pozlodziej 23.02.08, 16:26 na Zachodzie za takie cos idzie sie do pierdla, ale w okresie POmyji takie numery to frajer. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9688668&rfbawp=1203780193.151 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Glowny oszczerca PiS - Oszustem 23.02.08, 16:32 pozlodziej napisała: > na Zachodzie za takie cos idzie sie do pierdla, ale w okresie 4rp zostaje sie ministrem,zaufanym _Gejowego. > takie numery to frajer. > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9688668&rfbawp=1203780193.151 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Glowny oszczerca PiS - Oszustem 23.02.08, 16:35 Bez przesadyzmu za taka sume jeszcze nikogo do mamra nie wsadzono. 20 000 € przeciez to smieszna suma. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej Re: Glowny oszczerca PiS - Oszustem 23.02.08, 16:40 pies_na_czarnych napisała: > Bez przesadyzmu za taka sume jeszcze nikogo do mamra nie wsadzono. > 20 000 € przeciez to smieszna suma. > Mistrzuniu za 140 tys koron nie zaplaconego podatku, jeden Polak w Danii przesiedzial 14 miesiecy w kiciu. > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Glowny oszczerca PiS - Oszustem 23.02.08, 16:44 > Danii przesiedzial 14 miesiecy w kiciu. > Polak w Dani powiadasz. :o)) Znane sa takie przypadki, ze Polacy specjalnie daja sie w Skandynawii zamykac. Wikt, opierunek, tv w celi i dobrze platna praca. Lepiej niz w kraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej To nie byl Polak z tej polki co sie daja zamykac 23.02.08, 16:46 pies_na_czarnych napisała: > > Danii przesiedzial 14 miesiecy w kiciu. > > > > Polak w Dani powiadasz. :o)) > Znane sa takie przypadki, ze Polacy specjalnie daja sie w > Skandynawii zamykac. Wikt, opierunek, tv w celi i dobrze platna > praca. Lepiej niz w kraju ;) > za wikt to byl oszust ala sawicka-piskorski-pitera Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A dlaczego CBA nie sprawdziło go gdy był w rządzie 23.02.08, 16:37 PiSowskim. Towarzysz propagandzista pozlodziej potrafi odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej Sprawdz kiedy go namierzyli- teraz zaplacil a 23.02.08, 16:44 sprawdzano go po objeciu stanowiska Ministra- byl nim jak wiesz b. krotko bo zgubil krawat na salonach- POmuje chcialy to ukruc. A napisano to gdzies tam cichutko z boku bo OSZUST bedzie GLOWNYM swiatkiem POmyj w oskarzaniu PiS Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Zemsta Gejowego! 23.02.08, 16:46 W oświadczeniu przesłanym tvn24.pl Janusz Kaczmarek zaprzeczył informacjom podanym przez "Rzeczpospolitą". "Oświadczam, że pan Cezary Gmyz (autor artykułu - red.) po raz kolejny pisze na mój temat nieprawdę, przytaczając informację jakobym zataił przychód w oświadczeniach majątkowych oraz nałożono na mnie karę pieniężną." Dodał, że wystąpił do gazety o sprostowanie informacji i przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Cezary Gmyz 23.02.08, 16:54 A "Rzeczpospolita"? - Kiedyś naczelny wysłał dziennikarzy do Ziobry. Minister chciał im przedłożyć gotowy tekst. Wysłany dziennikarz odmówił, powiedział, że on tego tekstu nie weźmie, bo to nie jest jego artykuł. W jego miejsce pojechał redaktor [Cezary] Gmyz, i tekst się pojawił, w takiej wersji, jakiej przyjęcia tamten poprzedni dziennikarz odmówił. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,4866744.html?as=3&ias=3&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej No tak krawata tez w hotelu nie zgubil bo tam nie 23.02.08, 16:55 pies_na_czarnych napisała: > W oświadczeniu przesłanym tvn24.pl Janusz Kaczmarek zaprzeczył > informacjom podanym przez "Rzeczpospolitą". "Oświadczam, że pan > Cezary Gmyz (autor artykułu - red.) po raz kolejny pisze na mój > temat nieprawdę, przytaczając informację jakobym zataił przychód w > oświadczeniach majątkowych oraz nałożono na mnie karę pieniężną." > Dodał, że wystąpił do gazety o sprostowanie informacji i przeprosiny. > > > byl jak twierdzi bo te tasmy to zadne dowody!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sprawdz kiedy go namierzyli- teraz zaplacil a 23.02.08, 16:47 Jacys dunowaci ci z pis.Nie potrafili sprawdzic tak prostej rzeczy zanim powierzyli Kaczmarkowi urzad.Nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A skąd niby wiesz, że po objęciu stanowiska? 23.02.08, 16:51 Bo z artykułu, to wcale jednoznacznie nie wynika jak twierdzisz. A tu masz smaczek. prawica.net/node/10281#comment-225548 Autor: Piotr Piętak, śr, 06/02/2008 - 17:24 Szanowny Panie, Do czego mam Pana przekonać ? Jeżeli Pan uważa, ze kazda krytyka Pana Premiera Kaczyńskiego jest niedopuszczalna to moge tylko Pana za to przeprośić. Wiem, że dla zwolenników PiS-u krytyka Kaczyńkich jest równoznaczna z byciem zdrajca narodu polskiego - Pan jest i tak łagodny. Ale uporządkujmy fakty. 1. W lutym 2007 roku premier Kaczyński mianuje min. MSWiA byłego członka PZPR, który przechodził przeszkolenia dla elity komunistycznej nomenklatury. Czy premier o tym wiedział. Oczywiście, że tak. Tak samo jak wiedział, że min Jasiński był członkiem PZPR,kiedy wszyscy majacy resztki sumienia z niej wystepowali. Tak samo min. Łapiński który wstąpił do PZPR w 1971 roku.Czy mam kontynuować ? Gdy zdymisjonowano min. Kaczmarka, zacząłem przeglądać z kim pracowałem i ogarneła mnie lekka panika ilość ludzi związanych z PZPR w PiS-ie jest naprawde duża. Dlaczego ? Niech Pan sobie sam odpowie na to pytanie. Jestem człowiekiem związanym z opozycją od lat 70-tych Jestem człowiekiem, który w przeciwieństwie do braci Kaczyńskich zapłacił za działalnoś w podziemiu utratą mieszkania gdzie mieściła się pierwsza drukarnia drukująca pismo Wiadomości Dnia od 14 grudnia 1981. (pisz o tym po raz pierwszy, ale myśle ze mi Pan to wybaczy), dlatego też moje postanowienie w związku z premierem Kaczyńskim jest proste : nie współpracuje z kimś kto wysługuje sie komunistycznymi aparatczykami w walce ze swoimi kolegami z opozycji. To jest po prostu skandal. 2. Już 2 dni po mianowaniu poinformowałem premiera, ze Pan min Kaczmarek używa wobec mnie UB-eckich metod (a więc pan premier wiedział z kim ma do czynienia) w miesiąc po mianowaniu Pana KOnratowskiego na komendanta, pan premier wiedział z kim ma do czynienia. I nic. 3. J. Kaczyński jest - pisze to ku prawdzie - wybitnym przywódcą partyjnym, który nigdy nie powinnien zostać premierem. 4. Porównanie mnie z Marcinkiewiczem uważam za bezsasadne do 21 pażdiernika 2007 . r. byłem lojalnym członkiem rządu mimo, ze pan Stasiak robił rzeczy absolutnie niedopuszczalne. Nie krytykowałem premiera tylko go broniłem i udawadniałem w prasie jakie sukcesy rząd odniósł. Dzisiaj pisze o tym jakie szanse utraciliśmy i jakie błedy popełniono., aby w ogniu dyskusji wyćiągnąć wnioski. I za dyskusje Panu dziękuje Pozdrawiam PIotr Piętak Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Ju niedlugo odzyskamy wladze 23.02.08, 16:48 Kaczmarek zaplaci za swoje oszustwa Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ju niedlugo odzyskamy wladze 23.02.08, 16:49 Nie strasz, nie strasz bo sie ze... (zoliborskie). Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej Ciekawi mnie jak odpowie przed komisja gdy go 23.02.08, 17:04 zapytaja, czy byl karany przez US za oszustwa podatkowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ciekawi mnie jak odpowie przed komisja gdy go 23.02.08, 17:11 www.tvn24.pl/0,1539921,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej Re: Ciekawi mnie jak odpowie przed komisja gdy go 23.02.08, 19:32 Oto typowa odpowiedz jaka mozna uslyszec od oszustow i kryminalistow na wielu salach sadowych - NIE, niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ciekawi mnie jak odpowie przed komisja gdy go 23.02.08, 20:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=76112593&a=76113563 Miłego czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Glowny oszczerca PiS - Oszustem 24.02.08, 01:43 pozlodziej napisała: > na Zachodzie za takie cos idzie sie do pierdla, ale w okresie Pomyji > takie numery to frajer. Może byś złodzieju/ko przypomniał/a sobie o kilku podstawowych faktach. Np. o tym : www.kprm.gov.pl/archiwum/070208-2.htm P.S. Niezły masz nick. Szczery aż do bólu ale krętacz albo kłamca też by pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Utopisz się w tym jadzie 24.02.08, 02:45 Wyluzuj :-) Ale widzę, że PiSiaki tracą formę - dyskredytowanie tych, którzy im mogą dać po płetwach idzie im coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś