oszolom_polski 25.07.08, 12:39 Jak oni śmiom uchonorowywowywać jakiegoś walikota, kiedy nieuchonorony jest nasz Papierz Jan Paweł II! Prośmy o pomoc Matko Bosko Czynstochowsko, rzeby tego walikota szlag jasny w Jezusowym Miłosierdziu trafił! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom_polski Re: WyżÓcidź!!! :-))))))))) 25.07.08, 12:44 Pżepraszam, ja jeszcze nie umim dobże muwić pienkno wolsko mowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To widadź 25.07.08, 12:58 oszolom_polski napisała: > Pżepraszam, ja jeszcze nie umim dobże muwić pienkno wolsko mowo. > Jerzcze dłóga naóka pszet Tobom. JeRZcze (jeŻcze), Ómim, mUwiDŹ, wolZkO! Zwrudź ówagem na ile zposobuf morzna napisadź niekture słowa bes błendó ortografidżnego. Takie jezd bogadztfo wolżczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
cham.i.duren.prezydentem Wyżucić obnaRZony Biłgoraj z Polski!!! 25.07.08, 13:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=82601252&a=82602324 oszolom_polski napisała: > Jak oni śmiom uchonorowywowywać jakiegoś walikota, kiedy nieuchonorony jest > nasz Papierz Jan Paweł II! Prośmy o pomoc Matko Bosko Czynstochowsko, rzeby > tego walikota szlag jasny w Jezusowym Miłosierdziu trafił! > Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Wyżucić obnaRZony Biłgoraj z Polski!!! 25.07.08, 13:10 :-))))))))))) paniusie - mentorki tak maJOM Odpowiedz Link Zgłoś
cham.i.duren.prezydentem [...] 27.07.08, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Wyżucić obnaRZony Biłgoraj z Polski!!! 27.07.08, 20:25 cham.i.duren.premierem napisała: taki nick tez jesn fajny...:)) Prawda adminie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.i.duren.prezydentem [...] 27.07.08, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wyżucić Biłgoraj z Polski!!! 25.07.08, 13:14 Wyrzucić. To się kupy nie trzyma. Jak można obywatelowi nadawać honorowe obywatelstwo,hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Nawet sam Palikot nie pozuje tego Bilgoraja ! 25.07.08, 13:46 Ile litrow wodki kosztuje takie obywatelstwo ? Jest tam chociaz komunikacja miejska, by z niej bezplatnie korzystac ? Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Biłgoraj jest cool! 25.07.08, 14:38 Przyłączam symbolicznie do Biłgoraja okolice Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Biłgoraj jest cool! 25.07.08, 14:40 Biłgorajczycy!!!!!!!!!!! Od dzisiaj wszyscy macie honorowe obywatelstwo Warszawy!!! Hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Biłgoraj jest cool! 25.07.08, 14:40 Jestem dumnym reprezentantem Biłgoraja w Stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Biłgoraj jest cool! 27.07.08, 20:19 Lubisz korzystać ze swiatła cudzych reflektorów jak widzę, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Biłgoraj jest cool! 27.07.08, 20:22 masuma napisał: > Jestem dumnym reprezentantem Biłgoraja w Stolicy! To chyba znasz biłgorajską przyśpiewkę:Piejo kury z dumy,piejo,bo w stolycy majom Palikota koguta,a w stolycy nasz Januszek rżnie głupa na biłgorajsko nuta. Odpowiedz Link Zgłoś