Dodaj do ulubionych

Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman

IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.09.03, 22:19
jak zwykle wszystko zostaje w rodzinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Archangel Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.wp.shawcable.net 06.09.03, 00:16
      Wielce blogoslawiony,eminencja.Plakac mi sie chce ze smiechu,jak
      czytam takie konskie gowno tytuly.Kto go blogoslawi? Ach te
      religijne darmozjady i dewjaci.Od ksiezy po rabinow,KUPA
      oszustow.
      • Gość: ouimet Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.sympatico.ca 06.09.03, 01:13
        Gość portalu: Archangel napisał(a):

> Wielce blogoslawiony,eminencja.Plakac mi sie chce ze
        smiechu,jak
        > czytam takie konskie gowno tytuly.Kto go blogoslawi? Ach te
        > religijne darmozjady i dewjaci.Od ksiezy po rabinow,KUPA
        > oszustow.
        Oj,zaplacz "madraku"zaplacz/nawet ze smiechem-to taki objaw
        u "psychicznych/nad swoja Madroscia.Jezeli nie umiesz zrozumiec
        tekstu-to faktycznie zostaje ci smieszny placz/lament nad
        glupowatoscia wlasna/Buziaczki.
        • Gość: archangel Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.wp.shawcable.net 06.09.03, 07:48
          Chodzi mi o sam tytul,kaftanie.Tresc tego artkulu olewam,razem
          ze wszystkimi szmaciazami w roznorakich sutannach i pejsach lub
          bez.
          Kapisz?

PS.masz racje co do mojej,niezbyt stabilnej rownowagi
          psychicznej.
          Nie znaczy to,ze nie moge sie wypowiedziec na forum.
          jesli sie na mnie wpieniasz,to nie odpisuj,ignoruj idiote!!!

• Gość: Rzymianin Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 11:45
            Gość portalu: archangel napisał(a):

> PS.masz racje co do mojej,niezbyt stabilnej rownowagi psychicznej.

Jeżeli wiesz, żeś chory, to lecz się, a nie informuj całego świata, że masz
            jakieś kompleksy. Jak się postarasz, to może Ci przejdzie nawet głupota, bo ona
            też na ogół jest uleczalna.
        • Gość: człowiek Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 12:15
          co za bzdura! nie można by wszystkich tych swietojebliwych
          pajaców zaprząc do uczciwej pracy? dlaczego w polsce nie ma
          przepisu prawnego aby wyznawcy utrzymywali koscioły? wyznajesz
          jakąś religie - opodatkuj się. to by było uczciwe. katolicy,
          zydzi, protestanci...wielka religijna hołota. do roboty a nie do
          modłów! kościoły na szkoły - złodzieje na księżyc. skończyła by
          sie pedofilia i inne koscielne dewiacje.
          • Gość: jmk Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 13:27
            Szkoda że piszecie nie na temat.
            Co ma kwas do jakiejś religi.
            Chyba że myśli o jakiejś zmianie wyznania w Polsce ale nie wi na jakie i
            grabuje z każdym przebierańcem sukienkowym.
            Przecież to są palanci z innego swiata i nie pasuja do kwacha!a on też do
            niczego nie pasuje!!!!!!!!!!!!! i przez to pasuje do nich-aleeeeee jajjja!!
            Jeszcze nie grabował z tym sukienkowym pedałem z TYlawy-chyba mu załatwi
            abolicje.
          • Gość: Rzymianin Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 15:31
            "Archangel" jest na tyle uczciwy,że sam przyznaje, iż ma kłopoty z głową. Ty
            zaś podszywasz się pod człowieka, chociaż niewiele masz z nim wspólnego.

A tak na marginesie: jeżeli zabierasz głos w jakiejś sprawie, to może tak
            najpierw zapoznałbyś się z nią, a nie wypisywał bzdur. To właśnie w wielu
            zachodnich państwach kościoły są na utrzymaniu państwa (Anglia, Francja,
            Skandynawia, Niemcy...), w Polsce zaś nie. I bardzo dobrze zresztą.

Źle zaś, że marnowane są pieniądze społeczne (czyli i moje) na kształcenie
            podobnych Tobie: wszystko idzie na marne.
            • Gość: d Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 06.09.03, 16:15
              Rzymianin.... Ale glupoty walisz i jeszcze klamiesz .
              Kaplanowi nie przystoi .
              • Gość: Rzymianin Moja droga d... IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 20:04
                Gość portalu: d napisała:

> Rzymianin.... Ale glupoty walisz i jeszcze klamiesz .
                > Kaplanowi nie przystoi .

Po pierwsze nie jestem ani kapłanem, ani nawet nie chciałbym być.
                Po drugie powinnaś wiedzieć, że kłamanie nie przystoi w ogóle, nawet d..., a
                tym bardzie walenie. Chociaż jeśli chodzi o walenie, to d... przysługuje takie
                prawo, ale nie głupot i nie publicznie.
                Po trzecie zaś, jeżeli uważasz, iż jest inaczej niż ja to napisałem, to
                udowodnij.
                • Gość: d Re: Moja droga d... IP: *.antelope.dialup.pol.co.uk 07.09.03, 13:38
                  Do Rzymianina. Jestem katoliczka .Piec lat mieszkalam w Kiel .
                  Nalezalam do parafji Sw. Henryka . Obecnie mieszkam w Francji .
                  Pwtarzam walisz glupoty i klamiesz .Walic mozna rownierz kupe ,
                  jezeli walisz co innego to juz twoja sprawa . OK ?
                  • Gość: Rzymianin Re: Moja droga d... IP: *.pool80181.interbusiness.it 07.09.03, 14:08
                    Gość portalu: d napisała:

> Do Rzymianina. Jestem katoliczka .Piec lat mieszkalam w Kiel .
                    > Nalezalam do parafji Sw. Henryka .
                    W takim razie możesz potwierdzić, że w Niemczech nie było i nie ma podatku
                    kościelnego. Prawda?

> Obecnie mieszkam w Francji .
                    W takim razie doskonale wiesz, że kościoły (w tym proboszczowie) utrzymywane są
                    tylko ze składek, które są zbierane podczas nabożeństw. Prawda? A merostwo
                    trzyma się jak najdalej od spraw parafii. Prawda? I o "fabrique de l'eglise"
                    też nigdy nie słyszałaś. Prawda?

O Anglię czy Szwecję nie zapytam, bo tam nie mieszkałaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka