kecawa 26.03.08, 17:58 Czekam i czekam na te POważne zapowiedzi ukazania przestępstw PiSu.Ile można czekać ?? POpulizm tylko i niewiele więcej ? czy choć Ci co tak bez szczelnie kłamali odszczekają to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Kecawku, spokojnie! Czasy Ziobry, który sypał 26.03.08, 19:34 kecawa napisał: > Czekam i czekam na te POważne zapowiedzi ukazania przestępstw PiSu.Ile można > czekać ?? > > POpulizm tylko i niewiele więcej ? > > czy choć Ci co tak bez szczelnie kłamali odszczekają to wszystko oskarżeniami, które nie pzybierały realnego kształtu aktu oskarżenia szczęśliwie minęły!!! A zerowy nigdy się nie splamił przeprosinami wobec tych, których oskarżał bez dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kecawku, spokojnie! Czasy Ziobry, który sypał 26.03.08, 19:36 Odpowiedz co z tymi przestępcami z PiSu? Ile jeszcze miesięcy ...lat mam czekać jednego się doczekałem steku inwektyw.... wataha, dyplomatołki, bydlo, brudna ściera, gadzina.... z milym kwa kwa kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kecawku, spokojnie! Czasy Ziobry, który sypał 26.03.08, 19:47 jakie inwektywy?sama prawda.o pisuarach trzeba pisuarowym językiem żeby zrozumieli. pierwszy wyrok na hołotę pisuarową zapadł w dniu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Zapamiętajmy! 26.03.08, 22:16 > jakie inwektywy?sama prawda Zapamiętajmy: pisuary, hołota, wataha - to trzeba pochwalić cieniasy, wykształciuchy, bure suki - za to trzeba się oburzyć Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kecawku, spokojnie! Czasy Ziobry, który sypał 26.03.08, 20:17 Po pierwsze,jak do tej pory,glupota nie podlega karze. Po drugie,wiekszosc pisiorow posiada tzw "zolte papiery".Tych rowniez sie nie karze.Tlunaczy to jednak zdecydowane zwyciestwo pis w "psychuszkach". Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Kecawku, spokojnie! Czasy Ziobry, który sypał 26.03.08, 22:17 PO wytyka PiSowi zwycięstwo w psychiatrykach. PiS wytyka PO zwycięstwo w więzieniach. Dzieciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma R i zaraz kwiecień i nic 26.03.08, 19:44 O, wacek się nauczył kolejnej liczby rzymskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany i nic 26.03.08, 22:20 Ja czekałem na odrobinę liberalizmu. Naprawdę. Już nie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś