Dodaj do ulubionych

Komu słuzy forum?

IP: *.gdynia.mm.pl 04.10.03, 18:05
Przejrzałem forum z kilku dni. Kompromitacja sztuki oratorskiej. Kazdy beczy
nie zdajac sobie najwyraznie j sprawy, ze nie czyrał NORWID, ale ciągle
cvzyta GW NIE RZEPE itd Do książek inteligencjo post robotniczo- chłopska.!
Obserwuj wątek
    • Gość: Elton Jonh Re: Komu słuzy forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:13
      fakty.interia.pl/ankieta?kategoria=8&ankieta=4320
      • Gość: MISIO-Lenin Re: Komu słuzy forum? IP: *.gdynia.mm.pl 04.10.03, 18:23
        zamknijmy geby! Wyłączmy klawiatury!!!! Protestujmy przed kontrolowanym
        badziewiem
    • skrzypek.skrzypek Miło powołać się na Norwida 04.10.03, 18:33
      Faktycznie dużo badziewia na forum. W Twoich wystąpieniach jednakowoż tropów
      Norwida trudno się doszukać. Nie mówiąc o drobiazgach typu ortografia czy
      interpunkcja.
      • Gość: Misio Skszypku zejc z dachu i do szkoły nawet batorego! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 07:19
        Ani chagal ani tewie mleczarz nie mieszali polityki z literaturą a ich bekart
        skrzypek -skrzypek robi to z lekkoscią bytu charakterystyczna dla piszacej
        wiekszości forumowiczów.
    • Gość: wartburg Re: Komu słuzy forum? IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 05.10.03, 09:31
      Piszesz, sorry, belkoczesz na swoj temat?
      • skrzypek.skrzypek Re: Komu słuzy forum? 05.10.03, 10:06
        Wygląda na to, że bełkotał na swój temat. To też sztuka: mieć dystams do samego
        siebie.
        • Gość: Misio Re: Komu słuzy forum? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:11
          Masz rację skrzypku.Gratuluje przebłysków mysli.To wielka sztuka miec dystans
          do samego siebie. Czego Ci życzy Misio nawalony od urodzenia.
          • basia.basia Re: Komu słuzy forum? 05.10.03, 12:45
            Może Ty najpierw odpowiedz dlaczego mielibyśmy rozmawiać z Tobą
            kiedy zaczynasz od obrażania i szyderstw? Czego się spodziewałeś?
            Odpowiedziano Ci tym samym. Powątpiewam w Twoją inteligencję,
            bo łatwo mogłeś był taką reakcję przewidzieć. Chyba, że nie
            o rozmowę Ci chodzi a małą wojnę obronno-zaczepną w celu ...?
            No właśnie, w jakim?
            • Gość: MISIO BASIU MOŻE TY MOZESZ? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 13:02
              W swoim zapytaniu komu słuzy forum nie zawarłem zanych treści obrazliwych ani
              za takie uchodzacych a odpowiedzi nie usłyszałem, nawet od Ciebie
              występujacej w imieniu pozostałych forumowiczów.Dlaczego?
              • basia.basia Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? 05.10.03, 13:53
                Piszę we własnym imieniu.

"Kazdy beczy nie zdajac sobie najwyraznie j sprawy, ze nie czyrał NORWID,
                ale ciągle cvzyta GW NIE RZEPE itd

Do książek inteligencjo post robotniczo- chłopska.!"

Ja nie uznałam tego za zachętę do wdawania się w dyskusję z Tobą.
                Z wszystkiego co napisałeś, nie tylko w tym wątku, wynika że nasze
                surowe sądy dotyczące Adama Michnika rozzłościły Cię. Dlatego się pojawiłeś.
                Wiem, że Trybuna zamieściła kilka postów z tego forum. Są one ilustracją
                naszych parodniowych dyskusji po tym nieszczęsnym wywiadzie. Sądzę,
                że stąd m.in. dowiedziałeś się, że się tu o Michniku dużo mówi.
                No i wpadłeś tu by nam powiedzeć, że nic nie rozumiemy, że motywy
                Adama Michnika są dla nas tajemnicą, którą ty znasz ale się z nią nie
                podzielisz, bo Cię wiąże tajemnica.

Cała ta historia, która zaczęła się w dniu, w którym Rywin złożył
                wizytę paru osobom z Agory, jest niesłychanie tajemnicza. Spowodowała
                trzęsienie ziemi. Dla takiej osoby jak ja całe to śledztwo i wszystko
                co się z nim wiąże, a przede wszystkim wiedza, którą nabyliśmy o funkcjo-
                nowaniu państwa, stwarza wielką szansę na poprawę a nawet na zmianę całego
                układu politycznego i zmianę funkcjonowania instytucji państwa.

To forum jest dla mnie doskonałym źródłem wiadomości. Działa ono jak giełda
                informacjyjna. Tutaj informujemy się nawzajem o wszystkim co się wydarzy i o
                komentarzach z prawa i z lewa, zewsząd. Jesteśmy tutaj lepiej poinformowani
                niż gdybyśmy czytali wszystkie gazety i oglądali wszystkie stacje tv.
                I dyskutujemy o tym. Dla mnie to jest pasjonujące. Czuję się tak jak bym
                uczestniczyła we wszystkim bezpośrednio - także w rozwiązywaniu łamigłówki.
                Kolejne dni przynoszą następne puzzzle.

Gdybyś uczestniczył w tych dyskusjach od początku to wiedziałbyś jak zmieniał
                się mój stosunek do Adama Michnika pod wpływem wszystkiego co zaszło od dnia
                kiedy ...
                Przeczytałeś bardzo emocjonalne wypowiedzi, które okropnie Cię wkurzyły.
                Powiem Ci na koniec, że co innego nas wkurza, jak widać.
                • Gość: Elzbieta Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 05.10.03, 14:10
                  Przed operacja.

Pamietam jak bedac chlopcem z powodu ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego
                  zostalem odwieziony do szpitala. Tam prosto z izby przyjec przewieziono mnie
                  na sale operacyjna. Ale zanim przystapiono do zabiegu najpierw zaaplikowano mi
                  dawke tzw “glupiego Jasia” -odurzajacego specyfiku - majacego wprowadzic mnie
                  w odpowiedni blogi nastroj przed calkowitym uspieniem pod narkoza. Ostatnie
                  minuty przed operacja pamietam zatem jako stan pewnego rodzaju euforii,
                  rozluznienia, blogostanu. Potem swiadomosc zniknela w oparach eteru i
                  obudzilem sie dopiero po zabiegu, juz bez wyrostka.

Minelo wiele lat i przede mna kolejna operacja.

Tym razem bedzie to przeszczep i to nie byle jaki, bo calego polskiego
                  organizmu panstwowego do organizmu Unii Europejskiej.

Mnie zas, czlonka tego organizmu, zebym nie odczul bolu operacji i zeby obyla
                  sie ona z wylaczeniem mojej polskiej swiadomosci planuje sie dokonac jej tak
                  jak kiedys przy operacji wyrostka, w ogolnym znieczuleniu czyli pod pelna
                  polityczna narkoza. Zeby zas nas Polakow do zaaplikownia tej narkozy i
                  nastepnie do samej operacji odpowiednio przygotowac, tak jak przed laty podano
                  nam najpierw “glupiego Jasia”. Tylko nie farmakologicznego ale politycznego.

Takim bowiem politycznym “glupim Jasiem” jest wszystko co ostatnio obserwujemy
                  na scenie politycznej. Zazarte dyskusje w mediach (niczego nie oddamy Unii, no
                  moze w przeciwienstwie do pewnej historii tylko guzik), wspaniale filipki w
                  parlamencie (Nicea albo zycie), oswiadczenia ateistow, ze nie odstapia od Boga
                  (w Europejskiej Konstytucji), wreszcie holdy i bicie czolem w Watykanie (niech
                  gawiedz widzi z kim sie spotykamy i kto nas popiera).

A wszystko po to, zeby operacja przebiegla spokojnie, zeby pacjent przypadkiem
                  nie uciekl przed pelna narkoza i przed stolem operacyjnym.

Dlatego tez dla uspokojenia pacjenta i dla utrzymywania go w zaprogramowanej
                  euforii, rozluzniono troche pasy trzymajace go na noszach, na ktorych ma byc
                  on na sale operacyjana wniesiony. Niech sie pacjent troche wyluzuje. Niech
                  poslucha tego i owego. Niech zobaczy, ze my lekarze transplantolodzy ludzkiej
                  swiadomosci, dbamy tylko i wylacznie o jego dobro, ze my go naprawde chcemy
                  uszczesliwic, ze nie mamy zadnych wobec niego (pacjenta) wrogich zamiarow. Ot
                  nawet pozwolimy puscic w TVN wynik badania opinii publicznej na temat “Jakby
                  Pan/Pani glosowal gdyby referendum akcesyjne odbywalo sie dzisiaj” i podac, ze
                  67% glosowaloby na nie a 33% na tak.

Coz nam to szkodzi. Troche euforii, o to chodzi. Bo przeciez z drugiej strony
                  ten sam pacjent widzi naszych zacnych uzdrowicieli jak cmokaja w
                  pierscien “Pape” jak to oni z nim za Pan brat, jak to oni szczerze go do
                  Polski zapraszaja. Czy moze nas od takich lekarzy spotkac cos zlego?
                  Otoz moze i to napewno. Chwilowe poluzowanie niczego nie zmienia. Bowiem ani
                  sie obejrzymy juz poddani zostaniemy narkozie a potem juz tylko nastapi
                  przebudzenie, po przeszczepie.

Dlatego jesli jeszcze mamy szanse, dopoki jestesmy tylko pod wplywem “glupiego
                  Jasia”, dopoki nie odcieto nam w pelni swiadomosci, nie dajmy zrobic sobie
                  tego przeszczepu. Nie wierzcie politycznym znachorom. Bo to sa znachorzy a nie
                  lekarze. Nasz polski organizm jest zdrowy i zadnych przeszczepow nie
                  potrzebuje. Tym bardziej, ze probuja nam wszczepic tkanke chora jak jest juz
                  dzisiaj Unia Europejska.

Dlatego robmy wszystko aby do operacji nie doszlo. Czasu pozostalo niewiele.
                  Nie ulegajmy euforii. Przeszczepu mozna uniknac. Odrzucic jak cialo obce
                  Konstytucje Europejska jeszcze przed przeszczepem. Zadac przeprowadzenia
                  referendum w tej sprawie. Zadac teraz kiedy dzialanie “glupiego Jasia” nieco
                  oslablo. Kazdy dzien jest wazny, bo jak sie polityczni znachorzy zorientuja,
                  ze “glupi Jas” przestaje dzialac, to nam zaaplikuja mocniejsza dawke i
                  obudzimy sie dopiero po zabiegu.

Marek
                  • Gość: marcee Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 14:17
                    Glupi Jasio chce pracowac i zarabiac godziwe pieniadze, co tam bedzie w
                    Konstytucji nie obchodzi go
                    ludzie chca zyc w spokoju i pracowac
                    • Gość: Misio Czy ludzie ??? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:28
                      Raczej nieświadomi daru życia biedacy. Zyją żeby pracować? Kto ich
                      nauczyłtego? do jakich szkół chodzili czy z Kolendą czy z Michnikiem. Wazne
                      rozróznienie.
                  • Gość: wartburg Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 05.10.03, 14:53
                    Plomienna mowa w obronie wyrostka robaczkowego, Elzbietko.
                    Gdzie bys dzisiaj lezala, gdyby ci go ci podstepni lekarze
                    nie wycieli? Na Wolce Weglowej czy na Powazkach?
                    • Gość: MISIO WARTBYRG trzymaj temat gamoniu jeden! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:09
                  • Gość: MISIO Bierzcie przykład z MARKA myślacego wnikliwie.. IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:16

BINGO!!!
                    Brawo Marku prawie trafiłeś w Punkt.Reszta we mgle informuje sie
                    nawzajem.Badziewie i chaos.
                • Gość: MISIO OSFOJANY Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:07

Nareszcie coś na temat.
                  Piszesz Basiu miedzy innymi:
                  "że Cała ta historia, która zaczęła się w dniu, w którym Rywin złożył
                  wizytę paru osobom z Agory, jest niesłychanie tajemnicza. Spowodowała
                  trzęsienie ziemi. Dla takiej osoby jak ja całe to śledztwo i wszystko
                  co się z nim wiąże, a przede wszystkim wiedza, którą nabyliśmy o funkcjo-
                  nowaniu państwa, stwarza wielką szansę na poprawę a nawet na zmianę całego
                  układu politycznego i zmianę funkcjonowania instytucji państwa.

To forum jest dla mnie doskonałym źródłem wiadomości. Działa ono jak giełda
                  informacjyjna. Tutaj informujemy się nawzajem o wszystkim co się wydarzy i o
                  komentarzach z prawa i z lewa, zewsząd. Jesteśmy tutaj lepiej poinformowani
                  niż gdybyśmy czytali wszystkie gazety i oglądali wszystkie stacje tv.
                  I dyskutujemy o tym. Dla mnie to jest pasjonujące. Czuję się tak jak bym
                  uczestniczyła we wszystkim bezpośrednio - także w rozwiązywaniu łamigłówki.
                  Kolejne dni przynoszą następne puzzzle."

W myslach zawartych w przytoczonych zdaniach kryje się moim zdaniem odpowiedz
                  na pytanie komu słuzy forum . Pasja, którą w jakimś sensie wyładowujesz na
                  forum mogłaby z wiekszym pożytkiem być wykorzystana w działaniach
                  zmieniających nienajlepszą rzeczywistość. Wzajemnne się "informowanie niczego
                  nie zmienia. AGORA, RYWIN, GRUPA trzymająca władzę to nie puzzle, to doskonale
                  widoczne osoby które pokazały się publicznie i nadal... trzymaja władzę.Para z
                  forum idzie w gwizdek.Powinna jak u TUWIMA iść w tłoki.
                  I to by było na tyle narazie.
                  • maksimum Re: BASIU MOŻE TY MOZESZ? 05.10.03, 15:15
                    Gość portalu: MISIO OSFOJANY napisał(a):

>
                    > Nareszcie coś na temat.
                    > Piszesz Basiu miedzy innymi:
                    > "że Cała ta historia, która zaczęła się w dniu, w którym Rywin złożył
                    > wizytę paru osobom z Agory, jest niesłychanie tajemnicza. Spowodowała
                    > trzęsienie ziemi. Dla takiej osoby jak ja całe to śledztwo i wszystko
                    > co się z nim wiąże, a przede wszystkim wiedza, którą nabyliśmy o funkcjo-
                    > nowaniu państwa, stwarza wielką szansę na poprawę a nawet na zmianę całego
                    > układu politycznego i zmianę funkcjonowania instytucji państwa.
                    >
                    > To forum jest dla mnie doskonałym źródłem wiadomości. Działa ono jak giełda
                    > informacjyjna. Tutaj informujemy się nawzajem o wszystkim co się wydarzy i o
                    > komentarzach z prawa i z lewa, zewsząd. Jesteśmy tutaj lepiej poinformowani
                    > niż gdybyśmy czytali wszystkie gazety i oglądali wszystkie stacje tv.
                    > I dyskutujemy o tym. Dla mnie to jest pasjonujące. Czuję się tak jak bym
                    > uczestniczyła we wszystkim bezpośrednio - także w rozwiązywaniu łamigłówki.
                    > Kolejne dni przynoszą następne puzzzle."
                    >
                    > W myslach zawartych w przytoczonych zdaniach kryje się moim zdaniem
                    odpowiedz
                    > na pytanie komu słuzy forum . Pasja, którą w jakimś sensie wyładowujesz na
                    > forum mogłaby z wiekszym pożytkiem być wykorzystana w działaniach
                    > zmieniających nienajlepszą rzeczywistość. Wzajemnne się "informowanie
                    niczego
                    > nie zmienia. AGORA, RYWIN, GRUPA trzymająca władzę to nie puzzle, to
                    doskonale
                    > widoczne osoby które pokazały się publicznie i nadal... trzymaja władzę.Para
                    z
                    > forum idzie w gwizdek.Powinna jak u TUWIMA iść w tłoki.
                    > I to by było na tyle narazie.

Dobrze zes sie tu pojawil MISIO,bo ja juz nie dawalem sobie z tymi ludzmi rady.
                    Oni caly czas zyja wg Swiadomosci Pani Dulskiej.
                    • Gość: MIsio MAXIMUM Prawie wszyscy mamy mieszczańskie umysły i IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:24
                      Maximum zobowiązuje .Nie ulegaj opinii wiekszości . Rzadko jest słuszna w
                      trudnej drodze do prawdy!
                      • maksimum Re: MAXIMUM Prawie wszyscy mamy mieszczańskie umy 05.10.03, 15:29
                        Gość portalu: MIsio napisał(a):

> Maximum zobowiązuje .Nie ulegaj opinii wiekszości .

Wlasnie o to chodzi,ze nie ulegam i dlatego ta wiekszosc probuje mnie zgnoic na
                        tym forum aferowym.

> Rzadko jest słuszna w trudnej drodze do prawdy!

O tym sie dawno przekonalem i to wlasnie tej wiekszosci tlumacze.
                        • Gość: Misio MAXIMUM VENI VIDI VICI wspólnie! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 20:45
                          Zamilkli.Cisza. Orły forumowe ostrza dzioby.Pazurami trzymaja sie dna
                          forum.Ale dalej nie wiedzą komu służy takie forum.Może Bratek4 domyśla
                          się.Może.
                          • maksimum Re: MAXIMUM VENI VIDI VICI wspólnie! 06.10.03, 01:22
                            Gość portalu: Misio napisał(a):

> Zamilkli.Cisza. Orły forumowe ostrza dzioby.

Nie zgadles.Oni nie ostrza dziobow.Oni boja sie dyskutowac z inteligentnymi
                            ludzmi,bo wychodzi z nich wtedy miernota intelektualna,z ktorej zdaja sobie
                            sprawe.

> Pazurami trzymaja sie dna forum.

Tu znowu troche przesadziles.Grupa Kataryny,to nie jest dno,oni mimo
                            nierozumienia wielu wrecz oczywistych spraw,sa jednak powyzej sredniej tego
                            forum.

> Ale dalej nie wiedzą komu służy takie forum.Może Bratek4 domyśla
                            > się.Może.

Bratek ma czasami dobre momenty,ale on sie nie wychyli przed Krolowa
                            forum "aferowego".
        • Gość: PAGANINI Re: Komu słuzy forum? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 21:38
          Fałszujesz skrzypku a w dodatku grasz czastuszki nie wiedząc o tym
      • Gość: MIsio Re: Komu słuzy forum? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:20
        Nie wiem czyś kraina czy samochodzik z NRD ale wiem, że to Ty bełkoczesz na
        swój wyłacznie temat chociąż wydaje Ci się że odpowiedziałes na postawione w
        watku pytanie.KOMU SŁUŻY FORUM?
        Przypominam definicję bełkotu:
        Bełkot wyrazanie mysli w mowie lub piśmie z naruszenie praw logiki lub wbrew
        im.
        • Gość: marcee Re: Komu słuzy forum? KATARYNIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 13:42
          a to ze wartburg o sobie pisze poeme to jasne ha ha ha
          • Gość: Misio Re: Komu słuzy forum? KATARYNIE IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 15:10
            TRÓJKA!
            • maksimum Re: Komu słuzy forum? KATARYNIE 05.10.03, 15:36
              Gość portalu: Misio napisał(a):

> TRÓJKA!

Pewno chciales odpowiedz na to:Komu powinno sluzyc forum?
              To juz jest troche szersze zagadnienie.
              To moze wytlumacz mnie najpierw,dlaczego moje posty,ktore w tresci nie sa w
              zadnym wypadku obrazliwe sa wycinane z forum.
              Jesli podstawisz kilku matolow za cenzorow,to masz wlasnie taka paranoje,jaka w
              tej chwili panuje na tym forum "aferowym".
              Calkiem inna atmosfera jest na forum gospodarka.

• Gość: Misio- bełkotliwy Wartburg czemu nie na zzzzzzzzłomie? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:35
        Postawiłem takie proste pytanie młodej -tu wkret o inteligencji robotniczo-
        chłopskiej- piszacej i dyskutujaćej na forum elicie internetowej
        zainteresowanej KRAJEM i nikt do tej pory nie udzielił mi jakielkolwiek
        odpowiedzi WHY?
    • Gość: Michotek Re: Komu słuzy forum? IP: *.localdomain / *.kim.pl 05.10.03, 10:38
      "Kompromitacja sztuki oratorskiej"

Ha, ha, ha!

A jaką sztukę Ty reprezentujesz?
      • Gość: MISIO Odpowiedz na pytanie MICHOTKU! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:27
        Komu słuzy FORUM ? Tak brzmi pytanie.
    • Gość: Miodzio tak od rana w 3D? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.03, 10:51
      • Gość: MIsio Re: tak od rana w 3D? IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:07
        Nie od rana tylko od urodzenia słodki miodzio.Michotku! Reprezentuję sztukę
        bełkotu pseudo-intelektualnego- dlatego Norwid. Czy to Ty speiwałes "wio
        koniku"? wychodzilo lepiej jak pisanie i rozumienie szuki oratorskiej
        • Gość: Miodzio z seminarium nadajesz, czy z tworek artysto? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.03, 11:16
          • Gość: MISIO Tworki koło W-wy nieuku. Piszę z Gdyni. IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 11:23
            Blisko. Ale nie trafiłeś. Staraj się. Srebrzysko to nasz lokalny odpowiednik
            Tworek.Radzę wpaść tam w wolnym od pisania czasie.
            • Gość: Miodzio Obawiam sie, ze jednak sie mylisz skarbie. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.03, 11:35
              Piekne miasto, mieszkalem w nim kilka lat. Przykre tylko, ze takie
              oryginaly "oratoruja" w nim bez specjalistycznej opieki.
              • Gość: Misio MIODZIO! KOMU SŁUŻY FORUM pomysl i napisz IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 12:57
                • Gość: MISIO Gdzieś Ty MIODZIO się zapodział? W czytelni pewnie IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 21:24
                  Czemu nie odpowiadasz na zadane pytanie? Taki dowcipny talenciak i zamilkł.
                  Jednak rozumny troszkę.
    • Gość: ghost Będę zgadywał. Internautom??? IP: REDFIG* / *.redfig.com 05.10.03, 13:09
      • Gość: 2x2 Re: Cyklistom jeszcze i innym IP: 80.72.34.* 05.10.03, 13:38
        masonom,że o pewnym narodzie nie wspomnę -:)))
      • Gość: MISIO Re: Będę zgadywał. Internautom??? O naiwności!!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.03, 14:46
        TO nie lekcja z niezbyt mądrym nauczycielem Odpowiedz winna być przemyślana.
        Najlepsze zostaną wynagrodzone. Najlepsze tzn najgłebiej przemyslane!
        • Gość: Adi help, hilfe IP: *.man.polbox.pl 06.10.03, 13:58
          Gość portalu: MISIO napisał(a):

> TO nie lekcja z niezbyt mądrym nauczycielem Odpowiedz winna być przemyślana.
          > Najlepsze zostaną wynagrodzone. Najlepsze tzn najgłebiej przemyslane!
          Pielegniarzu!!
          Goniacy Pielegniarzu!!
          Pacjent czeka!!
          Tracimy go!!
          • bratek4 too late - cuszpate. Dogorywanie. 06.10.03, 14:02
            Sorry, ale tutaj Pielęgniarz nie poradzi. Zbyt ostre stadium. Trzeba spokojnie
            czekać, aż niedoszły pacjent sam zdechnie.
            • Gość: Puchatek Zwiędły Bratku4- na naukę nigdy nie jest zapóżno IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.03, 09:51
              Więc do szkół, do bibliotek, krótko mowiąc do książek -potem na forum -
              ogłupiały od faktów Bratku 4, Przekonanyś, że Twoj giętki język wyraza to co
              pomyśli głowa.Nie mylisz się .Język Twój znakomicie oddaje lenistwo Twoich
              myśli.Ociężałych jak Oleksy i kłamliwych jak Jakubowska.
          • Gość: Pielęgniarzi Re: help, hilfe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:06
            Adi ! twoja kolej gdzie jestes głupi i niedobry chłopcze?
        • Gość: ws Re: Będę zgadywał. Internautom??? O naiwności!!! IP: *.gds.pl 10.10.03, 09:59
          A jak będą wynagrodzone? O "BOSKI"!
          • Gość: MISIO_LENIN Re: Będę zgadywał. Internautom??? O naiwności!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:05
            DAM potrzymać ! Młocie jeden
            • Gość: ws Re: Będę zgadywał. Internautom??? O naiwności!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 21:17
              No i wyszedł z ciebie "Norwid" pajacu żałosny jeden. No to ci pa palancie.
    • Gość: ws Re: REMONT LENINA MISIA IP: *.gds.pl 10.10.03, 10:34
      Misiu-Leninie czemu zamilkłeś. No tak zaczęli cię remontować. Dwa mięsiące bez
      ciebie, to jest straszne.
      • Gość: MISIO_LENIN Re: REMONT LENINA MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:07
        Sam Pan wie i sam Pan rozumiesz Lenin wiecznie żywy i przynim Misio się
        uchowa. Daj Boże
        • Gość: Murarz Re: REMONT LENINA MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:10
          Co będziemy remontować głowę czy dupe?
          • Gość: Filozof Re: REMONT LENINA MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:11
            Radzę dupe!
            • Gość: Analityk Re: REMONT LENINA MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:14
              Głowa Lenina= dupa
              • Gość: Hamlet Głowa czy d...... oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:27
                To wazne co bedziemy analizować. Na du... się nie znam ale o głowie mogę coś
                powiedziec i napisac. Nie wiem czy oczekujesz "madrosci pozornych".Jam Hamlet
                nie uczony! Pamiętaj.
                • Gość: Analityk Re: Głowa czy d...... oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:33
                  Analiza nie wartościuje. Wydaje "wyroki" dzięki metodom ktore stosuje. Wole
                  analizowac głowę wspomnianego Lenina.Schłucham. A raczej czytam cię.
                  • Gość: Hamlet Re: Głowa czy d...... oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:39
                    Przepraszam. Kolacja. W Danii pielęgnujemy zwyczaje. W Polsce pewnie też?
                    Wrócimy do tematu za chwile.
                    • Gość: Hamlet po kolacji Re: Głowa czy d...... oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:55
                      Głowę miał napełnioną poczuciem wyjątkowej wartości ale nie rozumianej i nie
                      definiowanej.Jestem wyjątkowo wspaniały myślał. ( nie pytajcie skąd Hamlet wie
                      co mydslał Lenin).Inaczej jak Budda widział i rozumiał cierpienie
                      człowieka.Finansowany przez wrogów carskiej Rosji dał sie ponieść ambicjom i
                      naiwności. Jak Kataryna- kataryna & przyjażnie do niej usposobione osoby płci
                      obojga i szerg słabszych pior i głów forum.Sorry !jak mówi bratek 4 ale chyba
                      mnie poniosło w chaszcze.
                      W Danii Lenin nie mógłby działac bo nikt by mu nie wierzył. My mielismy
                      monarchię uświeconą przez Boga a nie przez tzw LUD.
    • Gość: Sławek Re: Komu słuzy forum? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 21:43
      To forum to ognisko kilku osób wzajemnej adoracji.Z reguły sobie wzajemnie
      schlebiają ,albo tęsknią za sobą i się przywołują.Ale trudno................
      • Gość: Hamlet Re: Komu słuzy forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:57
        Masz rację Sławku. Tak trzymaj!
        • Gość: Ciekawy Kto finansuje to idiotyczne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:34
          Zgadzam się że nie zupełnie są jasne cele załozycieli forum. Niby demokracja,
          w którą wierzyc maże tylko idiota-większośc wyborców w demokracjach
          ustrojowych to idioci ,papu tania rozrywka i sakramentalne " a co ja mam
          myśleć ja chcę wypocząc po ogłupiającej pracy":
          Para młodych w gwizdek - taka nasuwa się odpowiedzc- zamiast działania nie
          tylko w pisaniu ale też w czynie.
          • Gość: Głupiec Re: Kto finansuje to idiotyczne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:47
            AGORA. I chwała jej za to.Rapaczyńska dobrze prowadzi biznes w ogłupiałej od
            wolnosci Polsce.
            • Gość: Czytelnik GW Re: Kto finansuje to idiotyczne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 09:31
              Polska nie ołupiała od wolności.Moim zdaniem Polacy z mądrości nigdy nie
              słyneli. Raczej z brawury !
              • Gość: Sceptyk Re: Kto finansuje to idiotyczne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 09:51
                FORUMOWICZE no i wrogie siły z RM
                • Gość: Moderator Re: Kto finansuje to idiotyczne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 15:01
                  Nie wiem kto finansuje ale wiem kto moderuje wypociny wasze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka