mlasskacz Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 15:12 Swoją drogą, takie już typy zrobiły karierę w polityce, że nic mnie nigdy (chyba) nie zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 15:21 PiS sprzedam, cena wywolawcza: 300 zl Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Panie Dorn .Pan się myli. 01.10.08, 15:22 PiS to Jarosław Kaczyński. I dobrze , niech tak steruje do końca. www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/486/486/faktonline/1216704060938.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polityk999 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 17:44 Prawdą jest że J. Kaczyński chyba się zagalopował.szkoda bo to mądry polityk.Panie prezesie pamietaj - silny rząd rządzi krajem , silna opozycja rządzi rządem. A Moravia Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 18:07 Jarosław trzyma wszystkich Pisowców na krótkiej smyczy. Zrobi coś nie tak - do widzenia na polityczną banicję i nici z kariery politycznej w sejmie. Dorna przecież już nie ma w tej partii. Szkoda, że zeszmacił się jako człowiek i polityk pełniąc funkcję marszałka sejmu. On już jest na banicji politycznej. Naturalnie Gosiewskiego nie dotyczy ta krótka smycz. On może robić błędy, nawet alimentacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 18:30 Jestem pewny ze Ludwik zmyje z pokladu Jarka tak ze chyba nawet maly odcisk na pi(r)sie nie zostanie . Ludwik juz raz powiedzial ze Jaroslaw Kalkstein bedzie do konca zycia zalowal , jezeli podniesie na niego reke . Jarek Kalkastein wie ze to juz nie przelewki , ring wolny drugie starcie . Stawiam na Ludwika , on usuwa tluszcz , co prawda nie jak palmolive ale usuwa i to skutecznie i to nie tylko tluszcz , skamieniale wapno tez ! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 19:15 Odejscie Prezesa oznaczaloby jego dozywotnie bezrobocie bo to oczywisty analfabeta i nieuk. Palacowy Kartofel moglby tego samotnie, w tym obcym strasznym swiecie, nie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
polityk999 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 19:28 nieuk??Kaczyński??Czy ty znasz jego zyciorys ??Jak się z nim nie zgadzasz to uzywaj argumentów merytorycznych a nie buraczanych..Głupota nie zawsze czyni złym . ale złość zawsze czyni głupim.Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 19:43 Ten polityczny chłopek roztropek i, jego przeciwnik, polityczny karzeł są siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
kubaher Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 01.10.08, 22:13 Kaczyńscy niech wyjaśnią całemu narodowi polskiego dlaczego jego ojciec Romuald,żołnierz AK nie został skazany,rozstrzelany czy uwięziony lecz dostał od razu profesorskie stanowisko na Politechnice warszawskiej.Ile ludzi zakapował ? Ile przez niego straciło życie.Jeszcze żyją świadkowie z tamtych lat.Nie wystarczy usunąć wszelkie materiały z IPN,są jeszcze ludzie i Ci nie przebaczą Wam dranie.To dzięki Waszemu ojcu tak dobrze się żyło,opływało w dostatkach.Ale już dość. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 02.10.08, 00:44 @polityk999: nie wiem co cię fascynuje w życiorysie jarosława. mierny pracownik naukowy - bo nie da sie byc politykiem i naukowcem. O jego kwalifikacjach intelektualnych mam jak najgorsze zdanie bo podobno "mądry człowik wie co mówi, głupi mówi co wie". Pomysły że jest jakimś wybitnym strategiem tez można między bajki włożyc, ot taki sobie sprytny intrygant. Taktyk byc może, strateg żaden - wygrywa bitwy przegrywa wojny. Małostkowy, mściwy nadęty mały człowiek o mentalności bolszewika. Dla Pis taki wódz to nieszczęście - przeciez tam już same miernoty zostaly - mądrzejsi i przyzwoici odeszli. sprawa z dornem pokazuje nie pryncypialnośc moralną prezesa tylko jego małośc i głupote. kiedyś Pis był normalą partią to co zniej zrobił jarosław to totalna katastrofa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: To syćko pierduły! 02.10.08, 02:33 Telo!Wom sie syćkim miyso w głowicce.Do rzyci z takimi politykami. Wyście gorsi som jest jako baby.Trzy po trzy, trzy po trzy i nic więcej... Cy nie cujecie, ze tyk pierduł, ftore pisecie, nifto juz nie cyto? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 02.10.08, 08:59 Zrzućmy się po 300PLN za dzień, do końca kadencji Sejmu, i niech ci błazni z PiSu nie wychodą z domu. Powinni na to pojść. Za 300PLN Jarek i drużyna zrobią wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 03.10.08, 16:22 A ja, że "J.Kaczyński to problem" od dawna wiem. Czyżbym też był "gieniusiem politycznym". Hej pisuary, Kaczora do wora i do wody! I wtedy zapanuje w kraju święty spokój, porządek i praca w Sejmie. Jednym słowem raj! Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 04.10.08, 20:09 a mnie cały czas intryguje ten ucięty kurzy łeb w kornie z bristolu. Skąd oni to wytrzasneli ? z opakowania po pasztecie drobiowym? Ten znaczek firmowy w stylu, zrób to sam idealnie pasuje do tych ludzi i ich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska11 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 04.10.08, 21:14 Panie Dorn, a czemus Pan tych konusow dotychczas popieral? Co sie k... zmienilo? Zmadrzal Pan tak nagle? Watpie Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 05.10.08, 12:33 Pudło rezonansowe to mało! PiS-ciuchy działają jak bezwolna rozlewająca się z epicentrum Jarosława Kaczyńskiego magma. W tej magmie płyną : Joachim Brudziński (czołowy pieniacz), Tadeusz Cymański (błazen), Jerzy Gosiewski (paranoik), Adam Hofman (wiernopoddańczy beton), Andrzej Dera (zadżumiony), Karol Karski (lizydupa), Zbigniew Giżyński(doktryner), Marek Kuchciński (komediant), Arkadiusz Mularczyk (kauzyperda), Krzysztof Putra (zastygnięta magma), Marek Suski ( susłoizacjoner). Dornowate to całe towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Dorn: PiS to nie pan Kaczyński 05.10.08, 12:36 jestem pod wrażeniem celności i lapidarności charakterystyki! Odpowiedz Link Zgłoś