basia.basia 17.12.03, 01:14 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031217/kraj/kraj_a_2.html Notowania na zamówienie rzepy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studio.beret koalicja SLD - UP 17.12.03, 01:40 "Gdyby wybory parlamentarne odbyły się na początku grudnia, wygrałyby je Platforma Obywatelska i koalicja SLD - UP." SLD-UP wciaz ma olbrzymie poparcie !? Coraz mniej z tego wariatkowa pojmuje... beret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: koalicja SLD - UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:49 Krzysztof Janik okreslił niedawno żelazny elektorat sld na 18%. Nie wiem dlaczego akurat 18 (3 x 6?), ale może Janik wie coś, czego ja nie wiem. Ordynacka - jesli wziac pod uwage najbardziej reprezentatywne dla tej grupy osoby (Czarzasty, Szamalek) czerpie z tego samego wiadra co sld, dokladnie tego samego. Gdyby poparcie dla Ordynackiej wzroslo, poparcie dla sld musialoby spasc. Mysle ze w wyborach wystapia w koalicji Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: koalicja SLD - UP 17.12.03, 10:09 Gość portalu: Ayran napisał(a): > Krzysztof Janik okreslił niedawno żelazny elektorat sld na 18%. Nie wiem > dlaczego akurat 18 (3 x 6?), ale może Janik wie coś, czego ja nie wiem. > Ordynacka - jesli wziac pod uwage najbardziej reprezentatywne dla tej grupy > osoby (Czarzasty, Szamalek) czerpie z tego samego wiadra co sld, dokladnie tego > > samego. Gdyby poparcie dla Ordynackiej wzroslo, poparcie dla sld musialoby > spasc. Mysle ze w wyborach wystapia w koalicji > > > Ay. dlaczego 18% "żelaznego elektoratu" SLD+UP? ja myślę, że to dlatego, że pozostałe 82% to ci, którzy jeszcze mają złudzenia d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś