sibeliuss 14.03.11, 17:15 Z czego robicie? Może mała wymiana pomysłów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Pasty kanapkowe 14.03.11, 20:29 bialy ser z rybkami wszelkiej masci, jajka z cebulka, avocado z tunczykiem lub szynka drobno pokrojona Odpowiedz Link
mala-mila Re: Pasty kanapkowe 15.03.11, 07:32 potarty żółty ser z majonezem i czosnkiem sól pieprz jajka na twardo, twaróg, szczypiorek, sól, pieprz, majonez takie znam bo sama nie jem Odpowiedz Link
nioma Re: Pasty kanapkowe 15.03.11, 10:26 idealny jest ser bieluch moj zestaw: szprotki, koperek, kapary, sol i pieprz Odpowiedz Link
bebiak Re: Pasty kanapkowe 17.03.11, 23:01 Zmielona makrela wędzona, rozdrobniona bryndza i drobno posiekany ogórek kwaszony Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Pasty kanapkowe 18.03.11, 07:26 Majonez, cebula i jajko na twardo. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pasty kanapkowe 18.03.11, 14:19 Zamiast tej cebuli szczypiorek i seler naciowy. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Pasty kanapkowe 18.03.11, 20:34 Szczypiorek też jest dobry, oj zjadłabym. Odpowiedz Link
loginka5 Re: Pasty kanapkowe 22.03.11, 16:21 moja ulubiona - starty zolty ser , ugotowane jajko na twardo (pokrojone w kostke albo starte na tarce jarzynowej) i szczypiorek , wymieszac z majonezem oczywiscie sol i pieprz do smaku Odpowiedz Link
numu Re: Pasty kanapkowe 23.03.11, 10:06 nie chcialo by mi sie robic pasty przez 100 lat tylko po to zeby zjesc mozna kupic w sklepie paste srudziemnomorska z suszonych pomidorow . strasznie pyszna ale droga Odpowiedz Link
nuova Re: Pasty kanapkowe 23.03.11, 10:21 kryzysowa (jak w domu nic innego nie mam; a te skł. akurat mam zawsze) : twaróg filety śledziowe w oleju (moze byc wersja z czosnikiem) jogurt nat. ew. cebula w kosteczke Wszysko rozgniesc widelcem i wymieszczac, posolic, popieprzyc do smaku. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Pasty kanapkowe 24.03.11, 11:21 pasty z gotowanych warzyw: grochu, soczewiczy, ciecierzycy, bakłażana z przyprawami i paroma kroplami oliwy, z wędzonych ryb z dodatkiem ogórka, z jaj na twardo, czosnku i avokado, z konserw rybnych w pomidorach czy oleju.. Odpowiedz Link