Gość: Rzp IP: rtr:* / 192.168.46.* 14.11.03, 07:18 Co to Agorę obchodzi? Chyba pisze to ze strachu przed nową konkurencją i że jej samej kurczą się wpływy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jans Re: Same straty IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 14.11.03, 07:54 Myślę, że Agora pisze o TV TRWAM nie dlatego, że to ją obchodzi ale ze może to interesować czytelników. I słusznie!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Rydzyk na usługach ruskiej mafii? IP: *.crowley.pl 14.11.03, 10:11 Cyklistów? Masonów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Rydzyk na usługach ruskiej mafii? IP: *.dsl.support.nl 14.11.03, 10:20 Gość portalu: Dociekliwy napisał(a): > Cyklistów? Masonów? Ojciec Rydzyk tak samo jak Lepper (obaj studiowali na tym samym Instytucie Schullera "antyglobalizm) to ludzie prowadzeni przez federacyjna sluzbe wywiadowcza Rosji. Tylko idiota moze sobie n ie zdawac z tegio sprawy. Ich antyamerykanizm i tzw "antyglobalizm" jest tylko w interesie Rosji i nikogo innego. Rozmiekczanie i destabilizacja Polski to zadania tych sluzb. Rosja nigdy nie stracila nadziei na rzady w priwislanskim kraju. Reszte roboty robia niektorzy towarzsze z SLD. I tak lecimy na wschod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: straty ale w 2000r IP: 195.245.213.* 14.11.03, 11:35 Sprawozdanie dotyczy roku 2000, teraz mamy koniec 2003. I mimo tych strat RM trwa, rozwija się. Wyciągneliście stare sprawozdanie finansowe i próbujecie zrobić sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: straty ale w 2000r IP: *.icm.edu.pl / 192.168.1.* 14.11.03, 13:59 Gość portalu: Tadeusz napisał(a): > Sprawozdanie dotyczy roku 2000, teraz mamy koniec 2003. I mimo > tych strat RM trwa, rozwija się. Wyciągneliście stare > sprawozdanie finansowe i próbujecie zrobić sensacje. Nowsze są tajnei, o. Rydzyk za wszelką cenę nie chce ich ujawnić. A na brak 600 tys. zł miesięcznie o. Rydzyk narzekał w zeszłym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $4You Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 15:05 Stanisław Remuszko o Michniku (2003.10.24 12:02) "Moja opinia (...) o szefostwie "Wyborczej" jest inna: ci ludzie załgali się już do tego stopnia, iż sądzą, że wszystko, co robią, jest w porządku. Wykształcili w sobie własną etykę i w ogóle nie dostrzegają, że ta "etyka" często ma niewiele wspólnego z zasadami, jakimi kierują się normalni, uczciwi ludzie... Dlatego sądzę, że Ernest Skalski, Ewa Milewicz, Helena Łuczywo i inni naprawdę wierzą, że to co robią i jak to robią jest dobre. A Adamowi Michnikowi zapewne mało brakuje do uwierzenia w swą boskość. Ja chciałem to zmienić! Dziś widzę, że nie była to naiwność, tylko po prostu głupota". - Stanisław Remuszko (redaktor "Wyborczej" w latach 1989-1990) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Czyżby znów doszło do zbliżenia Adasia z Robertem? IP: 195.205.230.* 14.11.03, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Same straty 14.11.03, 17:35 Dlugi miala splacic audycja "Czeki i Money Orders" ale nie przynosi spodziewanych rezultatów. Spoleczenstwo zmadrzalo, a ukrasc nie ma gdzie. Rydzyka ratuje druga edycja świadectw udziałowych, które mógłby wyłudzic od ogłupiałych słuchaczy na ratowanie jakiejś padającej stoczni. Odpowiedz Link Zgłoś