homosovieticus 30.12.03, 20:47 Tyle dowcipnych,jędrnych czasami, ciętych odpowiedzi i ripost jak na tym forum rzadko mozna spotkac.Przytoczmy je dla zabawy bo warte są tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 20:56 No wyszukaj coś! Innych podpuszczach, aż ich recę świerzbią, a sam się lenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 21:02 iza.bella.iza napisała: > No wyszukaj coś! Innych podpuszczach, aż ich recę świerzbią, a sam się lenisz? Mózgiem jezdem to się lenię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aż mnie ręka no to już! IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:00 aż mnie ręka zaświerzbiła, żeby od razu ciętą jakąś ripostę zasunąć. Ale kiedy nic nie przychodzi do głowy. Muszę więc żmudnie grzebać w archiwum własnych postów.. Jest to o tyle trudne, że takowego nie prowadzę. Na fanów, na Basię liczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: no to już! 30.12.03, 21:09 > Szymborska nie była zamiast Herberta. Poczytaj jej wiersze, to może zrozumiesz. Może zrozumiesz! Żeby Cię skręciło Ty złośliwy trolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: połeta posty stosów IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:13 bolsze spasiba, ale ww ma na pewno całe posty stosów, tj. stosy postów z celnymi filipikami w Nią wymierzonymi. Może Ją zachęciłeś do dialogu, jak tylko skończy bezika z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: posty stosów 30.12.03, 23:31 Szanowni Panowie, Panie!!! Daję wam tu sprawozdanie Jak zeznaje Jakubowska - Pierwsza dupa eseldowska. Wijąc się jak salamandra Jakubowska Aleksandra Dzielnie broni Włodka, Leszka - Ależ wierny z niej koleżka! Po oręż sięga wszelaki, Aby nie mógł jaki - taki Przyczepiać się do premiera, Że pazerna to cholera. Nie przestaje kokietować By Rokitę zdeprymować. Głęboko się dekoltuje Nogi posłom pokazuje. Węglem oczy uczerniła, Mini kieckę założyła, Przed Rokitą pierś wypięła I dalejże głupa rżnęła: "Tej Łuczywo ja poprawki Grube wsadziłam łapki, A pan widzi, kartki dwie, No to która z nas tu łże? Ma pan dowód? Jakieś fotki?" Nie udawaj tu idiotki! - Myśli sobie poseł PIS-u I do długaśnego spisu Grzechów pani ministerki Dopisuje te literki - KŁAMIE, KRĘCI I MATACZY. Umrę tutaj ja z rozpaczy - Wzdycha poseł PIS-u młody - Posiwieją nasze brody, Zanim te wstrętne komuchy Znajdą w sobie trochę skruchy I powiedzą, choć czasami, Chociaż gdzieś między wierszami Jakieś małe prawdy słowo. A Oleńka wręcz wzorowo, Patrząc śledczym prosto w oczy Dalej swoje kłamstwa toczy: Ja szachrajstwa nie widziałam, Sama przepis napisałam O mediów dekoncentracji. Skądżesz tyle konsternacji? Przecież w naszym interesie - Czytaj Miller i kolesie - Tę ustawę się stworzyło. Cóż by przecież dalej było, Gdyby byle pismo mogło Kupić telewizję modną I w druku i na antenie Udowadniać mataczenie Grupy trzymającej władzę. Ja myślałam, że zaradzę, Że "Agorę" tak popędzę, Że się nie ośmieli więcej Konkurować z TVP I wytykać jej, że łże. Szanowne Panie, Panowie!!! Może jeszcze ktoś dopowie Co się więcej wydarzyło, Nim na trzeci dzień skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam to! just komentarz, bez riposty IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:23 Robcio Kwiatkoszczak, chłopak morowy To przykład buca wzorowy. Marszałka beszta, bezczelnie kłamie – Nikt go tu dzisiaj nie złamie. piękna.iza.bella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara Kassandra a jednak coś mam! ale czy wypada? wklejam, anyway. IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:27 Z wątku o Hoffmanie Jerzym Premiera "Starej Baśni" i wielki żal. pc_maniac 20.09.2003 00:52 odpowiedz na list Byłem w piątek na premierze filmu Stara Baśń w reżyseriji Jerzego Hoffmana. Po od kilku już lat nieudanych "pewniakach" naszego kina szedłem na ten film ze sporą obawą, a nawet mogę powiedzieć z negatywnym nastawieniem. Mamiono nas Ogniem i Mieczem, Quo Vadis, Wiedźminem, czy Panem Tadeuszem z polskim Rambo w roli ks. Robaka. Więc nie ma się co dziwić, że nazwisko reżysera bardziej kojarzyło mi się z niespełnionymi obietnicami niż z hitem kinowym. I co? I byłem srodze zdziwiony. Śmietanka polskiego kina, która już nie jeden film położyła na łopatki potrafiła wzbić się na wyżyny sztuki aktorskiej. Jak nie cierpię Olbrychskiego, tak w tym filmie wypadł naprawdę świetnie. Żebrowski - dla mnie dotychczasowy "gejowski" styl grania głównych bohaterów wreszcie potrafił zamienić na bohatera z "jajami". Małgorzata Foremniak w roli "żmijowatej" nałożnicy Popiela gra naprawdę wstrętnego knującego "padalca". Nawet nic nie znacząca w filmie rola nieślubnego syna Popiela odgrywana przez dzieciaka jest na piątkę z plusem, co mnie zaskoczyło, bo od kiedy pamiętam to role dziecięce w naszym kraju wołają o pomstę do nieba (vide Wiedźmin). Zapewne zastanawiacie się skąd w takim razie ten tytuł wątku? Otóż zaraz po wyjściu z kina zrobiło mi się bardzo smutno, bo pomyślałem jak wielką szkodę prozie Sapkowskiego uczynił reżyser robiący Wiedźmina. I mam cholerny żal, że to właśnie Hoffman nie nakręcił Wiedźmina w takiej właśnie konwencji i z takim zaangażowaniem jak zrobił to w przypadku Starej Baśni. Jednak wcale nie potrzeba Hollywoodzkiego budżetu i takiego rozmachu by stworzyć dzieło, które na pewno nie rozczaruje widza. Oczywiście nie jest to arcydzieło całkowicie pozbawione wad. Och, taki bezkrytyczny to ja nie jestem. jednym z elementów, kóre zroobił na mnie negatywne wrażenie (ale tylko troszeczkę) to ujęcia kamer. Brak w nich rozmachu, pejzaży, czy najazdów i odjazdów ujęć zdużej odległości. Jest ich w filmie zbyt mało. A przecież cóż za problem nakręcić grodek na polanie z większej odległości, czy choćby las?! Ale już od wielu lat nie widziałem tak wyważonej gry aktorskiej, tak świetnie dobranych aktorów do odgrywanych postaci książkowych. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie jest to wierna ekranizacja książki, choć tą czytałem wieki temu. Ale sztuka filmowa nie musi wiernie odzwierciedlać książek, czasem nawet nie powinna. To jest inny środek przekazu więc rządzi się odmiennymi prawami. Kostiumy czy też dekoracje to po prostu rewelacja (możnaby za nie dać Oscara). Muzyka, czasem zbyt "dzisiejsza". Takie odniosłem wrażenie, a nie potrafię znaleźć odpowiedniego słowa by opisać wrażenie. Może przydałyby się w niej jakieś dawniejsze instrumenty zamiast kalsycznych!? Choć takie wrażenie odniosłem jedynie w kilku momentach. Wątek miłosny jest tu zarysowany delikatnie i nie robi tak sztucznego wrażenia jak w Ogniem i Mieczem. Z resztą aktorki, które brały udział w tym wątku również sprawiły się na piątkę. Kolejny raz miałem przyjemność zobaczyć wprost genialną sztukę aktorską Anny Dymnej (pierwszy raz w Wiedźminie, i to ona a nie Żebrowski była ozdobą tamtego filmu). Widać Anna Dymna jest jak wino - im starsza tym lepsza z niej aktorka. Opisany żal pozostał. Cóż, może jednak Hoffman kiedyś sięgnie po Wiedźmina. Życzę mu aby Stara Baśń pobiła rekordy kasowe w Polsce. Jest tego warta. A Wam z całego serca polecam ten film. Idźcie do kina, na pewno się nie rozczarujecie. Wieczny malkontent PC_Maniac • Re: Premiera 'Starej Baśni' i wielki żal. pc_maniac 20.09.2003 20:06 odpowiedz na list Nikt poza mną nie widział jeszczze tego filmu? Nie wierzę?! • wielki żal IP: *.biaman.pl Gość: bratek 21.09.2003 00:29 odpowiedz na list pc_maniac napisał: > Nikt poza mną nie widział jeszczze tego filmu? Jeszcze nikt, ale spokojnie, dzieciaki zaraz się powysyła tabunami. P.S. Hoffman nie spoczywa na laurach. Nie tylko dlatego, że ich nie dostał, ale także dlatego, że przygotowuje projekt nowej ekranizacji. Tym razem weźmie na warsztat "Naszą szkapę". • Re: serdeczne wyrazy wspolczucia IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net Gość: wartburg 21.09.2003 10:07 odpowiedz na list Nigdy nie widzialem dobrego filmu Hoffmana i na "Stara basn" tez sie nie wybiore. Nie tylko ze wzgledu na rezysera, ale i Kraszewskiego, uznawanego juz od kilku pokolen krytykow literackich za klasyczny przypadek grafomana. Pisarze tej rangi co on pisza dzisiaj telenowele. To ze ekranizacja "Starej basni" przez kogos takiego jak Hoffman urasta do "wydarzenia artystycznego" jest swiadectwem nedzy umyslowej naszych czasow. Korzystam z okazji, zeby zlozyc serdeczne wyrazy wspolczucia dla p. PC_Maniaka. Moze przestalby Pan czytac Sapkowskiego i zabral sie za powazniejsze lektury? • serdeczne wyrazy IP: *.biaman.pl Gość: bratek 21.09.2003 10:41 odpowiedz na list zabawne, w innej dyskusji niedawno moim argumentem przeciw argumentowi mojego rozmówcy było to, że przeczytał za dużo Sapkowskiego :) Zdaje się istnieje jakaś metalna subkultura "sapkowiczów"? • przy okazji cytacik IP: *.biaman.pl Gość: bratek 21.09.2003 10:48 odpowiedz na list :)) Znacie? To posłuchajcie! Kasandra: "O, śmiertelni! O rodzie człowieczy! Lepiej by wam było nie doczekać dalekiej przyszłości, któa będzie pilna, skrupulatna, wysilona, gładka, płaska, nędzna... Niechby kobniety przestały rodzić - albowiem wszystko będzie się wam rodzić na opak, wielkość porodzi wam małość, siła - słabość, a z rozumu pocznie się głupota wasza. O, niechby kobiety zatłukły swoje niemowlęta!...bo funkcjonariuszy mieć będziecie za wodzów i bohaterów, a poczciwcy będą u was tytanami. Wyzuci zostaniecie z piękności, namiętności i rozkoszy...czeka was czas zimny, znużony i oschły. A tego wszystkiego dokona z wami Mądrość wasza, która oderwie się od was i stanie się niepojęta, a także drapieżna. I nawet płakać nie będziecie mogli, gdyż nieszczęście wasze dziać się będzie poza wami!" (to nie Sapkowski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały lizusek o metodzie IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:30 najprosciej będzie wstukać do przeszukiwarki w polu "autor.autor" "kataryna.kataryna" i wybrać na chybił trafił 50 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspomnienie Wersja Jagieły IP: *.biaman.pl 30.12.03, 21:36 Była kiedys piekna rozmowa "Wersja Jagieły" pomiędzy kataryną, pokrzywą, mb1, wartburgiem, basią, pierwszym sekretarzem.. To były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus dialod z radą dobra 30.12.03, 21:42 bratek4 napisał: > Kowalski, juz sama ksywa wskazuje, że > bardziej banalny być nie możesz. Lepszy Kowalski, niż jakiś "bratek4" - to od "bratek czwarty z brzegu" ? Chyba nie, bo ty na moje oko jesteś pierwszy z brzegu, a nie czwarty. Pierwszy z brzegu nadęty cieć z aspiracjami do bątonu. > Smutny buc i tyle. Na drzewo , cieciu. Poszedł won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b homo, to naprawdę riposty, jakie lubisz? IP: *.biaman.pl 31.12.03, 16:09 Życzę, żebyś w Nowym Roku miewał okazję czytać lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: homo, to naprawdę riposty, jakie lubisz? 31.12.03, 16:54 Wcale nie są złe.Dowcipnym jestes i masz to co francuzi nazywaja "dar boha" Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wersja Jagieły 30.12.03, 22:56 Gość portalu: wspomnienie napisał(a): > Była kiedys piekna rozmowa "Wersja Jagieły" pomiędzy kataryną, pokrzywą, mb1, > wartburgiem, basią, pierwszym sekretarzem.. To były czasy. O Aleksandrze J. też kiedyś piękna dyskusja się toczyła. Tak piękna, żę wrzucam tylko link, bo mało co z niej pominąć można. Kto che niech czyta. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8423823&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b wersja douglasa IP: *.biaman.pl 31.12.03, 09:44 zwłaszcza ostatni komentarz douglasa mclloyda jest, że tak powiem, ujmujący :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 21:54 • Re: Czy to nie dziwne ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Mariusz 30.12.2003 18:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 22:04 Osobnik podejrzewający mnie o to, że jestem mężczyzną i to z niezbyt imponującym drobiem (wymysł Izy:)) projektuje, bo sam biedaczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Homosovieticusie! Pamięć Ci szankuje. 30.12.03, 23:44 homosovieticus napisał: > Osobnik podejrzewający mnie o to, że jestem mężczyzną > i to z niezbyt imponującym drobiem (wymysł Izy:)) > projektuje, bo sam biedaczek ... Nigdy, nigdzie i nic nie mówiłam o niezbyt lub zbyt imponującym drobiu! Owszem, mówiłam, że chłopcy po lataniu po śniegu w samych szortach mogą się przeziębiena osobistego nabiału nabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 22:16 Mam trzy wyjścia: dokończyć kadencję i zająć się czymś innym niż polityka, znaleźć dla siebie miejsce w strukturach europejskich lub międzynarodowych albo w 2005 roku zbierać lewicę do kupy przed wyborami parlamentarnymi bądź po nich" - miał powiedzieć Aleksander Kwaśniewski podczas jednego z zamkniętych spotkań w Pałacu Prezydenckim." Jest jeszcze wyjście czwarte i najlepsze - emerytura. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:08 Re: prawdziwe oblicze Kwiatkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Robert Kwiatkowski 10.11.2003 19:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: plan A napisał(a): > Chodzi o to, że Kwiatkowski jest po prostu najlepszym fachowcem i lepszego > szefa telewizji się nie znajdzie. Mówię wam! Kto twierdzi inaczej, ten nie zna > się na menadżerstwie, telewizji i reklamach. Konkurs to tylko potwierdzi. Zgadzam się z Panem i dziękuję za poparcie. A cała reszta siepactwa niech skończy te bzdurne dyskusje bo zapodziałem gdzieś szablon pozwu a nie chce mi się od nowa pisać protestu przeciwko zaszczuwaniu człowieka. Jam potęgą jest i basta a jak się komu nie podoba to "ch.je precz" i won mie stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 23:13 Basiu! Jak Ci nie wstyd! A fe! Dama???? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:17 Gość portalu: Aram napisał(a): > Basiu! Jak Ci nie wstyd! A fe! Dama???? :))))))) Aleś mnie rozbawił:) Jeśli to Cię zgorszyło to autorów nie podam:) Może się sami przyznają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Basia Basia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 23:53 Wielce Szanowna Pani Barbaro! To Pani nie jest damą????? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Basia Basia! ... pardon, ze ja Homo 31.12.03, 00:31 Gość portalu: Aram napisał(a): > Wielce Szanowna Pani Barbaro! To Pani nie jest damą????? Osobnik podejrzewający mnie o to, że jestem mężczyzną i to z niezbyt imponującym drobiem (wymysł Izy:)) projektuje, bo sam biedaczek ... za BB :D Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:20 • Dzisiaj Majestat ma urodziny kataryna.kataryna 15.11.2003 13:52 Prezydent kończy 49 lat. Ciekawe czy będzie imprezka, wypadałoby, topory wojenne pozakopywane, można się pointegrować i pomęskoszorstkoprzyjaźnić. • Re: Dzisiaj Majestat ma urodziny Gość: t1s 15.11.2003 14:02 W takim razie, serdeczne kij mu w oko. I niech kac trwa długo. • Re: Dzisiaj Majestat ma urodziny basia.basia 15.11.2003 14:16 Gość portalu: t1s napisał(a): > W takim razie, serdeczne kij mu w oko. > I niech kac trwa długo. :)))))) I pies mu mordę lizał! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:25 Jeśli się komuś powyższe spodobało - poniżej podaję link do reszty. Warto zajrzeć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9103295&a=9103295 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:26 Gość: Iza Urzekła mnie twoja historia, Łza mi się w oku zebrała! Tak, niesprawiedliwość potworna Naszą Oleńkę spotkała! Jak pełne jest troski jej serce, Ojczyzny dobro – jej dobrem! A Ziobro jej jeździ po nerce I mówi,że babskiem jest podłem! Och! Wy tam w komisji zebrani, Szczególnie proszę Rokitę, I wy dziennikarze szemrani Przestańcie dręczyć kobitę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 30.12.03, 23:33 Szanowni Panowie, Panie!!! Daję wam tu sprawozdanie Jak zeznaje Jakubowska - Pierwsza dupa eseldowska. Wijąc się jak salamandra Jakubowska Aleksandra Dzielnie broni Włodka, Leszka - Ależ wierny z niej koleżka! Po oręż sięga wszelaki, Aby nie mógł jaki - taki Przyczepiać się do premiera, Że pazerna to cholera. Nie przestaje kokietować By Rokitę zdeprymować. Głęboko się dekoltuje Nogi posłom pokazuje. Węglem oczy uczerniła, Mini kieckę założyła, Przed Rokitą pierś wypięła I dalejże głupa rżnęła: "Tej Łuczywo ja poprawki Grube wsadziłam łapki, A pan widzi, kartki dwie, No to która z nas tu łże? Ma pan dowód? Jakieś fotki?" Nie udawaj tu idiotki! - Myśli sobie poseł PIS-u I do długaśnego spisu Grzechów pani ministerki Dopisuje te literki - KŁAMIE, KRĘCI I MATACZY. Umrę tutaj ja z rozpaczy - Wzdycha poseł PIS-u młody - Posiwieją nasze brody, Zanim te wstrętne komuchy Znajdą w sobie trochę skruchy I powiedzą, choć czasami, Chociaż gdzieś między wierszami Jakieś małe prawdy słowo. A Oleńka wręcz wzorowo, Patrząc śledczym prosto w oczy Dalej swoje kłamstwa toczy: Ja szachrajstwa nie widziałam, Sama przepis napisałam O mediów dekoncentracji. Skądżesz tyle konsternacji? Przecież w naszym interesie - Czytaj Miller i kolesie - Tę ustawę się stworzyło. Cóż by przecież dalej było, Gdyby byle pismo mogło Kupić telewizję modną I w druku i na antenie Udowadniać mataczenie Grupy trzymającej władzę. Ja myślałam, że zaradzę, Że "Agorę" tak popędzę, Że się nie ośmieli więcej Konkurować z TVP I wytykać jej, że łże. Szanowne Panie, Panowie!!! Może jeszcze ktoś dopowie Co się więcej wydarzyło, Nim na trzeci dzień skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Co leży na sercu Leszkowi Millerowi:) 30.12.03, 23:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8489058 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Homosovieticusie!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 23:42 Ja oczekuję Twqojej poważnej riposty a Ty się wierszykami zajmujesz??? No wiesz co? Ale wierszyki sa niezłe, nie miałem racji, gdy mówiłem, ze jesteś lepszy w poezji niż w polityce? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Homosovieticusie!!!!!! 31.12.03, 00:22 Przechwalem się jak wiekszosc na forum. :D ale milo mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce MIllera westchnienie IP: *.biaman.pl 31.12.03, 16:07 taa, those were the days... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Świeżutkie! Dzisiejsze! I smaczne! 30.12.03, 23:54 Re: czy Szymczycha już przeprosił? Autor: homosovieticus Data: 30.12.2003 15:22 -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Lech napisał(a): > Parę tygodni temu,parę miesięcy,parę lat temu.Niedobrze, tej ścierce GW brakuje > tekstów na SLD. Lubię potyczki słowne. Jesli dobrze zrozumiałem to Lupus twierdzi, że minister Szymczycha wolno pracuje i mija się z prawda. Przypuszczam ,że to wielce prawdopodobne. Ty uwazasz GW za scierkę.Masz prawo tak uwazać ale co ma piernik do wiatraka? Najlepsze scierki są z flaneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Świeżutkie! Dzisiejsze! I smaczne! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 23:56 A dalej - nie było smaczne? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 00:06 • Re: Jolka - nasza Evita;) Gość: Krystyna Kasuzba 19.11.2003 13:44 lupus.lupus napisał: > :))) > O mało nie zakrztusiłem się kawą. > Semka klika dni temu w "Rz" sugerował, że Kwaśniewska długo będzie unikała > formalnej kampanii koncentrując się wyłącznie ma akcji medialnej. Czy to prawda > > z tą Kaszubą, ze pracuje już dla Miłosiernej? Tak, proszę Pana, to prawda. Pani prezydentowa zatrudniła mnie u siebie, bo tak jak jej małżonek pragnie mieć u boku życzliwego sobie redaktora naczelnego wpływowego dziennika (lub czasopisma). Moje doświadczenie w pracy w Twoim Stylu zamierzam wykorzystać do dalszego - nomen omen - stylizowania pani Majestatowej na polską Evitę (chociaż być może ostatecznie zdecydujemy się jednak na polską Lady Di). • Re: Jolka - nasza Evita;) lupus.lupus 19.11.2003 13:54 Pani Krysiu, Znając Pani profesjonalizm (podglądany "Twój Styl"- mężczyźni dzielą się na tych, którzy przegladają kobiece czasopisma i na tych, którzy nie chcą się do tego przyznać) wierzę ,że wywinduje Pani sondaże do poziomu 70 % poparcia. Tym samym ułatwi mi Pani decyzję o emigracji i przybliży moje marzenie o hodowli owiec w Nowej Zelandii :) • Pani Krysiu! basia.basia 19.11.2003 14:26 Niech kandydatka na spotkanie z Kaczyńskim w studio koniecznie włoży to futerko ze żrebięcia, mini oraz szpilki dwudziestocentymetrowe! Ten kurdupel będzie przy jej majestacie wyglądał komicznie. Efekt murowany! • Re: Pani Krysiu! Gość: Krystyna Kaszuba 19.11.2003 14:39 Pani Basiu, dziękuję za cenną sugestię. Arkadius już przygotowuje dla pani majestatowej kreację specjalnie na publiczną debatę z panem Kaczyńskim. Zdradzę pani w sekrecie, że pani Jolanta wystąpi oszałamiającym boa z kaczych piór. • Re: Pani Krysiu! lupus.lupus 19.11.2003 14:43 : )))))))))) Ja się dziś tą kawę zakrztuszę, zobaczycie. • Re: Pani Krysiu! Gość: Sztab Jolanty 19.11.2003 14:45 lupus.lupus napisał: > : )))))))))) > Ja się dziś tą kawę zakrztuszę, zobaczycie. Pańskie zakrztuszenie to część naszego planu. Coś musimy zrobić z mniejszością kontestującą prezydenturę pani majestatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Iza! 31.12.03, 01:15 > Zdradzę pani w sekrecie, że pani Jolanta wystąpi oszałamiającym boa > z kaczych piór. > Uprzytomniłam sobie, że wkrótce potem ukazał się w se stylizowany portret majestatowej w kreacji koronacyjnej, sporządzonej z piór!!! KK powinna domagać się honorarium:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.12.03, 00:21 Autor: basia.basia Data: 10.11.2003 11:30 + odpowiedz na list A co z poradami małżeńskimi? To mógłby być hit, bo przecież małżonek Joli najlepiej daje d..y (brrr... na co mi to przyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 00:43 Gość portalu: t1s napisał(a): > Autor: basia.basia > Data: 10.11.2003 11:30 + odpowiedz na list > > A co z poradami małżeńskimi? > To mógłby być hit, bo przecież małżonek Joli > najlepiej daje d..y (brrr... na co mi to przyszło:) > No toś mnie załatwił na amen Sekretarzu:) Trwam w ciężkim stanie osłupiała z powodu podania w wątpliwość mojego "szlachectwa" ale bardziej jeszcze z tego powodu, że nie znajduję żadnej inteligentnej riposty a tu taki obciach, demaskacja zupełna! Przyznaję się, nie jestem damą:((( Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 00:48 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Autor: basia.basia > > Data: 10.11.2003 11:30 + odpowiedz na list > > > > A co z poradami małżeńskimi? > > To mógłby być hit, bo przecież małżonek Joli > > najlepiej daje d..y (brrr... na co mi to przyszło:) > > > > No toś mnie załatwił na amen Sekretarzu:) > > Trwam w ciężkim stanie osłupiała z powodu > podania w wątpliwość mojego "szlachectwa" > ale bardziej jeszcze z tego powodu, że nie > znajduję żadnej inteligentnej riposty a tu > taki obciach, demaskacja zupełna! > > Przyznaję się, nie jestem damą:((( mała nie rycz! > przyznaję, żem chłop z małym drobiem :D i nie ryczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.12.03, 01:22 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Autor: basia.basia > > Data: 10.11.2003 11:30 + odpowiedz na list > > > > A co z poradami małżeńskimi? > > To mógłby być hit, bo przecież małżonek Joli > > najlepiej daje d..y (brrr... na co mi to przyszło:) > > > > No toś mnie załatwił na amen Sekretarzu:) > > Trwam w ciężkim stanie osłupiała z powodu > podania w wątpliwość mojego "szlachectwa" > ale bardziej jeszcze z tego powodu, że nie > znajduję żadnej inteligentnej riposty a tu > taki obciach, demaskacja zupełna! > > Przyznaję się, nie jestem damą:((( A Pani Jola nie wstydzi się słowa d..y i tak wykrakała przed konferencją prasową na której miała zapewniać, że Bagażnik ma magisterium; "choć mam miano pierwszej d..y przez d..y d..y d..y" czyli choć mam miano pierwszej damy przez dyplomy dupy damy. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 00:58 • Re: Jolka - nasza Evita;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Pani Jola 19.11.2003 16:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: t1s napisał(a): > Jak Jolka napisze o sobie ksiązkę, to nie będzie to autobiografia ale > hagiografia. > Mną po prostu trzęsie gdy czytam jak to babsko o sobie mówi. Żadnego umiaru, > żadnych zahamowań. Próżność, próżność i jeszcze raz próżność. Granice > autokarykatury dawno już przekroczła a poza tym jak ktoś na każdym kroku > powtarza o swojej niebywałej uczciwości i niespotykanej szlachetności to ja > mam wrażenie, że jest zupełnie odwrotnie. Czy mam zgasić światło, żeby mógł pan na własne oczy zobaczyć aureolę? > Tak przy ludziach? Ale dobra, gaś to światło, uwiniemy się zamim Olek > przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 01:02 basia.basia napisała: > • Re: Jolka - nasza Evita;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Gość: Pani Jola 19.11.2003 16:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Jak Jolka napisze o sobie ksiązkę, to nie będzie to autobiografia ale > > hagiografia. > > Mną po prostu trzęsie gdy czytam jak to babsko o sobie mówi. Żadnego umiar > u, > > żadnych zahamowań. Próżność, próżność i jeszcze raz próżność. Granice > > autokarykatury dawno już przekroczła a poza tym jak ktoś na każdym kroku > > powtarza o swojej niebywałej uczciwości i niespotykanej szlachetności to j > a > > mam wrażenie, że jest zupełnie odwrotnie. > > Czy mam zgasić światło, żeby mógł pan na własne oczy zobaczyć aureolę? > > > > Tak przy ludziach? Ale dobra, gaś to światło, uwiniemy się zamim Olek > > przyjdzie. Tak powstają dynastie kolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:11 Homo...itd! Nie chrzań! Dynastie powstają inaczej! Zwłaszcza kolorowe! Założymy się? Ta zresztą nie ma szans! Zalożymy się? Szczerze mówiąc, bardziej mnie interesuje, czy Baśka naprawdę nie jest damą? Założymy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 01:14 Gość portalu: Aram napisał(a): > Homo...itd! Nie chrzań! Dynastie powstają inaczej! Zwłaszcza kolorowe! Założymy > > się? Ta zresztą nie ma szans! Zalożymy się? > Szczerze mówiąc, bardziej mnie interesuje, czy Baśka naprawdę nie jest damą? > Założymy sie? Spytaj Aramie i bedziesz wiedział z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 31.12.03, 01:18 Gość portalu: Aram napisał(a): > Homo...itd! Nie chrzań! Dynastie powstają inaczej! Zwłaszcza kolorowe! Założymy > > się? Ta zresztą nie ma szans! Zalożymy się? > Szczerze mówiąc, bardziej mnie interesuje, czy Baśka naprawdę nie jest damą? > Założymy sie? Ach damą być, damą być! Z musztardówki wino pić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy IP: *.chello.pl 31.12.03, 01:18 • Re: M-jak MiodoUsty rolotomasi 30.12.2003 02:27 odpowiedz na list Wybrałem >posłuże się "bratkiem" spierdalaj stąd < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: "Poetów" rozmowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:45 Ten nas za.... powiedzmy zarżnął. Ale nie na śmierć. Basia Basia - to jak to jest z tą damą? Z musztardówki wino to ja też piłem ale damą nie jestem, słowo! Pytam,bo tak mi radzi człowiek radziecki co pisze wiersze. Niezłe nawet. No to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy IP: *.chello.pl 31.12.03, 01:52 > Pytam,bo tak mi radzi człowiek radziecki co pisze wiersze. Homosovieticus cytuje cudze wiersze, swoje skrzętnie skrywa po szufladach i nie chce ich nam pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: "Poetów" rozmowy 31.12.03, 01:57 Gość portalu: CoJest napisał(a): > > Pytam,bo tak mi radzi człowiek radziecki co pisze wiersze. > > Homosovieticus cytuje cudze wiersze, swoje skrzętnie skrywa po szufladach i nie > > chce ich nam pokazać. Pewnie jak kiedyś niszczesna Szymborska Stalina i komunistów , opiewa w nich kwacha lum michniko-millera! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Poetów" rozmowy "<< rzeczy początek 31.12.03, 02:16 • _HomoCośTam vel..alias.. / rolotomasi28.12.2003 18:37 / Piuska Mariana Co pod nią szumi? może to tylko Morze a może coś gorzej z głową co nie tak orze Czy wino ze mszy czy z tacy mamona. Kto lud przekona że to wcale nie ona ? kto naród przekona ? o przeora nadętej bucie narosłej polityczenia chucie i pod sutanną porucie ? A zamknij się purpurowy na stałe w księżej kajucie ! To wiatr historii wieje bałwany załgania ze sceny przegania Jutrzenka prawdy dnieje. / > 2004 > / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy " środek IP: *.chello.pl 31.12.03, 02:21 • Re: Rolotomasi - Wieszcz iza.bella.iza 28.12.2003 21:13 odpowiedz na list Marian, człek zrodzony w Peerelu, Nie kryje się z tym „przyjacielu”. Homosovieticusem się nazywa – Wieloznaczna i owszem ta ksywa. Ma też Marian i inne problemy – Nie od dzisiaj na forum to wiemy. Choć na wielu zaletach mu zbywa, To z wadami się też nie ukrywa. I dowcip też mu czasem szwankuje, I bywa, że się zagalopuje. Jednak serce ma wielkie jak morze, Czego Rolo dziś dostrzec nie może. Rolo ostrzega już ostrzeżonych O bałwanach wichurą wzburzonych I nam nadejście świtu obwieszcza. Rolo, czyżbyś wyrastał na wieszcza? Daj chłopie spokój, wyluzuj nerwy! Złap trzy oddechy, zrób chwilę przerwy! Talent podszlifuj, poćwicz swe rymy Na wątku śledczym nie rób zadymy. • Re: Rolotomasi - Wieszcz rolotomasi 28.12.2003 22:15 odpowiedz na list Rym z rymem się rymuje Nick z nickiem komunikuje Marian z HomoCoś dyskutuje Sam ze sobą ? znaczy choruje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy - wtręt IP: *.chello.pl 31.12.03, 02:26 >> Homosovieticus cytuje cudze wiersze, swoje skrzętnie skrywa po szufladach >> i nie chce ich nam pokazać. > Pewnie jak kiedyś niszczesna Szymborska Stalina i komunistów , opiewa w nich > kwacha lum michniko-millera! Nie snuj domysłów na własny temat Homo - inni już Cię w tym wyręczają;) Nie wstydź się - pokaż szufldę - na pewno są tam znacznie ciekawsze kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: "Poetów" rozmowy - wtręt 31.12.03, 02:31 Gość portalu: CoJest napisał(a): > >> Homosovieticus cytuje cudze wiersze, swoje skrzętnie skrywa po szuflad > ach > >> i nie chce ich nam pokazać. > > > > Pewnie jak kiedyś niszczesna Szymborska Stalina i komunistów , opiewa w ni > ch > > kwacha lum michniko-millera! > > Nie snuj domysłów na własny temat Homo - inni już Cię w tym wyręczają;) > Nie wstydź się - pokaż szufldę - na pewno są tam znacznie ciekawsze kawałki. Może ...morze powyrzuca na brzeg forumowy jakieś strzepki myśśśś....co jak żurawie u Pana Cogito stoją nieruchomo na jednej nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy - wtręt IP: *.chello.pl 31.12.03, 02:34 Trzymam Cię za słowo. Dobranoc tymczasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: "Poetów" rozmowy IP: *.chello.pl 31.12.03, 02:29 > Ten nas za.... powiedzmy zarżnął. Ale nie na śmierć. Ten - tzn. który? Bo w tej "perełce" się dwoje boksuje. Użyty przez Ciebie zaimek wskazuje na osobnika płci meskiej. Też mi się wydaje, że przynudza. Nie sprostał "Szurniętej". Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Poetów" rozmowy" 31.12.03, 02:52 Na koniec 2003 * * * Kiedyś miłe panie. To nie pisanie wierszy klepanie lecz Mas kierowanie. A tu kobita rymami napita przez konia walnięta sama się wprzęgnięta. I na kożle siedzi I że Wojsko ona sobie coś tam bredzi rechtig potłuczona. Ksiądz i kobita z czymś tam nie obyta. Jak mam ją przekonać że zupa zważona. Że męskie tematy nie babskie łachmaty. Walnąć przyjdzie pora za późno po doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoJest Re: Poetów" rozmowy" IP: *.chello.pl 31.12.03, 13:40 Re: FORUM Kraj Forum - Rolo już nie dajesz rady Autor: Gość: CoJest IP: *.chello.pl Data: 31.12.2003 03:22 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Lubisz własne teksty, no to wklejam. Ale sorry, Stary! Nie dajesz już rady:( Za przeproszeniem - Nie do rymu, nie do taktu...itd. Takt w tym przypadku jest słowem wieloznacznym i a sens jego z pewnością Ci obcym. W dawnych wiekach rodziły się pieśni o Rolandzie - wtedy takt, dyskrecja i honor były w cenie. Potem przyszły czasy Świętej Inkiwizycji i pewen nieudaczny rymokleta został jezuitą. Uczynił wszystko, aby swą rywalkę - wenecką poetkę Victorię Franco doprowadzić na stos. Dodam, że nie tylko przegrał z nią w konkursie poetyckim, ale też dostał od niej kosza. Na szczęście wielbiciele i wielbicielki Franco obronili ją przed papieskim trybunałem. Dziś gdy Rolotomasi chciałby zastąpić Rolanda, lecz wychodzi z niego tylko tępy inkwizytor. -------------------------------------------------------------------------------- MiodoUsty i fraucymer Autor: rolotomasi Data: 31.12.2003 02:56 I tu było to, co wlepiłeś powyżej. Przjrzyj się tytułowi wątku Rolo - nie popełniaj dalszych gaf. W piętkę gonisz, w okół wlasnego ogona się kręcisz. Wrzuć na luz, bo wieczór sylwestrowy przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek BMW IP: *.czajen.pl 31.12.03, 16:50 Bierny, Mierny, zawsze Wierny. Czy mnie ktoś w końcu doceni? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: BMW 31.12.03, 17:56 Ja ! Cię doceniam SLDuPanie ! wraz z moim bejsbolkiem - 'towarzyszę' Ci do końca Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: BMW 04.01.04, 20:10 Witaj Cza_ha, gdzie się nie zjawię - znajome niczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 02.01.04, 03:02 To były piękne dni... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9484639&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 03.01.04, 00:30 Potrzebna mi pomoć w ocenie.Kto żyw niech poda swój typ.Bez waszej pomocy konkurs wygra moja sasiadka o duzych błyszczacych oczach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarzasta godzina ostatnia pomoc IP: *.biaman.pl 03.01.04, 00:33 ja głosowałbym na dużą sąsiadkę z oczami. Bezwarunkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: ostatnia pomoc 03.01.04, 00:35 Gość portalu: czarzasta godzina napisał(a): > ja głosowałbym na dużą sąsiadkę z oczami. Bezwarunkowo. A może tobie przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa.cyk Re: ostatnia pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 00:45 Po lekturze, brak zwyciezcy, zamiast sasiadki, nagrode przyznaje autorowi zyczen SMS - Niech los przyniesie w Nowym Roku, radości wiele w każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: ostatnia pomoc 03.01.04, 01:13 Gość portalu: wa.cyk napisał(a): > Po lekturze, brak zwyciezcy, > zamiast sasiadki, nagrode przyznaje autorowi zyczen SMS - > Niech los przyniesie w Nowym Roku, radości wiele w każdym kroku. Ten czarzasty bratek to nie rapaczynska . Pytam Go grzecznie czy chce wygrac a on ni be ni me. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna Daniek ostatnia IP: *.biaman.pl 03.01.04, 08:48 Ach, nie dojrzałam, tzn. pytania. Ale swój typ juz zgłosiłam, a poza tym nie chciałambym konkurować z ogłoszonym przez Ciebie zwycięzcą. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: ostatnia , wykluczone! 03.01.04, 10:49 Gość portalu: Wanna Daniek napisał(a): > Ach, nie dojrzałam, tzn. pytania. Ale swój typ juz zgłosiłam, a poza tym nie > chciałambym konkurować z ogłoszonym przez Ciebie zwycięzcą. Pamietam jak byłas przewodniczacą LIGI KOBIET POLSKICJ droga Wanno. I jak dzielnie walczyłas i potępiałas "Solidaruchów" .Byłaś wtedy mgr teraz prof a w głowie ten sam proletariacki swiatopogląd. Walczyć o żarcie i gadżety,kopulowac i trzymać się w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna Daniek nieszczęśliwa IP: *.biaman.pl 03.01.04, 11:01 ale kiedy nikt nie chce ze mną kopulować! Nawet gdy chcę za to płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: nieszczęśliwa 03.01.04, 11:18 Gość portalu: Wanna Daniek napisał(a): > ale kiedy nikt nie chce ze mną kopulować! Nawet gdy chcę za to płacić. Zgłoś sie do Rollo Tomasi z Chicagowskiej kapeli. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Zgryźliwy Homo, daj już spokój:) 03.01.04, 11:29 homosovieticus napisał: > Zgłoś sie do Rollo Tomasi z Chicagowskiej kapeli. Wytłumacz mi o co chodzi z tą kapelą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Zgryźliwy Homo, daj już spokój:) IP: *.gdynia.mm.pl 03.01.04, 11:34 To ja w zastepstwie , homo się gryzie z kotem www.rollotomasi.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Zgryźliwy Homo, daj już spokój:) 03.01.04, 11:44 Gość portalu: Marian napisał(a): > To ja w zastepstwie , homo się gryzie z kotem > > www.rollotomasi.com/ Już po kocie. Błogi spokój. Nawet dobra kapela .Można posłuchac kawałków!Pisałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 03.01.04, 13:08 nie bój IP: *.biaman.pl Gość: Wanna Daniek 03.01.2004 12:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując jakie tam zaraz gnidy, jeden tylko eunuch, niedoszły kozi kopulant wacek, ale zaraz zniknie, bo juz sie najadł. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 03.01.04, 14:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9945162 Nie uznaję wyników konkursu i podrzucam nową propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: PEREŁKI komentarze i riposty Kraj-2003 KONKUR 03.01.04, 14:52 iza.bella.iza napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9945162 > Nie uznaję wyników konkursu i podrzucam nową propozycję. ad1-Przecież stoi jak byk ,że jednogłosnie. ad-2 JAK przystojniaczek CZEMPINSKI SIE WYPOWIADAL TO OZNACZA ,ŻE TO MALPI TROP W CELU OSMIESZENIA BILLINGOW JAKO TAKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna Daniek niniejszym IP: *.biaman.pl 03.01.04, 15:41 Zgłaszam swojego serecznego przyjaciela i kolegę Józefa Oleksego. Brawo brawo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9859275&a=9926180 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna Daniek czugezer, wezpuł IP: *.biaman.pl 03.01.04, 15:43 Oczywiście aksaekufo z Millerem Leszkiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9859275&a=9920326 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian A może przedłużyć do konca br? IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 18:27 Jest li sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Wanna Pegaza nie podkujesz IP: *.biaman.pl 04.01.04, 19:30 " literatura to koncepcyjne myslenie , zagladaj do niej czesciej, zamiast zajmować się kowalstwem.Pegaza nie podkujesz a i osły coraz trudniej, blachy prostuje się mechanicznie (TV) ale nie przez rolowanie.Rolować w Polskim Slangu znaczyło albo oszukiwać , wprowadzac w bład albo szkoda słów. Czytaj chłopcze literaturę piekną przynajmniej dodatkowo." (Marian Tomasi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Pegaza nie podkujesz a po co lata przecie IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 19:52 Gość portalu: zachwycona Wanna napisał(a): > " literatura to koncepcyjne myslenie , zagladaj do niej czesciej, zamiast > zajmować się kowalstwem.Pegaza nie podkujesz a i osły coraz trudniej, blachy > prostuje się mechanicznie (TV) ale nie przez rolowanie.Rolować w Polskim Slangu > > znaczyło albo oszukiwać , wprowadzac w bład albo szkoda słów. > Czytaj chłopcze literaturę piekną przynajmniej dodatkowo." > > (Marian Tomasi) A to co znowu: Daniek wracaj do budownictwa na PG warszawskiej. Marian Tomasi? nie znam człowieka gdzie robi i za kogo ? przepraszam , za kogo wiem i wszyscy sie domyslają, że za idiotę ROKU 2003.Zawsze tytuł jakis na scianie sie powiesi.Jak u Sztukmistrza z Lublina albo cos podobnego ale gdzie? tego nie wie nikt oprocz Pana Ordynatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Homo, spoko IP: *.biaman.pl 04.01.04, 19:54 tak czy owak Twój komentarz był dobry - najlepsze są, gdy się ktoś wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian-beztalencie Re: Homo, spoko staramsię IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 20:06 Gość portalu: WD napisał(a): > tak czy owak Twój komentarz był dobry - najlepsze są, gdy się ktoś wkurza. i pisze smiało, mialo wyjść ale nie wyszło talentu nie chwatajet podpowiedzial Ostap Bender Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Skiepszczona Wanno 05.01.04, 16:23 " Gość portalu: zachwycona Wanna napisał " Ja >> Kaprali i osłów mariańskich, ci u nas w nadmiarze - zawsze chodzą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalejący A'Bsurdd pegaz i nożyce IP: *.biaman.pl 05.01.04, 23:50 Pegaza nie podkujesz i są to bardzo trafne słowa. Jest tez inne powiedzenie: uderz w stół, a nożyce sie odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś