Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 15:07 Jak się tam mieszka?Czy jest spokojnie? jestem ciekaw zdania mieszkańców tej ulicy a także pobliskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blueone Re: Fabryczna? IP: *.acn.pl 06.02.04, 15:40 Ja mieszkam na Górnośląskiej i jest mi tu bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 16:17 Ja mieszkam na Fabrycznej i nie narzekam. Gdyby jeszcze nie ukradli mi autka w zeszly weekend ... Jakby co pytaj - sluze dokladniejszymi informacjami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:36 Dziękuję za odpowiedź właśnie kupiłem tam mieszkanie w kamienicy pod numerem 24a. Niewiele wiem o tamtej okolicy i trochę mnie martwi że kradną samochody (czy jest może jakis parking strzeżony?). Byłem tam kilka razy i wydaje mi się że jest spokojnie ale... Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Fabryczna? 16.02.04, 18:08 No to jestesmy sasiadami, bo ja mieszkam w kamienicy nr 26 i to wlasnie sprzed naszej wspolnej bramy ukradli mojego skarba :( Parkingi strzezone sa dwa (oba pod Trasa Łazienkowska) - jeden przy Wislostradzie, a drugi przy Batorym. Ja tez mysle, ze jest w miare spokojnie, a ze czasem ukradna samochod - no coz, po prostu wypadek przy pracy ;) Trzymaj sie i milego mieszkania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Fabryczna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 20:06 A ja mam sie niebawem sprowadzic na ulice Kozminska (odcinek miedzy Gornoslaska a Sniegockiej). To niedaleko, wiec tez bylem ciekaw odpowiedzi na pytanie Marcina. Tez mnie troche martwi, ze nie ma za duzo strzezonych parkingow w okolicy. Na rogu Sniegockiej i Kozminskiej mieli wybudwac jakis apartamentowiec i mialem nadzieje, ze moze tam by sie udalo wynajac (albo kupic) jakies miejsce parkingowe. Ale budowa sie zatrzymala, bo ta cala inwestycja to zdaje sie jakis przekret byl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 11:12 Pozdrawiam również sąsiadkę oraz sąsiada. Mam kilka kolejnych pytań. Czy nie można parkować w tym bloku na rogu Fabrycznej oraz Kozminskiej(jest tam jakiś garaż podziemny)?. Mam pytanie dotyczące miejsc do ewentualnego spędzenia miło czasu. Już wiem że jest basen (mały bo mały ale jest). Czy kawiarnia Kamea na rogu Fabrycznej i Rozbrat jest warta polecenia. Jest jeszcze Przemysłowa a na niej Kredens i El Corazon(chociaż nie wiem czy on jeszcze działa). Czy są jeszcze jakieś ciekawe miejsca w okolicy? Jak wygląda sprawa internetu, czy sa jakieś sieci czy pozostaje tylko Neostrada? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miniaturka Re: Fabryczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:30 Garaz jest, ale czy mozna parkowac nie mam pojecia. W kawiarni Kamea bylam raz i nie wzbudzila mojego entuzjazmu - specyficzna klientela i atmosfera, kiepska obsluga - ogolnie dziwne miejsce. Kredens OK, ale w El Corazonie byl ostatnio remont i zdjeli szyld - czyzby to koniec ? Szkoda by bylo, bo bylo bardzo milo. Fajna knajpke otworzyli tez przy kortach Legii - nazywa sie bodajze Return Cafe i posiada kominek :) Jesli chodzi o Internet, to problemem moze byc znalezienie wystarczajacej liczby chetnych zeby sie oplacalo. Ja sie poddalam i stukam przez Neostrade. Pozdrawiam i czekam na dalsze pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś