Gość: marek NIe ma uprzedzeń do pedałów - to przecież źle, że nie IP: 192.168.100.* 23.10.03, 23:23 Popatrzecie ludziska co za kraj, Błochowiak tłumaczy się, że nie ma uprzedzen do pedałów, a powinna mieć... chyba, że sama jest lesbą... NIedługo w tym kraju jak powiesz coś żle o pedale albo żydzie to zostaniesz zlinczowany, nie ma jak to eurpejska tolerancja... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_i_arbiter Poziom polskiej elyty politycznej 23.10.03, 23:37 Zenada, wstyd. Czy ja tu sie urodzilem, czy to tylko przypadek? Czasami ta druga opcja jest lekarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor Blochowiak: cudowne dziecko dwoch cyklistow IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinkong Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:47 Pedały czerwone skarpetki nosiły tylko w piątki!!!!! A z SLD najbardziej na ciotki wyglądają Wenderlich i ta cipa Golimon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 213.77.7.* 24.10.03, 10:51 Wenderlich wygląda jak Hugo z Polsatu... albo te ogromne stwory z Fraglesów (ten nos)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarczyca Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 193.188.119.* 23.10.03, 23:52 To nie wina Anitki,ze tak sobie gada.Przeciez widac wyraznie na zdjeciu jej powiekszona tarczyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_i_arbiter Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 23:54 Gość portalu: tarczyca napisał(a): > To nie wina Anitki,ze tak sobie gada.Przeciez widac wyraznie na > zdjeciu jej powiekszona tarczyce. A to juz inna sprawa i cofam to co napisalem wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulath co to wszystko ma wspolnego z aferą rywina? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 23:57 co to wszystko ma wspolnego z aferą rywina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Pedaly wszystkich krajow laczcie sie IP: *.acn.waw.pl 24.10.03, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LANDSER Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.akademiki.uni.torun.pl 24.10.03, 00:17 Błochowiak super kobieta!!!!!!!Wyraziła to co myśli zdrowa większość!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_i_arbiter Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 24.10.03, 00:19 Gość portalu: LANDSER napisał(a): > Błochowiak super kobieta!!!!!!!Wyraziła to co myśli zdrowa > większość!!!!!!! Kolorowa skarpetka=pedal Brawo, to ja w mniejszosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matacz A juz Niemen spiewal: kolorowa slodycz stoi w IP: *.acn.waw.pl 24.10.03, 00:24 szkle. Stoi. Kolorowa. W piosence "pod papugami" - no to wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&ms Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.autocom.pl 24.10.03, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MA Teraz wiadomo czerwona ale swoja(n/t) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 00:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.dom / 192.168.0.* 24.10.03, 01:53 tak trzymać! inaczej z pedałami i żydostwem nigdy nie wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 02:43 No i sami teraz widzicie do czego doprowadziliscie razem z "Solidarnoscia" swoja Ojczyzne. Poslanka musi przepraszac ZBOCZENCOW seksualnych i razem z jakas SLD czy LSD kajac sie przed nimi i uznawac ich dewiacje seksualne za normalne i legalizowac je. Zobaczcie jaka propagande pedalska uprawia "Gazeta Zydorcza" prowadzac strony pedalskie i lesbijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 158.75.15.* 24.10.03, 10:34 Sądząc po tonie wypowiedzi należysz do wyjątkowo wartościowej części polskiej polonii, która jest przywiązana do wartości. Pytanie tylko, jakie to są wartości? Narodowe, katolickie? Odpowiesz z pewnością, że tak. A ja Ci proponuję: weź biblię i spokojnie poczytaj. Obawiam się, że ciężko Ci będzie znaleźć choć jedno zdanie, które utwierdzałoby Cie w tym, że to co piszesz ma coś wspólnego z nauką Chrystusa. Jeśli jesteś sfrustrowany tym, że nie zrobiłeś wielkiej kariery w USA to Twój problem. A od Polski i Polaków się ODPIERDOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEATUI Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.OLAC.Berkeley.EDU 24.10.03, 02:24 IM WSZYSTKIM W TEJ KOMISJI TO SIE JUZ CHYBA BARDZO NUDZI... A MOZE BY TAK POWOLAC KOMISJE DO SPRAW BIEDY W POLSCE. CIEKAWE ILE CZASU BY OBRADOWALA? ILE BY BYLO KONFRONTACJI SWIADKOW? NIEDAWNO STWIERDZONO W KALIFORNII, ZE 90% BIEDNYCH LUDZI MA TELEWIZOR KOLOROWY, A 70% JEZDZI SAMOCHODEM. A JAK TO WYGLADA W POLSCE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.160.186.195.dial.bluewin.ch 24.10.03, 03:01 Ty glupia babo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 24.10.03, 03:07 Facet w "kolorowych skarpetkach" to bardzo ladnie brzmi.Troche to gorzej wyglada jak sobie wyobrazimy jak obrzydliwie wygladaja zaloty i pieszczoty tych panow ktorych pani posel miala na mysli. Pani posel B. nie musza sie ci panowie podobac, chociazby dlatego ze im rowniez nie podobaja sie osoby o plci pani posel. Antypatia jest wzajemna i tak juz pozostanie, az do czasow przesladowan przez UE osob, ktorym sie podobaja osoby plci przeciwnej. A to nastapi bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 04:18 Mam 30 lat, jestem ... PEDAŁEM, ciotką, gejasem co tam jeszcze... puftą che che tyle tych nazw... od 5 lat mieszkam z facetem i tak na prawdę śmiję się z tych co z "nas" szydzą. Tak , tak mam to gdzieś i śmieję się z tego. A dlaczego? Ano dlatego że mam poczucie przewagi, przewagi nad Wami drodzy HOMOFOBI !!! My pedały jesteśmy lepiej wykształceni, lepiej zarabiamy, decydujemy (z racji zajmowanych stanowisk o MEDIACH, WŁADZY (byliśmy, jesteśmy i będziemy - w każdym rządzie) i o pieniądzach (wystarczy popatrzec na skład osobowy w Bankach ..). A czemu tak jest....? A dlatego że więcej czasu poświęcamy na rzeczy istotne takie jak nauka, praca itp.; I WSPIERAMY JEDEN DRUGIEGO, PO CICHU ALE SKUTECZNIE !!! P.S. Pozdrowienia dla kolegów z WYBORCZEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jestem PEDAŁ i mam to gdzieś !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 04:19 Mam 30 lat, jestem ... PEDAŁEM, ciotką, gejasem co tam jeszcze... puftą che che tyle tych nazw... od 5 lat mieszkam z facetem i tak na prawdę śmiję się z tych co z "nas" szydzą. Tak , tak mam to gdzieś i śmieję się z tego. A dlaczego? Ano dlatego że mam poczucie przewagi, przewagi nad Wami drodzy HOMOFOBI !!! My pedały jesteśmy lepiej wykształceni, lepiej zarabiamy, decydujemy (z racji zajmowanych stanowisk o MEDIACH, WŁADZY (byliśmy, jesteśmy i będziemy - w każdym rządzie) i o pieniądzach (wystarczy popatrzec na skład osobowy w Bankach ..). A czemu tak jest....? A dlatego że więcej czasu poświęcamy na rzeczy istotne takie jak nauka, praca itp.; I WSPIERAMY JEDEN DRUGIEGO, PO CICHU ALE SKUTECZNIE !!! P.S. Pozdrowienia dla kolegów z WYBORCZEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jestem PEDAŁ i mam to gdzieś !!! IP: 158.75.15.* 24.10.03, 10:24 Wbrew temu co piszesz, czujesz się dotknięty. Ale te gniewne pomruki i popisy: "co ty my homoseksualiści nie znaczymy i nie możemy" wcale nie zmienia Waszej sytuacji w społeczeństwie. Agresja rodzi agresję. Zarówno po Waszej, jak i po naszej stronie. Jestem heterykiem. Lubie siebie i swoj styl życia, wartości. Nie mam na tym punkcie kompleksów. Nie mam również nic przeciw Twojemu stylowi życia.Jedni lubią jabłka inni banany. Jeżeli jednak mówisz mi, że jesteś w czymś lepszy ode mnie, to niczym nie różnisz się od tycch, których tak serdecznie nienawidzisz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanTalon Ale świrujecie! IP: 61.9.101.* 24.10.03, 18:13 Odezwał się rozsądny (w miarę) homoseksualista (na co dzień też mówię "pedał") i jakiś bardzo poprawny koleś rozpoczął procedurę "prostowania". Mam się teraz obrazić na określenie "heteryk", bo mi sie kojarzy z "heretykiem"? Nie przeginajmy! Nie bedę wykreślał ze słownika słów w rodzaju pedał, baba, murzyn, cygan, chłop itd. tylko dlatego że jakieś PC-zboczki reagują na nie alergicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glowas Posłowie godni swego narodu. I na odwrot. IP: 62.233.226.* 24.10.03, 04:36 Jedni warci drugich. Ktoś Ją wybrał. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz USA Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 05:00 A nie powinna.Dlaczego bawic sie w eufemizny z dewiantami np. "innej orientacji seksualnej" i tym podobne ? Pedal to pedal, a zwa ich jeszcze "dupojeby". Torsje czlowieka biora jak patrzy w TV na uroczyste nakladanie obraczek i malzenski pocalunek smierdzieli!!P.posel Kalisz mowi ze kazdy ma prawo do szczescia A nie kazdy, np.nekrofile go nie maja. PRECZ Z PEDALAMI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Janusz z USA-jestes strasznym prymitywem, ksenofobem IP: *.sympatico.ca 24.10.03, 05:54 i...prawdopodobnie homoseksualista-dlatego reagujesz z taka nienawiscia do ludzi o innej orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Definicja tolerancji IP: 213.77.7.* 24.10.03, 11:05 Słowo do pedałów. Jak urządzicie sobie wreszcie społeczeństwo w którym 50% + 1 osoba będzie homoseksualistą (DM kobieta czy mężczyzna), to będzie sobie mogli mówić, że jesteście normalni, bo będzie w większości. A teraz jesteście zwykłymi odmieńcami i nikt tego nie zmieni... A cała ta tolerancja to (z języka łacińskiego tolerare - "znosić", "cierpieć"), świadoma zgoda na wyznawanie i głoszenie przez innych ludzi poglądów, z którymi się nie zgadzamy, oraz na wybór sposobu życia uważanego przez nich za właściwy, chociaż go nie aprobujemy. Tolerancja oznacza rezygnację ze stosowania przymusu wobec innych. A więc ja dla was pedały jestem tolerancyjny, tak jak i większość znienawidzonych przez was ludzi normalnych. Bo nikt nie chce was wieszać, (sami się wieszacie na billboardach), mordować, itp. Ludzie chcą tylko żebyście zamknęli się w swoich norach, gdzie możecie robić co wam się tylko rzewnie podoba. A żądanie przyznania wam praw, które przynależne są parom hetero, to jest właśnie brak tolerancji, bo przymuszacie ludzi do akceptacji czegoś co jest im co najmniej obce... P.S. Pedofilia, zoofilia i kazirodztwo też są zakazane... Więc rzeczywiście ta walka o kawałek szczęścia dla każdego (dewianta) im nie wychodzi. SLD = Partia nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 00:24 Popieream, precz z pedałami. Zboczeńcom mówimy nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MłotNa Czarownice Re: Co to za dowcip,że żydzi zabili dziecko w koś. IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 05:24 w kościele?Kto kogo obraża i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XcX Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 06:04 Sie przejezyczyla, zartowala, - ale hipokryzja. Przeciez wlasnie w ten sposob 99 procent spoleczenstwa mysli o homoseksualistach, tylko, ze glosno mowic o tym nie wolno. Podobnie poslowie SLD, ktorzy forsuja przepisy dajace specjalne prawa homoseksualistom, a w kuluarach na pewno opowiadaja sobie swinskie dowcipy o pedalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prinsik Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 07:33 Wsadz sobie prymitywna szmato te przeprosiny w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.daxnet.no 24.10.03, 08:34 Ambicje Błlochowiakówna tak bardzo kocha dziennikarzy, że już raz z tej miłości zlikwidowała niezależną gazetę Pabianicką a w jej lokalu urządziła swoje biuro poselskie. Jak zauważyła swego czasu ta niezależna gazeta z Pabianic Błlochowiakówna jest okazem w mieleniu ozorem i wyśmienicie włada językiem francuskim z czego jest znana w całej okolicy Pabianic. Ostatnio Błlochowiakówna próbowała zagonić w kozi róg mistrza retoryki Michnika i niestety stało się i z młodej piersi wyrwało się ......... Było by śmieszniej gdybyś Błlochowiakówna powiedziała „ i jąkały” a wyszło żałośnie i tak pękałem ze śmiechu. Błlochowiakówna bierz korepetycje u Urbana on najpierw przeegzaminuje cię z umiejętności posługiwania się językiem a potem zaleci ci nie wdawanie się w utarczki słowne z Adamem. Ja rozumiem, że pragnęłabyś zlikwidować następną gazetę i zamienić biuro Michnika na swoje. Masz już wprawę. Marzenia SLD wynikają z LSD He he he he he ha ha Tytus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.chello.pl 24.10.03, 09:09 A poczucie humoru.To był żart.Kiepski ale żart bez złych intencji.Nie można żartować z białych,czarnych,łysych,zezowatych ,normalnych,pedałów ,sodomitów itp/Nie? To zamykamy ten interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 158.75.15.* 24.10.03, 10:09 Dla mnie wypowiedz Pani Błochowiak jest najlepszym dowodem zakłamania ugrupowania, którego jest członkiem. Walka o równouprawnienie? Co ich obchodza geje, lesbijki, bezdomni, emeryci czy renciści? To ma być ugrupowanie lewicowe? Chyba tylko z nazwy.Walczyć to oni potrafią, ale o interesy swoich kolesi. Nie po to się przecież uwłaszczyli, żeby zajmować się jakimiś duperelami. Natomiast, jak im nie wychodzi rządzenie, to owszem zawsze mogą wyciągnąć z kapelusza jakiegoś króliczka: aborcję, partnerskie związki homoseksualne, czy eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 10:17 Błochowiak jest osobą mało kulturalną wręcz chamską. Wystarczy popatrzeć. Ten sztuczny uśmiech, za którym nic się nie kryje. Beznadzieja.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 24.10.03, 21:59 alex2000 napisał: > dno -sam jestes dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadyk pasza Olać poprawność polityczną to jest chore IP: *.sggw.waw.pl 24.10.03, 10:52 dość mam hipokryzji tych ćwierć inteligentów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skmin_x Re: Olać poprawność polityczną to jest chore IP: *.iel.waw.pl 24.10.03, 11:59 Sam się olej. Gdyby nie było poprawności politycznej to takie spektakle można by było ogłądać w TV codziennie, idioci i populisci byliby wniebowzięci, dostał by mandat do pieprzenia o niczym czyli w czym jest debeściakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanTalon Jakie spektakle? IP: 61.9.101.* 24.10.03, 18:29 Cały omawiany "spektakl" polega na tym, ze kobita (obraźliwe?) użyła potocznego określenia, któremu w dodatku trudno zarzucić obraźliwe pochodzenie (swoją drogą, nie wiem, skąd się wzięło słowo "pedał" jako opis preferencji seksualnych, będę wdzięczny za wyjaśnienie). W imię jakichś PC-ideałów mamy wyrzucić ze słownika cygana, pedała, chłopa, babę, murzyna itd. Kto decyduje o liście zakazanych słów? Rada Poprawnych? Czy na razie wolno mi pomysleć "pedał", czy już popełniam myślozbrodnię? Co to zmieni, ze będę mówił "gej" albo "homoseksualista męski"? Nic do nich nie mam, kochał się z nimi ne będę niezależnie od nazwy, więc o co chodzi? Co za różnica, czy skarpetki uchodzą za pedalskie, czy za gejowskie? Kiedyś się spotkałem z określeniem, że czarne biustonosze to noszą kurwy. Może ktoś się powinien obrazić, tylko nie wiem kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 5.3.1R* / 217.153.50.* 24.10.03, 11:59 Brawo Anita. Masz rację. (Moze to przepuści cenzura ?) Odpowiedz Link Zgłoś