwe jest, czy była posłanka byłaby dziś oskarżoną" Ale stawiam zakład ze ciągle siedziałaby w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin 1. W kwestii formalnej to Widacki nie jest juz za- 12.12.07, 00:04 dnym tam niezaleznym adwokatem jest politykiem odkad wszedl do sejmu wiec ma prawo pluc. 2. Ktos normalny produkuje sie sie w tej tiwi ? Nie mam satelity ani kablowki i nie znam tej tiwi z tego powodu, ale nawet jak niejaka/ki Rafalala ma do nich stosunek, ze tak to nazwe ambiwalentny "rotfl" "Dostałam fatalną propozycję od Superstacji. Fatalną. Któregoś dnia miałam przyjść do studia i udawać dziennikarkę. To było jeszcze przed wyborami. Miałam zaprosić Jacka Kurskiego, zadać kilka pytań i powiedzieć:"Jestem transwestytą, jestem kobietą z penisem. Jak pan się czuje?!" To miał być program na żywo. Absurd!" wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=10146 To raczej swiadczy o tym, ze tabloidy papierowe sa wzorcem dziennikarskim przy tej tiwi .... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post W SS na poziomie są: 12.12.07, 00:19 Do Elizy Prowadzi Eliza Michalik. Eliza wraz z bohaterem dnia omawia najważniejsze fakty. Celne pytania naszej dziennikarki zbijają z tropu nawet największe polityczne gwiazdy. W Punkt Jarosław Parjaszewski przedstawia świat widziany z perspektywy naszej kieszeni. Obnaża ekonomiczne kłamstewka polityków, wraz z gościem komentuje wydarzenia gospodarcze. Salon Polityczny Waldemar Ogiński rozmawia z ludźmi z pierwszych stron gazet. Ostro, dynamicznie i rzeczowo! Rezonans Polityczny komentarz w amerykańskim stylu! Znany publicysta - Mariusz Ziomecki od poniedziałku do czwartku przepytuje ważnych gości. www.superstacja.com/?action=program_tv&data=0#program i to na całkiem rzeczowym w porównaniu na przykład do TVN24. Oni cały czas się rozwijają i stąd takie zagrywki mające przynieść jakiś tam niby skandal. Informacje mają podawane bardzo tendencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek co to za idiotyzmy? 12.12.07, 00:14 Co to takiego "niezależny adwokat"??? I niby dlaczego adwokat miałby być "niezależny"? Zwłaszcza, gdy jest politykiem i występuje jako polityk? Co to za idiotyzmy? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 00:55 krwawy.zenek napisał: Co to takiego "niezależny adwokat"??? I niby dlaczego adwokat miałby być "niezależny"? Zwłaszcza, gdy jest politykiem i występuje jako polityk? Co to za idiotyzmy? ---> Akurat to w kontekście Ćwiąkalskiego: Czy adwokat jest niezależny od ocen, od osądów, od poglądów ... - w swojej pracy, w swoich opiniach. Czy po gorącej mowie obrończej: Proszę Wysokiego sądu, proszę na niego spojrzeć, czyż on mógł kogokolwiek zgwałcić i z premedytacją zamordować, a jeśli nawet to zrobił, to nie chciał tego, skąd ten biedny człowiek miał wiedzieć, że wbicie noża po rękojeść może doprowadzić do śmierci, że rozpłatanej siekierą na pół głowy nie da się na powrót skleić??? Czy adwokat może wyjść po takiej mowie (po setkach takich mów) i sensownie zająć się zwalczaniem przestępczości, pisaniem prawa niekorzystnego dla przestępców? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 01:18 1normalnyczlowiek napisał: >> > ---> Akurat to w kontekście Ćwiąkalskiego: Czy adwokat jest niezależny od o > cen, > od osądów, od poglądów ... - w swojej pracy, w swoich opiniach. Czy po gorącej > mowie obrończej: Proszę Wysokiego sądu, proszę na niego spojrzeć, czyż on mógł > kogokolwiek zgwałcić i z premedytacją zamordować, a jeśli nawet to zrobił, to > nie chciał tego, skąd ten biedny człowiek miał wiedzieć, że wbicie noża po > rękojeść może doprowadzić do śmierci, że rozpłatanej siekierą na pół głowy nie > da się na powrót skleić??? Czy adwokat może wyjść po takiej mowie (po setkach > takich mów) i sensownie zająć się zwalczaniem przestępczości, pisaniem prawa > niekorzystnego dla przestępców? Całe szczęście dla ludzi, że ty nigdy nikogo bronić nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 01:26 trzymilionowy.post napisał: > Całe szczęście dla ludzi, że ty nigdy nikogo bronić nie będziesz. ---> No i po co chrzanisz? Ja nic do Ćwiąkalskiego nie mam. Wprost przeciwnie, uważam za sympatycznego i rozsądnego faceta. Nie zgadzam się tylko z ogólnymi zasadami (lub jak kto woli - brakiem zasad) powoływania ludzi na odpowiedzialne stanowiska. Czy naprawdę z pośród kilkudziesięciu milionów ludzi nie można znaleźć tych paru, którym niczego nie można będzie zarzucić, do których nie będzie najmniejszych zastrzeżeń? A jeśli mimo wszystko dobierani są tacy a nie inni, to kto ma w tym interes? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 01:29 Uwierz mi, że ja cały czas czekam aż ktoś (przypuszczalnie)z opozycji zarzuci mu coś konkretnego. Jak do tej pory same insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 09:58 1normalnyczlowiek napisał: > Ja nic do Ćwiąkalskiego nie mam. Wprost przeciwnie, > uważam za sympatycznego i rozsądnego faceta. Uważaj, bo ci szefostwo po premii pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 10:04 krwawy.zenek napisał: > Uważaj, bo ci szefostwo po premii pojedzie. ---> Nie ma obawy: o Widackim, Zollu, Filarze, Hołdzie ... tak nie uważam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 11:22 No ale gotowi pomyśleć, że też a wtedy nawet te 15 groszy za post odpłynie jak sen jaki złoty... Chyba, że takie macie zalecenie, żeby wasze posty wyglądały bardziej "obiektywnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: co to za idiotyzmy? 12.12.07, 08:08 1normalnyczlowiek napisał: > Proszę Wysokiego sądu, proszę na niego spojrzeć, czyż on mógł > kogokolwiek zgwałcić i z premedytacją zamordować, a jeśli nawet to zrobił, to > nie chciał tego, skąd ten biedny człowiek miał wiedzieć, że wbicie noża po > rękojeść może doprowadzić do śmierci, że rozpłatanej siekierą na pół głowy nie > da się na powrót skleić??? Czy adwokat może wyjść po takiej mowie (po setkach > takich mów) i sensownie zająć się zwalczaniem przestępczości, pisaniem prawa > niekorzystnego dla przestępców? Ile ty masz chłopcze lat, że tak sobie wyobrażasz pracę adwokata? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius [...] 12.12.07, 01:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś