Dodaj do ulubionych

Maguro Sushi Bar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:58
Wystruj bardzo kameralny,obsługa sympatyczna i fachowa.Zyczę właścicielom
rozwoju i coraz więcej zadowolonych i polecających znajomym klientów.Jedzenie
super i nie szokujące ceny,
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 28.11.05, 19:06
      maguro jest dla mnie jednym z lepszych sushi w warszawie jest tam bardzo ladnie
      i czysto, do tego fachowi kucharze którzy oprócz dan w karcie sa w stanie 5 min
      wymyslec cos aby zaskoczyc gosci.bardzo miła obsluga,takze dobrze doradzi i
      umili czas konsumowania sushi.polecam ten lokal jak njbardziej.
    • Gość: renata Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 09:18
      Sushi jest naprawdę świetne(porównałabym do jakości w barze na Moliera).
      Ceny o jakieś 25 % niższe niż w Tomo czy na Moliera. Do tego bardzo urozmaicona
      karta zup i drugich dań. Jadłam kaczke w sosie teriyaki - POLECAM

Pozdrawiam
      Renata
    • Gość: Monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:30
      To naprawdę świetny bar sushi. Ceny przystępne, sushi znakomite.
      polecam
    • Gość: pawel Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 19.12.05, 19:33
    • Gość: Michal Filip Re: Maguro Sushi Bar IP: *.schering.de 21.12.05, 13:47
      To pierwszy bar, w ktorym sushi przygotowywane jest w kawalkach wlasciwych
      wielkosci tak, ze nie zapycha calych ust i daje jedzacemu odczucia wszystkich
      delikatnych smakow potrawy. Znakomitosc po prostu. Rowniez, jesli chodzi o
      ceny. Goraca namawiam wszystkich na to najlepsze sushi w Warszawie.
    • Gość: jurek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:59
      Maguro naprawdę wyrasta na najlepszy bar sushi w W-wie. Jakość bez zarzutu a
      ceny bardzo umiarkowane. Tak jak wszyscy poprzednicy polecam to miejsce.
      Pozdrawiam
    • Gość: anonim Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 01.01.06, 16:14
      Sushi jem od dawien dawna w wielu miejscach, wiele restauracij wogole nie maja
      pojecia jak to sie wogole robi podaje,a odkad powstał sushi Bar maguro sushi
      nie smakuje juz mi nigdzie indziej jeszcze ewentualnie Sakana ale jej minusem sa
      wygurowane ceny.W maguro bylem juz wielokrotnie i za kazdym razem tam
      wracam.polecam ta restauracje panuje tm mila atmosfera mozna by bylo pomysleć
      tylko z oknami aby udyskretnic konsumowanie ale tak to jest jak najbardziej
      wporzadku polecam naprawde
      • Gość: sushimanka Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:58
        Wyśmienicie, Znakomicie, Serdecznie, Czysto, Przytulnie, Profesjonalnie i z
        Fantazją !!!!!!!

P O L E C A M !!!!!!!
        • Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:57
          szkoda tylko ,ze nie ma mozliwosci usiasc przy stoliku,jedzenie prz barze troche
          krepuje,nie mozna porozmawiac na kazdy temat bo jeednak wszyscy cie slysza,ja
          wrestauracjach lubie zasiasc przy stoliku i zjesc spokojnie :)
          wprawdzie maja stoliki ale tylko 2 i to wielkie,a jak chcialam wejsc raz to mnie
          cofneli powiedzieli,ze do stolika moge usiasc tylko przyrezerwacji...to mnie
          troche wkurzylo:(
          na dodatek stoliki sa przeznaczone dla wiekszych grup,a rezerwacja dla 2 osob to
          dziwnie wyglada 2 osoby przyogromym stole
    • Gość: ja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 12.01.06, 14:48
      do akusi która nazeka na brak stolików sa dwa 2 osobowe najwyrazniej jestes
      slepa, pozatym bar jest jak najbardziej ok nigdzie indziej nie ma tak okraglego
      baru, jezeli ci nie pasuje wez na wynos i zjedz w domu bo sushi w maguro jest
      rewelacyjne.
      • Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:51
        "wprawdzie maja stoliki ale tylko 2 i to wielkie,a jak chcialam wejsc raz to mnie
        cofneli powiedzieli,ze do stolika moge usiasc tylko przyrezerwacji.."

ty chyba jestes slepy/slepa,bo nie widzisz co sama pisze;]nie widze też powodu
        twojej chamskiej odzywki
        tak,sa tez wcisniete 1-2 dwu osobowe stoliki,ale brak im zupelnie
        intymmnosci,siedziec tam to tragedia...
        jedzenie,i ceny sa super to prawda
        narzekam narzekam...bo uwazam to za duzy minus,jest taki gatunek ludzi ktory
        lubi usiasc w bardziej intymnej atmosferze w restauracji,zeby nikt nie sluchal
        co ma sie do powiedzenia:)przykladowoe chce tam pojsc w 3 osoby i usiasc przy
        stoliku,to moge co najwyzej zarezerwowac wielki stol na 6 osob, to troche duzy
        jak na trojke ludzi:)pozatym sprawa rezerwacji komplikuje spontaniczne wyjscia z
        grupka znajomych do tego baru bo nie zawsze ma sie kiedy w tym czasie specjalnie
        zamówic stolik
        tak wiec,zycze maguro sushi szybkiego wzbogacenia sie i rozwiazania tego problemu:)
    • Gość: ja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 15.01.06, 12:03
      do akusi:masz ogromny problem z tymi stolikami i maly szcegół, on nie jest 6
      osobowy, jednak zle widzialas sa tam 2 po2 i jeden 4, znam to miejsce bardzo
      dobrze, takze pozwole zwrócic na to uwage.druga sprawa nikt ci nie kaze tam
      przychodzic ale nie wiem gdzie zjesz lepsze sushi niz w maguro.proponuje mc
      donalda tam sa male stoliki!pozdrwiam
      • super_benek Re: Maguro Sushi Bar 25.01.06, 22:47
        Ej, dziewczyna naprawdę na te stoliki nie może sobie ponarzekać, jeśli ma
        ochotę? Myślałam, że forum także do tego służy... Wydaje mi się to w każdym
        razie bardziej na miejscu niż podejrzanie emocjonalne reakcje na delikatną
        nawet krytykę tej knajpy!
    • Gość: PIOTR M Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:05
      Jestem stałym klientem;jeszcze z czasów Konstancina.Maguro to najlepsze sushi w
      Polsce;mam porównanie z innymi miejscami.Perfekcyjną w 100% kuchnie zapewnia
      major domus-Zbyszek,który wie aszystko o japońskiej,tajskiej i koreańskiej
      kuchni.Reasumując-ten kto nie jadł w MAGURO nie zna smaku prawdziwego sushi.
      • Gość: noriaki z nagano Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:43
        Oj, oj!!! To sepuku ja tera robić bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zoja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:50
      przychylam sie do wypowiedzi
      • Gość: Neko Re: Maguro Sushi Bar IP: *.chello.pl 28.01.06, 18:06
        Zbyszek jest ok, zna sie na kuchnii, i szanuje go za to
        ale nie calkiem podchodzi mi jego smak.
        Sama jestem kucharzem wiec wiem o czym mowie.

Artur i Michal odwalaja kawal dobrej roboty! (sushi masterzy)
        I zycze im wielu sukcesow w dalszej pracy!!

Generalnie restauracja jest ok :)
    • Gość: plucha Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 08.02.06, 18:35
      maguro jest rewelacyjna resturacj podja tam swietna zupe tom yom, jadm w wielu
      miejscach ale w mguro mi smakuje najlepiej w dodatku porcje ryby jaka
      przygotowywuja kuchrzesa idealne.polecam naprawde
    • Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:22
      Świetne sushi, fajna lużna atmosfera. Nie do pogardzenia są też drugie dania.
      Podobno ma powstać jeszcze jedna sala.
      Polecam
      Darek
    • Gość: Sąsiad Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 15:30
      Wiecej sie tu ludzi wpisuje niż przychodzi do tej restauracji. Tyle tu wpisów a
      tam zawsze pusto.
      • Gość: reality Re: Maguro Sushi Bar IP: 212.180.160.* 16.02.06, 23:29
        Bo wpisuje sie wlasciciel, jego rodzina, pracownicy i znajomi.
        Razem bedzie kilkanascie sztuk, nie?
        • Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:59
          Sąsiad i reality chyba nigdy nie byli w Maguro, ale będąc typowymi
          zazdrośnikami piszą bzdury. Jestem w Maguro co najmniej 3 razy w tygodniu i
          zawsze jest tam sporo klientów. Ale tak to z nami jest-"sam nic nie mam, to
          przynajmniej anonimowo komuś dokopię". Panowie - tu trzeba wpisać swoje
          wrażenia z degustacji potraw, a nie stać przed knajpą i liczyć klientów.
          Zajmijcie się pracą, to może kiedyś będzie was stać na spróbowanie dań w Maguro
          i opisanie prawdziwych wrażeń. Pozdrawiam was "zazdrosniczki"
          Darek
          • Gość: Sushi Master Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.06, 12:03
            Jak tam jesteś 3 razy w tygodniu to pewnie zmiany ci wypadają 2 na 2? Jako
            pracownik restauracji japońskiej musisz być trochę sympatyczniejszy. Gościowi
            jak nie smakuje to mu ubliżasz, walisz w zęby czy mówisz, że zazdrości bo sie
            nie zna i go nie stać? Strach tam pójść...Kobieta wcześniej napisała, że nie ma
            małych stołów to też została zjechana na forum przez pseudo "bywalców i
            klientów restauracji". Róbcie sobie reklamę delikaniej bo w tej chwili kazdy
            widzi, że robicie to za bardzo na chama.
            • Gość: Sushi Master Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.06, 12:07
              A może macie coś wspólnego z tym słynnym Motto Cafe ?
            • Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:57
              Sąsiad teraz nazwał się sushi master, ale widać, że to wpis z tego samego
              komputera.
              Nie broń się baranku. To naprawdę jest forum dla bywalców restauracji a nie dla
              zazdrosników. Napisz coś o potrawach, a jak nie masz co robić to weż sie za
              porządną pracę.
              • Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:22
                "zazdrosnik"? dlaczego plujecie sie o zwykla knajpe...;/ nie macie innych
                problemow? poco sie licytujecie kto czesciej tam bywa?;/
                A ja tam mieszkam i wciaz nie moge sie doprosic o ten cholerny stolik w
                przytulnym miejscu ;] i kto mnie przebije?
                jak chcecie mnie ukamieniowac to miekszkam w szafie na plaszcze;p
    • Gość: rekin Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 15:32
      ale wy macie problemy,maguro nie potrzebuje reklam na takim forum, kto tam byl
      sam wie jak smakuje i czy warto tam wrocic.nie macie innych problemow jak brak
      stolika vzy malo gosci ludzie naprawde wam sie nudzi
      • Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:00
        Masz całkowitą rację. Nam potrzeba tu ocen jakości sushi, a nie wpisów nie na
        temat.
        Maguro jest jedną z lepszych sushi barów w W-wie - także pod względem cen.
        Darek
        • Gość: Byłem w maguro Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 00:49
          Dzisiaj byłem w Maguro. Sushi mniej niż przeciętne, lepsze zamawiałem na wynos.
          Może taniej niż gdzie indziej ale się nie opłaca.Ogólnie nieciekawie i bez
          klimatu, nie polecam.
          • Gość: Monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:38
            Jak ktoś pisze, że w Maguro susshi jest mniej niz przecietne, to znaczy, że nie
            ma pojęcia o sushi. Jest takie samo, a może i lepsze niż w Sakanie na Moliera.
            To absolutnie czołówka warszawskich barów sushi. Drugie dania i zupy tez
            fantastyczne. Polecam
            Monika
    • Gość: gosc1 Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 26.03.06, 13:55
      j takze bylem w mguro i mi smakowalo, atmosfer rowniez wporzadku co do jakosci
      sushi nie mam ale,ryby nie zaluja jest w porzadku a zup black tiger jest super!
      • Gość: tiramisu5 Re: Maguro Sushi Bar IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 03.04.06, 10:21
        Zachęcona dobrymi recenzjami poprosze o adres - jestem spoza W-wy

• Gość: monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:03
          adres Maguro to Wilcza 26 pomiędzy Marszałkowską a Kruczą
          monika
          • Gość: henriette diazepam Re: Maguro Sushi Bar IP: *.orange.pl 14.05.06, 01:02
            Maki ze smażoną krewetką to BÓG!
            Tak właśnie uważam, reszta potraw (esp. zupy) też wyśmienita.
            Jedynym mankamentem są te czajniczki, z których nie da się nalać herbaty bez
            wylewania...
            O właściwej porze można uciąć sobie pogawędkę z szefunciem.
            Lubię to miejsce i polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka