komentator232 09.01.09, 10:36 Pierwsza notka na tej tubie gadzinowej nt. PiS-u, która jest w miarę rzetelna i przyprawiła mnie o uśmiech. Kato-socjaliści też chcą mieć swojego Paligłupa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 12:02 Ciekawe, czy PiS w swoim gronie znajdzie kogoś takiego? Janusz Palikot to człowiek wykształcony, po studiach filozoficznych na KUL (czy dużo takich jest w PiS), a w dodatku bogaty przedsiębiorca i mecenas kultury. Zaś działacze PiS to w większości młodszy personel urzędniczy, wychowany w nienawiści do swych szefów (przeważnie z SLD) i chcący ich zastąpić (oraz odziedziczyć ich nawyki i kulturę). W tym sensie, PiS nie będzie miało osoby analogicznej do Janusza Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 12:43 Ich gubi brak językowej precyzyjności. Im chyba chodzi o stworzenie stanowiska Antypalikota, hehehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 12:45 Trzeba by co najmniej tzrech naczelnych PiS_dogłowych, zeby zrównoważyć inteligencję jednego Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 12:51 A kto tu mowi o inteligencji? Klown wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 12:54 elena4 napisała: > A kto tu mowi o inteligencji? > Klown wystarczy. Klown to był przez dwa lata , nawet dobrze urodzony od pięciu pokolen I niestety nie wystarczył. Pomimo swojej genialnośći i intligencji Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 12:57 A to akurat wtręt ni z gruszki ni z pietruszki. Palikota wcale nie trzeba przebijać. Wystarczy takiemu Antypalikotowi jak będzie parodiował. Ludowi to sie spodoba, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 13:18 elena4 napisała: > A to akurat wtręt ni z gruszki ni z pietruszki. > Palikota wcale nie trzeba przebijać. Wystarczy takiemu Antypalikotowi jak będzi > e > parodiował. Ludowi to sie spodoba, hehehe. Jarkaczowi i jego nie bratu nic nie trzeba, wystarczy "na żuywo" pokazać i lud się śmieje do rozpuku hahaha. A jak jeszcze dać do załozenia słuchawkę, to mozna penc ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Nistety to nie mozliwe 09.01.09, 13:24 Ja tam się nie śmieję. Jak na nich patrzę, mam ciepło w sercu i tkliwość w oczętach. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika jesteś wyjątkowa :) 09.01.09, 13:26 elena4 napisała: > Ja tam się nie śmieję. Jak na nich patrzę, mam ciepło w sercu i tkliwość w > oczętach. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: jesteś wyjątkowa :) 09.01.09, 13:33 Staram się być, ale nie wychodzi. Jest nas z parę milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow jesteś wyjątkowa ,lubisz zwiazki kazirodcze ? 10.01.09, 15:48 Eleonora otworzyla usta i powiedziala cos o kobiecie Paskuda wazniejszego . elena4 napisała: > Staram się być, ale nie wychodzi. Jest nas z parę milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 13:12 Fotka pierwsza klasa! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 13:52 Do ,,zapijaczonego ryja,, nie dziwie się że cię ,,Homoś,, zablokował ja też zaraz uczynię Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 14:28 Kurski łże, Cymański jeszcze bardziej a Rokita robi błazna z Jarosława, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: PiS chce mieć swojego Palikota 09.01.09, 16:29 Nelly Rokita moze byc uzyta w PiSie jako swoisty Palikot, z ta roznica, ze Pis duzo ryzykuje, bowiem Nelly za czesto strzela do wlasnej bramki. Doskonaly przyklad to ta jej wypowiedz o kobietach Jaroslawa Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: PiS chce mieć swojego Palikota 10.01.09, 14:55 Co za głupie gadanie - przecież Kurski to Palikot PiSu (lub: Palikot to Kurski PO). Obaj są specjalistami od dziwacznych zagrań medialnych, których rodzaj jest zdeterminowany ich charakterem i koresponduje z charakterem partii. I tak Palikot frywolnie wymachuje sztucznym fiutem, a Kurski już mniej dowcipnie - dziadkiem z Wehrmachtu. Druga rzecz, iż w oczy rzuca się niemożliwy do przekroczenia dystans intelektualny. Palikot jest podmiotem racjonalnym, a Kurski to zbiór instynktów. Zresztą jak i cały PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmawialski Re: PiS chce mieć swojego Palikota 10.01.09, 15:46 HaHa! PiS chce mieć "swojego" Palikota? A co jakiś porzadny i rozsądny facet miałby robić w tym PiSowskim szambie? Przecież trzeba być skończonym pierdołą żeby zapisac się do tej partii małych, zakompleksionych, złośliwych gnomów. =========== Uprzejmie proszę płatnych blogerów PiSu o nieodpowiadanie na mój post - nie interesuje mnie wasze zdanie - wy dziwki polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: PiS chce mieć swojego Palikota 13.01.09, 21:31 Takiego idioty szukaj ze świecą, za to w tym Popapranym szambie znajdziesz najmniej dwóch czołowych imbecyli. Uprzejmie proszę płatnych debili Politbiura o donośniejsze szczekanie na PIS aby zachwycić swego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: PiS chce mieć swojego Palikota 13.01.09, 21:33 wystarczy twój skowyt parchu Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Materiał mieli, ale się Ludka pozbyli 13.01.09, 22:36 Z zastrzeżeniem: jaka partia, taki jej Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Materiał mieli, ale się Ludka pozbyli 13.01.09, 22:51 Podobno Gejowy pisze nowy program pis.Za podstawe przyjal bajki braci Grim. Odpowiedz Link Zgłoś