Gość: Karol IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 06:55 Innego kandydata na razie brak.Ma swoje zdanie i jest jakas taka sympatyczna. Poza tym od wielu lat mam wrazenie ,że moge Jej zaufać. Pozdrowienia dla Pani Zyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KArol Re: Zyta Premierem..... IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 06:58 Poza tym jest rozsadna, zna sie na ekonomii etc etc. Na Prezydenta byłoby Jej szkoda. Ma jedna ważną zaletę....mówi co mysli jak Ja szlag trafia.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zyta Premierem..... 01.09.03, 09:58 jestem za! fachowa i sprytna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Zyta Premierem..... IP: *.chello.pl 01.09.03, 10:01 maretina napisała: > jestem za! fachowa i sprytna kobieta. Poza tym to piękna i urocza kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Zyta Premierem..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 15:37 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > maretina napisała: > > > jestem za! fachowa i sprytna kobieta. > > Poza tym to piękna i urocza kobieta. ------------- Do tego seksowna, choć jakaś taka niewyzyta... Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Re: Zyta Premierem..... 01.09.03, 12:33 Zgadzam się z Wami. Nie mam nic do Rokity, ale nie pasuje na premiera. Tuska tez nie widze jako prezydenta, a moze Ziobro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E98 Re: Zyta Premierem..... IP: *.bund.de 02.09.03, 15:44 Premierem? to za malo. Ona jest taka madra i taka wspaniala. Proponuje: Zyta na papieza. Przeciez Wojtyla nie bedzie zyl wiecznie, trzeba pomyslec o sukcesji juz teraz. To bedzie wspaniale - pierwsza Polka papiezem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Zyta Premierem..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 15:55 iznota33 napisał: > demagogiczna maglara. --------- paranoidalna sekciara. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Zyta Premierem..... 02.09.03, 16:00 dlaczego myślisz,że Gilowska jest sekciarą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Zyta Premierem..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:11 iznota33 napisał: > dlaczego myślisz,że Gilowska jest sekciarą? ----------- Nie potrafi dostrzec wspólnych, dobrych dla polski idei, które przeciez mozna znaleźć na calej (prawie) scenie politycznej. Najbardziej lubie sluchać jej w duecie z Jaskiernią. Kiedy tylko Jaskiernia powie jedno slowo z planowanego zdania - Gilowska z energią wybuchu granatu zaczepnego mówi: "nie ma pan racji", "nie zgadzam się", "PO jest zdecydowanie innego zdania"... Zyta to czlowiek pozbawiony otwartego umyslu, nawyku sluchania argumentów drugiej strony celem ich przemyślenia i wyciagniecia wniosków. Takich, które czasem mogą wieść do udoskonalenia bądź tylko retuszu swojej walsnej opinii. Sekciarze sa glusi na wszystko co jest sprzeczne z ich teorią (jedynie sluszną). A dlaczego sądzisz, że to maglara? Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Ups, przepraszam, kolegom sni sie po nocach 02.09.03, 16:18 tow. Jaskiernia w roli premiera. Gratuluje! Mysle, ze bedzie jeszcze lepszy od tow. millera:) Powodzenia towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Ups, przepraszam, kolegom sni sie po nocach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:21 new.model.army napisał: > tow. Jaskiernia w roli premiera. Gratuluje! Mysle, ze bedzie jeszcze lepszy od > tow. millera:) > Powodzenia towarzysze! ----------- Balwan! Nie rozumie prostego tekstu! Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Te, bim bam cos tam jeszcze, 02.09.03, 16:25 Czerwone balwanki tez ci sie snia? Przykro mi, ale nie jestem w stanie ci pomoc(((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Te, bim bam cos tam jeszcze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:27 new.model.army napisał: > Czerwone balwanki tez ci sie snia? Przykro mi, ale nie jestem w stanie > ci pomoc(((: ---------- Pomóz sam sobie, odciążysz psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Re: Te, bim bam cos tam jeszcze, 02.09.03, 16:39 A ty dziecko, w rzadowej klinice sie leczysz czy tam juz miejsc zabraklo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Te, bim bam cos tam jeszcze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:45 new.model.army napisał: > A ty dziecko, w rzadowej klinice sie leczysz czy tam juz miejsc zabraklo? ------------- Wiedzialem, że jestes durniem i dasz sie wciagnać w tę "wymianę" - diagnoza potwierdzona Bye ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Te, bim bam cos tam jeszcze,n/t IP: *.stenaline.com 06.09.03, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Zyta Premierem..... 03.09.03, 08:57 z powyższych powodów.są to moim zdaniem typowe cechy baby z magla.w dodatku moim zdaniem jej wiedza ekonomiczna i postrzeganie zarządzania państwem sądząc po jej wypowiedziach świadcza o wybitnej skromności umysłowej. czyli generalnie jestesmy zgodni w ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: Zyta Premierem..... IP: *.wimbp.zgora.pl / 192.168.0.* 03.09.03, 13:26 iznota33 napisał: > z powyższych powodów.są to moim zdaniem typowe cechy baby z magla.w dodatku > moim zdaniem jej wiedza ekonomiczna i postrzeganie zarządzania państwem sądząc > po jej wypowiedziach świadcza o wybitnej skromności umysłowej. Z litości nie spytam ciebie o twoją wiedzę ekonomiczną. Z litości nie poproszę ciebie również o porównanie życiorysów (twojego i Zyty). Z litości nie wyszydzę tych twoich żałosnych "powodów". Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Zyta Premierem..... 03.09.03, 13:33 Gość portalu: eszte napisał(a): > iznota33 napisał: > > > z powyższych powodów.są to moim zdaniem typowe cechy baby z magla.w dodatk > u > > moim zdaniem jej wiedza ekonomiczna i postrzeganie zarządzania państwem > sądząc > > po jej wypowiedziach świadcza o wybitnej skromności umysłowej. > > Z litości nie spytam ciebie o twoją wiedzę ekonomiczną. Z litości nie poproszę > ciebie również o porównanie życiorysów (twojego i Zyty). Z litości nie wyszydzę > > tych twoich żałosnych "powodów". Co ty tu robisz, eszte? Psujesz wątek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: Zyta Premierem..... IP: *.wimbp.zgora.pl / 192.168.0.* 03.09.03, 15:41 pokrzywa.pokrzywa napisał: > > Co ty tu robisz, eszte? > Psujesz wątek?! Wręcz przeciwnie, staram się go naprawić i skierować na tory sensownej argumentacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Jezeli tak wyglada demagogia i sekciarstwo 02.09.03, 16:04 to jestem ZA!!! Malo jest tak "demagogicznych inaczej" politykow w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Jezeli tak wyglada demagogia i sekciarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:12 new.model.army napisał: > to jestem ZA!!! Malo jest tak "demagogicznych inaczej" politykow w tym kraju. --------------- Żolnierze do Iraku a nie mi sie tu mądrzyć ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BimBamBom Re: Jaki Irak? To jest new model!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:22 Czego? Rusznicy, rapiera, pospolitego ruszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Nie sadzę by Gilowska uzyskała rekomendację SLD IP: 195.205.230.* 02.09.03, 16:25 na to jakże zaszczytne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Nie sadzę by Gilowska uzyskała rekomendację S IP: *.stenaline.com 03.09.03, 12:30 Gość portalu: SLD-UPek napisał(a): > na to jakże zaszczytne stanowisko. -------------- Niby dlaczego? Brak różnic programowych - i jedni i drudzy chcą sobie zmniejszyć podatki z 40 do 18%. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Jezeli tak wyglada demagogia i sekciarstwo 03.09.03, 09:00 to fakt,że może i mało.ale na całe szczęście - sądząc po poparciu wyborczym PO większość obywateli normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Tak iznoto, masz racje... 03.09.03, 10:22 Elektorat lsd, samobrony i lpr ma zdecydowana wiekszosc. I to jest ta zdrowa czesc spoleczenstwa, nieprawdaz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk My chcemy Zyty IP: *.sawan.com.pl 03.09.03, 10:51 iznota33 napisał: > demagogiczna maglara. --------------------------- Dlaczego się wpier z jakąś krytyką. Nie widzisz że jesteśmy jednomyślni. My chcemy Zyty. Jak ona zmniejszy sobie podatek z 40 do 18 % to jeszcze może da zatrudnienie kilku małym Zyciątkom i wtedy dopiero będzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: My chcemy Zyty IP: *.stenaline.com 03.09.03, 12:06 Gość portalu: sk napisał(a): > iznota33 napisał: > > > demagogiczna maglara. > --------------------------- > Dlaczego się wpier z jakąś krytyką. Nie widzisz że jesteśmy jednomyślni. My > chcemy Zyty. Jak ona zmniejszy sobie podatek z 40 do 18 % to jeszcze może da > zatrudnienie kilku małym Zyciątkom i wtedy dopiero będzie rządzić. -------------- Ty też niewyzyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Zyta Premierem bo nie wyzyta ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 18:46 Moze sie wyzyje i uspokoi nieco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Zyta Premierem bo nie wyzyta ! IP: *.stenaline.com 03.09.03, 08:52 Gość portalu: Zyta napisał(a): > Moze sie wyzyje i uspokoi nieco? ----------- Taka terapia może być kosztowna dla kraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci [...] 03.09.03, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick [...] IP: *.stenaline.com 03.09.03, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Lepkie łapy PO - Warszawa IP: *.stenaline.com 03.09.03, 10:43 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030903/publicystyka/publicystyka_a_3.html#1 Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army To warszawskie towarzystwo, to ludzie 03.09.03, 13:56 ktorzy przylezli z UW do Platformy. Zreszta w Warszawie taki klimat... tu chyba wszystkie opcje umoczone od lewa do prawa. A Zyta chyba z Lublina jak sie nie myle. Ale ty pewnie wolalbys kierowce Wladka na premiera, no coz sa tacy co uwazaja, ze trupa UW trzeba reanimowac. Ale mnie te zabawy nie interesuja, a za kierowce dziekuje na tym stanowisku. Wole specjaliste d/s finansow publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army Dla kazdego cos ciekawego... 03.09.03, 16:12 Dla wszystkich przeciwnikow Zyty inny kandydat:)) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1414531&kat=16611 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Dla kazdego cos ciekawego... IP: *.stenaline.com 03.09.03, 18:32 new.model.army napisał: > Dla wszystkich przeciwnikow Zyty inny kandydat:)) > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1414531&kat=16611 ---------------- Na szczęście jest to kandydat wirtualnej a nie rzeczywistej Polski ;) Gdyby jednak było tylko tych dwoje do wyboru.... chcę ZYTY !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinicja Macie racje! IP: *.dc.dc.cox.net 06.09.03, 04:53 Madra Kobieta, taka jak Zyta zaprowadzi porzadek w kraju. Po facetach zostala stajnia Augiasza. A czy ten Wojciech Ławniczak to osla w domu trzyma? (na fotografii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Macie racje! IP: *.stenaline.com 06.09.03, 07:56 Gość portalu: Vinicja napisał(a): > Madra Kobieta, taka jak Zyta zaprowadzi porzadek w kraju. Po facetach zostala > stajnia Augiasza. A czy ten Wojciech Ławniczak to osla w domu trzyma? (na > fotografii). ------------ Ławniczak został uwieczniony na zdjeciu w czasie goszczenia Jasia Rokity ;) Odpowiedz Link Zgłoś