witek.bis 08.06.09, 08:43 Zasmarkany Żigolo twierdzi, że "cofnęli się do tyłu" o kroczek. Kroczek nie wyroczek, chciałoby się powiedzieć, ale się nie powie, bo to jest regularny wyrok. A mi tego Żigolaka wcale nie żal. Tak po ludzku mi go nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Zawsze twierdziłem, że cofnąć się inaczej 08.06.09, 08:45 niż do tyłu jest nie tak prosto jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zawsze twierdziłem, że cofnąć się inaczej 08.06.09, 08:53 Ja też byłem wyznawcą takiego poglądu, ale po dzisiejszych jękach porannych Żigolaka czuję się trochę zdezorientowany. Na początku gorzkich żalów stwierdził, że zaczynali od zera, więc ten jeden procencik należałoby uznać za krok do przodu. A na koniec to nieszczęsne "cofnięcie się do tyłu". Zaczynam się obawiać, że Żigolo po prostu nie wie gdzie ma przód, a gdzie tył. Tak samo, jak Bender nie wiedział, czy ten jego libertas jest za traktatem, czy jakby zupełnie przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jak by się jednak nie obrócił, zakręcił, jęczał, 08.06.09, 09:00 zrzędził i wymyślał, to odwłok ma jednak zawsze w tym samym miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: a o którego rzygolo chodzi? 08.06.09, 08:55 O Arturo, oczywiście. "Ten wąsik, ach ten wąsik. Ten chłód, ten wzwód, ten pląsik..." Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte a, cudak? lider panopticum 08.06.09, 09:03 polskiego wykazał się wielką giętkością w sprawie Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Łzy Żigolaka 08.06.09, 08:59 Taki brak orientacji przestrzennej zbyt zdrowo nie wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Łzy Żigolaka 08.06.09, 09:02 Bo i zdrowy nie jest. Podobno jak się koniowate szaleju nażroł, to tak właśnie majoł. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:04 :-o A nawet nie wiem, bo mi się też ślozy z oczu puścili i nie dojrzałem, komu się kucyk wypłakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:14 Słyszałam "wystąpienie" przedwyborcze Jurka > i dzięki temu wiem, jakie teraz w "wielkim świecie" obowiązuje nazewnictwo: kraje/państwa są: aborcyjne i eutanazyjne ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:19 O jasny gwint! A my pewnie do tych EU-tanazyjnych należymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:25 witek.bis napisał: > O jasny gwint! A my pewnie do tych EU-tanazyjnych należymy. No ba! Nie ma na co czekać > nie udało się "im" z 'naszą' aborcją, to teraz będą chcieli... nawet boję się dokończyć! ;) W każdym razie > nie jest dobrze (wg Jurka Marka) :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:31 A tak przy okazji - wiadomo już ile głosów jurkowcy dostali? Mam nadzieję, że przynajmniej najmniej tyle, ilu kandydatów wystawili. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:49 Między nami, forumowiczami > nie interesowałam się tym. Zadawala mnie świadomość, że wystarczająco... mało ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: do tych EU-tanazyjnych należymy 09.06.09, 08:32 A nasz rząd ciężko grzeszy, bo nie ujął się za nieludzko prześladowanym Ojcem Świętym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: do tych EU-tanazyjnych należymy 09.06.09, 11:48 www.nasznocnik.pl napisał: > > A nasz rząd ciężko grzeszy, bo nie ujął się za nieludzko > prześladowanym Ojcem Świętym ;-) Rząd to rząd > wiadomo, ZOMO, lumpen, łże, etc. > ale Pan pRezydĘt & bliźnię jego jednojajeczne > czy dali kwak w tej sprawie, ja się pytam?! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:49 ave.duce napisała: > Słyszałam "wystąpienie" przedwyborcze Jurka > i dzięki temu wiem, jakie ter > az w > "wielkim świecie" obowiązuje nazewnictwo: > > kraje/państwa są: > aborcyjne i eutanazyjne ;) > > :p Ja go lubie. Chlopak jest rozrywkowy. www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:52 Modlitwy o deszcz, wywołujące powódź :))) Faktycznie, rozrywkowy, co nie znaczy: rozrywany przez wyborców, niestety dla niego, a dla mnie stety ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Komu w mankiet płacze Dzieciatko dwojga imion 08.06.09, 09:56 ave.duce napisała: > Modlitwy o deszcz, wywołujące powódź :))) > > Faktycznie, rozrywkowy, co nie znaczy: rozrywany przez wyborców, niestety dla > niego, a dla mnie stety ;) Zawsze moze jeszcze sprobowac w cyrku Ma talent Szkoda tylko, ze coraz mniej ludzi intersuje sie cyrkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Braci mniejszych żal do cyrku :( 08.06.09, 10:18 > przed wszystkim. Jeden z nielicznych świętych, jakich uznaję jako ateistka > Franciszek z Asyżu :))) Cyrk Polonia bez "braci mniejszych", a z kaczystami & co. jeno > co to jednak za atrakcja? Mamrotek z Bulgotkiem > klauni podstarzali, żal patrzeć. Miast śmiechu za moment jeno łzy rzęsiste wywoływać będą. łapki im się plączą, małpki znikają... Kompletna klapa na horyzoncie ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Dorzucę jeszcze wspaniały kolejny wynik JKM ! ;) 08.06.09, 09:21 Sprzedać czas kanapę?! ;) Tylko kto ten wytarty rupieć kupi? ;) ps. Witku, wybacz, ale Twój wątek aż się prosi o takie "wrzutki" :))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Dorzucę jeszcze wspaniały kolejny wynik JKM ! 08.06.09, 09:22 :))) Nie mam czego wybaczać! Wrzucaj ile wlezie! Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Kolejny "nieporażony" w eurowyborach. Rosati Darek 08.06.09, 09:40 stwierdził był, że "1% to nie porażka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie, oni dostali ponad 2% 08.06.09, 09:47 a Rosatiego i Piniora mi osobiście szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Nic nie przebije Grzesia Napieralskiego 08.06.09, 09:54 Jego płomienne przemówienie świadczy o tym, że ktoś mu najwyraźniej podał fałszywe wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Łzy Żigolaka 09.06.09, 08:36 witek.bis napisał: > Zasmarkany Żigolo twierdzi, że "cofnęli się do tyłu" o kroczek. A nie? :)) Przecież mieli pewne trzecie miejsce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Żigolakami o śladowym poparciu 09.06.09, 11:53 w ogóle nie powinniśmy się zajmować. "Szkoda papieru i atramentu Szkoda Peiperu i Putramentu" Odpowiedz Link Zgłoś