alienist 18.08.08, 20:35 To jedna wielka mistyfikacja. Ja nie gram w gry bo to strata czasu. Nie zagram też w PO. -- tinyurl.com/62gczx Chała w PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: PO to gra. 18.08.08, 20:40 alienist napisał: > To jedna wielka mistyfikacja. >> Ja nie gram w gry bo to strata czasu. Nie zagram też w PO. Straciłeś. Postawiłam na zwycięstwo PO podczas wyborów - wszystkie pieniądze na remont domu i lanskejping dookoła. Bookmacher po wyborach wypłacił nam piekną sumkę i z tego zrobiliśmy sobie piękne wakacje w USA i pokój kąpielowy zamiast łazienki. Może nie wiesz na co postawić? > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Bookmacher to Michnik czy Pacewicz??? 18.08.08, 21:15 porannakawa20 napisała: > alienist napisał: > > To jedna wielka mistyfikacja. > >> Ja nie gram w gry bo to strata czasu. Nie zagram też w PO. > > Straciłeś. > Postawiłam na zwycięstwo PO podczas wyborów - wszystkie pieniądze na remont dom > u > i lanskejping dookoła. > Bookmacher po wyborach wypłacił nam piekną sumkę i z tego zrobiliśmy sobie > piękne wakacje w USA i pokój kąpielowy zamiast łazienki. > > Może nie wiesz na co postawić? > > Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Bookmacher to Michnik czy Pacewicz??? 18.08.08, 21:21 Pan Reszke Marcel. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: PO to gra. 18.08.08, 20:42 Jak się robi za najemną prostytutkę PiS, to nie dziwota.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Nie to co ty: najemna prostytutka POlszewii; ile p 18.08.08, 21:16 aca? etta2 napisała: > Jak się robi za najemną prostytutkę PiS, to nie dziwota.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 PO = Papier Odbytowy; nic weicej 18.08.08, 21:28 alienist napisał: > > To jedna wielka mistyfikacja. > > Ja nie gram w gry bo to strata czasu. Nie zagram też w PO. > > > -- > tinyurl.com/62gczx > Chała w PO. Odpowiedz Link Zgłoś