Dodaj do ulubionych

dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!!

23.08.03, 10:37
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=rp&dat=20030823&id=rp11.txt]
- oto są skutki złodziejskiej prywatyzacji i wyprzedawania majątku narodowego
obcym za bezcen!! (W tej firmie udziały nmają Słowacy i Szwajcarzy ci pierwsi
są ponoć zamieszani w działalność mafijną (na podstawie TVN program Uwaga)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rodrig Falkenstein Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! IP: *.it-net.pl 23.08.03, 11:05
      prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał:

> www.naszdziennik.pl/index.php?typ=rp&dat=20030823&id=rp11.txt]
      > - oto są skutki złodziejskiej prywatyzacji i wyprzedawania majątku narodowego
      > obcym za bezcen!! (W tej firmie udziały nmają Słowacy i Szwajcarzy ci pierwsi
      > są ponoć zamieszani w działalność mafijną (na podstawie TVN program Uwaga)

Chciało się kapitalizmu? To teraz macie. Nie trzeba było obalac komuny! Nie
      podobała wam się praca dla każdego, wczasy w Bułgarii za bezcen i samochody
      kupowane sporo poniżej ceny rynkowej?

A poza tym dlaczego radio Maryja jeszcze nie ogłosiło zbiórki pieniędzy na
      wykup "wagonu"? Ojciec rydzyk boi się, ze po przekręcie ze zbiórką na stocznię
      ludzie się juz nie nabiorą?

--------------------
      Recht und Ehre
      • Gość: Touluse~Lautrec A może Ojciec Rydzyk podzieliłby się z nimi ?! IP: *.chello.pl 23.08.03, 12:08
        A może te tłuste czarne katabasy przerwałyby na chwilę okradanie parafian i
        homoseksualne orgie z ministrantami i wspomoglłyby głodujące rodziny
        pracowników ?!!!
      • Gość: woyo Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! IP: 213.199.225.* 23.08.03, 12:26
        A tobie RF sie podobaly????????????????????/
    • Gość: Oszołom z RM Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 12:33
      Pomoc pracownikom Rodzina Radia Maryja już dostarcza na razie żywnościową oraz
      wyposaża dzieci w przybory i zeszyty szkolne (Audycja mogę chcę pomóc) Radio
      Maryja koordynuje działania pomocowe
      • gienia.gienia Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! 23.08.03, 12:34
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Pomoc pracownikom Rodzina Radia Maryja już dostarcza na razie żywnościową
        oraz
        > wyposaża dzieci w przybory i zeszyty szkolne (Audycja mogę chcę pomóc) Radio
        > Maryja koordynuje działania pomocowe

Hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!
        RM umie tylko okradać !!!!!
        • prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! 24.08.03, 20:41
          gienia.gienia napisała:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          >
          > > Pomoc pracownikom Rodzina Radia Maryja już dostarcza na razie żywnościową
          > oraz
          > > wyposaża dzieci w przybory i zeszyty szkolne (Audycja mogę chcę pomóc) Rad
          > io
          > > Maryja koordynuje działania pomocowe
          >
          > Hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!
          > RM umie tylko okradać !!!!!

- Rady Miejskie fakt kradną tu nie ma nic do śmiania się jeśli ktroś tu kradnie
          to ci którzy aktualnie rządzą..o tym media nawqet te lewicowe ttrąbią nam o
          tym każdego dnia a te pomówienia pod adresem ojca Dyrektora powinni mieć swój
          gfinał w sądzie z wysokimi karami dla oszczerców
          • Gość: Rodrig Falkenstein Re: dzieci pracowników Wagon S.A płaczą z głodu!! IP: *.it-net.pl 24.08.03, 22:53
            prawdziwy.oszolom.z.r.r.m napisał:

> gienia.gienia napisała:
            >
            > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
            > >
            > > > Pomoc pracownikom Rodzina Radia Maryja już dostarcza na razie żywnośc
            > iową
            > > oraz
            > > > wyposaża dzieci w przybory i zeszyty szkolne (Audycja mogę chcę pomóc
            > ) Rad
            > > io
            > > > Maryja koordynuje działania pomocowe
            > >
            > > Hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!
            > > RM umie tylko okradać !!!!!
            >
            > - Rady Miejskie fakt kradną tu nie ma nic do śmiania się jeśli ktroś tu
            kradnie
            >
            > to ci którzy aktualnie rządzą..o tym media nawqet te lewicowe ttrąbią nam o
            > tym każdego dnia a te pomówienia pod adresem ojca Dyrektora powinni mieć swój
            > gfinał w sądzie z wysokimi karami dla oszczerców

A wiesz dlaczego nie mają?

To proste, bo Ojciec redempterrorysta boi się, ze w sądzie udowodnionoby że to
            wszystko jest prawda - a wtedy urząd skarbowy i ABW nie mogłyby przymknać oczu
            na przekręty.
    • Gość: Ed A Caritas dofinansowywany z budżetu ma zaćmę? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 02:10
      No to jak jest z tą działalnością Caritasu i fundacji kościelnych z taką
      gorliwością zbierających kasę?
      • Gość: Skromny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 08:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ed Re: Up IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:49
        • Gość: Emeryt Re:Inne dzieci mają się dobrze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 20:23
          Przemysław - synek pana prezydenta Wałęsy za kolejną jazdę po
          pijanemu /recydywa/ i ubliżanie funkcjonariuszom dostał tylko roczek w
          zawiszeniu na trzy lata. Czyli sa różne dzieci. Jedne mają omamy z głodu, a
          drugie dostają pomroczności jasnej po spożyciu. O taką Polskę walczyliśmy.
          • Gość: Ed Re: Otake IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 03:40
            Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Przemysław - synek pana prezydenta Wałęsy za kolejną jazdę po
            > pijanemu /recydywa/ i ubliżanie funkcjonariuszom dostał tylko roczek w
            > zawiszeniu na trzy lata. Czyli sa różne dzieci. Jedne mają omamy z głodu, a
            > drugie dostają pomroczności jasnej po spożyciu. O taką Polskę walczyliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka