Gość: NOwy IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.09.03, 20:37 Michnik to ten, co kolorowy telewizor razem z Kiszczakiem w więzieniu oglądali? NOwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: david Gratulacje!!!!!!!!! IP: *.dsl-cust.gwtc.net 30.09.03, 20:47 Gratuluje Panom. myslalem, ze w Polsce zapomniano juz o wybitnych osobistosciach, jak Pan Adam. Jestem rad, ze w moim kraju sa jeszcze osoby nie naznaczone pietnem lepperyzmu i choc coraz mniej sie o nich slyszy, na rzecz giertychow i lepperow, to oni dzieki Bogu sa. dziekuje Panie Adamie, ze Pan jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xs.Jankowski A kiedy Order św. Brygidy? IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.03, 21:54 Chryste Panie, Ty widzisz i nie grzmisz?! Swięty Jerzy, ty widzisz i w grobie się nie obracasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: A kiedy Order św. Brygidy? 30.09.03, 21:59 A na jakiego smoka pojda razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Havel i Michnik laureatami IP: *.ipt.aol.com 30.09.03, 22:38 Na szczescie swietego o imienu Jerzy nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: to mile , jak sie jest takim medalowy czlowiekiem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.09.03, 23:52 Naprawde wspaniale sie zapowiada Adam Michnik , to bedzie zdobywca wszystkich medali od wszystkich dobrych ludzi. Dobrze jest miec takiego medaliste , na tym zlym swiecie pelnym zlych ludzi, ktorych pietnuja i rozpoznaja genialni medalisci. To bedzie ostatnia czesc trylogii "Czlowiek z medalu" Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: to mile , jak sie jest takim medalowy czlowie 30.09.03, 23:59 Gość portalu: wojtek napisał(a): To bedzie ostatnia czesc trylogii "Czlowiek z medalu" ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Michnik: Czlowiek na medal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytnynieboszczyk Stawiam na Michnika jako sportowca roku IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.10.03, 00:31 w tegorocznym plebiscycie Przegladu Sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Cześć Nowy! 01.10.03, 00:11 Gość portalu: NOwy napisał(a): > Michnik to ten, co kolorowy telewizor razem z Kiszczakiem w > więzieniu oglądali? > NOwy Zżera cię zazdrość, mja poczciwa nowalijko, że to nie ty kiblowałeś w więzieniu. Wygląda mi na to, że twój kompleks "bohatera zza krzaka" wspaniale się rozwija... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 bohater zza krzaka 01.10.03, 00:15 nie słyszałem o koncepcie "bohatera zza krzaka", ale brzmi dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Spóźnieni bohaterowie.. 01.10.03, 00:26 Kompleks "bohatera zza krzaka" polega na ciągłym poczuciu winy, że ćwierć wieku temu, zamiast stanąć na czele tłumów pojechało się np. na wczasy do Bułgarii. Objawia się to niesłychaną bezkompromisowością oraz rewolucyjną gorliwością w tropieniu komuchów, liberałów, owsiaków oraz innych masonów. Co zważywszy na upływ owego ćwierćwiecza wydaje się mocno śmieszne, ale nie ma co się śmiać, bo tu o obolałą psychikę owych spóźnionych bohaterów chodzi! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Wróciłeś??? 01.10.03, 00:27 Ale chyba nie, bo gdybyś był w Polsce zrozumiałbyś my point of view. A mnie nie zazdrość jeno wściekłość na osądy Polaków. Kanalia Michnik staje się monumentem bez skazy Polska staje się cyrkiem a obywatele klaunami. NOwy Krisk dla Ciebie NOyou Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Wróciłeś??? - Oczywiście, że wróciłem. 01.10.03, 00:36 nowytor napisał: > Ale chyba nie, bo gdybyś był w Polsce zrozumiałbyś my point of view. Przecież rozumiem twój punkt widzenia. Właśnie o tym pisałem.. > A mnie nie > zazdrość jeno wściekłość na osądy Polaków. Kanalia Michnik staje się monumentem > bez skazy Polska staje się cyrkiem a obywatele klaunami. > NOwy > Krisk dla Ciebie NOyou Okropna kanalia ten Michnik. Długa i straszna lista jego zbrodni. Gdyś ty przyjacielu w barza mlecznym ciamkał buły z margaryną Palmą, ten zbrodniarz raczył się wykwintną kuchnią więzienną, przy wtórze chóru klawiszy.. Oj, Nowy, Nowy - okropnie kwaśny z ciebie człowiek. Jak się zestarzejesz, to już nikt nie będzie chciał ciebie słuchać. Popraw się. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytnynieboszczyk To Święty Jerzy tez byl nozem chrzczony? IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.10.03, 00:29 A ze smokiem to u nas walczyl szewczyk Skuba. Odpowiedz Link Zgłoś
astygmatyk [...] 01.10.03, 09:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: Havel i Michnik laureatami IP: *.sympatico.ca 01.10.03, 02:43 dla michnika ustanowilbym specjalny medal " SWIETEGO MOSKA" Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Havel i Michnik laureatami 01.10.03, 03:02 a michnik to ten co do niego rywin przychodzil ??? i cos on sie tam platal bardzo w zeznaniach i niby "ZADNYCH" skrotow z nagrania w swojej gazecie nie robil No i jakich fajnych kumpli ma - np. taki urban Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Palnicku!! - My w nastepnej kolejnosci IP: *.proxy.aol.com 01.10.03, 05:36 mam tu oczywiscie na mysli cale nasze grono (jak chocby Ed, Kraken czy Kagan) ludzi dobrej woli - uparcie zmagajacych sie ze zlem. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek A towarzysz Miller ma order uśmiechu!!! IP: 195.205.230.* 01.10.03, 07:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Havel i Michnik laureatami IP: 217.97.130.* 01.10.03, 08:13 Michnikowi należą się jeszcze Złote Lwy;) P.S. Szechter dostał Order Św. Jerzego!! Giertych widzisz i nie grzmisz???? Odpowiedz Link Zgłoś