michal35gd 20.05.08, 03:55 Nawet fajna jest tz Pati.. Ciekawe jak ją ZiZi no.. teges. Jakos go nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gundyslaw [...] 20.05.08, 07:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 07:40 A lewica ma Senyszyn, Kinge Dunin i Srode. Starajcie sie lepiej! PS Gdzie sie podziala Sandra Lewandowska? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier To juz wiadomo dlaczego szpetna Olejnikowa jezdzi 20.05.08, 15:13 To juz wiadomo dlaczego szpetna, podstarzala Olejnikowa jezdzi po p. Koteckiej jak po lysej kobyle, zawisc... - - - - - - - Od pewnego czasu zacząłem słuchać emitowanego w niedzielne poranki programu Moniki Olejnik w Radiu Zet. Nie dlatego, żeby - z całym szacunkiem - gospodyni lub politycy, których zaprasza do studia, mówili coś ciekawego. Powodem, dla którego z zainteresowaniem czekam niedzielnego śniadania, jest: co w tym tygodniu prowadząca wymyśli, żeby nie mówić o sprawach kłopotliwych dla władzy, a za to rzucić jakikolwiek cień na polityków PiS. Gdy na przykład cała Polska żyje przez tydzień fiaskiem białego szczytu albo dymisją wiceministra finansów, redaktor Olejnik przepytuje polityków ze związków PiS z Radiem Maryja albo z ewentualności buntu Zbigniewa Ziobry przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu. W ubiegłym tygodniu mieliśmy skandaliczną akcję ABW przeciwko współpracownikom Macierewicza i dziennikarzowi, który naraził się WSI, włamanie do domu rodziny Olewników (w oczywisty sposób będące próbą jej zastraszenia), bunt liderów środowiska prawniczego przeciwko rzecznikowi praw obywatelskich, wątpliwości związane z pobytem premiera w Ameryce Południowej, uprzedzający atak byłego prezydenta Wałęsy na historyków IPN… A o czym rozmawiała ze swymi gośćmi Monika Olejnik? Zgadną państwo? Przez połowę programu o plotkarskim artykule na temat obecnego prezydenta i jego otoczenia, powtarzającym zresztą tezy stawiane już w mediach wielokrotnie, a potem głównie o Patrycji Koteckiej. U pani Moniki to może nawyk zrozumiały, w końcu karierę zrobiła w czasach, gdy dziennikarzy premiowano głównie za umiejętność niezauważania zasadniczych spraw. Ale nie pisałbym o jej szczególnym zmyśle doboru priorytetów, gdyby nie była pod tym względem niezwykle typową przedstawicielką pewnego “opiniotwórczego” salonu dziennikarskiego, który zawodową misję widzi nie w alarmowaniu opinii publicznej, ale w odwracaniu jej uwagi. blog.rp.pl/ziemkiewicz/2008/05/18/misja-niezauwazania/ Odpowiedz Link Zgłoś
madsheep Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 08:59 o kurde ale uzebienie normalnie jak u klaczy Odpowiedz Link Zgłoś
trocqi Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 09:10 syta jest, nie ma co, to zbyszkowi udało sie najbardziej za rządów PiSu:D Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 09:37 brzydka nie jest ale piękność również z niej żadna Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
ubu1 Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 10:32 ale o co chodzi z tą sesją...??? pan Wojtka - fotografa - poraził piorun...??? Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 10:56 no minister zero to ma jednak gust ;-) przypomina mi tą panienkę z "klanu"....kochankę Jacka vel trupia główka Odpowiedz Link Zgłoś
przemeg76 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 10:56 myslalem ze to bardziej atrakcyjna kobieta a to zwykla szkapa, farbnieta blondi, zadna rewelka, widac po rysach twarzy, ze inteligentna inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 11:31 A gdzie te z cyckami na wierzchu? Bo z facjaty to taka sobie "bliondinka", jak to "bliondinka" wredna i "gupkowata" z konskim uzebieniem. A jak odbiera rozmowe ze sluzbowego komorasa, w markecie to pyta sie mamy, jak ja tam znalazla? Ziobro! Uwazaj bo jak Cie uchla w .... to bedzie pozal sie Boze, to nie bedzie dobrze, po Ziobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oligatorek1 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 12:34 Kurczę, niezła z niej laska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
priller swietna robota, papagazetto 20.05.08, 14:24 nic wiecej mi do glowy nie przychodzi. (ale ja z natury jestem bezmyslny). Odpowiedz Link Zgłoś
jan422 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 15:33 Komisarz z niej pisowski był "pełną gębą" Szkoda, że tak się "ziobrowała" Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 16:36 Kawał zdrowej z niej baby a zadaje sie z takim chłopczykiem, może mu matkuje, głaszcze po główce i przytula do piersi. Gdyby ją Ziobro teges, wiadomo :) ...to ona by nie była taka wredna s___, tylko spokojny rozkochany aniołeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
marekirek Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 17:36 Ludzie, czy wszystkich pogięło. Przestańcie z tą jej niby urodą. To cyborg szpetny z toną kitu w niezłym ciuchu. Typowy robot do robienia kariery po trupach. Wygląda na żmiję i w życiu prywatnym pewnie jest tak samo oziębła, jak chamska w pracy wobec podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 19:37 Świetna dupa. Zbyszek, masz dobry gust, gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
juliaan Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 20:05 silikon z przodu wie o tym każdy kto zna Kotecką ,jeszcze z czasów sejmowych ...usta botoks plus chyba nos ...dobry chirurg wiele poprawi ...jest atrakcyjna ...ale co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
bortas2202 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 21:08 kultowe zdjęcie:D no no w końcu widać jakieś poczucie humoru gazety :) gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
michal35gd Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 21:12 Cholera w nocy jakoś Pati bardziej mi się podobała.. Może dlatego że teraz mam ochotę luknąć i sklasyfikować co ma z tylu.. P... T... D... czy ZD.. Co obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 22:25 Ładna buzia to i GW nie ma skrupułów w wykorzystywaniu do zarabiania pieniędzy. Coś mi się widzi, że ta nienawiść Wybiórczej do P.K. ma całkiem zwykłe podłoże... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 20.05.08, 22:54 nie jest brzydka.gdybym był młodszy?ho ho! ale mimo wszystko zdejmijcie ten ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Re: Patrycja Kotecka w sądzie 21.05.08, 07:34 A czy ona jest jeszcze dziewicą i czy zioberko ja rozprawiczył.Totalne " z iobrzydzenie" pisowskie!!! I za karę do burdelu na 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Re: Patrycja Kotecka w sądzie 21.05.08, 13:12 Ludzie,gazeta pisze o słupie,a wy myślicie o d.... Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Patrycja Kotecka w sądzie 21.05.08, 13:39 Niby ładna, ale intuicja podpowiada mi typ raczej wredny i złośliwy :) A zresztą to jest pracownica propagandy PiS'u o czym lepiej nie zapominać ;> Odpowiedz Link Zgłoś