Dodaj do ulubionych

Do Berga. A. MICKIEWICZ NAJWAŻNIESZYM ŻYDEM POLSKIM !!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 16:54
Sfrustrowańcu kompiluącym materialy UB. Wiesz o tym? Jak czasem (ostatnio unikam) czytam Twoje teksty to
nieodparcie nasuwa mi się pytanie w czyim interesie sie męczysz? Jedyną logiczną odpowiedzią wydaje mi się
KGB. Podobne wrażenia mam jak slucham tego Radia co ma Ryja z czarnym podniebiebiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ++ Re: Do Berga. A. MICKIEWICZ NAJWAŻNIESZYM ŻYDEM POLSKIM !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 18:14
      Ziuta szybciutko biegnij do lekarz !!!!
    • Gość: BERG Re: Do Berga. A. MICKIEWICZ NAJWAŻNIESZYM ŻYDEM POLSKIM !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.01, 00:18
      Gość portalu: ziuta napisał(a):

Gość portalu: ziuta napisał(a):

> Sfrustrowańcu kompiluącym materialy UB. Wiesz o tym? Jak czasem (ostatnio
      >unikam) czytam Twoje teksty to nieodparcie nasuwa mi się pytanie w czyim
      >interesie sie męczysz? Jedyną logiczną odpowiedzią wydaje mi się KGB. Podobne
      >wrażenia mam jak slucham tego Radia co ma Ryja z czarnym podniebiebiem.>

No prosze - zapieniony syjonista pod pseudonimem "Ziuta". Co za wyraz holdu
      zdegenerowanym przodkom !
      Panie syjonisto zasliniony nienawiscia... czy znalazles choc odrobine faszyzmu ,
      rasizmu lub antysemityzmu w moich postach? Jezeli tak, to zacytuj, lacznie z
      definicjami takowych.
      Moje posty to zbior faktow z przytoczonymi zrodlami, kazdy moze sprawdzic skad
      pochodza. Mamy tzw. wolnosc slowa o ktora tak zaciekle walczyles. Nie powinna byc
      to rewelacja dla takich bystrych internautow jak ty. A teraz uwaga,
      niespodzianka: pisze je bezinteresownie. Czy ty mozesz zrozumiec co to jest
      BEZINTERESOWNOSC?

Na zakonczenie cytat jednego z twoich ziomkow, slawnego i uczciwego Zyda. Jego
      kompleksy byly wynikiem dzialania takich intelektualistow jak ty :

"Bolem i wstydem przejmuje nas, Polakow pochodzenia zydowskiego, sama
      swiadomosc tego pochodzenia wobec nieslychanej w dziejach ludzkosci
      zdrady przez zydostwo tak goscinnej dla niego ojczyzny w wyjatkowo
      krytycznej chwili jej dziejow"

- J.Unszlicht, "O pogromy ludu polskiego"

• Gość: zyx JUDENREIN POLEN; Program Adzia BERGA IP: *.rdu.bellsouth.net 07.07.01, 00:27
        W wyborze materialow jest twoj faszystowski program doskonale widoczny. Nie martw
        sie; slabi jestescie, slabi bedziecie. Jesli sie pomyle, to jakw 2 wojnie,
        aryjczycy was do klubu nie wezma a w obozy wsadza. Vide Kolbe et al.

Gość portalu: BERG napisał(a):

> Gość portalu: ziuta napisał(a):
        >
        > Gość portalu: ziuta napisał(a):
        >
        > > Sfrustrowańcu kompiluącym materialy UB. Wiesz o tym? Jak czasem (ostatnio
        > >unikam) czytam Twoje teksty to nieodparcie nasuwa mi się pytanie w czyim
        > >interesie sie męczysz? Jedyną logiczną odpowiedzią wydaje mi się KGB. Podob
        > ne
        > >wrażenia mam jak slucham tego Radia co ma Ryja z czarnym podniebiebiem.>
        >
        >
        > No prosze - zapieniony syjonista pod pseudonimem "Ziuta". Co za wyraz holdu
        > zdegenerowanym przodkom !
        > Panie syjonisto zasliniony nienawiscia... czy znalazles choc odrobine faszyzmu
        > ,
        > rasizmu lub antysemityzmu w moich postach? Jezeli tak, to zacytuj, lacznie z
        > definicjami takowych.
        > Moje posty to zbior faktow z przytoczonymi zrodlami, kazdy moze sprawdzic skad
        > pochodza. Mamy tzw. wolnosc slowa o ktora tak zaciekle walczyles. Nie powinna b
        > yc
        > to rewelacja dla takich bystrych internautow jak ty. A teraz uwaga,
        > niespodzianka: pisze je bezinteresownie. Czy ty mozesz zrozumiec co to jest
        > BEZINTERESOWNOSC?
        >
        > Na zakonczenie cytat jednego z twoich ziomkow, slawnego i uczciwego Zyda. Jego
        > kompleksy byly wynikiem dzialania takich intelektualistow jak ty :
        >
        > "Bolem i wstydem przejmuje nas, Polakow pochodzenia zydowskiego, sama
        > swiadomosc tego pochodzenia wobec nieslychanej w dziejach ludzkosci
        > zdrady przez zydostwo tak goscinnej dla niego ojczyzny w wyjatkowo
        > krytycznej chwili jej dziejow"
        >
        > - J.Unszlicht, "O pogromy ludu polskiego"
        >

• Gość: ++ Re: do zyx i ziuty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 11:47
          zyx z zit-ą(em),skąd u was tyle nienawiści? Dlaczego brak argumentów lub
          przygważdżające fakty w dyskusji wywołują u was agresję? To cecha chorych na
          nienawiść prostaków, marginesu, intelektualnych lumpów czytających urbanowe Nie.
          Pa

Ps. Radzę wam iść do "doktora" i zbadać się czy nie jesteście mądrzy inaczej.

Z głębokim współczuciem i troską o wasze zdrowie psychiczne ++.
    • pollak Kulturalna Ziuta. 07.07.01, 12:16
      Brawo, co za styl. Co za slownictwo. Co za wypowiedz. I tacy jak Ty
      krytykujecie Berga? Dziwny swiat. Przyganial kociol garnkowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka