kubajek 06.08.02, 14:10 Czyli Water Bike. Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. Rzućcie jakimś pomysłem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0k0 Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 06.08.02, 20:41 kubajek napisał: > Czyli Water Bike. > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > Rzućcie jakimś pomysłem! > Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 06.08.02, 20:46 0k0 napisał: > kubajek napisał: > > > Czyli Water Bike. > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Jak przerobić MTB na WTB ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 20:53 palker napisał: > 0k0 napisał: > > > kubajek napisał: > > > > > Czyli Water Bike. > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 06.08.02, 21:59 Gość portalu: beata_ napisał(a): > palker napisał: > > > 0k0 napisał: > > > > > kubajek napisał: > > > > > > > Czyli Water Bike. > > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Jak przerobić MTB na WTB ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:12 palker napisał: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > palker napisał: > > > > > 0k0 napisał: > > > > > > > kubajek napisał: > > > > > > > > > Czyli Water Bike. > > > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 06.08.02, 22:18 Gość portalu: beata_ napisał(a): > palker napisał: > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > palker napisał: > > > > > > > 0k0 napisał: > > > > > > > > > kubajek napisał: > > > > > > > > > > > Czyli Water Bike. > > > > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Jak przerobić MTB na WTB ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:21 palker napisał: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > palker napisał: > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > palker napisał: > > > > > > > > > 0k0 napisał: > > > > > > > > > > > kubajek napisał: > > > > > > > > > > > > > Czyli Water Bike. > > > > > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > > > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 06.08.02, 22:23 Gość portalu: beata_ napisał(a): > palker napisał: > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > palker napisał: > > > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > palker napisał: > > > > > > > > > > > 0k0 napisał: > > > > > > > > > > > > > kubajek napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Czyli Water Bike. > > > > > > > > Mam sznurek, łatki i komplet kluczy. > > > > > > > > Rzućcie jakimś pomysłem! > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ TRAFIŁAM 2000!!:-))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 21:26 Ha! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jak przerobić MTB na WTB ? IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 06.08.02, 21:42 Jak już będziesz miał wszystko zmontowane i zostanie Ci trochę butaprenu, to wal go do torebki, potem torba do buzi i dwa głębokie wdechy. To pomoże Ci wypróbować gotowy pojazd (może nawet bez wsiadania). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Jak przerobić MTB na WTB ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 21:53 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Jak już będziesz miał wszystko zmontowane i zostanie Ci trochę butaprenu, to > wal go do torebki, potem torba do buzi i dwa głębokie wdechy. To pomoże Ci > wypróbować gotowy pojazd (może nawet bez wsiadania). > Pozdrawiam. I nawet Red Bull niepotrzebny!! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Jak przerobić MTB na WTB ? 07.08.02, 12:54 Hmmm, a nie masz styropianu, coby plywaki zrobic? jak nie masz, to uzyj starych detek w ilosci znacznej( polatanych) - mozesz je sznurkiem do roweru przyczepic. Dobrze, jesli uzyjesz tez jakiegos rusztowania z patykow, coby rower prosto na wodzie stal. Jeszcze jest problem napedu - albo sobie dokomponujesz srube, albo mozesz zrobic z roweru zaglowke ( przymocowujac przescieradlo do rusztowania uzyskasz zagiel) Aha, a co do napedu, to do kola tylnego po bocznych stronach osiek musisz podoczepiac takie sruby, jakie mialy parowce ongis plywajace na Missisipi. Jeszcze chodzi mi po glowie jeden pomysl, ale musze przemyslec strone techniczna. Jak przemysle, to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś