no_co_ty 17.07.08, 21:16 www.dziennik.pl/wydarzenia/article209375/Sluchacze_Radia_Maryja_dziekuja_za_smierc_Geremka_.html Brawo! Czy są tu na forum osoby popierające happening tych biedaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa Ciekawe czy jeden z drugim potrafi się przeżegnać? 17.07.08, 21:18 no_co_ty napisał: > www.dziennik.pl/wydarzenia/article209375/Sluchacze_Radia_Maryja_dziekuja_za_smierc_Geremka_.html > Brawo! Czy są tu na forum osoby popierające happening tych biedaków? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: A oto polskie katole w akcji 17.07.08, 21:20 A akcja GW z napisami na koszulkach:Nie płakałem po JP II była fair play? Odpowiedz Link Zgłoś
no_co_ty Re: A oto polskie katole w akcji 17.07.08, 21:24 Akcja GW? To była odpowiedź na narodowy lament, grubo przesadzony. Myśl logicznie. Jak ktoś mówi że nie płakał, nie oznacza że się cieszył z jego śmierci. Ja też nie płakałem, ale nie oznacza że z powodu śmierci wypiłem szampana. Tu jest ewidentna radość ze śmierci człowieka. I robią to ludzie podający się za katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 06:21 no_co_ty napisał: ... > Tu jest ewidentna radość ze śmierci człowieka. I robią to ludzie > podający się za katolików. Z wyglądu to menele, tacy się trafiają też wśród niewierzących... Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor To są emerytowani esbeccy prowokatorzy 18.07.08, 10:20 przebrani za mohery... Przeżywają drugą młodość... ;))) P.S. Ziutek, "zlepek komórek" czeka od tygodnia na twoją reakcję... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 11:20 aziuta napisał: [...] > Z wyglądu to menele, tacy się trafiają też wśród niewierzących... [...] Proponuję zapoznać się z artykułem w "Ich Dzienniku", opublikowanym po śmierci prof. Geremka. Z całą odpowiedzialności można stwierdzić, że menele z transparentem prezentują linię programową radiomaryjnej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Akcji się nie zapomina 17.07.08, 21:35 Akcji GW nie płakałem po papiezu nie mozna zapominac. Geremek nie dorastał wprawdzie Wojtyle do skarpetek ale transparet słuszny i chamski /jak te o papiezu / cóż jak kuba bogu ,tak bog kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Akcji się nie zapomina 17.07.08, 21:40 Bumerang wrócił zygzakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Akcji się nie zapomina 18.07.08, 07:57 www.youtube.com/watch?v=BWX3fTnAbaM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 chamki polskie znow sie popisaly 18.07.08, 04:40 rydzykujecie, plon bedzie odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Akcji się nie zapomina 18.07.08, 08:12 sas12 napisał: > Geremek nie dorastał > wprawdzie Wojtyle do skarpetek Chętnie przeczytam uzasadnienie. > ale transparet słuszny i chamski /jak te o > papiezu / cóż jak kuba bogu ,tak bog kubie. Poczytaj ze zrozumieniem parę postów wyżej. "Nie płakałem po papieżu" było reakcją na histeryczną żałobę na pokaz. Tutaj jest radość ze śmierci człowieka. Widzisz różnicę? A poza tym... wolę człowieka, który nie jest ideałem, popełnia błędy i różne opinie na jego temat można powiedzieć, ale w ostatecznym rozrachunku okazuje się, że był jednostką wybitną i zasłużoną (vide: Geremek) od pseudo-ideałów, którzy są wielcy "bo tak" i "nie wolno" wyrazić wątpliwości na ich temat (vide: JP2). Kult jednostki już w historii przerabialiśmy. Czym bardziej idealizuje się kogokolwiek, czym bardziej histerycznie reaguje się na głosy krytyki (można z nimi przecież normalnie podyskutować), tym bardziej się taki "ideał" po prostu ośmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Akcji się nie zapomina 18.07.08, 11:30 I słusznie! Całkowicie w zgodzie z miłosierdziem chrześcijańskim... PS: chciałbym wiedzieć, jak wygląda wyznanie takiego grzechu w konfesjonale... o pokutę nie pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Akcji się nie zapomina 18.07.08, 16:21 sas12 napisał: > Akcji GW nie płakałem po papiezu nie mozna zapominac. Geremek nie dorastał > wprawdzie Wojtyle do skarpetek ale transparet słuszny i chamski /jak te o > papiezu / cóż jak kuba bogu ,tak bog kubie. ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: E tam, zwykli sekciarze z Torunia nt 18.07.08, 17:14 Wałęsa ich dawno temu zdiagnozował-psychole czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: E tam, zwykli sekciarze z Torunia nt 18.07.08, 19:56 Sekciarze z ojczyzny Jez(dolars)USA i Maryii nad Wisłą!Czarne lubią zielone,teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: A oto antypolski antykatol w akcji 18.07.08, 05:38 www.youtube.com/watch?v=VKtwdmIHOLs&mode=related&search= Jest chyba róznica pomiędzy dwoma nawiedzonymi z transparentem(bioerąc pod uwage praktyke nie mozna wykluczyc prowokacji) a osoba bądź co bądź - duchowną ... . Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 07:55 www.youtube.com/watch?v=qg10cu_dPwY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Czym się przejmujesz ? Na tej zasadzie, to np. 18.07.08, 09:01 nowego szefa SLD można by dołączyć do takiej rodziny pustaków. Zasada jest ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski A czego można się spodzieać po mózgach z moheru ? 18.07.08, 09:09 Solidaruch to tylko solidaruch. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Ojciec Narodu prof. Nowak zaatakowany: 18.07.08, 09:33 Czy w pana żyłach płynie żydowska krew, panie Nowak ?!!!!!!!!! zapytał Andrzej Kumor, z Kanady, naczelnego nacjonalistycznego pisemka „Głos”. Otóż podejrzliwy Kumor postanowił zlustrować Nowaka, czy w jego krwi nie płynie aby żydowska krew. Wystraszony i czerwony z zakłopotania Nowak gwałtownie zaprzeczył. Przekomiczny dialog obu znamienitych mężów znalazł się w obszernym wywiadzie, który jesienią zeszłego roku ukazał w „Głosie”. I na stronie internetowej antysemickiej Unii Stowarzyszeń i Organizacji Polskich w Ameryce Łacińskiej (na indeksie w MSZ), której szefem jest sponsor o. Rydzyka, Jan Kobylański. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 10:00 Stare dziady z demencją stojące nad grobem. Niedługo takie "happeningi" nie będą mieć miejsca z powodów oczywistych. A z drugiej strony k....stwo niektórych osobników nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:05 bardu napisała: Stare dziady z demencją stojące nad grobem. Niedługo takie "happeningi" nie będą mieć miejsca z powodów oczywistych. A z drugiej strony k....stwo niektórych osobników nie ma granic. ---> www.infonurt2.com/images/bbb_album.htm Koniec ich happeningów i k...stwa bliski! Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:11 1normalnyczlowiek napisał: > ---> www.infonurt2.com/images/bbb_album.htm > Koniec ich happeningów i k...stwa bliski! To już wiemy normals,znamy twoje lęki i fobie.Komuchy,lewactwo, żydostwo,homoseksualiści,agenci,ubecy,żydokomuna,spisek itp... Ad rem dałbyś radę się wypowiedzieć? tak, w paru słowach? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Zapomniałeś... 18.07.08, 19:51 replique napisał: > o masonach i ... siuśmajtkach :) > pzdrx He he. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:33 aloa_oe napisał: > 1normalnyczlowiek napisał: > > ---> www.infonurt2.com/images/bbb_album.htm > > Koniec ich happeningów i k...stwa bliski! > To już wiemy normals,znamy twoje lęki i fobie.Komuchy,lewactwo, > żydostwo,homoseksualiści,agenci,ubecy,żydokomuna,spisek itp... ---> Jakie lęki? Przecież bardu napisała, że już niedługo ... :) Jakie fobie? Przypomnij mi kiedy to - całkiem niedawno - ci, których wymieniłeś, stali nad grobem Kuronia a nawet z przerażeniem w oczach czynili, o zgrozo, znak krzyż na swoich ramionach!!! :))) serwisy.gazeta.pl/kraj/51,34397,3592260.html?i=1 > Ad rem dałbyś radę się wypowiedzieć? tak, w paru słowach? ---> Coś dodać w kontekście słów bardu i stwierdzenia, że: Koniec ich happeningów i k...stwa bliski! Co jeszcze chcesz wiedzieć? O kretynach z Drużyny Tuska pisuję w innych wątkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:40 1normalnyczlowiek napisał: > Jakie fobie? Przypomnij mi kiedy to - całkiem niedawno - ci, których wymieniłeś > , stali nad grobem Kuronia a nawet z przerażeniem w oczach czynili, o zgrozo, z > nak krzyż na swoich ramionach!!! :)) Królu złoty....a gdzie ty tu znak krzyża widzisz? jeden,kładzie znicz,drugi ręce ma w okolicach podbrzusza czy paska,trzeci,patrzy gdzieś w bok.Dawaj inny link,to mnie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:55 aloa_oe napisał: Królu złoty....a gdzie ty tu znak krzyża widzisz? jeden,kładzie znicz,drugi ręce ma w okolicach podbrzusza czy paska,trzeci,patrzy gdzieś w bok.Dawaj inny link,to mnie przekonasz. ---> Gdzieś ci obiecywałem wideo z tym niezapomnianym widokiem??? Poproś kolegów może ci znajdą albo potwierdzą. Ja widziałem wtedy w bieżących wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 13:34 1normalnyczlowiek napisał: Gdzieś ci obiecywałem wideo z tym niezapomnianym widokiem??? Poproś ko > legów > może ci znajdą albo potwierdzą. Ja widziałem wtedy w bieżących wiadomościach. Też oglądałem i nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:26 Ten link, to zapewne wynik ostrej biegunki... A może przestraszliwego zatwardzenia...??? Ale nic to - porzygaj sobie... ponoć - według ciebie - w demokracji wszystko można, wszystko wolno... (czy to cecha normalnych człowieków?) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 11:46 replique napisał: Ale nic to - porzygaj sobie... ---> Na razie nie mam powodu rzygać: ani nie oglądam zdjęć, do których dałem linki, ani nie widzę w tv Sikorskiego, Nowaka, Karpiniuka, Halickiego, Kopacz ... > ponoć - według ciebie - w demokracji wszystko można, wszystko wolno... (czy to cecha normalnych człowieków?) ---> Jak nie chcesz wyjść na kłamczuszka, to przypomnij mi odnośną moją wypowiedź i zalinkuj - wtedy podyskutujemy. PS. Jak myślisz, czy członkowie rządu mają prawo zachowywać się jak oszuści i złodzieje? Może najpierw przeczytaj sobie to: sowa.mypodcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 18.07.08, 13:26 1normalnyczlowiek napisał: > replique napisał: Ale nic to - porzygaj sobie... > > ---> Na razie nie mam powodu rzygać: ani nie oglądam zdjęć, do których dałem linki, ani nie widzę w tv Sikorskiego, Nowaka, Karpiniuka, Halickiego, Kopacz > ... > > > ponoć - według ciebie - w demokracji wszystko można, wszystko wolno... (czy to cecha normalnych człowieków?) > > ---> Jak nie chcesz wyjść na kłamczuszka, to przypomnij mi odnośną moją wypowiedź i zalinkuj - wtedy podyskutujemy. Gdybyś tak nie uważał, nigdy takiego posta byś nie wybąkał (ani bardzo wielu innych) > PS. Jak myślisz, czy członkowie rządu mają prawo zachowywać się jak oszuści i złodzieje? Zapytaj Kaczorów - to najbardziej adekwtny adres.... do reszty..., węcz wstyd się ustosunkowywać - takie bzdury! > Może najpierw przeczytaj sobie to: > sowa.mypodcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Obyś była prorokiem własnych słów :))) 19.07.08, 17:38 1normalnyczlowiek napisał: > bardu napisała: Stare dziady z demencją stojące nad grobem. Niedługo takie "ha > ppeningi" nie będą mieć miejsca z powodów oczywistych. A z drugiej strony k... > .stwo niektórych > osobników nie ma granic. > > ---> www.infonurt2.com/images/bbb_album.htm > Koniec ich happeningów i k...stwa bliski! Solidaruch nie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 10:16 no_co_ty napisał: > www.dziennik.pl/wydarzenia/article209375/Sluchacze_Radia_Maryja_dziekuja_za_smierc_Geremka_.html > Brawo! Czy są tu na forum osoby popierające happening tych biedaków? nie popieram, mam tylko pewne watpliwoscici bo wiem, do czego sa zdolne media. Ty widac nie wiesz, wierzysz na slepo. Slepa milosc? gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Tu też są nieźli: 18.07.08, 11:36 www.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0 Zwłaszcza od 0:50. Pan od "Żydy raus!" kwintesencją moherowego katolstwa. --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Tu też są nieźli: 18.07.08, 13:37 bogucjusz napisał: > www.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0 > Zwłaszcza od 0:50. Pan od "Żydy raus!" kwintesencją moherowego katolstwa. > > > --- > PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! > i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Czy te mezmózgie mohery nie widzą, że są ogólnym pośmiewiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Ancymonek 18.07.08, 16:47 Pan od "Żydy raus!" nazywa się Jan Czerwionka i wydzwania co drugi tydzień nocną porą, strasząc zacnych słuchaczy. Rzuca "ciulami" i "pieronami", rozpacza nad tym, że "czerwona holota wygnała goz kraju" i ...nie wraca. Od ćwierćwiecza mieszka w straszliwym kraju, pośród okrutnych Germanów, ale nie zamierza powrócić do swojej umiłowanej ojczyznę, nad Wisłę i tu zacząć płacić podatki - woli pobierać dalej rentę ze skarbu państwa BRD. Więcej głosu tego dżentelmena można usłyszeć na stronie: www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/latzky/ Polecam zwłaszcza plik radiomaryja thebestof1. Słychać tam charakterystyczny akcent katowicko-hamburski naszego gieroja. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: A oto polskie katole w akcji 18.07.08, 16:33 bo religia w nadmiarze szkodzi a dawkowana w małej ilości nie pomaga :) -- apostazja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fox.easy A moze to prowoaktorzy-Zydzi nie raz 18.07.08, 16:44 Tak postępowali . Pare dni temu pewna studentka wypisywała antysemickie hasła i groźby pod własnym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Ludzie, zy wy nie widzicie, że to prawdziwe 18.07.08, 17:23 niebezpieczeństwo ? To rak, który toczy polską społeczność. Nie wiem, czy nie ma już przerzutów, a najmarniej okoliczne węzły chłonne są pewnie zaatakowane. Ostatni dzwonek, żeby to leczyć ! Ostra kuracja albo chirurgia, nie wiem, niech się specjaliści wypowiedzą. Ale chora tkanka wypiera zdrową, każdy onkolog wam to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 ciekawe lie płacą za trzymanie transparentu? 18.07.08, 17:30 przeciez juz na pierwszy rzut oka widać, że to prowokacja ... a Wy sie podniecacie jak dzieci ... phi ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: ciekawe lie płacą za trzymanie transparentu? 18.07.08, 19:16 Trzeba spytać Tadka Rydzyka albo tego spoconego karła ks "profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: ciekawe lie płacą za trzymanie transparentu? 18.07.08, 20:01 zadne poczynania katolikow w Polsce mnie nie zaskocza . Czy ktorys wielebny biskup zaprotestowal wobec postepowania wspolwyznawcow ,NIE , biskup z nich zyje ,musi sie z nimi liczyc . ZENADA z OBLUDA. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: ciekawe lie płacą za trzymanie transparentu? 19.07.08, 17:22 karbat napisał: > zadne poczynania katolikow w Polsce mnie nie zaskocza . > > Czy ktorys wielebny biskup zaprotestowal wobec postepowania > wspolwyznawcow ,NIE , biskup z nich zyje ,musi sie z nimi liczyc . > ZENADA z OBLUDA. > > Solidaruch nie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
tusk.donald A skąd wiadomo że to katole??????????????????????? 19.07.08, 17:39 no_co_ty napisał: > www.dziennik.pl/wydarzenia/article209375/Sluchacze_Radia_Maryja_dziekuja_za_smierc_Geremka_.html > Brawo! Czy są tu na forum osoby popierające happening tych biedaków? Odpowiedz Link Zgłoś