Gość: ficino IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.09.03, 22:19 jak zwykle wszystko zostaje w rodzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Archangel Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.wp.shawcable.net 06.09.03, 00:16 Wielce blogoslawiony,eminencja.Plakac mi sie chce ze smiechu,jak czytam takie konskie gowno tytuly.Kto go blogoslawi? Ach te religijne darmozjady i dewjaci.Od ksiezy po rabinow,KUPA oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.sympatico.ca 06.09.03, 01:13 Gość portalu: Archangel napisał(a): > Wielce blogoslawiony,eminencja.Plakac mi sie chce ze smiechu,jak > czytam takie konskie gowno tytuly.Kto go blogoslawi? Ach te > religijne darmozjady i dewjaci.Od ksiezy po rabinow,KUPA > oszustow. Oj,zaplacz "madraku"zaplacz/nawet ze smiechem-to taki objaw u "psychicznych/nad swoja Madroscia.Jezeli nie umiesz zrozumiec tekstu-to faktycznie zostaje ci smieszny placz/lament nad glupowatoscia wlasna/Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archangel Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.wp.shawcable.net 06.09.03, 07:48 Chodzi mi o sam tytul,kaftanie.Tresc tego artkulu olewam,razem ze wszystkimi szmaciazami w roznorakich sutannach i pejsach lub bez. Kapisz? PS.masz racje co do mojej,niezbyt stabilnej rownowagi psychicznej. Nie znaczy to,ze nie moge sie wypowiedziec na forum. jesli sie na mnie wpieniasz,to nie odpisuj,ignoruj idiote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 11:45 Gość portalu: archangel napisał(a): > PS.masz racje co do mojej,niezbyt stabilnej rownowagi psychicznej. Jeżeli wiesz, żeś chory, to lecz się, a nie informuj całego świata, że masz jakieś kompleksy. Jak się postarasz, to może Ci przejdzie nawet głupota, bo ona też na ogół jest uleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 12:15 co za bzdura! nie można by wszystkich tych swietojebliwych pajaców zaprząc do uczciwej pracy? dlaczego w polsce nie ma przepisu prawnego aby wyznawcy utrzymywali koscioły? wyznajesz jakąś religie - opodatkuj się. to by było uczciwe. katolicy, zydzi, protestanci...wielka religijna hołota. do roboty a nie do modłów! kościoły na szkoły - złodzieje na księżyc. skończyła by sie pedofilia i inne koscielne dewiacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 13:27 Szkoda że piszecie nie na temat. Co ma kwas do jakiejś religi. Chyba że myśli o jakiejś zmianie wyznania w Polsce ale nie wi na jakie i grabuje z każdym przebierańcem sukienkowym. Przecież to są palanci z innego swiata i nie pasuja do kwacha!a on też do niczego nie pasuje!!!!!!!!!!!!! i przez to pasuje do nich-aleeeeee jajjja!! Jeszcze nie grabował z tym sukienkowym pedałem z TYlawy-chyba mu załatwi abolicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 15:31 "Archangel" jest na tyle uczciwy,że sam przyznaje, iż ma kłopoty z głową. Ty zaś podszywasz się pod człowieka, chociaż niewiele masz z nim wspólnego. A tak na marginesie: jeżeli zabierasz głos w jakiejś sprawie, to może tak najpierw zapoznałbyś się z nią, a nie wypisywał bzdur. To właśnie w wielu zachodnich państwach kościoły są na utrzymaniu państwa (Anglia, Francja, Skandynawia, Niemcy...), w Polsce zaś nie. I bardzo dobrze zresztą. Źle zaś, że marnowane są pieniądze społeczne (czyli i moje) na kształcenie podobnych Tobie: wszystko idzie na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Herman IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 06.09.03, 16:15 Rzymianin.... Ale glupoty walisz i jeszcze klamiesz . Kaplanowi nie przystoi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Moja droga d... IP: *.pool80181.interbusiness.it 06.09.03, 20:04 Gość portalu: d napisała: > Rzymianin.... Ale glupoty walisz i jeszcze klamiesz . > Kaplanowi nie przystoi . Po pierwsze nie jestem ani kapłanem, ani nawet nie chciałbym być. Po drugie powinnaś wiedzieć, że kłamanie nie przystoi w ogóle, nawet d..., a tym bardzie walenie. Chociaż jeśli chodzi o walenie, to d... przysługuje takie prawo, ale nie głupot i nie publicznie. Po trzecie zaś, jeżeli uważasz, iż jest inaczej niż ja to napisałem, to udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Moja droga d... IP: *.antelope.dialup.pol.co.uk 07.09.03, 13:38 Do Rzymianina. Jestem katoliczka .Piec lat mieszkalam w Kiel . Nalezalam do parafji Sw. Henryka . Obecnie mieszkam w Francji . Pwtarzam walisz glupoty i klamiesz .Walic mozna rownierz kupe , jezeli walisz co innego to juz twoja sprawa . OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Re: Moja droga d... IP: *.pool80181.interbusiness.it 07.09.03, 14:08 Gość portalu: d napisała: > Do Rzymianina. Jestem katoliczka .Piec lat mieszkalam w Kiel . > Nalezalam do parafji Sw. Henryka . W takim razie możesz potwierdzić, że w Niemczech nie było i nie ma podatku kościelnego. Prawda? > Obecnie mieszkam w Francji . W takim razie doskonale wiesz, że kościoły (w tym proboszczowie) utrzymywane są tylko ze składek, które są zbierane podczas nabożeństw. Prawda? A merostwo trzyma się jak najdalej od spraw parafii. Prawda? I o "fabrique de l'eglise" też nigdy nie słyszałaś. Prawda? O Anglię czy Szwecję nie zapytam, bo tam nie mieszkałaś. Odpowiedz Link Zgłoś