alfa.alfa3.0 21.05.08, 20:16 Bo często tu się pojawiają posty wychwalające jego wiedzę i inteligencję. Jeśli ktoś mówi A to i niech powie i B. Ja jednak myślę że do IQ Dody to mu wieeeelee brakuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:22 tyle co tony kartofli. a że dwa kartofle nie ważą tony więc jego iq wynosi duuuuzo więcej niż..... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:32 hrabia.m.c napisał: > tyle co tony kartofli. > a że dwa kartofle nie ważą tony więc jego iq wynosi duuuuzo więcej niż..... A jak to bedzie w przeliczeniu na zboże? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:37 alfa.alfa3.0 napisała: > hrabia.m.c napisał: > > > tyle co tony kartofli. > > a że dwa kartofle nie ważą tony więc jego iq wynosi duuuuzo więcej niż... > .. > A jak to bedzie w przeliczeniu na zboże? Trzeba by przeliczyć na zawartość skrobi,ale specjalistę swego od rolnictwa Leppera zakablowaliście do prokuratora to sobie sami policzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 21:08 www.youtube.com/watch?v=IZMBmnDEMXE Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:26 U McDonalda jego szare komórki są tak ryże jak jego włosy na głowie. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:28 elwer-pancerfaust44 napisał: > U McDonalda jego szare komórki są tak ryże jak jego włosy na głowie. I zdegenerowane przez THC zawartym w maryśce Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija1 Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:35 wygląda to na dolną strefę stanów średnich....... Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:38 alfa.alfa3.0 napisała: > Bo często tu się pojawiają posty wychwalające jego wiedzę i inteligencję. > Jeśli ktoś mówi A to i niech powie i B. > Ja jednak myślę że do IQ Dody to mu wieeeelee brakuje IQ Tuska jest większe od IQ Marcinkiewicza o pierwiastek sześcienny z różnicy wieku między nimi. IQ Marcinkiewicza jest o 10 punktów wyższe od IQ prezydenta Kaczora. Prezydent Kaczor mówi że ma przeciętne IQ z próby polaków w jego wieku podwyższone o 20 punktów. Jeżeli odpowiesz jakie IQ ma Tusk to znaczy że Twoje jest bliskie 100 i nadajesz się na parlamentarzystę RP. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 21.05.08, 20:39 www.youtube.com/watch?v=N0RaQ35jbAU No właśnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek POpatrz jak sobie radzi i oceń 21.05.08, 20:40 Fakt, ze zadanie dfostał trudne do rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Tak sobie radzi 21.05.08, 20:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79844489 a ja jestem w tych 79-u procentach Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Tak sobie radzi na żywo 21.05.08, 21:07 to nie sondaż to zywy obraz Odpowiedz Link Zgłoś
devegas ILE wynosi IQ przeciętnego forumowicza? 21.05.08, 21:10 alfa.alfa3.0 napisała: >Bo mówią że ok. 70 IQ. Ja nie wierzę ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: ILE wynosi IQ przeciętnego forumowicza? 21.05.08, 21:13 Wiecej niz tego na filmie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: ILE wynosi IQ przeciętnego forumowicza? 21.05.08, 21:14 dwa kartofle +putra + gosiu = się 1/2 Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Doda ma ładniejszą 21.05.08, 21:15 d..... Ale to zbyt długo nie potrwa. IQ? Facetka która śmieje sie w ten sposób, z tego co sama mówi tego IQ zbyt wiele nie ma. Zresztą ten jej IQ chyba wymyślili jej spece od PR. Ja tam nie widzę w niej więcej niż balony i d..... M. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doda ma ładniejszą 21.05.08, 21:19 Te słynne 156 punktów zdobyła w ogólnokrajowym teście na inteligencję w wykonaniu TVN pod przewodnictwem Huberta Urbańskiego.Ale wtedy to był show telewizyjny. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ona ma ośrodek decyzyjny 21.05.08, 21:21 zlokalizowany poniżej pasa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pogaduszek alfa.alfa3.0 ty klerykalna dewotko .... 22.05.08, 13:08 ... zainstalowali ci na kościelnej wieży internet i teraz smrodzisz na gdzie popadnie forach. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Jakieś 300% wszystkich działaczy PiSuaru! 22.05.08, 13:11 Skromnie licząc. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Konieczna terapia ! Podatnicy zaplaca ! 22.05.08, 13:28 www.rp.pl/artykul/137368.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ile wynosi IQ pana premiera Tuska? 22.05.08, 13:39 masz prawo tak myśleć, słuchać muzyki Dody, a nawet powiększyć sobie usta... trzeba jakoś sobie radzić z kompleksami...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Trudne pytanie? 22.05.08, 13:58 Wystarczy powiedzieć że duużooo poniżej średniej co widac po zachowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Trudne pytanie? 22.05.08, 14:02 masz rację, lepszy Lepper wicepremierem niż Tusk premierem...;) Odpowiedz Link Zgłoś