kirk12 06.05.09, 12:59 fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/brudna-bielizna-w-ipn,1301578,2789 Niektórym się bardzo śpieszy. Tym razem padł strach na osoby poważniejsze od Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Czy zdążą uwalić IPN ? 06.05.09, 13:03 Lepiej niech pisze o KRUSie,ot pismak malorolny. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Czy zdążą uwalić IPN ? 06.05.09, 13:04 Chciałeś powiedzieć: moralny... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Panie Ziemniakiewicz do 06.05.09, 13:06 dzieła - bronić Kurtybzyka, czy Kurtywtyka nie wiem juz doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A co ty,szmato esbecka,masz tu do gadania!!! 08.05.09, 09:46 prawieemeryt napisał: Panie Ziemniakiewicz do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Oooo normals okazał 08.05.09, 11:38 wqrvienie. Ziemniakiewicze normalsizno właśnie som przeznaczone do obrony przed społeczeństwem podgatunku pod nazwą Kartoffelnmaenner. Od razu ci przetłumaczę - ludzi kartofelków. Jest ci u nas takich dwóch wiodacych i całe plemie kartofalanopodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Coś ty.Być może wqrviłbym się gdybyktoś mi dołożył 08.05.09, 12:18 prawieemeryt napisał: Oooo normals okazał wqrvienie. ---> ... merytorycznie - ale na razie natykam się na samych Cienkich Bolków, którzy POtrafią tylko coś bredzić bez związku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy zdążą uwalić IPN ? 06.05.09, 14:05 kirk12 napisał: > fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/brudna-bielizna-w-ipn,1301578,2789 > Niektórym się bardzo śpieszy. Tym razem padł strach na osoby poważniejsze od > Bolka. Coś ty. Na Kaczory? Niewykluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Czy zdążą uwalić IPN ? 06.05.09, 19:04 Salon dostanie sraczki,jak IPN wyda arcydzieło o największych ałtorytetach i ich"zasługach"w marcu 68.Piekiełko to mało powiedziane,stąd zawczasu obelgi pod adresem IPN-u.Sprawa Alka to pikuś przy nadchodzącej nawałnicy,a co za lament się uniesie,trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: narazie robia co mogą póki są przy korycie 08.05.09, 09:47 To Kurtyka bzyka na calego, poki przy korycie? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tusk chce być uznany za utrzymanka SB i WSI??? 08.05.09, 09:51 kirk12 napisał: Czy zdążą uwalić IPN ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor normals 08.05.09, 10:02 To raczej Handzlik i Kowalski brali kase za kapowanie SBecji. Ciekawe czy Jadwiga Kaczynska kapowala za forse czy dla idei? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Mnie interesuje,kto teraz sprzyja i pomaga esbekom 08.05.09, 10:07 kolor napisał: normals To raczej Handzlik i Kowalski brali kase za kapowanie SBecji. ---> i kapusiom. A ciebie nie interesuje? Przecież podobno patrzycie w przyszłość? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Mnie interesuje,kto teraz sprzyja i pomaga es 08.05.09, 10:10 PIS sprzyja SBekom. Co drugi to kapucha na czele z Jaroslawa buehehehehehe Musiala jakos te paczki na Bialolece odrobic kapucha jedna buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czy zdążą uwalić IPN ? 08.05.09, 11:40 Ale przed czym mają zdążyć? Bo chyba nie myślisz o powrocie Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś