mondry-tusek 31.08.09, 16:27 Było to mądre wyważone przemówienie. Teraz wręczy odznaczenia zasłużonym. Nie widziałem zaproszonego na to spotkanie Lecha Wałęsy. Jak zwykle obrażony (1%). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Przemawiał twój prezydent 31.08.09, 16:28 ja z tą osobą nie mam nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 16:31 A pedział coś ciekawego?? Czy tylko siem omlaskał? Pytam, bo nie widziałem! mondry-tusek napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Wasz panprezydent! 31.08.09, 16:33 Tylko dlatego tak mlaskał? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Wasz panprezydent! 31.08.09, 16:35 A do kogo ten wasz prezydent przemawial? Do was? :p Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wasz panprezydent! 31.08.09, 16:47 Parcere subiectis et debellare superbos ...;P Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 16:35 Ile opon trzeba spalić i pod czyim oknem ustawić tojtoja, by być teraz zasłużonym ku kaczej chwale? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 16:35 Wyważone? Powiedział, że tylko brat skakał przez płot a nie obaj? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak No no! Moi drodzy radykałowie! 31.08.09, 16:35 Nie zachowujcie się niepoważnie. Nasz Prezydent i już. Ja też go nie wybierałem, nie lubię gościa, ale nie zmienia to faktu że wygrał demokratyczne wybory i nie dopuścił się jakiejś zdrady narodowej, by go tego tytułu pozbawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: No no! Moi drodzy radykałowie! 31.08.09, 16:37 a sama głupota nie wystarczy??jaka szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Coś ty! 31.08.09, 16:39 Kto tu chce władzę rezydentowi odebrać?? Pogięło cię? Skąd ci to przyszło do głowy?:))) humbak napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Coś ty! 31.08.09, 16:41 Śmichy chichy, ale to nie jest tak naprawdę lekka sprawa. Instytucjom państwa szacunek się należy. W przeciwnym razie sami siebie ośmieszamy, bo to my to państwo stanowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Coś ty! 31.08.09, 16:42 Urzędowi szacunek się należy. Absolutnie. Ale mam prawo nie darzyć szacunkiem osoby go sprawującej. Sorry Winnetou Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Coś ty! 31.08.09, 16:44 Co nie zmienia faktu że osoba ta pozostaje osobą ten urząd sprawującą i z tego tytułu szacunek jej się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Coś ty! 31.08.09, 16:45 Nie można szanowac kogoś, kto bez przerwy kompromituje siebie i państwo. Kto jest obrażalski, kłotliwy, pamiętliwy, zarozumiały etc. I budzi głuchy śmiech pokoleń... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Coś ty! 31.08.09, 16:49 UUUrząd - tak. Osoba - nie. Ona sobie sama na szacunek musi zasłużyć. Nie zyskuje go automatycznie wraz z nominacją. Tym bardziej - że to nie bóg, władca udzielny, król, tylko po prostu URZĘDNIK. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Żabo! Masz rację w 100%! :) b/t 01.09.09, 02:04 A ja trzymam z Humbakiem (może jakieś zoologiczne powinowactwo, nie myślę o wspólnocie drobiu). Urząd i osoba go sprawująca, to trudno rozdzielić. Pamiętacie, pod koniec swojej kadencji Wałęsa kompromitował się aż tak, że była mowa o możliwości odwołania wizyty prezydenta Niemiec Richarda von Weizsackera w Gdańsku. Wątpliwości rozstrzygnął sam Weizsacker: szacunek należy się urzędowi. I przybył (nie piszę "przyleciał", bo to kojarzy się, czy to ze skrzydłami (łabędzimi, orlimi, sokolimi), czy to z miotłą... Szacunek! :) Była już o tym mowa na okoliczność wojny samolotowej, wspólnie z Taziutą prezentowaliśmy ten pogląd. -- Może poczekać z docinkami do końca kadencji. Pozdrowienia, buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Coś ty! 31.08.09, 18:13 Sprecyzowałem swoja opinię poniżej w odpowiedzi Dupetkowi, w sposób, który musiałbym tu powtórzyć. Pozwolisz że Cię tam przekieruję: forum.gazeta.pl/forum/w,28,99661781,99665548,Re_Cos_ty_.html Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Coś ty! 31.08.09, 16:48 szacunek należy się za coś!za głupotę,podłość,brak kindersztuby NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Coś ty! 31.08.09, 16:46 humbak napisał: > Śmichy chichy, ale to nie jest tak naprawdę lekka sprawa. Instytucjom państwa > szacunek się należy. W przeciwnym razie sami siebie ośmieszamy, bo to my to > państwo stanowimy. Instytucji i owszem się należy, ale na szacunek osobisty trzeba już sobie zapracować a przynajmniej nie pracować na jego brak. Nikt mi nie będzie mówił kogo mam szanować, tym bardziej, że sam nie czuję się szanowany jako obywatel przez tego małego miękkiego pokurcza. I to by było na tyle na temat szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Coś ty! 31.08.09, 16:47 Instytucje państwa jak każdy inny podmiot powinny dbać o swój szacunek!!! Czy uważasz, że mnie jako osobie fizycznej szacunek się nie należy?? Niech waadza w Pisdziackim rozumieniu odpieprzy się ode mnie, a ja jej też dam spokój:))) humbak napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Coś ty! 31.08.09, 16:48 A odmawiasz jakiejś osobie fizycznej prawa do używania tego "tytułu"? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Coś ty! 31.08.09, 17:00 Dlaczego Pisdziactwo wyzywało mnie od wykształciuchów? Dlaczego miałbym być postZOMOwcem, bo nie zgadzam się postbolszewią??? Takich zapytań mam dużo i jeszcze wiecej!! humbak napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Coś ty! 31.08.09, 18:11 Cały czas nie zwracasz uwagi na to, o czym piszę. Nie mówię o lubieniu Kaczyńskiego, dlatego że jest prezydentem, tylko o szacunku dla urzędu i niewypisywaniu rzeczy w stylu- nie-mój-prezydent, bo to obraża zasady wybierania przedstawiciela zajmującego to stanowisko, a więc system i państwo, w którym żyjemy. Co innego ocena pełnienia funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Coś ty! 31.08.09, 16:43 niech się skompromituje totalnie.ma jeszcze olbrzymie szanse:478 dni 7 godzin 15 minut. powodzenia Lechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: No no! Moi drodzy radykałowie! 31.08.09, 17:03 humbak napisał: > Nie zachowujcie się niepoważnie. Nasz Prezydent i już. Ja też go nie wybierałem > , > nie lubię gościa, ale nie zmienia to faktu że wygrał demokratyczne wybory i nie > dopuścił się jakiejś zdrady narodowej, by go tego tytułu pozbawiać. Jak na niego patrze i jak go slucham, to mam watpliwości, czy w wyborach ktos nie mieszal. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No no! Moi drodzy radykałowie! 31.08.09, 18:04 Powiem tak... to że jeszcze nie udowodniono mu zdrady narodowej nie świadczy o tym, że jest niewinny. humbak napisał: > Nie zachowujcie się niepoważnie. Nasz Prezydent i już. Ja też go nie wybierałem > , > nie lubię gościa, ale nie zmienia to faktu że wygrał demokratyczne wybory i nie > dopuścił się jakiejś zdrady narodowej, by go tego tytułu pozbawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wasz Prezydent? 31.08.09, 16:43 siedział na dwóch krzesłach czy tym razem otoczył się dwoma mównicami, aby nadać właściwą rangę przemówieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wasz Prezydent? 31.08.09, 16:48 On się ie spóźnia. To zaproszeni goście przychodzą za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Profesor od lopatologii. :o)) 31.08.09, 17:03 mondry-tusek napisała: > Było to mądre wyważone przemówienie. Teraz wręczy odznaczenia zasłużonym. Nie > widziałem zaproszonego na to spotkanie Lecha Wałęsy. > Jak zwykle obrażony (1%). Profesor od lopatologii. :o)) :o))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Lepszy od Gomułki:) 31.08.09, 17:10 Tamten pieprzył o furze gnoju wywiezionej w pole, a tego znowu ("To była pierwsza łopata wkopana w grób komunizmu") inksze skojarzenia się trzymają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Tylko doktor hab. Profesorem od tych spraw jest 31.08.09, 17:12 Jarosław. Choć tylko zwykły doktor. pies_na_czarnych.o napisał: > mondry-tusek napisała: > > > Było to mądre wyważone przemówienie. Teraz wręczy odznaczenia > zasłużonym. Nie > > widziałem zaproszonego na to spotkanie Lecha Wałęsy. > > Jak zwykle obrażony (1%). > > > Profesor od lopatologii. :o)) > > :o))))))))))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 17:07 Mozecie sobie czarny pijar do u..ej smierci robic. Tylko po co tracic energie? Zachowajcie ja sobie na nastepna kadencje Prezydenta Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 18:20 następnej kadencji nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 18:25 Tak szybki koniec Polski przewidujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Mamarotał Wasz Pan? A co takiego 31.08.09, 17:13 Niepociumany wykwakał? Guzikiewicz już odznaczony za zasługi na polu biwakowym? :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 W każdym razie kolejny raz pominął prałata Jankow- 31.08.09, 17:18 skiego w przyznaniu odznaczenia. Ważniejszy Guzikiewicz! ave.duce napisała: > Niepociumany wykwakał? > > Guzikiewicz już odznaczony za zasługi na polu biwakowym? > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Jankowski nie był odznaczony 31.08.09, 17:32 wcześniej? Tak naprawdę, akurat to mi powiewa równo ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Raczej naznaczony.... 31.08.09, 17:50 na zakrystii. Albo od zakrystii sam nie wiem...;P Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: uP! Przemawiał nasz Rezydent! 31.08.09, 19:09 www.youtube.com/watch?v=96vTv99HKNg&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przemawiał nasz Prezydent! 31.08.09, 20:01 A tak powaznie.Co powiedzial ten wasz prezent dla Narodu Polskiego?Pozdrowil Polakow w imieniu Wolakow? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Mamy durnia... 31.08.09, 23:57 I zaśpiewał atom-tatom że ktoś dostał w rzyć łopatą Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Przemawiał nasz Prezydent! 01.09.09, 00:02 x2468 napisał: > A tak powaznie.Co powiedzial ten wasz prezent dla Narodu Polskiego?Pozdrowil > Polakow w imieniu Wolakow? Gadał coś o jakiejś łopacie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czy był wielokrotnie nieodznaczony? 31.08.09, 23:58 W mundurze admirała? Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren Oglosil Polakow komletna doskonalosc 01.09.09, 02:43 a innympokutenakazal. duren nie wie, ze wybory ma lanei tak? Antysemite i komucha skonczy brak kasy na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś