slad12 29.01.02, 16:37 czy mozna w nieskonczonosc sprzedawac czytelnikom nieudowodnione i coraz bardziej niewiarygodne artykuly dla osiagniecia zysku.gazeta stracila w ciagu ostatniego tygodnia wielu czytelnikow osiagajac poziom szmatlawca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: gazety brukowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:11 Zaliczam do Nich Gazete Wyborczą ,NIE, Trybunę Przegląd i Mać Pariadkę! Aha! I cała seria gazet dla kobiet i młodzieży typu Na Żywo Życie Na gorąco Brawo Brawo Girl Dziewczyna itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gazety brukowe IP: 195.217.253.* 30.01.02, 18:57 Gość portalu: GMR napisał(a): > Zaliczam do Nich Gazete Wyborczą ,NIE, Trybunę Przegląd i Mać Pariadkę! Aha! I > cała seria gazet dla kobiet i młodzieży typu Na Żywo Życie Na gorąco Brawo > Brawo Girl Dziewczyna itd A ja ND i GP. Ale to raczej gadzinowki. To insza inszosc, jak mawiala matka chrzestna sluzacej pani Dulskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: gazety brukowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:17 Co do GP .. faktycznie coś za bardzo się zeuropeizowała ostatnimi czasy... tu przyznam ci Haniu rację co do ND... nie mam zdania nie czytam tego od deski do deski tylko niektóre działy tak jak w GW tylko Rzepę czytam całą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gazety brukowe IP: 195.217.253.* 31.01.02, 09:43 Gość portalu: GMR napisał(a): > Co do GP .. faktycznie coś za bardzo się zeuropeizowała ostatnimi czasy... tu > przyznam ci Haniu rację co do ND... nie mam zdania nie czytam tego od deski do > deski tylko niektóre działy tak jak w GW tylko Rzepę czytam całą Fakt, ze jeszcze tylko Rzepa trzyma poziom i ma wspanialy dodatek literacki w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: gazety brukowe IP: *.ppp.szeptel.net.pl 07.02.02, 20:19 Hania - ja GP traktowałem kiedyś jak Ty - ale powoli zmieniam zdanie. Ma wydanie sieciowe. Nie trawię tylko tego bufona Ziemkiewicza, co nie znaczy, że go nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: gazety brukowe 30.01.02, 18:53 Do gazet brukowych zaliczam wszystkie gazety i czasopisma, których zawartość reklam i innych materiałów niedziennikarskich jest więcej niż 10% powierzchni. Ponadto wszystkie takie, które ponad miarę eksponują jako sensację krew, śmierć i głupotę. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: gazety brukowe 30.01.02, 19:04 Oczywiście, że tak. Pdstawowym zajęciem gazety ( zaraz po sprzedaży reklam) jest kształtowanie opinii. Sex & violence sell newspapers. Jesli chcesz prawdy, obiektywizmu i uczciwej analizy to bądź pewien/pewna, nie znajdziesz ich za 2.50/ per egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocu Re: gazety brukowe IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 19:51 Wcale nie jestem pewien czystracila. Jak narazie duzo z jej wiadomosci sie zaczyna potwierdzac. A pozatym dzieki reklamom wyborcza jest taka groba i ma tyle tresci. Inne gazety nieposadajace tylu reklam do sie przeczytac w 15-30min i to wszystko. A zreszta jezeli jest taka zla to zaproponujcie cos lepszego bo krytykowac to kazdy moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa2 Re: gazety brukowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:06 Gość portalu: kocu napisał(a): ... bo > krytykowac to kazdy moze. Czego dowodem jest niniejsze FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: gazety brukowe IP: *.ibspan.waw.pl 30.01.02, 20:03 Ale do 'poziomu' "Naszego Dziennika" jeszcze nie zeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: gazety brukowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:26 A czy Ty jesteś taki idealny i nie masz nigdy chwil słabości? Wybacz je GW, tam też pracują tylko ludzie, a temat jest tak szokujący, że nawet na forum nie ma szaleństwa. Przyszłość da odpowiedź, czy chłopcy przesadzili, ale jeśli choć w ułamku procenta napisali prawdę to było warto. W imię szacunku dla zmarłych i ich bliskich. Nie oceniej pochopnie, bo zostaniesz oceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: gazety brukowe 30.01.02, 21:56 Jak dotad nie zauwazylem, zeby choc jeden promil z rewelacji o "lowcach skor" okazal sie niezgodny z prawda, wiec nie bardzo rozumiem, o co ten caly krzyk i porownywanie GW ze szmatlawcami pokroju ND... GW gonic za sensacja nie potrzebuje, bo nie tym zdobywa czytelnikow (w przeciwienstwie do np. Super Ekspresu). A ze ten material jest tak sensacyjny to juz nie wina dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzRM Re: gazety brukowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:59 ND to żaden szmatławiec! To jedynie prawdziwie Polska gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: gazety brukowe IP: *.chello.pl 30.01.02, 22:03 Gość portalu: OzRM napisał(a): > ND to szmatławiec! To prawdziwie niepolska gazeta. OzMR czyś ty do reszty ocipiał ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: gazety brukowe 07.02.02, 18:44 Gość portalu: mmikki napisał(a): > Gość portalu: OzRM napisał(a): > > > ND to szmatławiec! To prawdziwie niepolska gazeta. > > OzMR czyś ty do reszty ocipiał ?!!!! Informuję Pana OzRM, że nigdy nie zwróciłbym się w ten sposób do niego. Od jakiegoś czasu osoba o lewackich sympatiach (zdarza sie w najlepszej rodzinie) i wyjatkowo złych manierach (tego nie sposób wybaczyć) podszywa się pode mnie używajac mojego nicka, gdy nie ma mnie na forum. Zacytowany post prosze potraktowac jako kolejną - na wygląd całkiem ubecką - prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: gazety brukowe 30.01.02, 22:13 Gość portalu: OzRM napisał(a): > ND to żaden szmatławiec! To jedynie prawdziwie Polska gazeta. Z takimi rewelacjami nie jestem w stanie dyskutowac - predzej uwierze w talibow pod Olsztynem;-))) (jak z Ciebie taki Polak, to powinienes wiedziec, ze w naszym jezyku przymiotniki piszemy z malej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx ND gazety brukowe, prawdziwie polskie? IP: *.rdu.bellsouth.net 08.02.02, 06:22 Nie mow mi ze to samo. jakze depresjonujace! Gość portalu: OzRM napisał(a): > ND to żaden szmatławiec! To jedynie prawdziwie Polska gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szmatławiec będzie obrażony takim porównaniem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 22:15 Szmatławce-gazety stanowczo zaprotestują !!!! Aż tak nisko jak Wyborcza nie upadły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Gazety "brukowce" IP: *.chello.pl 31.01.02, 11:59 1. Nasz Dziennik 2. Głos 3. Gazeta Polska 4. Ojczyzna (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buc Re: Gazety IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:21 Gość portalu: Karol W. napisał(a): > 1. Nasz Dziennik > 2. Głos > 3. Gazeta Polska > 4. Ojczyzna (?!) Każdy ma swojego brukowca. GW po tych łódzkich historiach dołuje. Za niechlujstwo. Choć ta gazeta mnie niczym nie zaskoczyła. Oni tak mają. Nie szanują się. Musi przeminąć kilka pokoleń... Odpowiedz Link Zgłoś